Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
521
2.4.09 22:30

Evelin, velka gratulace k neterince!
A jake bylo kino?
Jirka dneska dosel s tim, ze bychom mohli vyrazit na jazzfest, tak snad se zadari 8)
Me boli hlava, Kubik spi, Jirka uz je taky doma, tak skouknu jeste Chirurgy a valim do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.4.09 22:36

Mahul, byly jsme na Normal a byl to teda fakt drsnej film :roll: Priste jdeme na nejakou komedii :wink:
Jooo Jazzfest, jen bezte!!! Taky jsem nad tim premyslela :wink:

Holky, no vidite jaky mate tulene :D To je hezky, ze uz davaji pusinky :srdce: Stepan otevre pusu a ozuzle mi bradu, ale taky nevim, jestli je t dukaz lasky nebo me chce snist :lol:

Jsem dneska Stepana vlastne od rana nevidela, predali nam ho, az kdyz jsem byla fuc a kdyz jsem prisla, tak uz spal :oops: Ale pry to zvladli v pohode a dokonce jim i udelal dalsich par krucku :D

Jeee, takze sraz je u Verci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.4.09 22:47

Evelín: Velinkánská gratulace k neteřince :) :) :)

Jo, Jani , Evelín mi přiomněla…já taky domů nevolám či nesmeskuju, oni to ti chlapi zvládnou i tak, jen bych se stresovala co a jak :roll: :roll: :roll: , takhle si to alepoň užiju 8) :oops: 8)

Valín za Radkem do postýlky, už mi ji předehřívá a určo se diví, kde jsem se zase zasekla :lol: :lol: :lol:

Dobrou noc :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.4.09 23:06

Ahoj

Jsem z toho sluníčka úplně nabitá 8) , byli jsme s Bendou 2 hodiny venku na procházce a Benda si v parku hrál se šiškama, podával mi listí, a tak moc ho to bavilo :D . A po cestě domů jsme se bavili se sousedkama a s Bendou si hrála 5ti letá holčička - pořád ho hladila, oprašovala ho od hlíny, dávala mu na hraní plastovou kačenku, taky mu dala kousnout jablka a on se sladce usmíval - no jo už to začíná s nevěstama :lol: :lol: :lol:

Verčo , taky se mi líbí ta představa kafíčka na terase 8) , tak že bysme přijeli alspoň na týden, když už tam pojedeme - to by měl manžel radost, co? :lol: :lol: :lol:
Tetování mám taky dlouho - od 17. To jsem si chtěla dokázat, že to vydržím a pak jsem celej den kulhala :oops: . A dělal to mladej kluk, tak jsem předstírala, že to nebolí, ale ryla jsem nehty do lehátka. Teď už bych se asi nechala umrtvit :oops:

Katy , užijte si to. Taky bych někam vyrazila :)

Teď jsem z chůvičky slyšela „dědědě“, valím tam a Beník spí. Tak asi mluví ze spaní jako manža :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
2.4.09 23:22

Ahoj holky,
já jen rychle, před chvílí jsem přišla ze srazíku s kámoškama z práce a super, sraz se vydařil a doma klídeček :wink: . ještě jsem neodolala a nakoukla :roll: .

Tak Kubíkovi všechno nej k narozeninkám :dance: :-)

Evelín - moc gratuluju k neteři :dance: .

Veru - díky za adresu, určitě k vám rádi dojedeme :D . Myslím,že to najdu bez problémů, bydlela jsem kousek odtud na kolejích, to byly časy :lol:.

Já letím spát, všem dobrou noc. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
2.4.09 23:30

tak tu tak brouzdám diskuzema a tohle sem našla, fakt mě omejvali…

http://www.zkouknito.cz/…-nez-myslite?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
3.4.09 06:52

Ahoj holky,

tak snad vše připraveno.

TERKO: to je děsnýýýýý 8O 8O 8O video fakt brutální, ani jsem to nedokoukala.

VERU díky za adresu. TeĎ už jen domluvit se na dni a hodině a můžem vyrazit.

Holky hezký víkend hodná a klidná dítka, :huban: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
3.4.09 08:28

ahojtee..tusim ste vsetky rovnako stastnee zo slnieckaa..juch

tak som bola vcera v zahrade..a fuuha nejak ma to zmohloa to som tam bola len hodinu…no, ale po:,–(eny rhach a mrkva, petrzlen..MAtusko hajal a potom kukal..ze co to stvaram :lol:

jeeejda..zraziik..nechs a vam vydarii..uz etraz sa tesiim na fotky ato je parada mat terasu…

EVELINKO..veelka gratulacia k neterkee..juchuuuu..esteze je vporiadku.tak omotana..jeejda..brrr

RYNTYNTYNKA..super.ze golfky sluzia

a nam sa po… veci v byte..ale hovori sa 3 a dost..mobil., pevna linka a rychlovarna konvica..tak zajtra ideme kupit mobil..nejaky akcia..za euro..no MAtusko bude vo vytrezeni..toolko mobilov..to bude zas krik..ze chce do ruky..uz teraz sa toho hrozim :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
3.4.09 08:30

to video..az mi zle prislo… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
3.4.09 09:09

AHOJ AHOJ!
Ufff teda TERI,to video je děs,taky jsem to ani nedokoukala!!! 8O Jo a až teď jsem si všimla,že čekáš druhé mimi,tak GRATULACE opožděná,ale přece! :wink:
EVELIN:tak ať dělá neteřinka radost!!!A mě dáva taky Mates pusinku otevřenou…A tulí se jen když se stydí před někým,jinak mě odstrkuje-jak psala i VERU.Je to přece chlapák a né bábovička. :wink:
HA!dnes odpoledne jdeme s Dorčou ke kámošce a Matese nechávám doma taťasovi-není z toho nadšený,ale to je jeho věc.Ať si taky užije! :evil: :D :wink:
ZULI:to je ako neschvál,keď už sa to ser…tak poriadne,že. :? Mňa veru tiež nejako všetko bolí,som z tej zimy nejaká ztuhnutá…Ale slniečko to napraví!
KATY:uži si návštěvu Trutnova!!!
ZEBRO:hezky si to popsala,muselo to být roztomilé…někdy se takhle dojímám nad svýma,když si spolu hrají třeba na písku…
Jo a my jsme letos zkusili barvy koupit,už máme i 4 vajka nebarvené.Ale já jsem nic moc šikovná na umění…hlavně,že se Dorča pobavila.
Já pořád nevím,co koupit malému k narozkám,líbí se mi TINKO vaše tříkolka,stála hodně korunek?Je to madlo dost dlouhé i pro vysoká rodiče?Určo dostane výbavu na písek,po Dorotce už toho moc nezbylo.No mám ještě týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
3.4.09 09:37

Ahojte

Jen zdravím, manža je doma a kupodivu si vzal Beníka, tak jdu dělat něco užitečnýho :lol: . Ráno s ním byl nakoupit v manduce :lol:
Asi budem dnes venku grilovat, oprášíme zrezivělej gril (co jsme nechali celou zimu venku :oops: )

Tak pa pa, dočtu vás večer 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
3.4.09 13:33

Ahoj holky,

Teri to video děsnýýý,taky jsem to nedokoukala a ten chlap je debil,nemůžu si pomoct :evil: :evil:

A my byli v hudebce a nevím jak odpoledne,u nás na hřišti už bude pěknej hic a v lese zas ještě zima :roll: :wink: To jsou problémy… :D

Týnko super,že jsi s golfkama spokojená :wink:
Zrovna přemýšlím,jestli už mám Vítka po:,–(it do písku,nebo ještě počkat…

Zuločku nevím,co ty děti na mobilu tak fascinuje :roll: :D

Zebruš Jiřulka měl nevěstu na hudebce,Jasmínku,normálně se na něj vrhla,až ho povalila :D A vůbec tam byly dneska ty děti rozjetý,tak jsem jedné paní říkala co to je,a ona že prý na ně vlezlo to jaro :D

Těším se na srááázek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
3.4.09 13:43

Ahoj holky,

video je teda husty 8O :x Jsem si rikala, ze se Stepanem delame docela blbosti, ale hazet s nim tahle za jednu ruku je uz i na me moc.
My jsme meli na facebooku video, jak Stepan leze na krabci a pak spadne, nic se mu nestalo a ani nebrecel a bylo to vtipny, ale radsi jsme ho oddelali, aby nas taky nekdo nenarkl :oops: :twisted:

Holky, tam je taaaaak krasne. Fakt nadhera! Ne abyste si ztezovaly na to, ze je moc teplo a slunce sviti :twisted: :lol:

Ja si jdu odpoledne ponuchnat mimouska :D

Zebrus, jeee pojedeme k Verci rovnou na dovolenou, za jeden den se nic nestihne, ze? :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
3.4.09 14:17

No teda to je hic! 8O uf.A to jsem si četla diskusi jak teď strojit mimi a mně se to zdálo trochu brzy být bez deky a punčošek,ale dnes je tady jak v létě!Matýskovi jsem sundala bundu a spí jen v mikině.Byli jsme na prochajdě a vzpoměla jsem si na minulý rok,jak jsem byla venčit psa a tvrdlo mi pořád břicho-a v noci jsme jeli do porodky…Jo jo,za pár dní to bude rok…
ADEL:já už jsem dnes Marťase nechala sedět v pískovišti-dala jsem mu pod zadek noviny a v klidu jsem si na lavičce četla.No paráda. :wink:
Holky kdy přesně to chcete mít ten sraz???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.4.09 15:51

Ahoj holky,

u nás taky krásně, Adam dospává na terásce, byli po O s mamkou ve městě a já jsem tady jak jinak než poklízela :roll: :lol: :lol:

Terko: Videjko jsem shlédla dneska v jeho diskuzy, je to teda mazec…ale na druhou stranu pokud je o to dětské lítání a to dítko by mělo být s rodiči profík…dítkovi to dělalo evidentně radost, ale já bych to teda nemohla provádět s Adamem a to jsem si taky říkala, kdoví jak s ním blbneme :oops: :) :oops:

Pacal: Tu trojkolku dostal A. k Vánocům na Slovensku a tchýňka ji kupovala v Polsku (oni to mají někde 60km) a to východní Polsko je o dost levnější než „naše“ Polsko… myslím, že u nás to stojí kolem patnáctistovek :?: :idea: :wink:

K tomu oblékání: Já teda dávám Adamovi punčocháčky, ale už nedáváme vyteplená kaďata a sundala jsem fusak…a pokud jedeme kočárkem ráno, tak má ještě deku… a navršku měl dneska body s dl. rukávkem, mikču a vestičku :wink: :wink: :wink:

Jooo, a my máme po roční prohlídce u dr. jsem myslela, že tam vysedím ďůlek, ale naštestí jsem se tam sešla s dvouma kámoškama, alespoń jsem pokrafaly :lol: :lol: :lol: Takže Adam má na roce :arrow: 10 kg a 75 cm :D :D :D Dr. říkala, že jsme přesně tabulkový 8) 8) 8) Ještě se jim tam pěkně promenádoval, ukázal pár svých dovedností a šli jsem dom :) :) :)

A taky měl Adam dneska první dospělácký jídlo, i když mu teda ten rok bude až zítra :oops: :oops: :oops: Měl jeden houskový knedlík s rajskou a šmakoval si úžasně :lol: 8) :lol:

Adél: My teda ještě počkáme…alespoň až se prohřeje zem .. a na písek budem chodit k ségře na chalupu, jelikož oni mají krásné pískoviště :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí