Poradna duly
Jana Čurdová
Evelin, velka gratulace k neterince!
A jake bylo kino?
Jirka dneska dosel s tim, ze bychom mohli vyrazit na jazzfest, tak snad se zadari ![]()
Me boli hlava, Kubik spi, Jirka uz je taky doma, tak skouknu jeste Chirurgy a valim do postele.
Mahul, byly jsme na Normal a byl to teda fakt drsnej film
Priste jdeme na nejakou komedii ![]()
Jooo Jazzfest, jen bezte!!! Taky jsem nad tim premyslela ![]()
Holky, no vidite jaky mate tulene
To je hezky, ze uz davaji pusinky
Stepan otevre pusu a ozuzle mi bradu, ale taky nevim, jestli je t dukaz lasky nebo me chce snist ![]()
Jsem dneska Stepana vlastne od rana nevidela, predali nam ho, az kdyz jsem byla fuc a kdyz jsem prisla, tak uz spal
Ale pry to zvladli v pohode a dokonce jim i udelal dalsich par krucku ![]()
Jeee, takze sraz je u Verci ![]()
Evelín: Velinkánská gratulace k neteřince
![]()
Jo, Jani , Evelín mi přiomněla…já taky domů nevolám či nesmeskuju, oni to ti chlapi zvládnou i tak, jen bych se stresovala co a jak
, takhle si to alepoň užiju
![]()
Valín za Radkem do postýlky, už mi ji předehřívá a určo se diví, kde jsem se zase zasekla
![]()
Dobrou noc
![]()
Ahoj
Jsem z toho sluníčka úplně nabitá
, byli jsme s Bendou 2 hodiny venku na procházce a Benda si v parku hrál se šiškama, podával mi listí, a tak moc ho to bavilo
. A po cestě domů jsme se bavili se sousedkama a s Bendou si hrála 5ti letá holčička - pořád ho hladila, oprašovala ho od hlíny, dávala mu na hraní plastovou kačenku, taky mu dala kousnout jablka a on se sladce usmíval - no jo už to začíná s nevěstama
![]()
Verčo , taky se mi líbí ta představa kafíčka na terase
, tak že bysme přijeli alspoň na týden, když už tam pojedeme - to by měl manžel radost, co?
![]()
Tetování mám taky dlouho - od 17. To jsem si chtěla dokázat, že to vydržím a pak jsem celej den kulhala
. A dělal to mladej kluk, tak jsem předstírala, že to nebolí, ale ryla jsem nehty do lehátka. Teď už bych se asi nechala umrtvit ![]()
Katy , užijte si to. Taky bych někam vyrazila ![]()
Teď jsem z chůvičky slyšela „dědědě“, valím tam a Beník spí. Tak asi mluví ze spaní jako manža ![]()
Ahoj holky,
já jen rychle, před chvílí jsem přišla ze srazíku s kámoškama z práce a super, sraz se vydařil a doma klídeček
. ještě jsem neodolala a nakoukla
.
Tak Kubíkovi všechno nej k narozeninkám
![]()
Evelín - moc gratuluju k neteři
.
Veru - díky za adresu, určitě k vám rádi dojedeme
. Myslím,že to najdu bez problémů, bydlela jsem kousek odtud na kolejích, to byly časy
.
Já letím spát, všem dobrou noc. ![]()
tak tu tak brouzdám diskuzema a tohle sem našla, fakt mě omejvali…
Ahoj holky,
tak snad vše připraveno.
TERKO: to je děsnýýýýý
video fakt brutální, ani jsem to nedokoukala.
VERU díky za adresu. TeĎ už jen domluvit se na dni a hodině a můžem vyrazit.
Holky hezký víkend hodná a klidná dítka,
![]()
ahojtee..tusim ste vsetky rovnako stastnee zo slnieckaa..juch
tak som bola vcera v zahrade..a fuuha nejak ma to zmohloa to som tam bola len hodinu…no, ale po:,–(eny rhach a mrkva, petrzlen..MAtusko hajal a potom kukal..ze co to stvaram ![]()
jeeejda..zraziik..nechs a vam vydarii..uz etraz sa tesiim na fotky ato je parada mat terasu…
EVELINKO..veelka gratulacia k neterkee..juchuuuu..esteze je vporiadku.tak omotana..jeejda..brrr
RYNTYNTYNKA..super.ze golfky sluzia
a nam sa po… veci v byte..ale hovori sa 3 a dost..mobil., pevna linka a rychlovarna konvica..tak zajtra ideme kupit mobil..nejaky akcia..za euro..no MAtusko bude vo vytrezeni..toolko mobilov..to bude zas krik..ze chce do ruky..uz teraz sa toho hrozim
![]()
AHOJ AHOJ!
Ufff teda TERI,to video je děs,taky jsem to ani nedokoukala!!!
Jo a až teď jsem si všimla,že čekáš druhé mimi,tak GRATULACE opožděná,ale přece! ![]()
EVELIN:tak ať dělá neteřinka radost!!!A mě dáva taky Mates pusinku otevřenou…A tulí se jen když se stydí před někým,jinak mě odstrkuje-jak psala i VERU.Je to přece chlapák a né bábovička. ![]()
HA!dnes odpoledne jdeme s Dorčou ke kámošce a Matese nechávám doma taťasovi-není z toho nadšený,ale to je jeho věc.Ať si taky užije!
![]()
ZULI:to je ako neschvál,keď už sa to ser…tak poriadne,že.
Mňa veru tiež nejako všetko bolí,som z tej zimy nejaká ztuhnutá…Ale slniečko to napraví!
KATY:uži si návštěvu Trutnova!!!
ZEBRO:hezky si to popsala,muselo to být roztomilé…někdy se takhle dojímám nad svýma,když si spolu hrají třeba na písku…
Jo a my jsme letos zkusili barvy koupit,už máme i 4 vajka nebarvené.Ale já jsem nic moc šikovná na umění…hlavně,že se Dorča pobavila.
Já pořád nevím,co koupit malému k narozkám,líbí se mi TINKO vaše tříkolka,stála hodně korunek?Je to madlo dost dlouhé i pro vysoká rodiče?Určo dostane výbavu na písek,po Dorotce už toho moc nezbylo.No mám ještě týden…
Ahojte
Jen zdravím, manža je doma a kupodivu si vzal Beníka, tak jdu dělat něco užitečnýho
. Ráno s ním byl nakoupit v manduce ![]()
Asi budem dnes venku grilovat, oprášíme zrezivělej gril (co jsme nechali celou zimu venku
)
Tak pa pa, dočtu vás večer ![]()
Ahoj holky,
Teri to video děsnýýý,taky jsem to nedokoukala a ten chlap je debil,nemůžu si pomoct
![]()
A my byli v hudebce a nevím jak odpoledne,u nás na hřišti už bude pěknej hic a v lese zas ještě zima
To jsou problémy… ![]()
Týnko super,že jsi s golfkama spokojená ![]()
Zrovna přemýšlím,jestli už mám Vítka po:,–(it do písku,nebo ještě počkat…
Zuločku nevím,co ty děti na mobilu tak fascinuje
![]()
Zebruš Jiřulka měl nevěstu na hudebce,Jasmínku,normálně se na něj vrhla,až ho povalila
A vůbec tam byly dneska ty děti rozjetý,tak jsem jedné paní říkala co to je,a ona že prý na ně vlezlo to jaro ![]()
Těším se na srááázek ![]()
Ahoj holky,
video je teda husty
Jsem si rikala, ze se Stepanem delame docela blbosti, ale hazet s nim tahle za jednu ruku je uz i na me moc.
My jsme meli na facebooku video, jak Stepan leze na krabci a pak spadne, nic se mu nestalo a ani nebrecel a bylo to vtipny, ale radsi jsme ho oddelali, aby nas taky nekdo nenarkl
![]()
Holky, tam je taaaaak krasne. Fakt nadhera! Ne abyste si ztezovaly na to, ze je moc teplo a slunce sviti
![]()
Ja si jdu odpoledne ponuchnat mimouska ![]()
Zebrus, jeee pojedeme k Verci rovnou na dovolenou, za jeden den se nic nestihne, ze?
![]()
No teda to je hic!
uf.A to jsem si četla diskusi jak teď strojit mimi a mně se to zdálo trochu brzy být bez deky a punčošek,ale dnes je tady jak v létě!Matýskovi jsem sundala bundu a spí jen v mikině.Byli jsme na prochajdě a vzpoměla jsem si na minulý rok,jak jsem byla venčit psa a tvrdlo mi pořád břicho-a v noci jsme jeli do porodky…Jo jo,za pár dní to bude rok…
ADEL:já už jsem dnes Marťase nechala sedět v pískovišti-dala jsem mu pod zadek noviny a v klidu jsem si na lavičce četla.No paráda. ![]()
Holky kdy přesně to chcete mít ten sraz???
Ahoj holky,
u nás taky krásně, Adam dospává na terásce, byli po O s mamkou ve městě a já jsem tady jak jinak než poklízela
![]()
Terko: Videjko jsem shlédla dneska v jeho diskuzy, je to teda mazec…ale na druhou stranu pokud je o to dětské lítání a to dítko by mělo být s rodiči profík…dítkovi to dělalo evidentně radost, ale já bych to teda nemohla provádět s Adamem a to jsem si taky říkala, kdoví jak s ním blbneme
![]()
Pacal: Tu trojkolku dostal A. k Vánocům na Slovensku a tchýňka ji kupovala v Polsku (oni to mají někde 60km) a to východní Polsko je o dost levnější než „naše“ Polsko… myslím, že u nás to stojí kolem patnáctistovek
![]()
K tomu oblékání: Já teda dávám Adamovi punčocháčky, ale už nedáváme vyteplená kaďata a sundala jsem fusak…a pokud jedeme kočárkem ráno, tak má ještě deku… a navršku měl dneska body s dl. rukávkem, mikču a vestičku
![]()
Jooo, a my máme po roční prohlídce u dr. jsem myslela, že tam vysedím ďůlek, ale naštestí jsem se tam sešla s dvouma kámoškama, alespoń jsem pokrafaly
Takže Adam má na roce
10 kg a 75 cm
Dr. říkala, že jsme přesně tabulkový
Ještě se jim tam pěkně promenádoval, ukázal pár svých dovedností a šli jsem dom
![]()
A taky měl Adam dneska první dospělácký jídlo, i když mu teda ten rok bude až zítra
Měl jeden houskový knedlík s rajskou a šmakoval si úžasně
![]()
Adél: My teda ještě počkáme…alespoň až se prohřeje zem .. a na písek budem chodit k ségře na chalupu, jelikož oni mají krásné pískoviště
![]()