Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
4.4.09 18:17

Ahoj holky

Beník nám tu leze všude po domě - jo jo, už přišel na to, že má plno prostoru a nejde ho zastavit :lol: . Já sedím v ložnici u notebooku a manža přes chodbu v obýváku u pc a Beník mezi náma leze :lol:

Terko , video vypadá fakt hrozně, udělalo se mě z toho zle 8O

Zuločku , to naštve, když se pokazí víc věcí zaráz :(

V pátek jsem koupila barvy na vajíčka a takový plastový obaly s obrázkama, co se na vaja přicucnou 8)

Týnko , míry krásný a knedlík taky zkusím :) . A jestli se k tomu dokopu, tak udělám domácí, ale už jsem ho nedělala věčnost..
Kožní říkala, že skořice je alergen (exot.koření), ale taky třeba vanilka, atd., což normálně skoro ve všem je. A i skořici už jsem viděla v dětským čaji. Tak si myslím, že pokud toho Adámek neměl moc a není alergik, tak bude v pohodě

ADÁMKOVI VŠE NEJ :-) :-) :srdce:

Adel , já jsem Beníka načapala, jak cucá kousek betonu (našel to u stěny, protože v jednom místě nemáme tu dřevěnou lištu), tak snad nic nespolkl, taky mě úplně zamrazilo. Nechápu, kde to našel, protože jsem tam luxovala, musel to odloupnout :roll:

Verčo , řeknu manžovi, ať si domluví v práci dovču a jsme tam jak na koni, tak už abys začala vařit, bude nás hodně… :lol: :lol: :lol:

Lucy , těším se na fotky :wink:

My teda taky asi zatím normální jídlo dávat nebudem, ale spíš proto, že já dost kořením, nemám ráda chuť masa, tak to přebíjím :oops: . Ale třeba zeleninu, co si občas vařím přes týden by Benda klidně mohl :)

Simi , krásný fotky, to je muselo moc bavit řádit jen v plýnce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
4.4.09 20:00

ahojky, musím vám poslat to opatření ohrádky a jak to s ním po 4 dnech dopadlo…my dneska byli u řeky, ale bylo tam mraky lidí, tak nic moc…taky zatím nebudu dávat stejný jídlo Pájovi, párkrát už něco ochutnal, ale ještě má na ostatní papuška čas…dneska se mu vůbec nechtělo odpol usnout v kočáře, usnul až když jsem ho táhla do extra kopce k domovu…takže ted večer taky nemoh usnout, tak tam vyřvává a vyřvává…a, vypadá to, že asi zabral…

Vše nejlepší k 1.narozeninkám Adámkovi :dance: :-) :-)

Simi: parádní fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.4.09 20:08

Ahoj holky,

děkujeme za přáníčka, jste zlaté :huban: :huban: :huban:

Narozeninovou párty máme až zítra, dneska připravuju dorty a zítra chlebíčky a bude, ještě jsem myslela, že bych udělala nějakou výzdobu, ale nakonec neni prdím :oops: :) :)
Ale dneska jsem si nostalgicky zavzpomínala…teď už jsi byl x hodin na světě, teďka mi tě poprvé přinesli na pokoj,… :wink: :wink: :wink:

Adél: Pak vlož fotečky :) :) :)

Zebruš: Nám naštěsí skořice nedělala nic, uf uf uf :D :D :D My se snažíme moc nekořenit a popřípadě se dá jídlo dosolit-dopepřit na talíři 8) 8) :) Dneska měl Adam sleničkové jídlo a vůůůbec ho nechtěl, takže byl bez oběda :roll: :roll: :roll: Zítra ho čeká brambor, špenát a šunka a to miluje :) :) :)

Veru: Tak jsem dneska dala už prďouskovi ten klobouček, na čepičku se mi zdálo fakt teplo :wink: :wink: :wink:

A já jsem si dneska hrála skoro hoďku a půl na pískovišti :lol: :lol: :lol: resp. jsem ho čistila Adamovi a večer když jsme byli na zahradě jsem se na to šla kouknout a po vyčištěné kupce písku se mi promenádují mravenci :evil: :evil: :evil: No to teda nevím, jak se jich tam zbavím :roll: :roll: :(

