Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte
Tak dnes manža udělal plot a už zbývá jen branka
. Tráva, co jsme seli krásně roste, už se těším, jak tam Bendovi uděláme pískoviště a bude si tam moct hrát ![]()
Teď jsem mu objednala tu čtyřkolku k narozkám a takovej telefon od FP, to mu bude stačit, stejně toho dostane plno od rodiny
, oslavu máme příští sobotu
Adel , dívala jsem se, že všechny ty opalovací krémy pro děti s vysokým faktorem jsou docela drahý, ale on je světlej, tak chci koupit dobrej krém, ať se mi nespálí ![]()
Vítkovi a Matýskovi vše nej
![]()
Evi , tak ať je salmonela brzo pryč ![]()
Beník se taky pěkně vzteká - jak ho položím na záda ![]()
Dnes jsem koupila knedlík a velkej úspěch ![]()
Jdem večeřet ![]()
Dobry vecer,
tak ja dnes nemam co psat, pac jsme byli cely den zavreny doma
jen jsme skocili pro nejake Domcovo jidlo, pac to vsechno snedl
co bylo doma…
Vitkovi a Matyskovi prejeme vse nejlepsiiii k 1 roku!!
![]()
Zebrus , ten telefon od FP mela kamaradka na horach a deti se o to pretahovaly ![]()
Evi , to nastve, kdyz salmonela drzi
Tak at je pryc priste!!!
U nas zatim vztekani probiha v jemne forme, jen kdyz se mu neco nelibi, nedostane to nebo mu to seberu, tak zacne jako vztekle brecet
![]()
No nic, mejte se krasne, jeste zitra patek a pak 3 dny volno, huraaaaa
Jdu ulozit divoke zvire, taha tatku za chlupy na brise a hrozne se tomu smeje a radostne ukazuje ty vytrhnuty
Jsou cim dal tim roztomilejsi, ty deti, co? ![]()
Tak uz mame ditko doma, zase je to trochu vic rusno
A mame novinku, u nasich se docel hezky rozchodil, takze uz udela i 10 kroku v kuse
Zitra mu uz radsi pudju koupit ty sandale, capaky mu jsou uz tesny a navic ma chudak ted ty zatepleny, tak dostane sandale a bude je mit i na ven a vzdycky je otru…
Jo a po nekolika mesicich, vlastne i letech jsem dnes oblikla snubni prstynek, juchuuu, tak uz zse vypadam jako vdana ![]()
No nic, jdu delat svickovou - porve v zivote, tak snad to bude k jidlu, kdyz ji oba s manzelem milujeme ![]()
ahojky, my dneska byli v Krči, kde sme dřív bydleli, prošli jsme se do lesa, pěkně se vyvalili v hospůdce na zahrádce, bylo to parádní. Pája se taky občas v ohradě vzteklí, většinou když se snaží jí posunout a já jí držim, ale jakmile jsem tam s ním, tak je to samý tuli tuli a pusinky na bříško..hihi.
Wenee: super, že jsou výsledky v pořádku, jinak těhulkovství si zatím užívám, špatně mi neni, akorát ty chutě, furt bych něco jedla…zrovna si s manžou děláme hranolky......aaaaaaa........
Evelín: držím palce na svíčkovou, určitě to zvládneš, není to nic složitýho…taky bych si dala, mňam mňam
Vítkovi a Matýskovi vše nejlepší k prvnímu roku, hodně zdravíčka a štěstíčka
![]()
Evi: tak at se vás ta salmonela brzy pustí
Vsem oslavencuuuuuuuuuum VSE NEJ!!! Nas to ceka zitra, oslavaaa v sobotuuu … boze muj, kde jsou ty m i m i n k a ????
Jinak rocni prohlidka u nas, 78 cm a skoro 10kg. Vse ok, dr se smala, ze jsme bez zubu … ![]()
Jinak v Rakousku jsme lyzovali, plavali a prochazkovali, nemelo to chybu, azuro, teplo a hodne snehuuu …
Evelin velka Gratulace Stepankovi k prvnim kruckum a jak dopadla svickajda???
Veeruuuuuuu jak jeee Domcoviiii???? Pusinku lasce!!!
Eviiiii jezisi salmoka, at je brzo vse ok!!!
Zebrus tak knedl smakoval jo? Taky zkusime …
Tyynko vztekani si u beranku asi uzijeme .. Sanel taky zacina …
jsou to herecky … uz dostala i pres ruce … moc dobre vi co jo a co ne …
ale posloucha, Ne dost dobre rozumi a jinak mame stejny slovnik co Adous ![]()
Wenee SUPEEER ze ma mala Sofi dobre vysledky! JEn tak dal!!!
Ja jsem ted skoro furt pryc, jak je hezky tak litame …
jinak spime celou noc a pomalu se odstavujeme …
tak paaaaaaaaaaaa holky !!!
vseeeeeeeeeeem mimiskuuum
Ahoj holky,
Vítek děkuje za přání
A všechno nej Matýskovi :-)
Teri to máš právě dobrý s těma chutěma,že se máš na co vymluvit ![]()
Evelín tak Štěpán už si takhle vykračuje!To je šikulka,nám dneska došly capáče Noleny,aby se Vítek mohl vesele stavět ![]()
Držím palce na svíčkovou,já se do ní teda nepouštím,občas jí dostanem od tchýně
![]()
Ad vztekání,Vítek dneska vztekle řval po plavču,když jsem mu sebrala hadici od sprchy,tu miluje ![]()
Evi tak ať je ta hnusná salmonela brzy pryč!
Wenee supér že další výsledky OK!
Svickova se svickuje ![]()
Adik,tak to jste si hezky uzili v Rakousku! Ja chci taky nekam jeeeet ![]()
A Sanel je porad bezzuba? Aspon Te nekouse
Stepan ma uz ctvrt roku jen 2 zuby ![]()
Terko, ja mam chute taky, ale nemam to na co svest
Jen si to hezky uzivej ![]()
Stepan je taky pekna vzteklina a herecka zaroven
![]()
tak az se dosvickuje, dej vedet, ja ji delala jen jednou
docela se povedla, ale jsem spise na ty rychlovky .. dneska gnochi se syrovkou a kureci nalozene v gyrosuuu, miluju!
Nekouse a uz ani nekousne … urco to nebude dlouho trvat a nebudu kojit vubec, prsa mekejse a Sanel se k tomu nehlasi … kdyby jsme v Rakousku nevytratili termosku, tak uz jdu do toho, ale takhle ji nejdrive koupim a taky se trosku na to psychicky pripravit a bude …
byla jsem cviciti, od 4 pilates a od 5 bosu, jsem koooo
jdeme se svalit k dvd … Krasnou klidnou noc
Ahoj holky,
já se jdu dnes jenom rozloučit, zítra se stěhujeme od mých rodičů k Tomovým a budu tak až do úterka bez internetu
.
Tak se mějte hezky a všem moc hezké velikonoce. ![]()
A hlavně Vítkovi a Matýskovi všechno nej, nej, nej k prvnímu ročku!!
![]()
Ahoj holky,
Adik: Já jsem taky KO a to jsem byla jen hodinu a půl na aerobicu
Ale k tomu ještě odpolední procházkování
![]()
A super že jste si užili Rakousy, taky bych někam jela, ale my to všechno vrážíme do stavby a věcí okolo
![]()
Evelín: Určitě se ti povede, já jí dělala taky zatím jen jednou, ale povedla se…ale od maminky je od maminky
![]()
Jančo: Neboooj, my tedy na tebe počkáme
![]()
A krásné Velikonoce
![]()
Terko: Jj, mě by taky chutě chytaly
hlavně na sladký
a nemám to na co svést jako Evelín
![]()
Jdu do hajan, zítra nás čeká výletování do Liberce a domů se povezeme autíčkem, jen musím ještě kouknout, zda pofrčíme busem či vláčkem a taky je půjdem kouknout s kámoškou a jejím synkem do MC, tak jsem docela zvědavá
![]()
Krásně spavou noc
![]()
Ahoj holky, čtu vás, ale nestíhám reagovat, nějak se mi teď nakupilo víc věcí… Domluvila jsem si dvě práce
naštěstí to není pravidelně a je to zcela z domova (redigování + psaní článků, to naštěstí vždy jen nárazově, neb mě víc baví redigovat
), tak snad to bude OK.
