Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
31.3.09 18:19

Jo Evelin a segre drzime palce, to je jasny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.3.09 18:45

Ahoj holky,

my jsem si užívali sluníčkového dne venku, vzala jsem si sluneční brýle a kšiltovku a nějak jsem to na sluníčku překlepala…později vložím foto :wink: :wink: :wink: Aďásek už chrní, tak mi začíná volný večer (Radek zase v práci do devíti :) :) :) )

Evelín: Mě to taky připadá jednodušší 8) 8) 8) Akorát, že mu to nedávám v jeho postýlce, vezmu si ho do postele na svůj polštář, potom dám odříhnout (jj, my to ještě děláme ) a pak ho položím do postýlky a pokračuje…
A ségře držíme pěstičky, ať má Aničku brzy u sebe :wink: :wink: :wink:

Simčo: Jsi holka šikovná, že jsi to zmákla s dvojčátkovým kočárkem MHD-čkem :pankac: :wink: :pankac:

Zuzko: Chtěla jsem se tě zeptat, vy máte taky povlečení z Ikea, že? A dáváš už Matuškovi polštářek :?: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.3.09 18:59

Holky, tak sem šoupnu-zdovolením-pár foteček :wink: :wink: :wink:

Andílek :-) :-) :-)
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9023.jpg

Ožužlávám kde co :-D :-D :-D
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9035.jpg

Dneska na procházce :D :D :D
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9047.jpg

Tlačím si trojkolku do garáže :lol: :lol: :lol:
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9049.jpg

A ještě dnes na zahrádce :) :) :)
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9061.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
31.3.09 19:43

Ahoj holky,
Adam už spí, ale nějak neklidně. :roll:

Zebruš - já mám v noci nachystanou převařenou vodu a jenom ji rychle ohřeju v mikrovlnce a smíchám s UM, je to hotové hnedle. Docela nám to takhle funguje :wink: .

Týnko - super fotky a parádní tříkolka :wink: . Je úplně super! A Adámek je už velký chlap 8O , to to ale strašně letí. A těma stoličkama jsi mě teda moc nepotěšila :wink: , to se máme na co těšit, ale asi to bude ono, protože Adam to teď snáší fakt o dost hůř než ostatní zuby :? .

Veru - plavčo si užijte, Adama to taky strašně bavilo.

Jinak holky, mám na vás dotázek - převařujete ještě pořád kojeneckou vodu? Já zatím ano, ale už toho mám plné zuby a jak se blíží rok, tak už se mi moc nechce :oops: .

A přijde vám taky tak divné, ukládat děti spát, když je teď tak světlo i večer? Dnes šel Adam spát o půl sedmé a venku ještě sluníčko…no taky dnes nemohl zabrat :roll: .

No nic, jdu žehlit :? , i když jsem dnes zase sama doma, ale už fakt musím… :?

Tak zatím ahoj, večer ještě mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
31.3.09 19:53

Veru, mne to ted prijde jednodussi, protoze Stepan spi uz sam a ma pokoj na opacne strane bytu, takze tam dojdem s flaskou a manzel tak nemusi litat tam a sem :wink: Ale kdyz spal s nama nebo vedle v kuchyni v ohradce, tak mi ho tak manzel nosil k prsu a pak zpatky. Ja jsem taky po ranu nemozna, proto k nemu v tech pet vstava manzel, kdyz jde do prace. A kolem te osme a si ho beru na druhe kojeni k sobe do loznice, ja se pak valim jeste v posteli a Stepan projizdi supliky :twisted: :wink:

janus, ja uz neprevaruju, jen pokud chci uvarit caj a vodu na sunar, jinak uz nalivam rovnou z petky :wink:

Stepan chodi spat az po osme, takze zatim svetlo neresime, ale az bude svetlo i osm, tak se i presto budeme rezim snazit dodrzet… Jak ted spi jen jednou denne, tak uz je vecer vyrizenej, tak uvidime, jak to bude za par tydnu :?:

Tynko, Adamek uz je jak triletak s tou trikolkou :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
31.3.09 20:01

Janus , ja uz asi od pul roku vubec nedavam vodu z petek, natoz kojeneckou 8) a davam rovnou z kohoutku :wink: No a tu ohreju a chvili necham projit varem a pak vychladim :wink:
No a o tom svetle, ted jsme se o tom s Danem bavili :P , my ho teda ukladame kolem pul 8, ale to je taky jeste svetlo :roll: Ja mu zatahuju uplne zaluzie.

Evelin , me ale stejne furt prijde jednodussi dojit do pokojicku pro dite a nakojit ho :lol: Mliko si varim v prsu 8) a nemusim to michat :P Ted to tam treba varim na rano :lol: :lol:

Tynko , pekny fotky :wink: Adamek fakt vypada starsi..

To strasne leti co? Ja ted cumim do Dubna 2009, jak to jako prozivaj a tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
31.3.09 20:10

Veru, Ti rikam, ze je to ted pro me jednodussi, ze to muze obstarat manzel a ja muzu v pohode dal spat, to Ty to proste musis porad zastat sama :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
31.3.09 20:11

No je fakt, ze kdyz to dela manzel, tak ty nedelas nic :lol: :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
31.3.09 20:11

ahojky holky, páni takové počasí jako dneska…jen tak dál…já byla dneska na kontrole, vše ok, dostala jsem průkazku. Mamka hlídala Páju, netušíc ke kterýmu doktorovi vlastně jdu :oops: chcem to všem říct až po 3.měsíci…tak jsem zajela na Arkády, Pájovi sem koupila sluneční brejle a parádní dětský slipy…hihi, jsou fakt rozkošný.

ad pudink: jej, mně nedošlo, že se dá dělat i z vody…no jo, mamka takhle dělá želatinu na koláč :D

Simi: jsi moc šikovná s dvojkočárkem, já se pomalu přestávám bát busů, ale v tramvaji jsem taky ještě nejela…nedávno jsem koukala na sourozeneckej kočárek, a jsou teda parádní, ale hlavní problém je, jestli by se vešel do našeho pidi výtahu..

Janus: my dáváme kojeneckou vodu nepřevařenou, ale od roka už chci dávat normál z kohoutku a k tomu ukládání při světle, Pája taky spí jen po o a večer je tuhej, dáváme ho kolem půl 8 a světlo mu asi nevadí, protože usne hned po koju.

Veru: užijte si plavčo, my půjdem v pondělí asi po 5 týdnech..

Tynko: parádní fotečky, Adámek je už velkej kluk, jinak my ještě kojíme, tak žádné um nedávám…

Evelín: držíme palce ségře, at to zvládne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.3.09 20:38

Holky, díky za pochvaly :oops: :oops: :oops: vážně to neskutečně letí, vždyť my slavíme o víkendu rok 8O 8O 8O , no mazec 8) 8) 8)

Jani: My ukládáme taky okolo půl sedmé (a dneska spal prďolka 12h skoro v kuse :) :) :) ) a už od narození mu zatahuju žaluzky :wink: :wink: :wink: Ber to z té lepší stránky, vy budete mít stoličky za sebou a my teprv před sebou a mám tucha, že to bude u nás taky čoro-moro :roll: :roll: :roll:
Jo, já dávám vodu z kohoutku a převařuju ji, my máme dobrou vodu přímo z vlastního zdroje města, navíc těm baleným nevěřím, kdoví, kde to uskadňovali a hlavně jak :roll: :roll: :wink:

Terko: Gratuluju k průkajdě :dance: :dance: :dance: !!!! A malinko závidím :oops: :pankac: :oops: A rodině to chcete oznámit nějak origoš nebo jim to zdělíte „jen-tak“?
Až my budeme čekat další, tak to na rodinu vychrlíme až bude vidět pupek, takže doufám, že nejdřív v pátém měsíci :lol: :lol: :lol:

Veru: Jen vař :wink: :wink: :wink: Já už mám taky vodu převařenou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.3.09 21:39

Jo, málem jsem zapomměla pochlubit dnešním Adamovým kouskem, při kterém se mi málem zastavilo srdce :? 8) :) … jsem v kuchyni, připravuju oběd, Adam si odťapká do herny si hrát…jdu se podívat-pohoda, hraje si se stoupátkem z Ikei-za chvilku je tam klid-lumpárna-jdu se podívat znovu a on si normálně přistrčil stoupátko ke gauči, vylezl si na něj, pohodlně se po:,–(il a málem se snad i ládoval olejíčkem na tělo od Weledy :! :! :! 8O 8O 8O 8) 8) 8) :) :) :)
Jsem nečekala, že by tohle mohl vymyslet na necelým roce …

Přišel mužík,jdu se mu věnovat a pak do hajááán :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
31.3.09 21:44

Tynko: díky :) no zatim nevim, jestli budem vymýšlet něco originálního, předloni to vycházelo na manžovo narozky, tak dostal fotku UTZ do přáníčka, který sme nesli ukázat manžovo rodičům. Jenže manža položil blahopřání u rodičů na botník a od táty dostal pivo, tak se na něj musel jít podívat. Mezitim jeho táta objevil přání, vzal si ho do pokoje a začal ho zkoumat a potutelně se usmívat. Pak sme si sedli v obýváku a on přání podal mamce se slovy, tak se na to podívej…takže asi tak :D :D já mám mladý rodiče, moje máma tomu nechtěla uvěřit, čekala, že si na to ještě pár let počká a táta šel do sklepa štípat dříví. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
31.3.09 21:46

Tynko: pááni, tak Adámek je takovej koumák, teda, to se máš asi na co těšit, co vymyslí příště :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
31.3.09 21:51

Ahojte babulky!
Hlásím se po prodlouženém víkendu u tchánovců, včera jsme teda už byli doma, ale nedostala jsem se k netu. Dneska máme tichou domácnost( i když to spíš hraju :lol: ), tak mám víc času. Naštvala jsem se kvůli tomu, že manžel teprve dnes podával daňové přiznání a já jsem mu to vyplňovala po telefonu s mamkou… :twisted: Tož tak.

Zítra ráno razím cvičit a pka na kontrolu ke gyndr, tak držte palečky. Bojím, bojím- tripple testy… snad bude vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
31.3.09 22:06

Ahoj holky,
ty jo, já jsem vodu na kaši a teď na sunar nikdy nepřevařovala! 8O :oops: Vůbec mě nenapadlo, že by to bylo nutné… do asi 8 měsíců jsme používali Fromin, ten se převařovat nemusí, a pak nám pediatr řekl, že můžeme klidně dávat vodu z kohoutku - o převaření nepadlo slovo, takže jsem vždy jen ohřála v mikrovlnce a bylo… :oops: No teď už s tím začínat nebudu :roll: :oops: Akorát ji teda vždycky natočíme předem do flašky od Frominu a necháme (do dalšího jídla) odstát…

Mahul , držím palce na tripple testy, neboj, to bude v pohodičce :wink: Tyjo, už 16. tt 8O :D

Teri , graaatuluju k průkazce!!! :D To jsi dobrá, vydržet to tajit… obdivuju! Jinak fakt dobrá historka, s tím prvním těhu, to je prostě typické… :lol:

My to řekli ofiko mojí mamce k svátku na večeři, kam jsme ji s J. vytáhli, to jsem byla asi v 8tt, ale co myslíte, to jsme s mamkou sehrály před Járou pěkné divadýlko, protože už jsem jí to samozřejmě vyzvonila týden předtím :oops: :lol:

Týnko , tak to je divoch a šikula 8O :D takových překvápek teď bude jen přibývat :lol: A krásný fotky!!!

Evelín, u nás taky vstává - od začátku - ráno k dětem Jára, dřív mi je nosil na kojení, a teď mi nosí do postele Ondru s flaškou a pak přebalí a sám nakrmí Silvii… V noci jsem vždycky vstávala k dětem víc já, ale ráno jsem nemožná :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí