Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1197
1.4.09 11:28

Ahoj holky, [b]Trezce všechno nej, nej, nej k prvním narozeninám :-) . Myslím, že Zuzka říkala, že teď budou na Slovensku u rodičů, tak snad si to tam hezky užijí.

Tk už aby tady to sluníčko bylo :wink: , chceme jít po obědě ven, tak snad bude hezky…
Evi - Adam vstáva mezi půl sedmou a sedmou, ale někdy taky i v šest. A vydrží do jedenácti, od desíti už je unavený, takže jde kolem jedenácté spát a když se zadaří, tak spí tak do půl jedné a teprve pak dáváme oběd. Když jsem se totiž pokoušela ho natáhnout do půl dvanácté a dát spát až po obědě, tak mi vždycky v půlce jídla usnul v židličce :roll: . Takže máme kolem desáté sváču, pak kolem jedenácté se chrní a po probuzení obídek :wink: . Ale večer vydrží maximálně tak do půl sedmé, už tak od půl šesté je utahaný :? . Takže přes týden přijde Tom z práce akorát tak na koupání nebo večerní krmení, moc si Adama neužije. Ale třeba se to časem zlepší.

Já jdu rychle zblajznout obídek, tak zatím ahoj. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
1.4.09 11:28

Ahoj Holky

Včera sme boli na kontrolné testy na nefrologii a všetko o.k.,tak mi dosť odlahlo.

Tynka-tie noci sú čoraz horšie.Máš môj obdiv,že ste ten plač vydržali skoro hodinu,ste dobrí!!!Budem to musieť skúsiť,ale až budúci týždeň,tento mám naplánované samé návštevy,tak aby Sofi nebola podráždená.

Zulok-to je super,že Matúško sám zvládne zlezenie z postele.Gratulujem.

Simi-si super,to MHD,no ja by som sa bála s jedným Drobcom a Ty v pohodičke s dvomi?No fakt,si odvážna.Ja sa všade vozím autom,ja by som si na MHD netrúfla.

Tynka-s tým okom to tada nemáš ľahké,keby Ťa to aspoň nebolelo.Dúfam,že sa Ti to dá rýchlo do poriadku.A tie fotky s Adamkom-je tam zlatučký,ako vždy.

Zebri-Beník je tiež zlatíčko na tých fotkách.

EvkaM-mne Sofi tiež vstáva okolo 6h a potom spí okolo 11h a potom až večer okolo19h ide spať.

PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
1.4.09 12:24

Wenee: Tak se nám Peťulka asi zamiloval do Sofinky. Stojí tu u mně u PC nažidli a šťouchá prstem na fotku Sofinky a děsně se řehtá.
Právě nebezpečně mačká palcem v místě, kde se vypíná monitor, tak snad ho nevypne, už jsem ho okřikla, tak brečí.

Dneska se vyšplhal na gauč pak na opěrku gauče a pak hup a už stál na parapetu na okně, málem jsem sebou sekla, jak jsem ho viděla. Hned jsem k němu „nenápadně“ letěla a už je dole, ale byla ve mně malá dušička, vůbec nevím jak ho to napadlo. Bouchal do okna a mával a chechtal se jak divej. Teď mnemrzí že jsem ho nevyfotila, ale to nešlo.

Tak u nás novinky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.4.09 13:00

Jo holky v té kavárně jsem taky byla,není to tam špatné,akorát ten hrací koutek není moc velký,takže když se tam sejde víc dětí,je to docela hukot.Od Anděla je to tak 15 minut pěšky,ale u mě s dopravou nevím,není tam výtah a po eskalátorech se bojím. :roll:

Ad spaní,u nás stále 2× po půlhodině,cca 10-11.30 a 14-14.30 :roll:

Katy ten Péťa teda má nápady,no hlavně že se mu nic nestalo! :wink:

Wenee tak super,že ko dopadla dobře!

Týnko tak kde máš to slunce :evil: ,za hodinu jdeme ven a nikde nic :D

A Vítek je protivnej…zase zuby :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
1.4.09 14:38

Ahoj holky!!!
Do Krkonoš už dorazilo jaro,tak jsme pořád venku na dvorku,pracujeme na zahradě a učíme se chodit v terénu!Moooc vás zanedbávám-snad mi to odpustíte.
Dorazila mi druhá půlka rodinky domů z práce a ze školky,tak si jdu dát ven kafíčko,papa!!!Mejte se fanfárově!!! :D :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
1.4.09 14:41

všechny Vás zdraví Matýsek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
1.4.09 14:44

…hmmm tak se nepovedlo vložit foto,kouknětě do alba.Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.4.09 17:37

Ahoj,

my jsem doma už z Lbc a z procházky, Adam rovna řádí v obýváku jak černá ruka…mám otevřený balkovnový dveře (máme tam i síťový dveře) a Adam se kochá pohledem ven :lol: :lol: :lol:

Adél: To teda nevím, kde nastala chyba lávky :roll: :? :wink: Asi tě naštvu :arrow: u nás stále sluníčko, i když při řízení mi to docela vadilo, jsem si musela na:,–(it na svoje dioptrické brýle ještě sluneční :lol: :lol: :lol:

Katy: Koukám, že Péťa je taky všudibýlek 8) 8) 8) Hlavně že se mu nic nestalo a tobě taky :wink: :wink: :wink:

Wenee: Je to fakt o nervy a psychické zdraví…ale tu noc jsem si řekla, že to prostě vydržet musím, naučit sám spát se musí a né až někde kolem roku a půl- dvou let :wink: :wink: :wink: Tak hodně zdravu přeju i tobě :) :) :)

Pacal: A mě se to nezobrazuje…a paráda že si užíváte jara na zahrádce a dvorku, však tam je to nejhezčí :) :) :)

Jani: Jj, taky si vzpomínám, že Zuzka říkala, že to oslaví ana Slovensku (a až do Velikonoc) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
1.4.09 18:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.4.09 19:13

Ahoj holky!

Terezce přejeme kráááásné první narozeniny! :-) :-) :srdce:

Dneska jsem byla celý dne u kamarádky, byla teď 4 měsíce v USA u rodiny a má dvě děti, ta mladší je o tři měsíce mladší než Štěpána. Byla to sranda ty malé děti pozorovat, jak si hrajou, vzponněla jsem si na Simi, jak to asi vypadá, když ma člověk dvojčata :lol: Štěpán tam dnes udělal své první samostatné krůčky. Napřed asi dva a pak udělal asi pět kroků než padl na zadek :potlesk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.4.09 19:22

Pacal super fotka! :D A kafíčko venku - zááávidíííím :wink:

Evelín velká gratulace Štěpánkovi ke krůčkům :huban:

Týnko kde byla chyba lávky by mě taky zajímalo :D ,jelikož jsme byli venku 2 hodiny,a nejen že slunce nikde,ale ještě začal foukat studenej vítr!!! :x :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.4.09 20:03

Evelín: Téééda, Štěpánek je další chodící prdelka dubnová :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Pacal: Super fotka 8) 8) 8) A jak jde Matýskovi trénink chození po terénu? Adam už to zvládá na silnici jedna radost, to ťapká rád a terén trénujeme na zahradě a už ujde i kus, venku teda za ruku, to by byly brzy odřená kolena :lol: :lol: :lol:

A mě by zítra měl dorazit balíček :arrow: golfky a ještě jedna hračka pro Adama k narozkám, jsem na ně zvědavá :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
1.4.09 20:08

ahoj holky, dneska Pája zase ouřadoval. Máme ohrádku s dvířkama a manža už je jednou napevno přimontoval, a ejhle, Pája silák je dneska vylomil. Manža je teda přibil na dvou místech, tak uvidíme…Pak se naučil jak se telefonuje, nejdřív zkoumal telefon a pak si ho dával na ouško… :D :D a něco brmlal

Mahul: držím palce s testama

Tynko: teda, ty si na tom severu to hezký počasí asi syslíš, tady bylo celej den hnusně pod mrakem :(

Vše nej nej nej Terezce k 1.narozeninkám, hodně zdravíčka a štěstíčka :-)

Evelín: gratulace k prvním krůčkům

Pacal: krásná fotečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.4.09 20:13

Terko: To je Pája šikovnej a rozmontoval alespoň u toho něco? :) :) :) No, vidíš, jak v rádiu dneska kecali :roll: :roll: :roll: a zítra to bude určitě naopak…u vás hezky a u nás pod mrakem :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
1.4.09 22:09

Ahojte

Dnes si Benda pěkně hrál s bratránkem a byl večer tak rozdováděnej, že hopsal ještě v posteli :lol: . Ale teď už spí a snad mu to chvilku vydrží. Včera si vyžádal UM už před půlnocí a pak k ránu se budil a trochu mrčel :roll:
Tak dnes v 5h. večer dostal mlíko, k večeři měl místo kaše (které sní vždycky pár lžiček) ovoce s piškotama a ještě kus rohlíku s lučinou. Tak snad se bude budit míň, ale moc tomu nevěřím… :roll:

Holky, na těch golfkách je žirafa (a z druhé strany pes), žádná zebra, to bych Bendovi neudělala :lol: :lol: :lol: . To je moje úchylka…ale moc bych si chtěla nechat vytetovat malou zebru, ale nechce se mi za to dávat tolik peněz, je to pěkně drahý :oops:

Verčo , mě se ta oranžová zdá moc křiklavá, koupila jsem je spíš kvůli té hnědé, ta se mi líbí víc. Ale díky té oranžové jsme alspoň pěkně vidět 8)

Terezce vše nej :-) :-) :srdce:

Adel , ať se ti záda brzo spraví :(

Evo , autosedačku máme z " www.detatko.eu ", ale dívala jsem se, že už ji mají dražší, než předtím :? . Zkoumala jsem, jak je vložka udělaná a přemýšlím, že si časem koupím šicí stroj a zkusím to. Podle mě to není zase tak těžký :) :?: :!
Já Bendovi to slízání z postele ukazuju tak, že ho pomalu sunu nohama k okraji a říkám mu, že si pak může slézt sám :) a chápe to, ale raději ho ještě přidržuju, protože někdy se hrne rychle a ujede mu noha nebo couvá opačným směrem :lol:

Simi , snad už budou noci lepší :?

Wenee , to je dobře, že testy jsou ok :D

Katy , to bych dostala infarkt 8O . Bendu baví stát na parapetu a koukat ven, ale držím ho, protože nechápe, že na vzduchu vedle parapetu se stát nedá a pořád to zkouší :roll: :roll:

Pacal , taky začínáme zahradničit 8) - zasela jsem si za okno brokolici a lesní jahody a až bude tepleji, budu set zeleninu venku (hlavně hrášek, ten jsem loni kvůli kojení obrečela :cry: :lol: ). Ale jsou to teda jen pokusy, možná nic neporoste :oops:
Fotka krásná, jak si spokojeně sedí :)

Evelín , gratuluju k chození :potlesk:

Týnko , jaký golfky sis teda koupila? Pošli pak foto :)

Terko , Pája je teda silák 8O :D

Holky, Benda mi začíná bojkotovat neslazený čaje, ani granulovaný s laktozou mu moc nejedou. A jak je to zředěná šťáva (dostatečně sladká), tak pije jak blázen. Takže chtě něchtě budem muset začít kupovat ty slazený granulovaný čaje. Ségra je dává a Kuba jí vypije přes litr denně. Dnes jsem ho viděla vypít hrnek na ex a chtěl ještě
Je fakt, že je lepší, když pijou sladký, než když nepijou vůbec :? :roll:
Nebo prý sladí někdy glukopurem, děláte to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí