Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko,
Veru krásný fotky,a ta terasa
,to je teda něco
Domča je fakt drobek,ale pěknej ![]()
My dneska jedem na Floru koupit Jiřulkovi sandály od Keenu,dětské mají málokde,no a já si možná taky koupím.Ale myslela jsem,že tam třeba koupím i nějaké hadry na kluky,a manžel říkal,že snad tam je jen Mothercare/nebo jak se to píše
/,tak nevím ![]()
Asi si tam dáme oběd,domů bychom to nestihli ![]()
Dneska nemá být tak pěkně,ale i tak bude,hurááá ![]()
Dobreeeeeeeee raaanko!! Tady vetrelec Adriana se Sanelkou!!
Vsechny Vaaaaaaas moc zdravime!!
Vratili jsme se z Rakouska a tech stranek, vcera jsem neco malo pocetla, ale neda se to, byli jsme skoro 8hodin na ceste a vecer uz jsem byla ko.
Jen jsem Vas proste chtela pozdravit, ze Vas ctu, myslim na Vas!
Jdeme na rocni prohlidku …tak jsem zvedava. Zub zadnej, chodi jen za ruce, pousti se … ale na chozeni to nevidim …
Rok pryc? Kde mame miminka?
Vsem tehulkam tady nej pusinku, mam tu kamosku co je taky tehu, tak to s ni prozivam … bude mit od sebe rok a pul a ma hruzu.
Je toho hodne co psat, ale zapojim se, az buduz vedet co se deje u Vas!!
KRAAAASNE RAAAAAAAAAAANKO!!!
http://www.hanulka.cz/…0/005643.jpg /> Vseeeeeeeeeeeeeem oslavencuuuuuuuuuuuum krasne NAROZENINY!!!!
Hezký den maminy!!!
My se chystáme taky na poradnu-měli jsme jít až ve čtvrtek,ale nastala změna plánů-ve středu pojedeme na Slovač!jupí!Sice mám trochu strach z cestování autem,no snad to přežijeme!
Adámkovi dodatečně vše NEJ NEJ k narozeninám!!!
Fotečky z oslavy jsou super!
Domďa je taky frajer!VERU:no myslela jsem že bych se Vám taky přišla ukázat,ale nevím-nebude to trochu moc
…možná by to chtělo rande někde na neutrální půdě.Aby si se z toho návalu nezbláznila.No mojich 40 m/2 by to určo nezvládlo. ![]()
LUCY:ahooj.To máš žrouta jako moje známá-klouček má snad úchylku-opravdu rozkouše a sní co vidí.Zatím bez následků!
Jinak já už dávno krmím kluka omáčkami a knedlíky.
Jo-jo teď už jsem polevila… Dorotce jsem touhle dobou ještě vařila zvlásť.K Matýskovi jsem opravdu v mnohém benevolentnejší.
Dnes jsem ho poprvé vy:,–(ila na nočník,řval jak tur.Pak z něj slezl a vylil nám čůraničku po podlaze.Tak jsme mu zatleskali…
![]()
No jdu se chystat „do města“,papa!!!
![]()
Hlásím míry:rovných 10 kg a 79 cm!!!
Jdeme na návštěvu ke kámošce chutnat písek!!! ![]()
PAPA!
Ahoj holky,
my dnes byli cely den pryc. Pozvala nas kamaradka, ktera ma jen o sest tydnu starsiho kluka, tak jsme si uzily obed a pak odpoledni prochazku. Myslim, ze jsme se i opalily. Fakt tam bylo dnes luxusne
Stepan chtel akorat porad placat kamarada, nevim po kom to ma?
![]()
Tomaskovi preji jeste dodatecne vse nej
![]()
Adel, tak co mate Keeny? My si ted s manzelem kupovali Keeny do mesta a jsme spokojeni, hlavne doufam, ze za tu cenu vydrzi ![]()
Veru, paradni terasa
Kde ze to bydlite? ![]()
Adik, zdravime
A v Rakousku jste lyzovali???
Veru, vy tam v Praze tak malo pijete, ze vas sklati par sklenicek s Moravaky
![]()
Holky, jak je to s botickama na doma??? Ja jsem mela za to, ze by mely deti nosit spis capacky nebo behat bosky, ale dnes mi kamardka rikala,ze ji prodavacka naopk tvrdila, ze jak se zacnou stavet, tak musi mit pevnou obuv, aby se noha spravne vyvijela??? Jsem ted zamtena jak Goro pred Tokiem ![]()
Ahojte
Dnes jsme si nechali dovézt kontejner, tak nakládáme, už se těším, až to bude všechno pryč ![]()
Evi , snad se vám to spaní spraví, my máme dudel, asi by bez něj usnul, ale zatím mu ho nechám
Terko , železo vám snad už Pája nevylomí, to by byl teda rambo ![]()
Lucy , vy máte teda o zábavu postaráno ![]()
Tomíkovi opožděně vše nej ![]()
Týnko , Adámkovi to moc slušelo ![]()
Verčo , Domča je taky fešák, v kočáře vypadá moc pohodlně a terasa je teda krásná, tam se musí příjemně kafíčkovat ![]()
Pacal , krásný míry ![]()
Evelín , z botiček jsem taky jelen. Podle mě je lepší na boso nebo v capáčkách (je to přirozenější), ale každej říká něco jinýho. Ale třeba křováci určitě boty s oporou nenosí a nohu zdeformovanou nemají
…já určitě koupím ještě jedny capáčky (větší) a pak uvidím ![]()
Jsme všichni nějací uslunění, Beník spal od 5 skoro do 7, tak teda nevím, kdy půjde spát znovu
. Já bych šla klidně hned ![]()
Ahoj holky,
tak Keeny pro Jiříčka máme a já jsem si koupila ve slevě loňský model
Manžel bundu a pro mě ještě džíny,na to,že bychom neměli utrácet
Dali jsme si oběd v Mekáči,Jiřulka se povozil na autě a jeli jsme dom.
Cesta tam hrozná,Jiřulku v busu asi bolelo břicho,to nevíme,každopádně vypadal,že bude zvracet,tak jsme museli vystoupit a počkat na další.Zpátky jsme radši jeli metrem a to byla pohoda,rozhodně cestováni po Praze mhd se dvěma malýma dětma je fakt eňo ňuňo
![]()
No a po návratu ještě na hřiště,Vítek zas futroval písek atd.
A dneska byl poprvé v golfkách,ani si toho nevšiml,ale já si musím zvyknout ![]()
Evelín já bych se spíš přiklonila k názoru,že pevné boty až když chodí,ale…babo raď
![]()
Pacal pěkné miry ![]()
Ahoj holky,
Týnko - fotky parádní, Adámek je úžasný fešák, to je dobře, že se oslava vydařila
.
Veru - taky super fotky, Domča na nich vypadá jako naprostý pohodář
A ta terasa, úžasná…
![]()
Evelín - co se týká botiček, tak opravdu každý říká něco jiného a člověk aby se v tom vyznal
. U nás zatím naboso (v protiskluzkách) nebo capáčky, ale Adam zatím pořádně nechodí, jen obchází nábytek.
Jinak u nás včerejší noc byla jedna velká katastrofa a dnes to zatím taky nezačíná dobře, Adam po hodině spánku strašlivý pláč a další půlhodina uklidňování, stejně jako včera. Nevím, nevím, nějak se mi to nelíbí, snad to budou ty zuby ![]()
Všechny moc zdravím a doufám, že si užíváte to skoroléto…
Ahoj holky, tak jsme dneska byli po měsíci na plavču, docela jsem se toho bála a v pohodě, Pája byl vysmátej, spokojenej, potápění v pohodě…a za 14 dní začínaj nový kurzy, tak sme hned dali záložku…no uvidím, jak to budu zvládat, samotný plavčo jde, ale to cvičení před tim,
Veru, mít tvýho Domču, tak jsem v klídku, ale ten můj 12kilovej rambo mi dává docela zabrat…hihi…uvidíme, třeba pozdějš vynecháme cvíčo a budem chodit jen na plavčo…
Janus: páni takový noci…tak at je brzy Adámkovi lépe
Pacal: krásný míry
Veru: Domčovi to mooooc sluší a je ti hrozně podobnej
Adiko: vítám tě z Rakous
Ahoj holky,
jen vas rychle zdravim, nesel mi net, kdyz jsem chtela psat a ted jde, ale to zase chci spat
U nas se teda pekelne nudluje, ale horecka ani nic jinyho neni, tak nevim, jestli je to nastydnuti (asi jsem ho malo oblikla, pac jsem si jako myslela, ze je o vikendu leto nebo co
) nebo zuby.. Slysely jste, ze z rustu zubu muze byt ryma? Nekde jsem to cetla…
Januso, Adel, Terko , byly jste s detma na plavcu, kdyz mely rymu? My mame jit zitra poprve a asi pujdu
Doufam, ze nas nevyrazej hned ve dverich..
Evelin , ted v Betynce je clanek o botickach a chozeni, tak muzes mrknout. Ja se priklanim k tomu nazoru, ze dokud dite prevazne leze, tak jen bose nohy, ponozky nebo capaky, protoze jak leze, tak ruzne krivi nozky a mohl by se tema botkama znicit klenba a kotnik. I kdyz treba uz trochu chodi kolem nabytku. Ale kdyz uz chodi a vetsinu casu stoji, tak podle me klidne ty boticky doma muzou byt, to uz vlastne neleze, ze jo ![]()
Terko , no jooo, vy mate doma cvalika chlapaka, 12 kg neni zadna sranda, me staci tech nasich 7,5 nebo kolik ma ![]()
Adel , ja mam taky Keen boty rada, loni jsem si koupila sandaly, tak treba mame stejny
Mas s uzavrenou spickou? ![]()
Pacal , klido dorazte, fakt
Protoze jedno nebo dve deti navic, to uz fakt nevadi
Vazne..
Jo Evelin , ted jsem dokoukala tu Vymenu, fakt mazec film, teda nechtela bych, aby se mi to stalo ![]()
Tak dobroooou, jdu to zalomit a zitra hura plavat… ![]()
Dobré ránko,
včera jsem se vůbec nestačila dostat už přes den k PC … dodělávala jsem nejdřív sama a pak i s mamkou Adamovi to píškoviště a hurááá-hurááá už je hotové
Takže jsme včera měli pískovou premiéru a taky jsem lovila písek z pusy, ale toho ještě bude
![]()
No, a taky mi máma připomněla, že by se to chtělo kouknout na stav naší lékárničky, kontkrétně na kysličník a náplasti
![]()
Ad boty, boty, botičky na doma
naše dr. zastává podobný názor jako je uveden v Betynce, tzn. že pevnou oporu nožičky, až když dítko převážně chodí než leze…což už jsme i my…a já mám zase dilema, jaké botky na doma??? Nám capáčky jsou, ale když vidím, jak chodí a tak trošku se mu v těch capáčkách „kroutí“ nožka
Tak je asi budeme kupovat už tenhle měsíc
![]()
Klasické bačkůrky jako jsme měli my a nebo jiné botky? Asi v tomhle počsí by to chtělo už něco s odvětráváním, aby se nám nepařila nožka
No jo..ale zase dát za botky na doma, ze kterých mi za chvilku vyroste dát někdy přes 600 stovek se mi taky dvakrtát nechce
..... na ven jo…
![]()
Pacal: Krásné míry
Takže Velikonoce na Slovensku
My jsme měli jet taky, ale nakonec kvůli Radkově práci a práci na baráčku (a částečně téz financích…) nepojedeme..jj, to bude nést tchýňka těžko, moc se na nás těšila a hlavně na malého, neviděli ho od Vánoc
![]()
Veru: Vy teda máte TERASU
Ale dobře velkou
![]()
Jančo: A zkoušíš dávat Nurofen? Nám docela na to noční prolejzání zoubků fungoval…my s tím spíš bojujeme přes den, prořezává se nám druhá dvojka dole a přes den je ukňouraný a mrzutý až ouvej
A nejdejBože aby si do toho při kousání zavadil
![]()
Jen teda v noci je to horší než přes den, ale vydrž! Bude určitě brzy líp
![]()
Nj, musím si jít hrát s ukňouránkem, už ho to nebaví na klíně …
Tynka-Všetko len to najlepšie Adamkovi k prvému ročiku,gratulujem!!!!
Krásne narodeniny!!!!
Ahoj holky.
Tak som tu zas.Dúfam,že sa všetky máte dobre a tiež aj Drobci sú o.k.
Sofinka už neposedí ani minútku,takže celý deň pobehujeme a keďže vonku je už krásne,tak sme väčšinou celé dni vonku.To slniečko je super.
Tak pomaly sa nám rozbiehajú 1 ročný oslávenci.Ani sa nenazdáme a budeme slaviť 2 ročky.Holky zastavte ten čas.
Tak idem to tu trochu poupratovať,no dosť sa mi nechce.Potom si Vás musím prečítať.Majte sa krásne.Detičkám posielame so Sofi pusinky.
Papa
Ahoj holky,
u nás docela pohoda
včera jsem byla celý den u kámošky, jela jsem opět MHD a v pohodě, tak se mi rozšiřuje akční rádius
Byly jsme v místním mateřském centru, akorát že tam byla samé 2-3 leté děti a ty moje reagovaly po svém: Ondra byl zaražený a ukňouraný (asi se jich bál), a Silvinka se neohroženě pokoušela brát jim hračky atd., samozřejmě jako první „ukořistila“ obrovské požárnické auto a rozčilovala se, že ho ručičkama neobsáhne
No, bylo to trochu náročnější
ale zase pak víc než hodinu spali v kočárku na zahradě, jak je to zmohlo…
S botičkami - já všude slyším, že až když převažuje stání a chození, takže to zatím neřeším. Botičky ještě nedávám, jen nechodicí do kočárku, aby jim nefoukalo na nožky. Na doma nechci zatím dávat nic, sama chodím bosa
bačkůrky mi přijdou zbytečné ![]()
Jinak holky, vy všechny vaříte klasickou českou kuchyni?! Protože fakt jsem nad tím přemýšlela a my vlastně děláme minimum věcí, co by mohly i děti… nanejvýš těstoviny a polévky… Omáčky a knedlíky neděláme vůbec, jen občas dostaneme od tchyně. Jinak vedou minutky, pečené maso či ryby a studená kuchyně…
Ahoj holky,
Veru s tím plavčem,když to není nějaká hnusná rýma a nekejchá každou vteřinu,tak bych šla.A rýma ze zubů být může.Jiřulka to tak míval a Vítkovi už asi 2× teklo z nosu a kejchal,třeba dva dni,a zas ho to přešlo…
Jo ty Keeny mám s otevřenou špičkou,takový ty voděodolný
Budu muset zapracovat na pedikůře
![]()
Teri já jsem to tak měla s Jiříčkem,taky jsme chodili plavat a v roce měl 12 kilo a navíc nechodil,takže jsem ho furt vláčela.No a ty to máš ještě trochu vylepšené ![]()
Byli jsme dopol v sekáči a na hřišti,za chvíli se jdem zas oblíkat ![]()