Jinak Silvinka má 11. zoubek - stoličku vlevo dole
Je to fakt beruška, čumím, jak to zvládá - vůbec o ničem nevíme, jen pak objevím zub… frajerka
![]()
A dnes jsme poprvé koupali ve vaničce - obě děti najednou. Ondra se bál a po chvíli brečel, ale malá byla ve svém živlu, hrála si s kačenkama, nořila se, lezla, smála se… ta se naopak rozbrečela, až když jsme ji tahali ven
Tak mám radost!!! Zítra zkusím vložit fota ![]()
A ještě to dnes stíhám
takže:
Vítečkovi a Matýskovi posíláme, hlavně prosím pěkně Silvinka, veeeelikou pusu k narozeninám!!!
![]()
Ahoj holky,
Vítkovi a mAtýskovi vše nejlepší k prvním narozeninááááááám
![]()
My dnes odjíždíme na chatu a budem tam až do pondělka, tak jsem bez netu.
SIMI: to máš dobrý, máš práci co tě baví a ještě budou nějaké korunky
Silvinka je šikulka, však on se Ondra od ní naučí nějaké ty nezbedy.
TYNKO: aerobic hodinu a půl
, jsi dobrá, to bych potřebovala jako sůl, ale tady inc není
. Užijte si MC.
JANUSKO: tak hezké velikonoce a já taky budu bez PC, tak jsme dvě, nejsi v tom sama ![]()
ADIK:
, taky pěkné cvičení, jsem asi ťulpas, ale co je to bosa?? V rakousku muselo být super, dobře jste si užili ![]()
EVELIN: gratulace ke krůčkům.
EVI: salmonela pryč pryč pryč. (dáváte hylak??)
WENEE: to je dobře, že jsou výsledky OK. Jen tak dál a ť jeśou všechny dobré.
KRÁSNÉ VELIKONOCE, pomlázku atd atd adt....... všem maminkám i dětičkám. (tatínci ať vás pěkně vyšupou
)
Všetko najlepšie Sanelke k prvému rôčiku,všetko len to naj!!!
Ahoj holky,
jeee, tady je pusto a prázdno… už jste na svátkách, jo?
Sanelce přejeme všechno nej nej nej a Ondra posílá sladkou čtyřzubou pusu :D
Jinak u nás náročný den, děti ukňourané…
do toho Jára je zítra celý den pryč, jede s rodiči za příbuznými do jižních Čech pro
bové brambory, což je výprava až do večera
Tak jedu i s dětmi ke kámošce barvit vajíčka
![]()
No a jinak - už příští víkend budeme za krkavčí rodiče a necháme dítka na krku mé mamce a jejímu příteli
Plánovali jsme nějaký wellness víkend na květen, Jára dnes našel fajn hotýlek
akorát že 8. května je tam svatba, a ty předchozí dva víkendy se nám nehodí… takže jedem už příští víkend!
Děěěěsně se těším, i když trochu smíšené pocity mám… no ale bude jim rok, že jo, a stejně by to časem přišlo, tak ať si zvykáme (všichni)
![]()
Posílám ještě pár fotek, další jsou tady:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ondřej Okatý aneb Jdem mámě po foťáku!
Stojím teprv čtyři dny - ale chodítko na návštěvě jsem si ukořistila hned:
Spící princezna:
První koupání ve vaničce - tu máme ještě po mámě, heč! A proč je modrá, když máma je holka? Protože děda prostě VĚDĚL, že bude mít kluka…
:
ahojky, koukám, že asi všichni slavíte velikonoce, že tu nikdo není…já měla dneska pracovní den, barvení vajíček, pečení berana a zajocha, a k tomu ještě pro Páju dort, no uvidíme, co mu řekne…hihi…dneska se naučil prdět na břicho a dělat berany duc, takže samý důležitý věci hihi..
![]()
Simi: parádní fotky, nejsladší je ta, jak Silvinka spinká, a at vám vyjde ten víkend…
Sanelce přejeme vše nej nej k 1.roku ![]()