Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
3.4.09 18:10

Ahoj holkýýý,

Evelín musím si postěžovat,jaký je tam vedro :evil: :evil: :lol:
Poňuchněj za mě mimi :)

Týnko pěkné míry :D My na tom budem asi podobně :wink:
Tak zítra už!

Byli jsme přes dvě hodiny na hřišti,nakonec teda měl Vítek premiéru a hned jsem z hubičky lovila šutry :lol: A myslím,že jeden malej asi spolknul :oops: Myslíte,že to nevadí? :?:
Vůbec jsem nevěděla,co mu mám oblíct,jestli dát čepici,tak nakonec měl bodyčko s krátkým,tričko s dlouhým,punčocháče a kalhoty.Nánožník jsem sundala a deku měl na spaní.. :roll: Čepici chvíli měl,chvíli nee.

Jo a ráno mi Vítek udělal cucflek na bradě 8O :D ,čapnul mě a sál,tak nevim,jestli se splet nebo mě chtěl kousnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
3.4.09 18:33

Ahoj holky,
no my byli skoro cely den v trapu, cvico a po spani a obede v parku, teda spis na detskem hristi. Vcera se na terase promenadoval v kombineze a cepici (vitr) a dneska sedel na pisku jen v bodycku a tricku s dl.rukavem a teplackach 8) Fakt vedro, musim si postezovat :wink:

Adel , ja myslim, ze kamen nevadi, Domca vesele zral pisek (ojidal babovicky) a v solne jeskyni uz mi 2× snedl kus te soli a dobry :oops: :wink:

Pacal , sraz zatim nema urceny pevny termin, ale rikaly jsme, ze zatim to vypada 11.5. (pondeli). Co, dorazis taky? :lol: Klido pido..

No jasneee, a vsichni na tyden, Zebrus, Evelin, Mahul , cele Brno, budu vsem varit a tak :lol: :lol:
Jo Evelin, ponuchnej za me taky mimi :wink:

Zebrus , ja mam to tetovani taky od 18 let, vzala jsem si tam tehdy knizku na cteni :roll: Kdyz jsem asi podesaty cetla stejnej radek, tak mi doslo, ze to nebude takova prdel jako jsem si myslela, knihu jsem zavrela a kousala se do ruky a potichu trpela :lol: :lol: 8) Ale to druhy uz bylo docela ok, se divim :wink:

No nic, jdu umyt dite a neco mu uklohnit (teda neco, kasi, ne rajskou jako Tynka :P ) a snad se tu jeste ukazu.
Huraaaa vikend!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.4.09 19:02

Ahoj,

my jsme byli ještě odpolko, když se Aďas vzbudil, skoro dvě hodinky na zahrádce, pěkně sme tam s mamkou makaly :) :) :)

Adél: Myslím si, že z drobného kamínku by nic být nemělo, ale pro sichr bych mu dala něco projímavějšího, aby se mu potom líp kamínek vykakal :wink: :wink: :wink:

My máme za zahradou :,-( a před tím :,-(em má ještě každá zahrádka svůj prostor a naši mají právě za zahradou ještě hromadu písku (no, používali ji někdy před třemi roky :lol: :lol: :lol: ), sice je to už trošku zarostlé, ale odkopeme to a pak řeknu Radkovi, aby dal šutry žuly trošku na stranu a bude tam mít Aďas pískoviště (jen na vrch řeknu R., aby přivezl vozíček toho dětskýho písku…)

Veru: To bylo takhové rychlé řešení :oops: :oops: :oops: , ale myslím si, že by jsem mohli zavést už batolecí stravu? No, řadši se kouknu na kojení.net :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
3.4.09 19:58

Ahojte

Tak jsme byli celý den na zahradě, Benda to z kočárku dirigoval a moc ho to bavilo :lol: , akorát jsem ho namazala pozdě, tak se snad nespálil :oops: , ale neříkal nic :lol:
Grilovali jsme kuřecí maso, manža klobásky a Beník dostal rohlík a piškoty :) a vyráběli jsme plot na Beníkovu malou zahrádku :)

Asi vás dočtu až zítra, jsem přesluněná a potřebuju odpočívat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
3.4.09 20:01

ahojky teda to počasí.....paráda, jak v létě :D :D ani se mi nechtělo z procházky dom, jak bylo krásně.

Tynko: Pája taky už měl knedlas, ale s rajskou se bojim, dávám do ní hřebíček a skořici a po skořici se mi vždycky osypal…a s tím videjkem, taky jsem pak četla, že je to tzv.létání dětí a že je to hrozně prospěšný, atd atd, mě teda z toho jímala hrůza…jinak koukám, že děti oblíkáme stejně :D taky jsem dneska měla dilema

Zelvi: tak se budem těšit na srazík, my budem vyrážet asi kolem půl 1 z domova

Evelín: pěkné ponuchání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
3.4.09 20:59

Ahoj holky,
já taky nevěděla, jak děti dnes obléct :roll: dopadlo to tak, že jsem Silvinku, která neustále vřeštěla (fakt nemá ráda vedro) :twisted: svlékla až do rozepnuté mikinky a bodíčka s krátkým rukávem… Ondra, flegouš, vedle vřeštidla normálně usnul 8O a ani jsem mu nemusela rozepínat bundu, byl v pohodě… Fakt každý den žasnu, jak jsou každý jiný :wink: :D :D

Jinak výbavičku na písek dostaneme od mé nejlepší kamarádky :D

Čeká nás společenský víkend - v sobotu oslava svátku té mé nejlepší kamarádky :wink: a v neděli oslava narozenin: kamarádčin syn měl rok 19. března, tak jsme našli „mezitermín“ a slavíme všechny děti najednou :lol:

Jo a děti konečně umějí „pá pá“, hlavně Silví to ukazuje docela pěkně :wink: :D

Evelín, moooc gratulujeme k neteřce!!! :D :D

Veru , už se těšíme na srazík, budeme počítat s 11. květnem po obědě, cca ve 14h.? No, ještě je spousta času na domlouvání :wink:

Všem přeju dobrou noc a hezký začátek víkendu! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
3.4.09 21:16

Holky, tak to vypada, ze sraz je fakt tady? Mazec… 8O To snad ani nema cenu uklizet, kdyz se tu prezene 10 tornad, nebo kolik tech deti bude :P ale to byste me zase pomluvily, ze mam doma bordel :lol: :lol:

No, jestli teda berete vsechny datum 11.5., tak jo, je to tam :wink: Ja budu s Domcou doma cekat, takze kazdy muze chodit jak chce :lol: U nas se vetsinou spi od 11 do 13 hodin, plus minus pul hodky, spis plus :lol:

Simi , jsem hlava derava, ja zapomnela na to mliko Hami!! Ted ho tu susim ve spajzu.. tak bud ti ho dam za 14 dni na cvicu nebo na srazu, ale pripomen se, nebo na to zas zapomenu!!

Tynko , vis co, s tou rajskou a jidlem vubec, podle me je to jedno v tom smyslu, ze kdyz to tvemu diteti nic nedela, tak jestli to tobe neva, tak mu klidne davej normalni jidla. Danuv kolega ma lednoveho klucika a on uz s nima ji normalne 8O Taky mam zas kamosku, ktera dava lednove holcicce pribinaky a straciatelu jogurt, od 10 mesicu, i ty pudingy.
Ja treba zastavam nazor, ze male deti nemusi jist co dospeli, pac na to nemaji poradne pripraveny zaludek, ale to je jen muj nazor, ze jo :wink: Na druhou stranu ja davam ted sklenicky, za chvili se budu crcat s jidlem zvlast pro Domcu a bylo by jednodussi, kdyby jedl to co my 8)

Jinak jsem dneska zjistila, ze asi budeme muset koupit nejakej kloboucek nebo ksiltovku se zasterkou vzadu, co mate vy? Domca mel zimni cepice a pak ma jednu bavlnenou, tu mel dnes narazenou, ale urcite mu bylo vedro :roll: No a jeste ma satek, co mel u more na pirata, tak to bude mit zitra, ale je cas asi na letni klobouk nebo co :lol:

Tak dobroooou, zitra vikend a teplo, co vic si prat :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.4.09 21:38

Ahojda,

Terko: Tý jo, teďka budu čekat, jestli se mi neosype :( :oops: :( , ale snad to bude dobrý 8O :) :)

Veru: Já mám zafixovaný, že takhle „malý“ dítka, by měli mít „krytky na ouška“, což vlastně kloubouček má 8) :) :wink:

No, já jsem koukala na jídelníček březnových miminek a ty už po roce dávali i segeďák 8O :) :) Po roce se dítko dostává do batolecího období, čímž se začnel lišit i strava…najet opatrně to chce určitě :wink: :wink: :wink: Já se v tomhle řídím mamčinýma rada…co nám asi už tak dávala a co až za dýl…však jsem tady všichni tři zdraví a živí :lol: :lol: :lol: Navíc vím, že si to mamka hlídala 8) 8) 8) Ale pro jistotu jdu studovat kojeni.net :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.4.09 08:43

Ahóóóóóóóóóóóóóój!!!!!!!!!!!!

Tak prvně přání Adámkovi k 1. narozeninám. Hodně moc zdravíčka, štěstíčka a spousty lásky od mamičky a tatíčka!!! 

No a víc vám toho asi nenapíšu, protože mi teď volala mamka, že nás objednala s Jiříkem na devátou ke kadeřnici, což je za půl hoďky, takže mám co dělat. :lol:

Ale žijem, jsme zdraví a veselí a je nám fajn. Tak snad se mi podaří v nejbližší době vložit nějakou fotku, hlavně jak jsme pokročili s pozemkem.

