Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
15.4.09 20:39

Zebrus , tak to je dobry s tim seznamenim s manzelem :wink: Ja jsem nikam moc nechodila, protoze jsem tam jela jen na prazdniny (3 mesice), spis si vydelat a zkouknout Londyn, takze u me seznameni nehrozilo. Taky jsem bydlela na periferii Londyna, do centra 45 min.metrem, hruuuza :roll:
A hlavne, moje „matka“ od deti byla asi 28 leta, takze spis jsme popijely vinko doma a kecaly :lol:
To hroznove vino uvidim, zkusim, ale musim mit loupaci naladu, protoze Domca bezzubka by nerozkousal nic, akorat by se s tim udusil.. :lol:
Jo a s tim spanim, ja jsem prave rada, ze Domca spi uz jen 1× denne, protoze pak jde pekne spat v 19 h, dnes mi usnul odpoledne kolem 17 h venku a ted tady jeste vyklada a divoci, Dan ho prave prebaluje, pac se pokadil, no uz aby sel spat :lol:

Terko , no vy mate ale krasne miry :wink: A muzes Paju normal zvedat, nevadi to nejak v tom tehotenstvi?

Evelin , to mas teda dobry, ze je Stepanek spavej, kdyz je nemocnej, u nas se rozhodne nespi vic nez obvykle, takze je nemocnej a ke vsemu stejne cilej jako jindy :roll:

Tynko , me se teda do prace vylozene nechce, ale presne chapu, co myslis tim, ze ti chybi socialni kontakt a taky ta prace, kdyz te to bavilo (i kdyz zrovna pacienti na ventilatorech 8) obdivuju lidi, co delaj takovouhle praci :wink: ). A taky penize se hodi, ze jo, zvlaste na domecek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
15.4.09 20:58

Zebruš: máš pravdu s tím chozením, taky už bych byla za to ráda…

Veru: naštěstí je mi fajn, takže v klidu, sice manža už mi chtěl nošení pomalu zakazovat…jenže, jak to mám dělat, když jsem doma sama???zvednout z postýlky, zvednout z ohrádky, zvednout na přebalení, zvednout do židličky…atd.atd.atd.prostě jen doufám, že až budu mít pořádnej pupek, Pája snad bude chodit… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
15.4.09 21:06

Zebrus, tak to seznameni byl san osud 8O :lol: To je fakt vtipny, jak jsi se uz balila domu a nakonec sis kus Anglie dovezla az dom :lol: A uzijte si to zitra na Selepce, uplne zavidim, tolik deti a mamin :wink:

Terko, tak ten Vas mimis v brisku bude fakt pekne cvicenje uz z bricha, zdvihat takovou vahu uz musi dat docela zabrat 8O :wink:

Veru a je Domca protiva nebo je v poho??? Blba kombinace je protivnost a nespavost :twisted:

Holky, ja tim ze vlastne cely zivot zatim jen studuju, tak si vubec chozeni do prace neumim nejak predstavit… :oops: Co by mi vyhovovalo, tak asi prace z domu, protoze pravidelne kazdodenni dochazeni do prace je pro me docela hororova predstava :roll: Si asi budu muset otevrit internetovy obchod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
15.4.09 21:26

Ahojda babulky!
Jsme zpet z Anglie. Byla tam pekelna kosa(triko, mikina a jeste bunda!!,brr), takze se tu kraasne vyhrivam. Nastesti nam prselo jen jednou, jinak bych musela kupovat nove boty- u tech mych pohodlnych mi -jak na potvoru- praskla podrazka… :roll:
Dovezla jsem si „jen“ tehu plavky, platene kalhoty a 2tricka ( a to jsem nakupovala jenom malou chvilicku :lol: ). Kubik mel uz nakoupeno od tety spoustu tricek a spoustu dalsich vecicek. Vzdycky pak na letisti trnu, jestli projdem vahovym limitem a nebudem muset doplacet… :roll:

Vsem nemocnym prejem brzke uzdraveni!

My byli taky minuly tyden na rocni kontrole - mame jen 72,5cm (takze v pohode jeste oblekame i 74-ku :D ) a 9,85kg. Nastesti Kubik uz pribral, 4mesice stavkoval na vaze. A to basti stejne nebo vic nez ja. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
15.4.09 21:38

Ahoj holký,

Evelín to je dobrý,já zas moc nedala tomu studování,do práce jsem nastoupila v šestnácti 8O ,protože maturita byla před mýma sedmnáctýma narozkama :roll: To už je asi 150 let :D A teď už jsem skoro 4 roky doma.. :wink: Štěpánkovi přeju brzké uzdravení!

Vítek teda chvílema taky není moc ve formě,pořád rýma,v noci byl hodinu vzhůru a nemohl usnout :( Večer jsme zkoušeli i odsávat.A už dva dny je před obědem tak ospalej,že nechce jíst,přitom dopoledne si dá svojí půlhodinku,tak nevím.Dneska jsem mu ten oběd zkoušela dát,když se vyspal,ale stejně to plival :roll:

Zebruš s tím vínem jsi teda obětavá matka,no možná to taky zkusím :D A včera mě pobavilo Hipp Hipp hurá :lol:
Teri pěkné míry :)

Týnko to jsi dobrá,že se chystáš do práce!

Evi dík za tip,Alnaturu jsem kupovala zeleninu,ale ovocný jsem nezkoušela :)

Veru tak aspoň že už jste mohli ven!Jo a Vítek teda zatím spí 2× a večer jde v sedm,dneska spal dopol půl hodiny a odpol hodinu a půl..Prostě sedmá je konečná,už je hotovej :wink:

Mahul ahój :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
15.4.09 21:54

Mahul, ahooooj :D S tim pocasim Vam to teda moc nevyslo, tady bylo cely Velikonoce letni pocasi :wink:

Adel, tak to je teda fakt dobry, v 16 maturovat 8O :D Manzel maturoval uz 18 a to mi prislo nejak moc brzo :lol:

Jo a hrozny taky obcas davam, ale jen obcas, protoze me nebavi loupani a to, jak mi to tece po rukach :roll: Ale Stepanovi moc chutnaji :wink:

To se nejak zase rozjely jarni virozy 8O :( Tak at jsou deti brzo ok, je to fakt blby, kdyz jsou nemocny. Mne je z toho fakt smutno, jak se Stepan trapi :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
16.4.09 03:53

Ahoj holky,
rada se pridam ,jen mam strach ze mi bude dlouho trvat nez se zorientuju kdo je kdo a ke komu patri jaky prcek 8)
Zelvo-jj jsme porad v Kanade,a zatim budeme,byla jsem s malou doma v unoru a snad zase v srpnu poletim,uvidime podle situace…
Jinak jsme tu kvuli povolani meho manzela,je trener dostihovych koni a tady se z toho da dobre zit…ale ja bych byla radeji doma.. :?
Tak neco o Mik :D je to nas burtik,dneska jsme byli na rocni prohlidce,ma 75,5 a 10kg.Do 8 mesicu jsem ji jen kojila,pak jsme zacli normal s prikrmama,ted vypije denne trochu vody ale zadna slava,radsi si da „cecinek“ :roll:
Chodi kolem nabytku,dneska se poprve vykakala do nocniku ucim ji asi mesic bezplenkovou metodu a ted zaciname mit uspechy-kdyby nekdo chtel vedet vic,hodim link… :wink:
Je asi trochu dopredu s mluvenim,ale je to nejspis tim ze ja si tu nemam s kym pokecat cesky(manzel vecne maka) a tak kecam s ni a je to na ni videt 8) viz:nase stranky
Ted jste tu probirali odsavani,mame na vysavac a zacinala jsem v poloze ja sedim na zemi a mala lezi s hlavou mezi myma nohama,ruce ji pridrzuju pod nohama a hlavu jistim taky nohama,nemohla se skoro pohnout chudacek 8) dneska uz jen lezi nebo sedi a ceka,uz ji nemusim vubec drzet a hned jak skoncime dela vysavaci TYTYTY :lol: a ma z toho srandu..
Pocasi vam teda zavidim a to mooooc :twisted: tady je porad max.10stupnu,uz se nemuzu dockat jara..
Tak tohle bylo sebestredne okenko a priste uz budu pomalu reagovat 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.4.09 08:07

Ahoj holky,

včera večer jsem vám napsala románek a jelikož při odesílání spadl systém, tak jsm se na emimino rozčílila, vypla PC :evil: :evil: :evil: Jsem myslela, že se tohle na novým serveru stávat teda nebude :roll: :pocitac: :pocitac:

Ani teďka toho moc nenapíšu, jelikož mi tedy asisituje Adam :lol: :lol: :lol:

A Aďásek má od včera novou zábavu, chodí ke schodišti přes zábranu posílá dolů svoje hračky a říká u toho „hap“ :lol: :lol: :lol: a jak se u toho tváří důležitě :lol: :lol: :lol: a „zakazování“ je prd platné, stejnak to udělá znova…

Mikulenka: Sebestředné okénko na začátek je zapotřebí :wink: :wink: :wink: Manžel má zajímavé povolání 8O :) :) a zkoukla jsem vaše estránky a pěkný 8) 8) 8) Malá je krásná princeznička :wink: :wink: :wink:
A chystáte někdy návrat do Čech?

Terko: Četla jsem tady na emimi, že druhá dítka v bříško brzy po prvním dítku, jsou „držáci“ :wink: :wink: :wink: A zvedání Pavlíka se neubráníš, když jsi doma sama, všechno bude OK :wink: :wink: :wink:
A míry má Pája pěkný 8) 8) :wink:

Veru: jj, penízky se při stavbě vždycky hodí, hlavně teďka, když po přechodu do nové práce má R. menší plalt :roll: :roll: :roll:
Tu práci dělám vážně ráda a dneska bylo i prima složení denní směny (což si teda nevybereš…), ale ještě jsem na to staniční nekývla definitivo,jen jsem se jí ptala, kolik má volných míst na částečný úvazek…no, a ona od kdy bych asi tak chtěla nastoupit…a že to řekne vrchní 8O 8O 8O …

Mahul: Ahoooj, vítej doma z Anglie :-) :-) :-) A prošli jste váhovou kontrolou na letišti? :wink: :wink: :wink:

Koukám, že jarní virozy řádí :( :( :( MOc přeju, ať jsou broučkové co nejdřív zdraví!!!

Zebruš: Užij si brněnský srázek :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.4.09 08:21

A z asistujícího Adama se stal spící :lol: :lol: :lol:

Vstával dneska už kolem 3/4 na šest, ale má u mě velké +, vstávali jsem až po 1/4 na sedm a to ležel celkem hodně se mnou na polštáři :) :) :)
Včera šel spát už ve 3/4 na šest, jelikož sepřed tím solidně poblindil, tak rovnou koupačka, UM a usnul tak bzry na 1 s * a spal 12 h…myslela jsem si totiž, že bude vstávat dřív…když ho ukládám někdy až po 7-mé, tak taky vstává v šest :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
16.4.09 10:17

Ahojik

Mikulenko: :wink: manžel má super práci. :wink: :wink: ale já se nemůžu dostat na ty stránky :cry: , nevím proč.

TERKO: nojo, Pája je kluk jak buk, tak to má vypadat, za chvilku stejně pohubnou jak budou lítat. Radimek byl taky pěknej kus chlapa a teĎ je hubenej, ani nevím kam se to stratilo :roll: :wink: A neboj, druhý mimi se udrží, taky jsem byla nejistá, ale po několika nechtěných nájezdech na břicho jsem nabyla přesvědčení, že mimi je tam v bezpečí i před rozdováděným bráškou 8)

TYNKO: nojo peníze, to je věčné téma, ale je fakt, že při stavbě baráčku jsou potřeba víc a víc a víc. Snad se to manželovi v práci s platem zlepší. Je opravdu málo sester, na kterých je vidět, že svou práci dělají rády. Já bych neměla to srdce, furt bych kvůli pacientům bulela a tak. Nemůžu vidět, jak někdo trpí. Smekám před tebou na tohle bych fakt neměla :potlesk: :srdce:

ZEBRICKO: ať se vám srázek vydaří, máte ještě hezké počasí.Dej pak vědět, jak jste si užili :pankac:

MAHULKO: nojo zima, tady se taky ochladí,ale uřili jste si to určitě fajn. A věcičky už jsi měla nakoupený, to je hodná švagrová a ještě když má dobrý vkus, to je k nezaplacení. Jsi doma, tak jste určitě prošli váhovou kontrolou :wink: Já bych jela hnedle, kdybych mohla vyrazit sama jen s někým, kdo by mě provedl po obchodech, to by bylo super.

AD hrozny: ty baští manžel a Péťa je u něj jak na koni a natahuje ručičku a tak musí manžel loupat a půlit a Peťka papá o 106 :-)

S tím loupáním mi dr. říkala, že by se jim mohli ucpat střeva a ještě blána z pomeranče nebo mandarinky (ale museli by toho sníst asi hodně). Když dal manžel malýmu celej měsíček pomeranče, tak to vycucal a pak tu blánu vyplivl.

HOlky pomooooc: jak dostanu z trička (bílého) fleky od jablíčka????

Jdu žehlit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
16.4.09 10:20

už jsem se tam dostala, super kočka mikeila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.4.09 11:52

Ahoj holky,

tak uz nas uz je lip, huraaa! Teplota klesa a protivnost se vraci do normalu :D Ale nechal me pospat si do ctvrt na devet :wink: Ted spi na terase, tak snad mu to aspon hodinu vydrzi!

Mikulenko, mala je fakt sikovna 8O Ted si pripadame vuci Vam dosti zaostale :lol: A kdybys mela nejak info o te bezplenkove metode, tak bych mela zajem :wink: A manzel ma dobry zamestnani a jestli se muzu zeptat, tak co jsi delala nez jste meli malou?

Tynko, takze v praci dobry, jo :D Pokud Te to bavi, tak si to uzivej :wink:

Veru, jinak s tim chozenim ven, mi doktorka rekla, ze muzem chodit, pokud neni teplota vic jak 37.5, ale ne na slunko. Dneska ho ale jeste necham doma, pokud nepocitam terasu :wink:

Jdu vyuzit cas na studium…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
16.4.09 12:08

Ahoj holky,
tak ja se jdu normalne nekam klepnout :-( Volam dnes na ty vytery a Dr. rekla, ze ma Domca v krku spalovej bacil a odpo jdeme pro antibiotika na 10 dni :-) :-) :-(
Takze nejen, ze uz smrdime 10 dni doma, ted budeme dalsich 10 dni, zadne plavco ani cvico ani jeskyne, nic :cry: Samozrejme chci, aby se uzdravil, budu to dodrzovat, ale trochu me nastvalo, ze ty vytery trvaly asi 6 dni, nez byly vysledky, to ty ATB mohl dostat driv :twisted:
Takze se tu doma z toho asi pos*ru 8) pardon :oops:

Evelin , Domca nastesti neni jako „nemocne“ protivnej, dobre spi a ji, nema teplotu, ale je na nem videt, ze se prave doma nudi :roll: takze pak hoodne knoura a nebavi ho ani hry, nic 8)

Mahuuul , ja chci taky nakupyyyyy!! :lol: No jo, tise tu zavidim :lol:
Jinak Domca nosi ted 68, obcas 74, do ktere pomalu dorusta 8) :lol: Jedno body ma jeste 62, ale uz mu jsou kratsi rukavy :lol: :lol: Takze taky je to prcek, jsem zvedava na miry na kontrole v 1 roce..

Mikulenko , teda ja uplne cucim, jak je mala sikovna! 8O Nesmim na to koukat (jinak mate krasny stranky!), kdyz vidim, jak ukazuje capa a zabu :wink: Domca ani nevi, co to je cap podle me :lol: :lol:
Manzel ma teda zajimave zamestnani, to jo :wink:

Tak, jdu zase googlit co je to ten spalovej bacil a podobne radosti, tak zatim papa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.4.09 13:02

Veru, tak to me mrzi :( Ale pokud to ma co docineni se spalou, tak radsi byt 10 dni doma nez pak v nemocnici :roll: I kdyz je mi jasne, jak to Tebe ani Domcu uz doma nebavi :?

Mikulienko, koukala jsem na fotky ze krtin a prostory toho kostela mi prisly podobne jako v Brne v Zabovreskach u Selesianu, ale podobnych modernich kostelu je ted asi po vicero…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
16.4.09 15:06

Ahoj holky,
vzbudily jsme se s Mik az o pul 9 a letime do materskeho centra,tak potom pisnu-na stranky mi to taky nejde,fakt divny to se jeste nestalo 8O :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí