Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
28.3.09 20:49

Ahoojte

Mamulky…dakujeeem za nazory ohladom choditka :)

MAHULKO..
Jeejda a to cestovanie do Anglie..no hned a akosi presla chut letiet s drobcom

Jeeejda..a take hrozostrasne udalosti..ze niekto tak mlady zomrel..nestarste..neviem si to a ani enchcem rpedsatvit..
O smrti sme sa doma bavili a behal nam obom mraz po chrbte..hlavne kebys a stalo daco nam obom a MAtusko by zostal sam…tak uz som preventivne informovala sestru a ta bys a nam onho postaralaa..  teeeda hned je mi lepsie na dusi :)

WENEE..jeejda, ze vsetko biele…u ans sa nastastie dnes vycasiloa bolo paraadne teplo… no..tak hadam uz bude lepsie a lepsie
A AMtusko tiez hrozne hryzie..ale fakt ten kusanec stoji za to… vzdy zvreskenem..a minule som myslela, ze mu uz flingnem..az do krvi..jau.. potvora mala…ked zjajknem..tak ho zhacii..ze to boli..tak vtedy prestane..
Ale uz aspon pochopil..co znamena nono a vie povedat nieee a vrti hlavickou..tak ked daco nemoze… a poviem nie..zopakuje po mne to nie a da pokoj..ale ked mu vezmem nejaku vec..co enmoze..to je nervacenieee…

ZEBRUS..jeejda. Benikz a s teplotu…fuha..drzte sa
A ja tiez poznam…ze sa zabali nemaju robit, ked su studene rucicky…lebo ze vtedys a potrebuje telo zahriat

TERKO..no hadam to zu bdue s ladvinkami dobre..
Jeejda, a krasna fotka ..aj my mame PAta alebo Mata..dostali sme ho k pancuskam :)

ADELKO..pekne to cez vikend oslaaavte

KATYNKA..jeej..tak kraasne spanie
super..ze bolo dobre.. noa ja sa uz tesim.ako budem zbrilat s MAtuskom..ked bude koencne teplo..no., ale nalkoniec uvidim,..ake to bude… Ci vobec bude tolko vyletov..kolko planujem..tiez by som potrebovala nejak sa prevetrat..

SIMI… depku z nekojenia Ondry???ved si mu to podsattne obdobie davala mliecko a ked uz sa sam odstavil…naco ho silit a trapit s materskym mlieckom..ved sis pravila vsetkoa ked mlady pan usudil..ze stacilo..fakt je to taky naj sposob ako odstavit dietatko z kojenia..ze to vaslten spravi sam…z jeho vlastnej tuzby..kebys a sam neodstavillmozno by to bolo neskor dost trapenie..keby si mu nechchela dat cucnut a bol by smutny.a.le takto je so sunarom spokojny,…maminaaaaa.. a ved mu davas lasku a starostlivost a mliecko umele je tiez velmi zdravucke a vydatne :)

EVELINKO..gratulujeeem k botam

RYNTYNTYNKo..tak sis pravila tusim skvely ankup..tak nech golface a psik rychlo dorazia
A fuuha s tym vlakom,..tead tos a deju veci…

EVKO..no ja byvam v spoeldnom case nejaka podrazdena…aj to cpoasie..neda sa ist von.lebo vkuse prsi.. MAtuska nic nebavi a potom to tak vyzera s mojou naladou..nech

JANUSKO..kraasne fotky..teda moc vam to slusiii a adamek vyzera ovela starsie..

A ja som si dnes kupiula jarnuu bunduu.taaak sa tesiiiim… :) bola fajn zlacnena no a padlo mi to teda dobre…este trochu pocvicit a nech vyzeram trochu k svetu..si pripadam taka nijakaaa :( a nepritazliva..tak idem coto so sebou porobit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
28.3.09 21:50

Ahojte

Noc zase hrozná, ale ráno už byl Beník vysmátej, už jsem z toho zmatená :roll: . Myslíte, že to jsou zuby? V noci má horečku, ale přes den většinou jen zvýšenou teplotu nebo vůbec nic a směje se a normálně si hraje… :nevim:
A manža se teď víc snaží a bere si Bendu víc, tak stíhám i uklízet a i v noci, když zase řval, tak pomohl, ono je fakt někdy potřeba udělat bugr 8) .

Byl tu dnes taťka a Beník jak ho uviděl (po dlouhé době), tak dostal neskutečnej hysterák a museli jsme ho odnést z kuchyně 8O . Udělal to pak ještě několikrát, ale pak už to docela zvládal. To jsme vůbec nečekali, vždycky se na všechny kření, ale je pravda, že k nám dom nikdo moc nejezdí, tak není zvyklej :roll:

Týnko , Adámek je fakt šikula, krásně ťapká :)

Januš , to se mi už taky párkrát povedlo, něčím Bendu bouchnout. A o šprušle ze spaní se bouchá pořád :wink: . A fotky super, modřinu nevidím 8)

Na snídani dáváme chleba nebo rohlík, s máslem, lučinou nebo Kiri a někdy i šunku (tu miluje) nebo kousky sýru

Terko , fotky super, ta spící fotka je moc roztomilá :) . A snad to zvládneš bez nevolností, toho se u dalšího těhu bojím, s Bendou jsem problila prvních 5 měsíců, byla to hrůza :roll:

Evelín , užijte si oslavu :wink: . A dneska bylo fakt krásně, už by to tak mohlo zůstat 8)

Katy , u nás to většinou funguje podobně, manža zaleze k tv nebo pc a hotovo :roll: , proto se taky dohadujeme, tak snad konečně pochopí, že s dětma už to tak nejde. Taky bych si někdy zalezla a nemůžu :roll:

Wenee , já teda Bendu plácnu po rukách nebo zadku, když zlobí, ať ví, že něco dělat nemá. A když zuří (třeba u přebalování), tak prostě pokračuju a ignoruju řev

Verčo , s tím „tytyty“, to jsem dělala a Beníkovi to přijde směšný a opakuje to (i s tím prstíkem nahoře), takže toto u nás nefunguje :lol:

Domčovi vše nej :-)

Zuločku , taky se chystám na nějakou jarní bundu a na to zkrášlování taky :lol:

Jo a na MMB si nechávám od paní ušít vložku do golfek na léto, ať se mi tam Beník nepotí 8) , už se na ni těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
29.3.09 09:58

Dobré nedělní ránko,

holky tak to pomohlo,jak jsme to jaro nechtěly,tak už je tady :dance: :-) Tenhle týden už má být teplo,akorát dneska ještě celkem ošklivo,jako vždycky v neděli :roll:

Štěpánkovi a Domčovi všechno nej k mininarozkááááám :-)

Zebruš my jsme to tak taky měli s těma zubama,Vítek měl teplotu a byl víc unavenej,ale normálně si hrál..
Ta vložka do golfek je dobrej nápad,nedá se to někde koupit?

Janus já si pamatuju takové čepicové období s Jiřulkou,seděl v kočáru a čepice každou chvíli na zemi,vždycky jsem ho plácla přs ruku,ale bylo mu to fuk a za chvíli znovu :roll: :D

Evelín užijte si oslavu!

Teri tak snad se uzdravíš i bez léků,je to blbý :roll:

Naše páteční oslava se vydařila,měla jsem trochu vína a malý lok panáka :wink: a trochu jsem tláskala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
29.3.09 10:31

Dobré ráno

My jsme opět noc prořvali, ale Benda měl místo horečky 35 a byl studenej 8O a pak tomu člověk má rozumět :roll: Ale manža ho v noci vzal na procházku po domě a Beník si povídal a byl v pohodě, ale jak došli do postele, tak zase řev. Sirup jsem mu nedávala, když neměl teplotu, MM už asi moc nemám, manža udělal trochu UM a pak už Beník spal líp. Tak nechápu, jestli je problém i v tom, že má v noci hlad :?: :! :roll: No, ráno vezmem moč k doktorce a snad nám něco poradí. Zkusíme Bendovi dávat kaši dřív, aby ji snědl a pak neměl hlad v noci a budu mít nachystaný mlíko a uvidíme. Ale ty změny teploty fakt nechápu :roll:
Teď mu třeba nic není a hraje si :roll:

Ráno u snídaně nám tu někdo zazvonil ( 8O ), a za dveřma stálo asi 20 holčiček se Smrtolkou (musela jsem si to vyhledat, vůbec jsem nevěděla, co to je :oops: ) a hleděly na mě, já na ně a nikdo nic neříkal :lol: , já rozespalá, rozcuchaná…Nakonec z nich vylezlo, že chtějí peníze a vajíčka. A za nima stály 2 paní a fotily 8O :roll: . To budou teda fotky :oops: :roll: :lol: Drobný jako vždycky nemáme :roll: , tak jsem jim vrazila poslední stovku v peněžence, taky jsem jim mohla dát plato vajec z lednice, že? :lol: :lol: :lol:

Adel , asi se dá koupit i originál vložka (Jané ji má za cca 1000), ale ta paní to šije pěkně, co jsem viděla fotky, udělá jaký barvy si řekneš a budu mít nahoře i nášivky zvířátek :) a stojí to i s poštovným necelých 500 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
29.3.09 10:48

Tady je na paní odkaz, mou vložku už poslala, tak vám ji pak vyfotím 8)

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

Manža právě prý viděl, že Bendovi lezou nahoře zuby, tak snad jo, to by se všechno vysvětlilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
29.3.09 11:09

Ahoj holky,
tak u nás noc průměrná, žádná sláva, ale na druhou stranu ani žádný drasťák.
Zebruš - tak uvidíte, ale snad to bylo těma zubama.

My máme „pracovní“ dopoledne, Tom přidělává nové kliky na dveře a je opravdu „moooc“ šikovný - za celé dopoledne máme hotové dvě kliky :roll: :wink:. Teď šel Adýs spát, tak má pauzu, aby ho nevzbudil a dělá nějaký dobrý obídek :P . Ale odpoledne bude výměna, Tom bude hlídat Adama a zbytek klik přidělám já :lol: . Tak takhle to funguje u nás v rodině :roll: . Na druhou stranu kdybych měla ten výborný oběd udělat já, tak z toho bude hnus, hnus, hnus..... :roll: :oops:

Tak hezkou neděli všem :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
29.3.09 11:53

Janus tak to máte pěkně rozdělené :D Ale jsi zbytečně sebekritická,tak hrozné by to určitě nebylo! :wink:

U nás klasika,po obědě vyrážíme do lesa a na hřiště :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
29.3.09 15:23

Januš , však mu ukaž, že na montování kliky nic není a že jich zvládneš víc, ať si ti chlapi moc nemyslí… 8) :lol:

Dopoledne spal Beník přes 2 hodiny, tak snad už dnes spát nebude, aby pak pěkně usnul večer :?

Už jsem asi vymyslela dort pro Beníka - smíchám uvařený nastrouhaný jablka s pudingem a budu to střídavě dávat s piškotama do malé formy a nahoru dám banány a vařený jablka a zaliju to želatinou 8) , snad se mě to nerozpadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.3.09 16:33

Ahoj holky,

u nás noc pohodička, vstávačka až v podstaně v 6.40 (už posunutého času) a navíc s ním vstával Radek, pak mě přišli vzbudit kolem půl deváté…takže k obědu byly bramboráky a kulajda (než jsem se vyhrabala s postele :lol: :lol: :lol: )
Adam spal dneska jen po O a to dvě a půl hodiny 8) 8) 8) Takže jsem hned po jídle- ve 12- frčeli s kočárkem a narvanými pupky makat na pozemek a před třetí nás vyhnal déšť, takže jsme dom dorazili trošku mokřejší :roll: :roll: :roll:

Jančo: To máte doma teda dobře rozdělené :) :) :) U nás to máme radši obrácené :) :) :)

Zebruš: Asi to fakt budou ty zuby :wink: :wink: :wink: Ale výkyvy teplot má docela solidní, uvidíte, co vám řekne zítra dr.
A koukala jsem, že už máš asi balíček od té paní z MMB na cestě, na její album jsem už taky koukala, viděla jsem odkaz na ni na Baby-Café…taky jsem o tom přemýšlela, že bych si nechala ušít vnitřní vložku a ještě nánožník, no uvidíme 8) 8) 8)

Adél: My jsem si dali s manžou v týdnu vínko s kolou a taky jsem byla veselá :lol: :lol: :lol:

A Štěpánkovi vše nééééj :dance: :dance: :dance:

A tady link na ještě jedno chodící videjko, o vídkendu se fakt rozjel 8O 8O 8O , furt by jen ťapkal :) :) :)
 http://s495.photobucket.com/…/Ryntyntyna/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.3.09 16:37

Terko: Na dvojčátka radši nemyslet, to by teda byl potom u vás vážně šrumec 8O 8) 8O A jak máte velký byt? :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
29.3.09 18:39

Ahoj holky, jen v rychlosti, mám tu bulánka :roll: .
Všechno nejlepší k mininarozkám Dominičkovi a Štěpánkovi :huban: :huban: :huban: :pankac: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
29.3.09 19:20

Ahoj holky,

dekujeme moc za prani :D

My mame za sebou uspesnou oslavu. Vcera jsem do pul druhe varila a pekla (vyvar, dva druhy zeli, kacena a veprove), ale stalo to za to. Pekne jsme se prezrali a popili :twisted: :D A svagrova udelal tiramisu, tak jsme dali i svicky a manzel si mohl zavzpominat na detstvi :lol:

Akorat jsem dnes dostala po dvou mesicich MS, ale nevim, jestli se radovat (teda ne, ze bych chtela byt tehotna, spis mi vadi to boleni bricha) :roll:

Pocasi teda oproti vcerejsku nic moc, u nas cely den prsi. Doufam, ze uz bude jinak tak hezky jako vcera :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
29.3.09 19:57

Ahoj všichni,
tak u nás ve finále den blbec :evil: . S těma pitomýma klikama jsme strávili celý den a výsledek - pět namontovaných klik, z toho 4 křivě a jako bonus jeden namontovaný držák na utěrky - taky křivě :roll: . No ale aspoň, že už je to za náma. No rukama bychom si nevydělali ani na slanou vodu, hlavně teda Tom, musím se pochlubit, že mě to šlo líp :lol: :lol:
No ale k večeru jsem se chystala do Ikey a Tom že dnes vykoupe, nakrmí a uloží Adýska, no a jak to dopadlo? Ujela jsem metrem dvě stanice a SMS, ať hned volám. Takže jsem vylítla ven a volám, v telefonu příšerný Adámkův pláč a Tom mi řekl, že Adámek spadnul a teče mu krev. V tu chvíli to se mnou málem seklo, okamžitě jsem si představila rozraženou hlavu nebo něco na ten způsob. Pak teda z Toma vylezlo, že mu ujela ruka, když lezl a spadl obličejem na zem (v docela velké rychlosti, protože se s Tomem honili - Adamova momentálně oblíbená hra) a nejspíš si rozkousl ret, protože ta krev mu teče z pusy :roll: 8O . No letěla jsem domů, tam už Adam docela v pohodě a po důkladné prohlídce se ukázalo, že si rozkousl ret vevnitř v pusině, docela dost, ale naštěstí už krev netekla a Adam se z toho docela rychle otřepal a byl zase v pohodě. Tak jsem zvědavá, co v noci a jak to bude vypadat ráno. Tak máme první „krvavý“ úraz. :cry: :cry: :cry: Ale takových asi ještě bude, ach jo, já na to fakt nemám nervy :? .
Tak místo Ikey dřepím doma, tak aspoň něco udělám :? .

Týnko - teda Adámek už chodí úplně bezvadně 8O :potlesk: .
Zebruš - ten dort zní moc dobře, to bych si taky hned dala :-) .
Adel - doufám, že jste si užili hřiště, i když počasí dnes teda asi moc, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
29.3.09 20:00

Ahoj holky, tak dneska už mi je líp, nejspíš zabral ten cibulovej zábal, za chvíli si ho dám zas, a doufám, že to úspěšně vyléčim…

Vše nej k miminarozeninkám Štěpánkovi

Tynko: před rokem sme bydleli v 2+kk a ani moc si nedokážu představit, že bysme se tam vešli s dvěma dětma natož s vícma…ted máme 4+1, a máme i sklep a garáž(takže by se vešlo plno dětí :lol: :lol: :lol: )

a posílám videjko jak Pája zkoumal věž, stahovalo se mi to půl noci, tak doufám, že to bude celý…

http://s618.photobucket.com/…63/terka007/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
29.3.09 20:05

Jani: páni takovej karambol…no hlavně, že je Adámek v pořádku, taky by mě to pěkně vyděsilo…

Tynko: zapomněla jsem pochválit videjko, Adámek je prostě šikulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital