Poradna duly
Jana Čurdová
Zebrus , tak to je dobry s tim seznamenim s manzelem
Ja jsem nikam moc nechodila, protoze jsem tam jela jen na prazdniny (3 mesice), spis si vydelat a zkouknout Londyn, takze u me seznameni nehrozilo. Taky jsem bydlela na periferii Londyna, do centra 45 min.metrem, hruuuza ![]()
A hlavne, moje „matka“ od deti byla asi 28 leta, takze spis jsme popijely vinko doma a kecaly ![]()
To hroznove vino uvidim, zkusim, ale musim mit loupaci naladu, protoze Domca bezzubka by nerozkousal nic, akorat by se s tim udusil.. ![]()
Jo a s tim spanim, ja jsem prave rada, ze Domca spi uz jen 1× denne, protoze pak jde pekne spat v 19 h, dnes mi usnul odpoledne kolem 17 h venku a ted tady jeste vyklada a divoci, Dan ho prave prebaluje, pac se pokadil, no uz aby sel spat ![]()
Terko , no vy mate ale krasne miry
A muzes Paju normal zvedat, nevadi to nejak v tom tehotenstvi?
Evelin , to mas teda dobry, ze je Stepanek spavej, kdyz je nemocnej, u nas se rozhodne nespi vic nez obvykle, takze je nemocnej a ke vsemu stejne cilej jako jindy ![]()
Tynko , me se teda do prace vylozene nechce, ale presne chapu, co myslis tim, ze ti chybi socialni kontakt a taky ta prace, kdyz te to bavilo (i kdyz zrovna pacienti na ventilatorech
obdivuju lidi, co delaj takovouhle praci
). A taky penize se hodi, ze jo, zvlaste na domecek ![]()
Zebruš: máš pravdu s tím chozením, taky už bych byla za to ráda…
Veru: naštěstí je mi fajn, takže v klidu, sice manža už mi chtěl nošení pomalu zakazovat…jenže, jak to mám dělat, když jsem doma sama???zvednout z postýlky, zvednout z ohrádky, zvednout na přebalení, zvednout do židličky…atd.atd.atd.prostě jen doufám, že až budu mít pořádnej pupek, Pája snad bude chodit…
![]()
Zebrus, tak to seznameni byl san osud
To je fakt vtipny, jak jsi se uz balila domu a nakonec sis kus Anglie dovezla az dom
A uzijte si to zitra na Selepce, uplne zavidim, tolik deti a mamin ![]()
Terko, tak ten Vas mimis v brisku bude fakt pekne cvicenje uz z bricha, zdvihat takovou vahu uz musi dat docela zabrat
![]()
Veru a je Domca protiva nebo je v poho??? Blba kombinace je protivnost a nespavost ![]()
Holky, ja tim ze vlastne cely zivot zatim jen studuju, tak si vubec chozeni do prace neumim nejak predstavit…
Co by mi vyhovovalo, tak asi prace z domu, protoze pravidelne kazdodenni dochazeni do prace je pro me docela hororova predstava
Si asi budu muset otevrit internetovy obchod ![]()
Ahojda babulky!
Jsme zpet z Anglie. Byla tam pekelna kosa(triko, mikina a jeste bunda!!,brr), takze se tu kraasne vyhrivam. Nastesti nam prselo jen jednou, jinak bych musela kupovat nove boty- u tech mych pohodlnych mi -jak na potvoru- praskla podrazka… ![]()
Dovezla jsem si „jen“ tehu plavky, platene kalhoty a 2tricka ( a to jsem nakupovala jenom malou chvilicku
). Kubik mel uz nakoupeno od tety spoustu tricek a spoustu dalsich vecicek. Vzdycky pak na letisti trnu, jestli projdem vahovym limitem a nebudem muset doplacet… ![]()
Vsem nemocnym prejem brzke uzdraveni!
My byli taky minuly tyden na rocni kontrole - mame jen 72,5cm (takze v pohode jeste oblekame i 74-ku
) a 9,85kg. Nastesti Kubik uz pribral, 4mesice stavkoval na vaze. A to basti stejne nebo vic nez ja. ![]()
Ahoj holký,
Evelín to je dobrý,já zas moc nedala tomu studování,do práce jsem nastoupila v šestnácti
,protože maturita byla před mýma sedmnáctýma narozkama
To už je asi 150 let
A teď už jsem skoro 4 roky doma..
Štěpánkovi přeju brzké uzdravení!
Vítek teda chvílema taky není moc ve formě,pořád rýma,v noci byl hodinu vzhůru a nemohl usnout
Večer jsme zkoušeli i odsávat.A už dva dny je před obědem tak ospalej,že nechce jíst,přitom dopoledne si dá svojí půlhodinku,tak nevím.Dneska jsem mu ten oběd zkoušela dát,když se vyspal,ale stejně to plival ![]()
Zebruš s tím vínem jsi teda obětavá matka,no možná to taky zkusím
A včera mě pobavilo Hipp Hipp hurá ![]()
Teri pěkné míry ![]()
Týnko to jsi dobrá,že se chystáš do práce!
Evi dík za tip,Alnaturu jsem kupovala zeleninu,ale ovocný jsem nezkoušela ![]()
Veru tak aspoň že už jste mohli ven!Jo a Vítek teda zatím spí 2× a večer jde v sedm,dneska spal dopol půl hodiny a odpol hodinu a půl..Prostě sedmá je konečná,už je hotovej ![]()
Mahul ahój ![]()
Mahul, ahooooj
S tim pocasim Vam to teda moc nevyslo, tady bylo cely Velikonoce letni pocasi ![]()
Adel, tak to je teda fakt dobry, v 16 maturovat
Manzel maturoval uz 18 a to mi prislo nejak moc brzo ![]()
Jo a hrozny taky obcas davam, ale jen obcas, protoze me nebavi loupani a to, jak mi to tece po rukach
Ale Stepanovi moc chutnaji ![]()
To se nejak zase rozjely jarni virozy
Tak at jsou deti brzo ok, je to fakt blby, kdyz jsou nemocny. Mne je z toho fakt smutno, jak se Stepan trapi ![]()
Ahoj holky,
rada se pridam ,jen mam strach ze mi bude dlouho trvat nez se zorientuju kdo je kdo a ke komu patri jaky prcek ![]()
Zelvo-jj jsme porad v Kanade,a zatim budeme,byla jsem s malou doma v unoru a snad zase v srpnu poletim,uvidime podle situace…
Jinak jsme tu kvuli povolani meho manzela,je trener dostihovych koni a tady se z toho da dobre zit…ale ja bych byla radeji doma.. ![]()
Tak neco o Mik
je to nas burtik,dneska jsme byli na rocni prohlidce,ma 75,5 a 10kg.Do 8 mesicu jsem ji jen kojila,pak jsme zacli normal s prikrmama,ted vypije denne trochu vody ale zadna slava,radsi si da „cecinek“ ![]()
Chodi kolem nabytku,dneska se poprve vykakala do nocniku ucim ji asi mesic bezplenkovou metodu a ted zaciname mit uspechy-kdyby nekdo chtel vedet vic,hodim link… ![]()
Je asi trochu dopredu s mluvenim,ale je to nejspis tim ze ja si tu nemam s kym pokecat cesky(manzel vecne maka) a tak kecam s ni a je to na ni videt
viz:nase stranky
Ted jste tu probirali odsavani,mame na vysavac a zacinala jsem v poloze ja sedim na zemi a mala lezi s hlavou mezi myma nohama,ruce ji pridrzuju pod nohama a hlavu jistim taky nohama,nemohla se skoro pohnout chudacek
dneska uz jen lezi nebo sedi a ceka,uz ji nemusim vubec drzet a hned jak skoncime dela vysavaci TYTYTY
a ma z toho srandu..
Pocasi vam teda zavidim a to mooooc
tady je porad max.10stupnu,uz se nemuzu dockat jara..
Tak tohle bylo sebestredne okenko a priste uz budu pomalu reagovat
![]()
Ahoj holky,
včera večer jsem vám napsala románek a jelikož při odesílání spadl systém, tak jsm se na emimino rozčílila, vypla PC
Jsem myslela, že se tohle na novým serveru stávat teda nebude
![]()
Ani teďka toho moc nenapíšu, jelikož mi tedy asisituje Adam
![]()
A Aďásek má od včera novou zábavu, chodí ke schodišti přes zábranu posílá dolů svoje hračky a říká u toho „hap“
a jak se u toho tváří důležitě
a „zakazování“ je prd platné, stejnak to udělá znova…
Mikulenka: Sebestředné okénko na začátek je zapotřebí
Manžel má zajímavé povolání
a zkoukla jsem vaše estránky a pěkný
Malá je krásná princeznička
![]()
A chystáte někdy návrat do Čech?
Terko: Četla jsem tady na emimi, že druhá dítka v bříško brzy po prvním dítku, jsou „držáci“
A zvedání Pavlíka se neubráníš, když jsi doma sama, všechno bude OK
![]()
A míry má Pája pěkný
![]()
Veru: jj, penízky se při stavbě vždycky hodí, hlavně teďka, když po přechodu do nové práce má R. menší plalt
![]()
Tu práci dělám vážně ráda a dneska bylo i prima složení denní směny (což si teda nevybereš…), ale ještě jsem na to staniční nekývla definitivo,jen jsem se jí ptala, kolik má volných míst na částečný úvazek…no, a ona od kdy bych asi tak chtěla nastoupit…a že to řekne vrchní
…
Mahul: Ahoooj, vítej doma z Anglie
A prošli jste váhovou kontrolou na letišti?
![]()
Koukám, že jarní virozy řádí
MOc přeju, ať jsou broučkové co nejdřív zdraví!!!
Zebruš: Užij si brněnský srázek
![]()
A z asistujícího Adama se stal spící
![]()
Vstával dneska už kolem 3/4 na šest, ale má u mě velké +, vstávali jsem až po 1/4 na sedm a to ležel celkem hodně se mnou na polštáři
![]()
Včera šel spát už ve 3/4 na šest, jelikož sepřed tím solidně poblindil, tak rovnou koupačka, UM a usnul tak bzry na 1 s * a spal 12 h…myslela jsem si totiž, že bude vstávat dřív…když ho ukládám někdy až po 7-mé, tak taky vstává v šest
![]()
Ahojik
Mikulenko:
manžel má super práci.
ale já se nemůžu dostat na ty stránky
, nevím proč.
TERKO: nojo, Pája je kluk jak buk, tak to má vypadat, za chvilku stejně pohubnou jak budou lítat. Radimek byl taky pěknej kus chlapa a teĎ je hubenej, ani nevím kam se to stratilo
A neboj, druhý mimi se udrží, taky jsem byla nejistá, ale po několika nechtěných nájezdech na břicho jsem nabyla přesvědčení, že mimi je tam v bezpečí i před rozdováděným bráškou ![]()
TYNKO: nojo peníze, to je věčné téma, ale je fakt, že při stavbě baráčku jsou potřeba víc a víc a víc. Snad se to manželovi v práci s platem zlepší. Je opravdu málo sester, na kterých je vidět, že svou práci dělají rády. Já bych neměla to srdce, furt bych kvůli pacientům bulela a tak. Nemůžu vidět, jak někdo trpí. Smekám před tebou na tohle bych fakt neměla
![]()
ZEBRICKO: ať se vám srázek vydaří, máte ještě hezké počasí.Dej pak vědět, jak jste si užili ![]()
MAHULKO: nojo zima, tady se taky ochladí,ale uřili jste si to určitě fajn. A věcičky už jsi měla nakoupený, to je hodná švagrová a ještě když má dobrý vkus, to je k nezaplacení. Jsi doma, tak jste určitě prošli váhovou kontrolou
Já bych jela hnedle, kdybych mohla vyrazit sama jen s někým, kdo by mě provedl po obchodech, to by bylo super.
AD hrozny: ty baští manžel a Péťa je u něj jak na koni a natahuje ručičku a tak musí manžel loupat a půlit a Peťka papá o 106 ![]()
S tím loupáním mi dr. říkala, že by se jim mohli ucpat střeva a ještě blána z pomeranče nebo mandarinky (ale museli by toho sníst asi hodně). Když dal manžel malýmu celej měsíček pomeranče, tak to vycucal a pak tu blánu vyplivl.
HOlky pomooooc: jak dostanu z trička (bílého) fleky od jablíčka????
Jdu žehlit ![]()
Ahoj holky,
tak uz nas uz je lip, huraaa! Teplota klesa a protivnost se vraci do normalu
Ale nechal me pospat si do ctvrt na devet
Ted spi na terase, tak snad mu to aspon hodinu vydrzi!
Mikulenko, mala je fakt sikovna
Ted si pripadame vuci Vam dosti zaostale
A kdybys mela nejak info o te bezplenkove metode, tak bych mela zajem
A manzel ma dobry zamestnani a jestli se muzu zeptat, tak co jsi delala nez jste meli malou?
Tynko, takze v praci dobry, jo
Pokud Te to bavi, tak si to uzivej ![]()
Veru, jinak s tim chozenim ven, mi doktorka rekla, ze muzem chodit, pokud neni teplota vic jak 37.5, ale ne na slunko. Dneska ho ale jeste necham doma, pokud nepocitam terasu ![]()
Jdu vyuzit cas na studium…
Ahoj holky,
tak ja se jdu normalne nekam klepnout
Volam dnes na ty vytery a Dr. rekla, ze ma Domca v krku spalovej bacil a odpo jdeme pro antibiotika na 10 dni
![]()
Takze nejen, ze uz smrdime 10 dni doma, ted budeme dalsich 10 dni, zadne plavco ani cvico ani jeskyne, nic
Samozrejme chci, aby se uzdravil, budu to dodrzovat, ale trochu me nastvalo, ze ty vytery trvaly asi 6 dni, nez byly vysledky, to ty ATB mohl dostat driv ![]()
Takze se tu doma z toho asi pos*ru
pardon ![]()
Evelin , Domca nastesti neni jako „nemocne“ protivnej, dobre spi a ji, nema teplotu, ale je na nem videt, ze se prave doma nudi
takze pak hoodne knoura a nebavi ho ani hry, nic ![]()
Mahuuul , ja chci taky nakupyyyyy!!
No jo, tise tu zavidim ![]()
Jinak Domca nosi ted 68, obcas 74, do ktere pomalu dorusta
Jedno body ma jeste 62, ale uz mu jsou kratsi rukavy
Takze taky je to prcek, jsem zvedava na miry na kontrole v 1 roce..
Mikulenko , teda ja uplne cucim, jak je mala sikovna!
Nesmim na to koukat (jinak mate krasny stranky!), kdyz vidim, jak ukazuje capa a zabu
Domca ani nevi, co to je cap podle me
![]()
Manzel ma teda zajimave zamestnani, to jo ![]()
Tak, jdu zase googlit co je to ten spalovej bacil a podobne radosti, tak zatim papa ![]()
Veru, tak to me mrzi
Ale pokud to ma co docineni se spalou, tak radsi byt 10 dni doma nez pak v nemocnici
I kdyz je mi jasne, jak to Tebe ani Domcu uz doma nebavi ![]()
Mikulienko, koukala jsem na fotky ze krtin a prostory toho kostela mi prisly podobne jako v Brne v Zabovreskach u Selesianu, ale podobnych modernich kostelu je ted asi po vicero…
Ahoj holky,
vzbudily jsme se s Mik az o pul 9 a letime do materskeho centra,tak potom pisnu-na stranky mi to taky nejde,fakt divny to se jeste nestalo
![]()