Poradna duly
Jana Čurdová
Zebrus , my ho mame La Roche-Posay 50 Anthelios? Je to on? Vzala jsem ho loni, protoze je pro deti s AE asi nejlepsi, je docela v pohode, neprijde mi, ze by lepil
No a pouzivali jsme ho loni u more i letos na horach a dobry. Ja ho ted Domcovi mazala, kdyz jsme sli ven, jak se udelalo hezky, preci jen uz ho pod plinkou neudrzim, ze jo, chce cucet ![]()
Jinak Domca taky nema rad jakykoliv mazani na oblicej, takze u toho trochu dela sceny
Ale vzdycky ho preperu (zatim) ![]()
Ahoj holky,
Stepana mam dneska a zitra u mamky, tak dohanim veci do skoly, tak zase moc nestiham
Ale byla jsem dnes po nekolika mesicich u kadernice a hned se citim lip ![]()
Jo a vecer jdeme s manzelem zase na brusle, tak se aspon odreaguju ![]()
Veru, to je blbly, ze je Domca nemocny
Tak at je mu brzy lip
Radsi jsem ti o tom plavani, zda jit ci nejit nic nepsala, ale zase me to o neco vic odradilo, chodit s tak malymi detmi do vody ![]()
Katy,tak si uzij brusle a neboj, za chvili chranice ani potrebovat nebudes ![]()
JInak preju, at je Petovi brzo dobre, musi to byt pro nej chudaka narocny ![]()
Zebrus,takze neplanujete stehovani bliz k Brnu? Myslim, ze jsi o necem takovem mluvila?
Holky, co odjizdite, hezky si odpocinte a uzijte si zmenu prostredi ![]()
No nic, jdu jesete neco udelat a pak pujdu na ty brusle ![]()
Ahoj holký,
jsme doma ze ZOO a bylo to supééér.Byli jsme tam od jedenácti do čtyř,mezitím byla buřina a lilo,tak jsme pak pomalu mířili na bus.Nahoře v té nové kavárně byla nějaká kočárpárty,tak to tam příště můžem taky zkusit se srazem ![]()
Veru tak ať je Domča brzy zdravý,ale hlavně že jste si užili plavčo
My jdeme zítra ![]()
Zebruš opalovací krém mám Daylong kids 30,předtím to byla čtyřicítka,teď mají nějaké jiné značení.Používám ho i na Jiřulku a vyhovuje ![]()
Katy to jsi teda odvážná s těma bruslema,teda jako že na ně vlezeš
No ale mě to možná taky čeká ![]()
Ahoj mamulky,
Zebruš - my máme dětský opalovací krém od Biodermy a jsem s ním spokojená. ![]()
Veru - tak ať je Domčovi brzy líp, je to vždycky blbé, když je mimís nemocný, ale určitě bude brzy fit.
Týnko - super fotečky, to bude bezva,až budete bydlet v domku, určitě se už moc těšíte, že? A Adámek vypadá ve stanu moc spokojeně a na pískoviští taky
.
Adél - to je dobře, že jste si tak užili zoo, my se tam taky chystáme, tak jsem zvědavá, jestli bude Adýs nadšený
.
Všem marůdkům posíláme moc pozdravů a ať jsou brzy zdraví.
My jsme dnes byli ná návštěvě u máminé sestřenice a Adam tam hrál vzorňáka, nechal se chovat, vzorně seděl, až jsem pojala podezření, jestli není nemocný
. Měli tam kočku a papoušky, tak byl unešený, pořád za kočkou lozil, ale ona před ním raději utíkala
.
Jinak dnes taky jeden hnusný zážitek - u našich v paneláku se mi nevejde kočárek do výtahu, tak jsem ho nechávala v přízemí v kočárkárně a dnes jsme s mamkou čichaly, že to tam nějak smrdí, tak máma hledala, co to může být a normálně tam ležel mrtvý potkan, ble…tak ode dneška raději vždycky oddělám zadní kolečko u kočáru, narvu ho do výtahu a nechávám ho u našich doma. Doufám, že se ten potkam za živa nepromenádoval Adamovi v kočáře
.
Tak všem přeju hezké sny
, Adam se zase ozývá z chůvičky, tak tam asi budu muset letět
![]()
ahoj holky, dneska sme byli u řeky a cestou zpátky sme chytli pěknej slejvák…ale bylo to příjemný osvěžení. Pája ted doma předvádí skládání kroužků a pak si zatleská, hihi je to roztomilý. Mluvení nic, chození taky ne…
Veru: at je Domča brzy fit
Mahul: přeju šťastnou cestu a pěkně si to tam užijte
Tynko: krásný fotky, tak sme s manžou taky objednali stan s tunelem, asi ho dostane Pája až k svátku…
Zebruš: my máme opalovák niveu 50 a v pohodě¨
Katy: koukám, že máš doma samý marůdky, tak at jste všichni brzo zdraví
Ahoj holkýýý,
tak já jsem doma samááá
, teda s Adámkem
![]()
Já jsem dneska uťapkaná až ouvej, nejdřív dopolko s golfkama velký okruh po městě a pak odpolko s kámoškou a její 6-ti měsíční holčičkou na prochajdě k nim do hospůdku, tam to převzal její manža (vyšlo to hezky, že měl zrovinka ranní) a tak jsme mohly jít spolu i dom a ušly jsme tam a zpět dobrých 12 km
![]()
Veru: To je nepříjemné nemocné dítko
Ať je Domčovi brzy líp
![]()
A na Velikonoce se vyvětráš dost
Ale je naprd být doma…, ale co by jsme pro dítka neudělaly
![]()
Zebruš: My máme teda „jenom“ Astrid 50, vloni byl dost v kočrbčce, tak jsem kupovala „obyčejnější“…ale letos koupím kvalitnější
A dneska jsem chtěla A. namazat a nakonec jsem na to úúúplně zapomněla
Tak měl trošku červenější obličej
, no doufám, že to bude mít ráno už v poho…
Terko: Tak to bude mít Pája určitě radost
![]()
Jani: Strašně, už se nemůžu dočkat
Na SVOJI kuchyň, na SVOJI koupelnu, obývák…
A taky že bude mít Adam vlastní pokojík
No, snad budeme do zimy bydlet ve svém, ale nesmím se těšít, ono by to potom určitě nevyšlo…
A s tím podkanem v kočárkárně…kámoška má taky XAčko a nechává ho taktéž v kočárkárně…no,a jednou pro něj šla a normálně z něho vyskočily krysy!!! FŮŮŮŮJ
Myší se sice nějak extra nebojím ale toto
![]()
mamulky.v piatok cestujeme..zajtra tu asi nestihnem byt..
krasne prezitie Velkonocnych sviatkov
uzite si pekne v zdravii…aj DOmca, nech ho sibacka na nohy postavi ![]()
papapa
a hlavne ebz potkanov v kociku..brekeke
Týnko - no bleeee, s těma krysama to je drsný, já jsem i takhle udělala generálku kočárku a prohlídla kde co, jestli tam někde není nějaká další příšera schovaná, naštěstí ne. Ona je v té kočárkárně v rohu taková hromádka nějakých starých hader, tak nejspíš si hověl tam, ale stějně
. No každopádně tam mě ani kočárek už dlouho nikdo nedostane
. No příště už snad přijedeme taky s golfkama, tak ty by se do výtahu vejít mohly
.
No a u vás teda procházka pěkná
. A budu držet pěstičky, aby bydlení do zimy vyšlo
.
terko - Pája je šikulka, Adam akorát tak kroužky vždycky rohtahá po celém bytě, ale že by skládal, to teda nee
. A mluvení u nás taky žádná sláva - akorát tak „mama“, „baba“ a občas různorodé kombinace typu „mamabablee“ nebo „abbbbbmababeeeee“. A chození taky asi hned tak nebude, zatím teda cape kolem nábytku, ale když se pustí, tak jde okamžitě k zemi
. Ale zaznamenala jsem pokrok, zkouší už pomaličku chodit bokem k nábytku, že se nedrží oběma rukama, ale jen jednou - zatím teda výsledky nic moc, ale já jsem ráda za každý malý pokrok
.
Tak jdu do sprchy a budu doufat, že Adam se nebude dožadovat mé přítomnosti zrovna když budu celá od mýdla
.
Janus , u nas stejny
Chodi kolem nabytku, obcas se drzi jednou nebo obema rukama, kdyz v nich necim mava, ale kdyz se pusti, pada
Ja to vidim tak na cerven/cervenec
![]()
No a s potkanem fuuuuj
to je drsny!!! Me jako nevadi krysy ani potkani, ale kdyz bych ho nasla mrtvyho u kocaru, eeeee ![]()
Zulocku , tak taky stastnou cestuuuu ![]()
Terko , to je teda Paja sikula, u nas se strkaji kelimky do sebe, to mam radost, ale ze by je stavel na sebe, nebo navlikal na zirafu krouzky… prdlajs
Akorat s tim hazi a nebo to nasklada na stul a shazuje dolu, to je fakt sranda
Kdyby to teda tak nemlatilo do plovoucky
![]()
Evelin , co, byly brusle?? Ja chci takyyyyy ![]()
No ja si myslim, ze plavani ho jen dodelalo, ze jinak by byl ok, kdyby nebyl nacnutej ![]()
Adel a ZOO, to je paradaaaa
Jak reaguje Vitecek na zviratka? Nebo spal?
Domca ma rad psy a kocky, tak jsem zvedava, co bude rikat na slona treba ![]()
A dekujeme za podporu, snad to bude jen lepsi ![]()
Jani: Jj, golfy jsou fajn, projedeš s nima všude
Jen u nás se nevejdu na nájezdy na schody (které vedou do města
jsou zrovna v té nejlepší a nejkratší trase a vedou skrz staré kamenné opevnění města ve sředověku…), no…tak jsem je čapla do rukou a vyšlápla jsem to s nima, s XAčkem bych neměla šanci
, ale s ním to vyjedu po zadních kolečkách
![]()
No snad to výjde, jinak mě brzy omyjou…mamku mám moc ráda, ale bydlet ještě s ní rok v jedné domácnosti
![]()
Terko: Tak to Pájovi jde pěkěn, Adam je sundá a pak se je taky snaží na:,–(it, ale nakonec si vyhraje s tou nasazovací částí
![]()
Adam je slušně „rozkecaný“
Krásně umí říkat Radkovi táta
což teda potom říká i každému jinému chlapovi
![]()
KYTÍÍÍÍ-kytka
AAAAF-pes (to říká, jen když už ho slyší štěkat
)
BAAAA-bác či ještě řekne BUUU jako bum (a to taky občas na kravičku…)
HAAAA-to říká když telefonuje se svým dětským mobilem
TITIIII- to je ptáček-pipi
BRR-když jezdí motorkou či autíčkem
no, a asi ještě něco, ale teďka si nevzpomenu…a co vaše dítka
![]()
Zuzko: Ať vám cesta ke tchánovcům ubýhá rychle a užijte si to!
A PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ VELIKONOČNÍCH SVÁTKŮ I VÁM
![]()
Ahoj
Tak vás snad konečně dočtu, Beník chrní a čučíme na tv. Dnes jsem zase koupila sušenky Sunarka, sice je v nich vajíčko, ale Benda je má nejraději a nic mu po nich není. Před večeří mi jich snědl nějak moc
![]()
Už jsem taky zkoušela mu dát kousek žloutku do jídla a nic mu po tom není, tak jsem ráda ![]()
Moc díky za tipy na krémy, to budu mít pěkně těžký vybírání, když máte každá jinej a se všema jste spokojený
![]()
Januš , snad se vám ty noci zlepší. A to s potkanem teda fuj. Já jsem divokýho potkana ještě neviděla a doufám, že ani neuvidím
. Stačí, že jsme tu měli myši a kdoví jestli se zase nevrátí ![]()
Pacal , dobře dojeďte ![]()
Týnko , super fotky, už jsem je šmírovala včera na rajčeti (teda jen ty Adámkovi) ![]()
Verčo , dobře že ses bránila s šátkem, bába jedna ani tomu nerozumí
. Na mě už si tady ve vesnici zvykli, i manža chodí občas s manducou nakupovat
. Všechny ty babky a dědci Bendovi říkají, že se má, že se nosí
. A když jsem jednou vzala golfky, tak se strašně divili, kde máme nosítko ![]()
Jo jo, to je ten krém, co máme vzorek, ale mě fakt přijde takovej lepivej
. Ale Benda ho snáší dobře, nemá žádný fleky, tak by možná byl nejlepší, ale asi je drahej, co? ![]()
Mahul , užijte si Anglii
, my se tam taky snad brzo dostanem ![]()
Katy , snad už bude líp, to muselo být nepříjemný ![]()
A s bruslema vás holky obdivuju, já jsem na tom stála jednou a jediný, na co jsem se zmohla bylo šplhání po plotě - jsem posera ![]()
Evelín , blíž k Brnu bysme chtěli, ale zatím na to nemáme
. Stejně to tady chceme opravit, abysme to mohli dobře prodat ![]()
Adel , taky chci do ZOO, asi brzo pojedem do Lešné nebo Olomouce a taky bysme chtěli letos do Dvora Králové ![]()
Zebra píše:A s bruslema vás holky obdivuju, já jsem na tom stála jednou a jediný, na co jsem se zmohla bylo šplhání po plotě - jsem posera
Zebrus , ja myslim, ze kdyz je Benda ok a neni alergickej na vejce, tak zloutek klido muze ![]()
No, vis, ze uz si moc nepamatuju, kolik krem stal, protoze jsem nakupovala tolik veci pro alergicky dite s ekzemem, ze mi prisly drahy vsechny
Ale tusim, ze neco kolem 450-500 Kc ![]()
Verčo , no právě, to mi za krém přijde moc
, ale uvidím, ségra dělá v lékárně, tak mi třeba dá slevu ![]()
Ale ekzém se Bendovi z něčeho zhoršuje, ale nemůžu přijít na to, z čeho
, ale z vajíčka to není…
Týnko , a jaký ty golfky teda máš? Máš fotku? Jsem zvědavá
![]()
Zebrus , to je teda blby s tim ekzemem
protoze u takto velkych deti se to resi tak, ze se vetsinou vynecha veskere alergeni jidlo, necha se jen neco a postupne se pridavaji jednotlive potraviny, aby se videlo, na co reaguje ![]()
Kojis jeste? Nejis neco spatneho/alergickeho?
Je to des s tim ekzemem
![]()
Tynko: teda já koukám jak je Adámek ukecanej, u nás máme jen KÁKA - plyšová kachna a když mu řeknu, řekni táta, řekne GA…toť vše
![]()