Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko,
u nás noc pohodová,jen teda ráno v šest se mi nechtělo vstávat
a Radek se teda neměl k tomu, aby vstal on
…
Adél: Máte dost podobné roční míry jako my
Já jsem si taky říkala, že ho nechám ještě v bodyčku s krátkým a tričenku s dlouhým rukávkem, jenže on je potom A. celý rozpálený a má úplně rudý tváře…zatim nenachladnul
![]()
Veru: Tak to je kámoška dobrá, já bych taky na to téma napsala dvě věty
![]()
Já teda asi ovulaci necítím, ale řekla bych, že jí mám uprostřed cyklu, takže to může být klidně ončo
![]()
Jinak teda Adam pije UM dvakrát denně: ráno-večer a tak obden dostane jogurt, ten vy ještě nesmíte… já bych asi nechala ještě to odpolední kojo… a k tomu UM, zkoušela jsi takovou tu lahvičku se lžičkou?
A Adam mi teda vypije denně krom UM okolo 3/4 litru …
Terko: Fotky krásný, to jste si museli užít oslava a hlavně Pája
A už zkoušel Pája to Enduro od Chicca?
![]()
Evelín: Paráda že už máš napsání bakalářky !!!
Teďka ještě ten zbytek, ale to ti půjde určitě dobře
![]()
Ahoj holky,
Veru, a co bys řekla tak „konkrétnímu problému“, jako je interpretace poezie?!
Si nevybereš, já bych zas byla jelen z účetnictví…
![]()
Co se týče ovulace, já to měla takhle tento měsíc - bolelo to jak čert, píchalo, fakt hodně
taky jsem myslela, že je to zánět močáku (kdysi jsem měla zánět ledvin
), ale bylo to jen jeden den, uprostřed cyklu, a ráno už úplně OK… A jelikož se mi opět zkrátil cyklus na 26 dní
a jelikož mívám teď příšerný PMS (vzteklost, náladovost atd. - fyzické příznaky, kt. jsem mívala dřív, naopak ne), tak jdu do HA. Musím se objednat k dr. Btw. holky, nedoporučily byste mi nějakou dobrou HA??? Já brala deset let Tri regol, byla jsem spokojená (navíc balení na 3 měsíce stálo asi 200 Kč), ale určitě už existuje něco modernějšího
![]()
Evelín , to jsi borec, parááááda!
Já jdu na ty povídky, zas ve mně vyvoláváš svou pílí špatný svědomí
![]()
Ahoj holky,
Simi s HA moc neporadím,zatím beru Azálii,ještě kojím.Ale dr.mi řekla,že jí můžu brát až přestanu kojit,když to nebude dělat nějaké brikule.Výhoda je,že nemám MS..
Veru u nás je to s pitím taky pořád bída,ale Vítek je snad v pohodě.
Kojím ho večer,ráno,1× v noci.K snídani mu dělám slabší Nutrilon,ale jinak přes den nevypije ani těch 50 ml,jak píšeš.Párkrát si cucne a víc nechce,je úplně jedno,jakou má flašku nebo co je v ní… ![]()
No vidíš,ani jsem se na to dr.nezeptala…
Teri fotky super ![]()
Ahojte
Dnes jsme byli u našich na obědě - to bylo zase jídla…
a pak jsme se stavili koupit pár věcí, málem jsme se v autě uvařili, hlavně Benda. Ten má teď z toho cestování zmatený spaní - dopoledne moc nespal, usnul v autě, pak jsem ho přenesla do postýlky a chrní ještě teď, jen mu vždycky podám dudel a zase chrní dál. Takto dospával i včera, když jsme byli pryč a pak šel spát zase až kolem 9-10 ![]()
Benda ani nemrskal a vymrskal si plno čokolád od babičky, tak máme s manžou co mlsat, a manža dostal další tunu čokolád k narozkám
![]()
Koupila jsem si v C&A kalhoty a v H&M triko a včera Bendovi nějaký trička, kraťasy a dva kloboučky, tak je fešák
Taky jsme mu koupili stan z Ikea a houpačku (i když jsme toho moc kupovat nechtěli, ale neodolali jsme
)
Benda se už občas pouští a stojí pár sekund, já z toho docela šílím, nejsem na to zvyklá a pořád ho chytám, aby nespadl ![]()
Jinak jsme dnes vstávali před 6, manžu jsme nechali spát (když má ty narozky), ale já jsem teda hotová, musím jít brzo spát ![]()
Týnko , to je super potkat maminky, co s tebou rodily, to byste mohly dělat společné narozeninové oslavy ![]()
Adel , krásný míry ![]()
Pájovi vše nej
![]()
Terko , krásný fotky, Pájovi to moc sluší v košili. A dort pěknej, já už jsem koupila malou dortovou formu a těším se, jak budu dort dělat ![]()
Verčo , ani Benda nepije, kolik by měl. Už jsem koupila i Glukopur a sladím
. Nejvíc mu jedou ředěný ovocný šťávy, ale to mu nechci dávat pořád. Zkusila jsem koupit hrnek od Nuku (má ho ségra a Kuba jí pije hodně a sám), ale zatím to moc nefunguje
Ale jak je vedro, tak pije trochu líp, ale určitě ne dost ![]()
ahojkyyyy, tak jsme dneska doslavovali, pěkně to Páju utáhlo…my naštěstí s pitím problémy nemáme, už ani nepočítám kolikrát mu musím doplňovat hrneček…ale jakmile mu zkusím dát jinej typ hrnku, tak mám smůlu…
Evelín: gratulace k dopsání bakalářky, jsi šikulka a s tím přemýšlením u Páji máš pravdu, všechno pořádně prozkoumává a dumlá si u toho jazyk…
Tynko: zatím na enduru seděl jen dvakrát, nedosáhne na zem, tak ještě na něj bude muset nějakej ten pátek moturka počkat…
Adel: já taky brala Azalii, a vše ok…hm, to mi připomíná, že mám jedno celé balení, nehodilo by se ti???
Ahoj holky,
s pitím je to u nás jak na houpačce, což, upřímně řečeno, nechápu… děti dostávají z jedné lahvičky (dosud s dudlíkem, od Aventu, jsou z toho zvyklé pít i ranní sunar a večerní kaši). Někdy vypijí za den 3 plné lahvičky (dávám až nahoru, tj. 300 ml), ale jindy jen 1 lahvičku
a ještě jim to musím nutit! Silví pije výrazně hůř než Ondra, vlastně pije jen díky tomu, že je z nich ta průbojnější, a když ho vidí pít, „musí“ mu lahvičku brát… a když už ji má, tak se teda napije
i když někdy ji jen skousne a odvrátí se
Jo a obě děti pijí nadšeně dopoledne, méně ochotně po obědě, a pak už je to až do večera bída… což nechápu vůbec
když je odpoledne nejtepleji…
Nooo, my byli dnes u mamky a taky žádná dietka
musím jít do sebe!
Jsem zvědavá, jestli za Silví zítra přijdou nějací koledníci, nebo jenom táta
Ten si dnes koupil pořádnou pomlázku, a Silví se jí bála… asi ví proč… ![]()
http://www.hanulka.cz/…0/004034.jpg /> holcickyyyyyyyyyyyyy mimiskoveee KRAAASNE VELIKONOCE!!!!
Total nestihame …
Terka byla i rychlejsi ve foteckach, ja jsem jeste ani nestahla, celej vik jsme slavili, dneska zoo a bazen …
jedine co mam je foto z Rakouska, tak muzete mrknout na mimac!
Jinak bosu jsou takove pul balony a naskakuje se na ne, ruzne sestavy …
makacka silena, vzdy ze me lije .. jak prestavam kojit, tak kynu, desny, jsem rozezrana, musim po Velikonocich poradne dietit
nebo spise konecne poradne zacit cvicit …
no nic … ani jsem poradne necetla co se deje, fakt nejsem u pc!
Jen jsem chtela pozdravit!!
PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ahooj,
tak ja si taky pripravila velikonocni fotku - prani s Domcou a vajickama a mam ji porad ve fotaku, ani nestahnutou, takze ji asi pouziju pristi rok nebo co
![]()
Jinak diky za nazory na to piti, me ted ani netrapi tolik to, ze Domca pije malo tekutin, i kdyz ted se zlepsil a vypije tak 100 ml
Dr. rikala, ze ty deti ty tekutiny maji v te jejich sklenickove strave a taky v kasich, ze nektere proste nepijou. Spis mi prave slo o to, jak do nej dostat to UM, kdyz chci prestat kojit
Taky uz jsem premyslela o te sklenicce se lzickou, vim, ze to dela Farlin, ale nejak nevim, jestli to pujde, protoze jak jsem cetla, je to pro male deti, kdyz prechazeji ze sklenicky na kasi, aby si zvykli na lzicku a to Domca je hodne zvyklej, jak krasne basti ![]()
Evelin , ja totiz kojim jen rano, vecer uz ne, ale odpoledne by mela byt svaca, jenze Domca nesmi jogurty (alergie), ovoce (uz ho ma dopoledne a moc po nem kaka
), takze proto nevim, co jineho nez UM mu dat
Takze zase kojim ![]()
Simi , ja brala taky asi 7 let Triregol, jenze kdyz jsem zmenila gynDr., tak ta z toho byla hotova, co to beru za sto let starej preparat, kdyz jsou uz davno novejsi a setrnejsi
Pritom ja byla spokojena, nidky mi nic nebylo
Pak jsem brala tusim Yadine, to jsem byla taky myslim spokojena, ale ted jsem asi 2 roky uz nic nebrala, tak si to moc nepamatuju uz ![]()
No prosim te, o rozboru poezie mi nemluv, bych napsala „tato basen se rymuje“ a o dalsi „tato basen se nerymuje“ a tim bych zkoncila
![]()
No, jinak koukam, ze Velikonoce jsou uspesne, pekne se cestuje a mlsa
Ja tady poruseni diety rozjela ve velkym a dnes jsme si po vylete dali v cukrarne mega pohar se slehackou, mliko nemliko jsem to do sebe natlacila
Protoze dalsi leto bez zmrzliny uz nepreziju ![]()
Mejte se krasne a dobrooou ![]()
Ahoj holky,
tak u nás byli první a poslední koledníci
![]()
Simčo: Já jsem brala před těhu a beru to už teďka i po Azalii Minisistong a jsem spokojená (doufám, že jsem to napsla správně
)
Terko: Pěkný videjko, taky jsem přemýšlela, že bych koupila Adamovi pomláuku, ale nakonec radši ne-e, on by si s ní ještě ublížil
![]()
Evelín: Tak já jsem včera koupila Adamovi domácí bačkůrky
A jsou to ty se žirafkou
zdravotně nezávadná obuv a musím říct, že se v nich A. chodí doma daleko líp, jelikož mu ty Robeezky-capáčky doma trošku klouzaly a když pospíchal, tak hodil mršku na zem
A májí otevřenou špičku před patičkou, alespoň se mu nebude potit nožka
![]()
No, já jsem taky trošku upustila uzdu a už jsem mlsala beránka a ještě nás dneska čeká k obědu grilování, takže to se zas naprásknu
To abych radši v pátek - hromadné vážení z hubnoucí diskuze- nelezla na váhu
![]()
Ale musím se od zítřka do toho znova pustit, abych měla do léta nějaké lepší křivky, ještě mi chybí k před těhu váze sedm kilo
![]()
Dobré dopoledníčko,
tak my po obědě(kuřecí řízky)vyrážíme do Botanické zahrady,je tam velikonoční jarmark a kytičky a hafo lidí ![]()
Adik krásné fotky a Sanel měla boží kombinézu ![]()
Teri pěkné videjko,Vítek si taky takhle mává s pomlázkou
A ty moji kluci mě zapomněli vyšlehat ![]()
Jo a s tou Azálií,zatím mám a v červnu jdu k dr.,tak kdyžtak potom bych ti řekla,dík.Ale klidně jí udej,kdyby´někdo chtěl ![]()
Zebruš Vítek dostal v balíčku přesnídávku,bodyčko a ovoce,tunu čokolády Jiřulka
A mě pokaká beránek,protože jsem si nic nekoupila ![]()
Týnko my měli žranici včera u mámy a nějak nám to s manželem nesedlo
A mlsáme taky…
Ahoj holky,
díky za tipy ohledně HA, já ji teď už neberu skoro 4 roky - i když obecný názor je jiný, já jsem se chtěla už jen pro svůj pocit před snažením o mimi „pročistit“, takže jsem ji vy:,–(ila víc než rok před tím, než jsme se vůbec začali snažit… no a zadařilo za dalšího půl roku, takže pročištěná jsem až až
Akorát že se mi cyklus smrsknul na 25-27 dní a to je fakt pitomý, závidím kamarádkám, co běžně mívají třeba 32-35 dní… vlastně mám za rok minimálně o 1 MS víc
a to mě fakt nebaví!
Tak díky, objednám se k dr. a uvidím. Akorát mám teď novou gyn. (ta moje šla do důchodu) a po první návštěvě, kdy ode mě hned zkásla nějaký „provozní poplatek“ či co
, se trochu obávám, že mi bude nutit spíš nějaký drahý prášky, ze kt. má provizi ![]()
Jinak u nás všechno vcelku fajn
Ondra se naučil den ze dne a) navlékat kroužky na tyč, b) dávat předměty (malá velikon. vajíčka čoko) do nádoby (víčko od avenťácké lahvičky)
jde mu to fakt dobře, to jsem docela koukala, protože jinak je „šikovnější“ spíš Silvinka…
Ale ta zas nemá takovou trpělivost…
Adél, užijte si jarmark (i ty řízky
)
Týnko , já se obávám, že po Velikonocích budu mít kilo zpátky
Ale dneska plánuju k večeři salát! (Zatím…
)
Veru , jsi normálně matka hrdinka!!! Ale dvě léta bez zmrzky, to by bylo fakt už moc
![]()
Simčo: Mi povídej … ty Velikonoce jsou ještě horší než Vánoce
![]()
Já teda doplácím za HA lehce přes 400 Kč a což jsem si teda myslela, že je to ještě docela „levná“ HA, když jsem začla brát před 18-tinama HA, tak mi po té první naskákaly nehorázné beďáry
, musela jsem jí vyměnit za Diane, která má spíše dermatologický účinek než antikoncepční a ta stála na tři měsíce 600 Kč…
Já mám 28 mi denní cyklus +-jeden den…
Adél: Užite si výletík s rodinkou…já jsem byla včera sama s Adamem u nás na Ještědu…Radek byl na baráku
No, příští rok už snad budeme taky výletit céla rodinka
![]()
Ahoj maminy a „dubnacci“
,
obcas vas tu chodim smirovat,protoze me zajima jak jsou na tom ostatni stejne stare deti jako mam ja a taky proto ze diskuze maminek na dubnu na rodicich kam chodim nam dost vazne.....Holky maji vic ditek a tak nestihaji,ale taky kecame vetsina z nas na spolecnem chatu na skype
a tak si vetsinu rekneme tam. ![]()
Chci poprat vsem vasim prckum k prvnimu roku,uzijte si oslavy a prckove at jsou zdravi a spokojeni
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9861.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9861.gif
Ahoj kočky,
my jsem měli pohodový den
Malý spal dneska teda jen jednou a to dopoledne, budiž mu odpuštěno-spal dvě hodiny
Odpolko nespal teda vůbec, byli jsem od dvanácti až do půl šesté na zahradě, nejdřív jsme připravovali na grilčo, pak obídek, poobědová siesta…na to dorazila ségra s Tobiáškem a bylo o zábavu postaráno
![]()
Adam usnul ještě při mlíčku, ani jsem ho nekoupala…no, jak se rochnil v písku jsem asi měla, ale on už byl tak unavený
Jsem zvědavá do kolika bude spát ráno
![]()
Mikulenko: Ahoj, děkujeme za přáníčka
A koukala jsem, že vy jste slavili včera, tak i Vám přejeme hodně štěstíčka a všeho néééj k prvnímu ročku
![]()
Jj, já si pamatuju, jak jste tady na emimi měly s holkama založenou druhou dubňátkovou diskuzy a nemusíš šmírovat, klidně se přidej
![]()
No, a já se půjdu šprtat…musím využít, že je R. v práci a pak bude mířit za kámošem a já na to budu mít klídek, ještě chvilku a začne mi hořet pod zadkem a to jsem se ještě ani nekoukla na cizí jazyk
![]()