Zatím papa a užívejte sluníčka, je to príííííma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
4.4.09 09:31

)Ahoj holky,
konečně jsem se pořádně vyspala, paráda :D Jára vaří příkrmy (opět dva druhy: tentokrát z krůtího a z biohovězího :D ) a já tu mám na starost dráčky :lol: Malá si děsně oblíbila stání, akorát neví, jak si sednout 8O :lol: Ondra s tím nikdy neměl problém… prostě fakt každej jinej!

Co se týče stravy, my na tu naši najíždět ještě asi dlouho nebudem, jednak souhlasím s Verčou :wink: , jednak takhle to je jednodušší: uděláme dvě jídla, namrazíme a na dva týdny je klid, občas to prostřídám se skleničkou, k tomu jednou týdně dávám jen zeleninu + žloutek atd., a oni jsou spokojení. Navíc my jíme „nevhodná“ jídla, převážně minutky a smažené věci + já jím hodně saláty, navíc přes den v týdnu nevařím, dám si chleba nebo rychlé těstoviny (a jsem ráda, že se najím v klidu, když oni spěj :wink: ), a večer zas jíme, až když je uložíme…

Takže nám současný systém vyhovuje a asi ho dlouho měnit nebudem :wink: Akorát příští neděli jsme zvaní k mojí mamce, tak jsme se bavili, že by mamka nabídla Silvince velikonoční nádivku (Ondra kousky stále nejí :roll: ), akorát bude tím pádem dělat dvě verze - „dětskou“ neslanou a bez uzeného… možná by ho mohla nahradit kuřecím…?

Adámkovi moc moc moc blahopřejeme k prvním narozeninám!!!!!!!! Krásně si to užijte!!! :wink: :D :D

Lucy , užij si kadeření :lol: a fotky vkládej, vkládej! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
4.4.09 11:21

Adámku, přejeme Ti vše nejlepší k narozeninám!!!! :dance: :-) :-) :srdce: :srdce:

Tak mam za sebou uzasny vecer a noc :D Byli jsme na oslave kamaradcinych narozenin a zaroven to bylo i rozouceni, protoze se chysta minimalne na rok do Francie. Mela to v podkrovi v kavarne s terasou a pokecala jsme s lidma, na ktery ted nemam moc cas, vypila co se dalo a domu jsme se dostali o pul druhe 8) Tak jsem radsi vstavala az po desate :D

A mimi bylo samozrejme kraaaasny :D Je fakt malicka, ma 3kg a malinkou hlavicku, tak vypada jak panenka :wink: A pokud bude vse ok, tak by snad mohli jit uz zitra domu (jj, maji tam fakt naval).

Uzijte se i dalsi krasny den lip nez ja. Ja se jdu odebrat do studijniho raje a jdu pokracovat v psani :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
4.4.09 12:57

Ahoj holky,
já dnes jenom rychle zdravím z Moravy od rodičů, Adam chrní, tak až se vzbudí tak vyrazíme na prochajdu, je tu nádherně, tak snad to nezakřiknu. Večer snad stihnu všechno dočíst.
Zatím ahoj. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
4.4.09 13:39

Ahoj holky,
tak jsem objevila jistou výhodu holčičkovského šatníku: pár věcí, které jsem loni Silvince v létě dávala jako šatičky, teď ještě užije - jako trička :lol: neb jsou jí přesně do pasu… zrovna ted jedno takové má a moc jí sluší :wink:

Evelín , jeee, to sis krásně užila :D S bakalářkou držím palce, já budu večer taky „makat“ - budu redigovat knihu chorvatských povídek :D mám napomoci tomu, aby překlad zněl co nejvíc česky :wink: Zatím tu mám první dvě povídky, tak jsem zvědavá…

Janus , užij si víkend u vašich :D

Jinak včera na cvičení jsme dětem potírali nožičky barvou a dělali „umělecké dílo“ z prostěradla :lol: no co myslíte, dopadlo to spíš jako body art, protože děti si to patlaly všude… Veru , pár fotek od Marušky :D

Silvinka a v pozadí Dominiček:
http://lh6.ggpht.com/…DSCN1484.JPG

Skupina umělců:
http://lh3.ggpht.com/…DSCN1483.JPG

Silvinka s rolničkami, Domča v bezpečí u mamky :wink: :D
 http://lh4.ggpht.com/…DSCN1477.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
4.4.09 13:41

Tak ještě jednou,
Silvinka a v pozadí Domča

http://lh6.ggpht.com/…DSCN1484.JPG

Skupina umělců:
http://lh3.ggpht.com/…DSCN1483.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.4.09 17:55

Ahoj,

slavíme Vítkovo narozky,je tu celá rodinka,k svačině si dal banánový dort z cukrárny a chutnal :wink:

ADÁMKOVI PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍ K 1.ROKU!!!!hODNĚ ZDRAVÍČKA A ŠTĚSTÍČKA A HODNOU MAMKU A TAŤKU :-) :-) :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí