Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, [b]Trezce všechno nej, nej, nej k prvním narozeninám
. Myslím, že Zuzka říkala, že teď budou na Slovensku u rodičů, tak snad si to tam hezky užijí.
Tk už aby tady to sluníčko bylo
, chceme jít po obědě ven, tak snad bude hezky…
Evi - Adam vstáva mezi půl sedmou a sedmou, ale někdy taky i v šest. A vydrží do jedenácti, od desíti už je unavený, takže jde kolem jedenácté spát a když se zadaří, tak spí tak do půl jedné a teprve pak dáváme oběd. Když jsem se totiž pokoušela ho natáhnout do půl dvanácté a dát spát až po obědě, tak mi vždycky v půlce jídla usnul v židličce
. Takže máme kolem desáté sváču, pak kolem jedenácté se chrní a po probuzení obídek
. Ale večer vydrží maximálně tak do půl sedmé, už tak od půl šesté je utahaný
. Takže přes týden přijde Tom z práce akorát tak na koupání nebo večerní krmení, moc si Adama neužije. Ale třeba se to časem zlepší.
Já jdu rychle zblajznout obídek, tak zatím ahoj. ![]()
Ahoj Holky
Včera sme boli na kontrolné testy na nefrologii a všetko o.k.,tak mi dosť odlahlo.
Tynka-tie noci sú čoraz horšie.Máš môj obdiv,že ste ten plač vydržali skoro hodinu,ste dobrí!!!Budem to musieť skúsiť,ale až budúci týždeň,tento mám naplánované samé návštevy,tak aby Sofi nebola podráždená.
Zulok-to je super,že Matúško sám zvládne zlezenie z postele.Gratulujem.
Simi-si super,to MHD,no ja by som sa bála s jedným Drobcom a Ty v pohodičke s dvomi?No fakt,si odvážna.Ja sa všade vozím autom,ja by som si na MHD netrúfla.
Tynka-s tým okom to tada nemáš ľahké,keby Ťa to aspoň nebolelo.Dúfam,že sa Ti to dá rýchlo do poriadku.A tie fotky s Adamkom-je tam zlatučký,ako vždy.
Zebri-Beník je tiež zlatíčko na tých fotkách.
EvkaM-mne Sofi tiež vstáva okolo 6h a potom spí okolo 11h a potom až večer okolo19h ide spať.
PAPA
Wenee: Tak se nám Peťulka asi zamiloval do Sofinky. Stojí tu u mně u PC nažidli a šťouchá prstem na fotku Sofinky a děsně se řehtá.
Právě nebezpečně mačká palcem v místě, kde se vypíná monitor, tak snad ho nevypne, už jsem ho okřikla, tak brečí.
Dneska se vyšplhal na gauč pak na opěrku gauče a pak hup a už stál na parapetu na okně, málem jsem sebou sekla, jak jsem ho viděla. Hned jsem k němu „nenápadně“ letěla a už je dole, ale byla ve mně malá dušička, vůbec nevím jak ho to napadlo. Bouchal do okna a mával a chechtal se jak divej. Teď mnemrzí že jsem ho nevyfotila, ale to nešlo.
Tak u nás novinky ![]()
Jo holky v té kavárně jsem taky byla,není to tam špatné,akorát ten hrací koutek není moc velký,takže když se tam sejde víc dětí,je to docela hukot.Od Anděla je to tak 15 minut pěšky,ale u mě s dopravou nevím,není tam výtah a po eskalátorech se bojím. ![]()
Ad spaní,u nás stále 2× po půlhodině,cca 10-11.30 a 14-14.30 ![]()
Katy ten Péťa teda má nápady,no hlavně že se mu nic nestalo! ![]()
Wenee tak super,že ko dopadla dobře!
Týnko tak kde máš to slunce
,za hodinu jdeme ven a nikde nic ![]()
A Vítek je protivnej…zase zuby ![]()
Ahoj holky!!!
Do Krkonoš už dorazilo jaro,tak jsme pořád venku na dvorku,pracujeme na zahradě a učíme se chodit v terénu!Moooc vás zanedbávám-snad mi to odpustíte.
Dorazila mi druhá půlka rodinky domů z práce a ze školky,tak si jdu dát ven kafíčko,papa!!!Mejte se fanfárově!!!
![]()
Ahoj,
my jsem doma už z Lbc a z procházky, Adam rovna řádí v obýváku jak černá ruka…mám otevřený balkovnový dveře (máme tam i síťový dveře) a Adam se kochá pohledem ven
![]()
Adél: To teda nevím, kde nastala chyba lávky
Asi tě naštvu
u nás stále sluníčko, i když při řízení mi to docela vadilo, jsem si musela na:,–(it na svoje dioptrické brýle ještě sluneční
![]()
Katy: Koukám, že Péťa je taky všudibýlek
Hlavně že se mu nic nestalo a tobě taky
![]()
Wenee: Je to fakt o nervy a psychické zdraví…ale tu noc jsem si řekla, že to prostě vydržet musím, naučit sám spát se musí a né až někde kolem roku a půl- dvou let
Tak hodně zdravu přeju i tobě
![]()
Pacal: A mě se to nezobrazuje…a paráda že si užíváte jara na zahrádce a dvorku, však tam je to nejhezčí
![]()
Jani: Jj, taky si vzpomínám, že Zuzka říkala, že to oslaví ana Slovensku (a až do Velikonoc)
![]()
Ahoj holky!
Terezce přejeme kráááásné první narozeniny!
![]()
Dneska jsem byla celý dne u kamarádky, byla teď 4 měsíce v USA u rodiny a má dvě děti, ta mladší je o tři měsíce mladší než Štěpána. Byla to sranda ty malé děti pozorovat, jak si hrajou, vzponněla jsem si na Simi, jak to asi vypadá, když ma člověk dvojčata
Štěpán tam dnes udělal své první samostatné krůčky. Napřed asi dva a pak udělal asi pět kroků než padl na zadek
![]()
Pacal super fotka!
A kafíčko venku - zááávidíííím ![]()
Evelín velká gratulace Štěpánkovi ke krůčkům ![]()
Týnko kde byla chyba lávky by mě taky zajímalo
,jelikož jsme byli venku 2 hodiny,a nejen že slunce nikde,ale ještě začal foukat studenej vítr!!!
![]()
Evelín: Téééda, Štěpánek je další chodící prdelka dubnová
![]()
Pacal: Super fotka
A jak jde Matýskovi trénink chození po terénu? Adam už to zvládá na silnici jedna radost, to ťapká rád a terén trénujeme na zahradě a už ujde i kus, venku teda za ruku, to by byly brzy odřená kolena
![]()
A mě by zítra měl dorazit balíček
golfky a ještě jedna hračka pro Adama k narozkám, jsem na ně zvědavá
![]()
ahoj holky, dneska Pája zase ouřadoval. Máme ohrádku s dvířkama a manža už je jednou napevno přimontoval, a ejhle, Pája silák je dneska vylomil. Manža je teda přibil na dvou místech, tak uvidíme…Pak se naučil jak se telefonuje, nejdřív zkoumal telefon a pak si ho dával na ouško…
a něco brmlal
Mahul: držím palce s testama
Tynko: teda, ty si na tom severu to hezký počasí asi syslíš, tady bylo celej den hnusně pod mrakem ![]()
Vše nej nej nej Terezce k 1.narozeninkám, hodně zdravíčka a štěstíčka ![]()
Evelín: gratulace k prvním krůčkům
Pacal: krásná fotečka
Terko: To je Pája šikovnej a rozmontoval alespoň u toho něco?
No, vidíš, jak v rádiu dneska kecali
a zítra to bude určitě naopak…u vás hezky a u nás pod mrakem
![]()
Ahojte
Dnes si Benda pěkně hrál s bratránkem a byl večer tak rozdováděnej, že hopsal ještě v posteli
. Ale teď už spí a snad mu to chvilku vydrží. Včera si vyžádal UM už před půlnocí a pak k ránu se budil a trochu mrčel ![]()
Tak dnes v 5h. večer dostal mlíko, k večeři měl místo kaše (které sní vždycky pár lžiček) ovoce s piškotama a ještě kus rohlíku s lučinou. Tak snad se bude budit míň, ale moc tomu nevěřím… ![]()
Holky, na těch golfkách je žirafa (a z druhé strany pes), žádná zebra, to bych Bendovi neudělala
. To je moje úchylka…ale moc bych si chtěla nechat vytetovat malou zebru, ale nechce se mi za to dávat tolik peněz, je to pěkně drahý ![]()
Verčo , mě se ta oranžová zdá moc křiklavá, koupila jsem je spíš kvůli té hnědé, ta se mi líbí víc. Ale díky té oranžové jsme alspoň pěkně vidět ![]()
Terezce vše nej
![]()
Adel , ať se ti záda brzo spraví ![]()
Evo , autosedačku máme z " www.detatko.eu ", ale dívala jsem se, že už ji mají dražší, než předtím
. Zkoumala jsem, jak je vložka udělaná a přemýšlím, že si časem koupím šicí stroj a zkusím to. Podle mě to není zase tak těžký
![]()
Já Bendovi to slízání z postele ukazuju tak, že ho pomalu sunu nohama k okraji a říkám mu, že si pak může slézt sám
a chápe to, ale raději ho ještě přidržuju, protože někdy se hrne rychle a ujede mu noha nebo couvá opačným směrem ![]()
Simi , snad už budou noci lepší ![]()
Wenee , to je dobře, že testy jsou ok ![]()
Katy , to bych dostala infarkt
. Bendu baví stát na parapetu a koukat ven, ale držím ho, protože nechápe, že na vzduchu vedle parapetu se stát nedá a pořád to zkouší
![]()
Pacal , taky začínáme zahradničit
- zasela jsem si za okno brokolici a lesní jahody a až bude tepleji, budu set zeleninu venku (hlavně hrášek, ten jsem loni kvůli kojení obrečela
). Ale jsou to teda jen pokusy, možná nic neporoste ![]()
Fotka krásná, jak si spokojeně sedí ![]()
Evelín , gratuluju k chození ![]()
Týnko , jaký golfky sis teda koupila? Pošli pak foto ![]()
Terko , Pája je teda silák
![]()
Holky, Benda mi začíná bojkotovat neslazený čaje, ani granulovaný s laktozou mu moc nejedou. A jak je to zředěná šťáva (dostatečně sladká), tak pije jak blázen. Takže chtě něchtě budem muset začít kupovat ty slazený granulovaný čaje. Ségra je dává a Kuba jí vypije přes litr denně. Dnes jsem ho viděla vypít hrnek na ex a chtěl ještě
Je fakt, že je lepší, když pijou sladký, než když nepijou vůbec
![]()
Nebo prý sladí někdy glukopurem, děláte to někdo?