Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
my jsem si užívali sluníčkového dne venku, vzala jsem si sluneční brýle a kšiltovku a nějak jsem to na sluníčku překlepala…později vložím foto
Aďásek už chrní, tak mi začíná volný večer (Radek zase v práci do devíti
)
Evelín: Mě to taky připadá jednodušší
Akorát, že mu to nedávám v jeho postýlce, vezmu si ho do postele na svůj polštář, potom dám odříhnout (jj, my to ještě děláme ) a pak ho položím do postýlky a pokračuje…
A ségře držíme pěstičky, ať má Aničku brzy u sebe
![]()
Simčo: Jsi holka šikovná, že jsi to zmákla s dvojčátkovým kočárkem MHD-čkem
![]()
Zuzko: Chtěla jsem se tě zeptat, vy máte taky povlečení z Ikea, že? A dáváš už Matuškovi polštářek
![]()
Holky, tak sem šoupnu-zdovolením-pár foteček
![]()
Andílek
![]()
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9023.jpg
Ožužlávám kde co
![]()
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9035.jpg
Dneska na procházce
![]()
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9047.jpg
Tlačím si trojkolku do garáže
![]()
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9049.jpg
A ještě dnes na zahrádce
![]()
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9061.jpg
Ahoj holky,
Adam už spí, ale nějak neklidně. ![]()
Zebruš - já mám v noci nachystanou převařenou vodu a jenom ji rychle ohřeju v mikrovlnce a smíchám s UM, je to hotové hnedle. Docela nám to takhle funguje
.
Týnko - super fotky a parádní tříkolka
. Je úplně super! A Adámek je už velký chlap
, to to ale strašně letí. A těma stoličkama jsi mě teda moc nepotěšila
, to se máme na co těšit, ale asi to bude ono, protože Adam to teď snáší fakt o dost hůř než ostatní zuby
.
Veru - plavčo si užijte, Adama to taky strašně bavilo.
Jinak holky, mám na vás dotázek - převařujete ještě pořád kojeneckou vodu? Já zatím ano, ale už toho mám plné zuby a jak se blíží rok, tak už se mi moc nechce
.
A přijde vám taky tak divné, ukládat děti spát, když je teď tak světlo i večer? Dnes šel Adam spát o půl sedmé a venku ještě sluníčko…no taky dnes nemohl zabrat
.
No nic, jdu žehlit
, i když jsem dnes zase sama doma, ale už fakt musím… ![]()
Tak zatím ahoj, večer ještě mrknu.
Veru, mne to ted prijde jednodussi, protoze Stepan spi uz sam a ma pokoj na opacne strane bytu, takze tam dojdem s flaskou a manzel tak nemusi litat tam a sem
Ale kdyz spal s nama nebo vedle v kuchyni v ohradce, tak mi ho tak manzel nosil k prsu a pak zpatky. Ja jsem taky po ranu nemozna, proto k nemu v tech pet vstava manzel, kdyz jde do prace. A kolem te osme a si ho beru na druhe kojeni k sobe do loznice, ja se pak valim jeste v posteli a Stepan projizdi supliky
![]()
janus, ja uz neprevaruju, jen pokud chci uvarit caj a vodu na sunar, jinak uz nalivam rovnou z petky ![]()
Stepan chodi spat az po osme, takze zatim svetlo neresime, ale az bude svetlo i osm, tak se i presto budeme rezim snazit dodrzet… Jak ted spi jen jednou denne, tak uz je vecer vyrizenej, tak uvidime, jak to bude za par tydnu ![]()
Tynko, Adamek uz je jak triletak s tou trikolkou
![]()
Janus , ja uz asi od pul roku vubec nedavam vodu z petek, natoz kojeneckou
a davam rovnou z kohoutku
No a tu ohreju a chvili necham projit varem a pak vychladim ![]()
No a o tom svetle, ted jsme se o tom s Danem bavili
, my ho teda ukladame kolem pul 8, ale to je taky jeste svetlo
Ja mu zatahuju uplne zaluzie.
Evelin , me ale stejne furt prijde jednodussi dojit do pokojicku pro dite a nakojit ho
Mliko si varim v prsu
a nemusim to michat
Ted to tam treba varim na rano
![]()
Tynko , pekny fotky
Adamek fakt vypada starsi..
To strasne leti co? Ja ted cumim do Dubna 2009, jak to jako prozivaj a tak ![]()
Veru, Ti rikam, ze je to ted pro me jednodussi, ze to muze obstarat manzel a ja muzu v pohode dal spat, to Ty to proste musis porad zastat sama
![]()
ahojky holky, páni takové počasí jako dneska…jen tak dál…já byla dneska na kontrole, vše ok, dostala jsem průkazku. Mamka hlídala Páju, netušíc ke kterýmu doktorovi vlastně jdu
chcem to všem říct až po 3.měsíci…tak jsem zajela na Arkády, Pájovi sem koupila sluneční brejle a parádní dětský slipy…hihi, jsou fakt rozkošný.
ad pudink: jej, mně nedošlo, že se dá dělat i z vody…no jo, mamka takhle dělá želatinu na koláč ![]()
Simi: jsi moc šikovná s dvojkočárkem, já se pomalu přestávám bát busů, ale v tramvaji jsem taky ještě nejela…nedávno jsem koukala na sourozeneckej kočárek, a jsou teda parádní, ale hlavní problém je, jestli by se vešel do našeho pidi výtahu..
Janus: my dáváme kojeneckou vodu nepřevařenou, ale od roka už chci dávat normál z kohoutku a k tomu ukládání při světle, Pája taky spí jen po o a večer je tuhej, dáváme ho kolem půl 8 a světlo mu asi nevadí, protože usne hned po koju.
Veru: užijte si plavčo, my půjdem v pondělí asi po 5 týdnech..
Tynko: parádní fotečky, Adámek je už velkej kluk, jinak my ještě kojíme, tak žádné um nedávám…
Evelín: držíme palce ségře, at to zvládne
Holky, díky za pochvaly
vážně to neskutečně letí, vždyť my slavíme o víkendu rok
, no mazec
![]()
Jani: My ukládáme taky okolo půl sedmé (a dneska spal prďolka 12h skoro v kuse
) a už od narození mu zatahuju žaluzky
Ber to z té lepší stránky, vy budete mít stoličky za sebou a my teprv před sebou a mám tucha, že to bude u nás taky čoro-moro
![]()
Jo, já dávám vodu z kohoutku a převařuju ji, my máme dobrou vodu přímo z vlastního zdroje města, navíc těm baleným nevěřím, kdoví, kde to uskadňovali a hlavně jak
![]()
Terko: Gratuluju k průkajdě
!!!! A malinko závidím
A rodině to chcete oznámit nějak origoš nebo jim to zdělíte „jen-tak“?
Až my budeme čekat další, tak to na rodinu vychrlíme až bude vidět pupek, takže doufám, že nejdřív v pátém měsíci
![]()
Veru: Jen vař
Já už mám taky vodu převařenou
![]()
Jo, málem jsem zapomměla pochlubit dnešním Adamovým kouskem, při kterém se mi málem zastavilo srdce
… jsem v kuchyni, připravuju oběd, Adam si odťapká do herny si hrát…jdu se podívat-pohoda, hraje si se stoupátkem z Ikei-za chvilku je tam klid-lumpárna-jdu se podívat znovu a on si normálně přistrčil stoupátko ke gauči, vylezl si na něj, pohodlně se po:,–(il a málem se snad i ládoval olejíčkem na tělo od Weledy
![]()
Jsem nečekala, že by tohle mohl vymyslet na necelým roce …
Přišel mužík,jdu se mu věnovat a pak do hajááán
![]()
Tynko: díky
no zatim nevim, jestli budem vymýšlet něco originálního, předloni to vycházelo na manžovo narozky, tak dostal fotku UTZ do přáníčka, který sme nesli ukázat manžovo rodičům. Jenže manža položil blahopřání u rodičů na botník a od táty dostal pivo, tak se na něj musel jít podívat. Mezitim jeho táta objevil přání, vzal si ho do pokoje a začal ho zkoumat a potutelně se usmívat. Pak sme si sedli v obýváku a on přání podal mamce se slovy, tak se na to podívej…takže asi tak
já mám mladý rodiče, moje máma tomu nechtěla uvěřit, čekala, že si na to ještě pár let počká a táta šel do sklepa štípat dříví.
![]()
Tynko: pááni, tak Adámek je takovej koumák, teda, to se máš asi na co těšit, co vymyslí příště
![]()
Ahojte babulky!
Hlásím se po prodlouženém víkendu u tchánovců, včera jsme teda už byli doma, ale nedostala jsem se k netu. Dneska máme tichou domácnost( i když to spíš hraju
), tak mám víc času. Naštvala jsem se kvůli tomu, že manžel teprve dnes podával daňové přiznání a já jsem mu to vyplňovala po telefonu s mamkou…
Tož tak.
Zítra ráno razím cvičit a pka na kontrolu ke gyndr, tak držte palečky. Bojím, bojím- tripple testy… snad bude vše ok
Ahoj holky,
ty jo, já jsem vodu na kaši a teď na sunar nikdy nepřevařovala!
Vůbec mě nenapadlo, že by to bylo nutné… do asi 8 měsíců jsme používali Fromin, ten se převařovat nemusí, a pak nám pediatr řekl, že můžeme klidně dávat vodu z kohoutku - o převaření nepadlo slovo, takže jsem vždy jen ohřála v mikrovlnce a bylo…
No teď už s tím začínat nebudu
Akorát ji teda vždycky natočíme předem do flašky od Frominu a necháme (do dalšího jídla) odstát…
Mahul , držím palce na tripple testy, neboj, to bude v pohodičce
Tyjo, už 16. tt
![]()
Teri , graaatuluju k průkazce!!!
To jsi dobrá, vydržet to tajit… obdivuju! Jinak fakt dobrá historka, s tím prvním těhu, to je prostě typické… ![]()
My to řekli ofiko mojí mamce k svátku na večeři, kam jsme ji s J. vytáhli, to jsem byla asi v 8tt, ale co myslíte, to jsme s mamkou sehrály před Járou pěkné divadýlko, protože už jsem jí to samozřejmě vyzvonila týden předtím
![]()
Týnko , tak to je divoch a šikula
takových překvápek teď bude jen přibývat
A krásný fotky!!!
Evelín, u nás taky vstává - od začátku - ráno k dětem Jára, dřív mi je nosil na kojení, a teď mi nosí do postele Ondru s flaškou a pak přebalí a sám nakrmí Silvii… V noci jsem vždycky vstávala k dětem víc já, ale ráno jsem nemožná
![]()