Jdu dodělat Adamovi dortíka :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.4.09 20:10

Simčo: Fakt povedený fota 8) 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
4.4.09 20:21

a slíbené fotečky…

Pája model :-)

Takhle Pája cvičí po jídle :-)

Dneska na prochajdě

Ohrádka před

ohrádka po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
4.4.09 21:55

Ahoj holky,
tak nejprve Adámkovi všechno nej, nej, nej k prvním narozeninám :dance: :-)
Simi - parádní fotky,děti si to musely vážně užívat.
Terko - taky superk fotky, Pája je ale fešák :wink:
Týnko - ať se vám narozeninová oslava vydaří :wink: .

Adam je zatím taky převážně na skleničkách, tak jsem zvědavá, kdy se konečně rozhoupu ma začít pořádně vařit :roll: .

Jinak my si to zatím u rodičů docela užíváme, já s Adýsem tady budeme celý týden a Tom se zítra vrací do Prahy a přijede sem zase příští týden a budeme tady na Velikonoce :wink: Dnes bylo teda nádherně - ve stímu 23 stupňů 8O , byli jsme skoro celé odpoledne venku, je tady úplně nádherný vzduch, v porovnání s Prahou :wink: . Akorát Adam má pořád rýmu jako trám, nemůže se jí zbavit, pořád mu teče z nosu, ach jo :? . Ale tak snad to bude brzy v pohodě.

Tak všechny moc zdravím a těším se na srazík - Adam většinou tak do půl jedné spí, pak bašta a pak bychom vyrazili :wink: .

Tak se mějte moc hezky, snad se sem zítra dostanu, zabavila jsem mamace noťas, tak by to mohlo být v pohodě :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
4.4.09 21:57

Ahoj holky,

Terko, to je teda fakt silak, kdyz zvladl tu ohradku 8O To bude Vas bodyguard :lol:

Simi, to muselo byt vtipny, tolik pomalovanych mrnat :D A jak Ti jde uprava povidek? Mne uz to faaaaakt neba :( A to jsem se jeste nezacala ucit :roll: Tchyne mi nabidla, ze si kldine vezme dovolenou a bude hlidat, abych se mohla ucit. Coz by mi hodne pomohlo, ale mam fakt spatny svedomi kvuli Stepanovi. On hlidani zvladne a je hodnej, ale doma to na neho asi padne a je hodne ubecenej :( Uz aby to bylo za mnou. Jeste dva mesice…

Terko, co Ty? Zkusis ty statnice znova?

Skorice Stepanovi vubec neudelala dobre. Dala jsem ji do kase a zcervenala mu cela pusa, takze mu ji zatim nedavam. Ale knedlik uz zmoulal :wink:

Holky, muze mit rocni dite jeste nejakou reakci na ockovani TBC??? Stepanovi se to docela dlouho hojilo, ted uz tu tecku po ockovani ma ok, ale hned vedle se mu udelalo jakesi lozisko, vypada to jako atopak, ktery ma trochu i po tele, ale vzdy jen ve velikosti zrnka ryze, ale na tom raminku to ma skoro jako petikorunu. K doktorce mame jit az na konci mesice, tak nevim, jestli tam neskaknout driv :?: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
5.4.09 00:01

Adamkovi prejeme vsechno nejlepsi k 1.narozeninkam :-) :-) :-) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.4.09 13:25

Ahoj holky,

koukám,že to tu při neděli žije :D Bodejť,venku je krásně,i když zdaleka ne takové teplo jako včera.Byli jsme skoro 2 hodiny na hřišti a odpoledne jdeme zas,vezmem kolo odrážedlo a trochu se projdeme a pak zas na hřiště.Jsme tu celý den sami,ale manžel přiveze k večeři kungpao :-) ,tak se těším.A od zítřka má dovolenou :dance:

Holky super fotky!
Janus užívej si u rodičů!😉
Evelín s tím očkováním fakt nevím :nevim: A vydrž ještě ty dva měsíce!
Týnko ať se oslava vydaří jak ta naše :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.4.09 14:27

Ahoj

Ty jo, pořád zima a najednou je tu rovnou léto :lol: 8)

Týnko , já jsem dnes Bendovi po delší době uvařila - hovězí, brambor, mrkev a cuketa (+petržel a pórek) a moc mu to chutnalo :D
Snad si oslavu užíváte 8)

Terko , super fotky a ta ohrádka je fakt mazec 8O :lol:

Januš , užívejte čerstvý vzduch :wink: , jak bydlíme na vesnici a přijedeme do Brna, tak mě to tam pěkně smrdí, dřív, když jsem tam bydlela, tak mi to vůbec nepřišlo :roll:

Evelín , s tím očkováním taky nevím, asi bych zašla na kožní :?

Adel , pošli trochu kungpaa :-) , my jsme včera pekli pizzu, ale teda nic moc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
5.4.09 14:55

Ahoooj!
Zdravím při víkendu, včera apráda, dnes je tu tak jaksi divně, ale stejně dobrý :)

Adámku, všechno nejlepší! A užij si s rodičema svoji první oslavu :potlesk: 8)

A jinak- ani nevím, nechci to zakřiknout, ale Jonáš se snad naučil usínat- když ležím vedle něj, tak už neřve až do amoku, trošku dá najevo nelibost, ale za chvíli zabere, bez dudlíku, bez palce. Hurá! Ale po hodině se budí, tak to je trochu problém, že… Ale snad se nám podaří zapracovat i na tom- úspěšně, nějak už mě to totiž zmáhá. Jsme tu asi jediní takovíhle exoti, co… Tady všechny děti spěj celou noc, případně se vzbuděj, když je něco bolí, nebo jednou na mlíko. Achjo…
A zítra máme ty výtěry, to je další naše akcička, jsem moc zvědavá, ale naděje si radši moc nedělám… Uvidíme, ve středu či čtvrtek by měly být výsledky.

Dál jen, co si pamatuju :) Evelíno, být tebou zavolám vaší dr. a řeknu jí to, když jí to bude připadat divný, tak řekne, že by to chtěla vidět. No, a jestli ti to připadá divný už rovnou, tak zajdi, s TBC si radši nezahrávat. I když možná podstatnější jsou uzliny- pod paží a na krku (myslím), říkala mi kalmetizační sestra, když jsme tam před měsícem byli, abych je kontrolovala- jsem to neudělala ani jednou :oops:
A gratulujem k neteřince, to bude mít Štěpán za čas prima parťačku ;)

Terko, ta ohrádka, to jsem ani nechtěla věřit, leda by to bylo z papíru :) To snad ani není možný, fakt!

Zulok, s tím slejzáním jsem to zkoušela přesně takhle, akorát se úspěch nedostavil, a to jsem na něj ještě u toho volala „nožičky, nožičky“, tak je asi fakt odsouzenej k padání po hlavě :), protože už to zkoušíme tak dlouho…

Adel, odrážedlo je supr věc, žejo?! S Emulí teď ani jinak nevyrážíme, ona je na chození lenoch, ale takhle se nám otevřely netušené možnosti :) Jsem za něj fakt moc ráda, jinak bychom se plácali pořád jen kolem domu…

Jo, a knédl už Jonáš taky taky dostal, s tou svojí zeleninkovou omajdou, udělala jsem nám bezvaječnej a byl skoro stejnej jako s vajcem, takže dobrý. Takže knedlíkům zdar :)

Mějte se hezky, zas někdy přijdu napsat román :)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.4.09 17:57

Ahoj holky,
tak zdravim zase na konci vikendu, ach jo :? kez by byl delsi :lol:

My byli vcera v Podebradech na inlinech na cyklostezce kolem Labe, je to tam super, doporucuju :wink: Akorat tam snad meli zrovna sraz Harley Davidson nebo co, v zivote jsem nevidela tolik motorek a takovy oblecky :lol: 8)
No a ted jsme byli u rybnika na Hamru tady v Praze, akorat jsme zjistili, ze ho revitalizujou, takze jsme byli na prochajde u vypusteny diry plny blata :roll: :oops: Ale nebyli jsme jediny :lol:

Adamkovi prejeme vse nejlepsi k vcerejsimu roku!!!

A ja uz nevim co jste psaly, i kdyz jsem docetla poctive :wink: No vim, ze jste psaly, jak bylo pekne o vikendu a kde vsude jste byli :wink:

Joo, Simi , diky za ty fotky, rikala jsem si, ze jim v Nove trojce reknu, at mi to poslou, jak tam fotili, ze to klubko nahacu bylo super 8)

Terko , fotky jsou vyborny, hlavne ohradka :P

Evi , drzime palce na vytery, to je jasny! :roll:

No a Evelin , ja bych taky radsi zavolala te doktorce, kvuli TBC ockovani, at jste v klidu :?

Aaa uz nenapisu nic, protoze citim neco smrdet v obyvaku, asi Domca, tak hura do vany :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
5.4.09 19:29

Ahoj holky,
tak Adýs usnul asi před hodinou úplně nádherně, ale pak se probudil s příšerným pláčem, ruka narvaná v puse, takže asi zuby, ach jo, půl hodiny jsem utěšovala, teď usnul, tak uvidím, jaká bude noc.
Jinak Evi - jediní exoti se špatným spaním tu určitě nejste, my se taky hlásíme :? . Adam sice začal docela hezky usínat, ale ty noci :roll: , hrůza. Pořád doufám, že jsou to ty zuby a pak že to přestane, protože jestli ne, tak jsem zralá na blázinec - ani jedna noc prospaná, každou chvíli u něj :roll: . Tak uvidíme.
Dnes jsme si to docela přes den užili, byli jsme v takové minizoo :lol: - ve vesnici kousek odtud je taková malá zoo - pár zvířat a obří dětské hřiště - Adýs byl unešený, pokřikoval na každé zvíře „haf“ - teda spíš „af“ v jeho podání. A pak prochajda kolem řeky, super. Akorát že Tom se vracel teď večer do Prahy, tak tu budeme týden sami :( .
Tak všem přeju hezký večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
5.4.09 20:07

ahojkyyyyyyy, dneska jsme byli všichni v obi a nakoupili jsme železný úchytky, manža je ještě přimontoval na ohrádku, než jel do práce, tak uvidíme…jestli vylomí i tohle, tak máme asi doma siláka…

Evi: já bych tomu taky nevěřila s tou ohrádkou, ale je to tak…on se vždycky zapře a dotlačí to až o půl metru dál, kde je tv a na ní si bere ovladače, když se takhle ke mně sunul, když jsem žehlila, řekla sem a dost…jak dopadly dřeva jsi viděla(jsou to vlastně zbytky z naší podlahy…), tak uvidíme, jestli to je lamželezo… at vám dobře dopadnou ty výtěry..

Janus: tak at jsou zoubky brzy venku…

Evelín: taky bych radši zašla na kontrolu s tou reakcí na očko, jinak se školou zatim nevim, poslední dobou jí poněkud vypouštim a večer jsem total mrtvá…tak uvidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.4.09 20:46

Ahoj holky,

hlásím se po krásně úmorným dnu :D :D :D Máme za sebou dětskou párty a moc jsem si to užila a Adam snad taky 8) 8) 8)
Později jsem vložím fotky :wink: :wink: :wink:
Jinka máme opět doplněný zásoby našeho hračkářství :lol: :lol: :lol: Od ségry dostal A. super dáreček! Dvakrát stan (jeden do špičky, druhý kulatý), které jdou spojit tunelem…fakt bomba! A pak spoustu dalších hraček :) :) :)

Ještě jsem šla před sedmou, když Adam usnul mu dělat to jeho pískoviště a když mamka dodělala zahradu, tak mi šla pomoct, přišli jsme až před chvilkou :) :) :)

Evelín: taky bych raději zašla k dr. … nebo jí alepospoň zavolala, pro klid duše :wink: :wink: :wink:

Jančo: Jen si to užívej u vašich, však od maminky chutná nejlíp 8) 8) :wink: A Tom dorazí coby-dup :wink: :wink: :wink:

Terko: No Pája je vážně silák 8) 8) 8) Tak snad ho už tahle zábrana zastaví :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí