Poradna duly
Jana Čurdová
Mahul , málem bych zapomněla - gratuluju k úspěšné kontrole
a to s dr. pusť z hlavy, každý má někdy blbý den
Znám spoustu holek, co v těhu létaly, a četla jsem na několika místech, že samotný let nemůže způsobit nic špatného
(Osobně jsem teda celoredakční cestu do Londýna vzdala, ale spíš proto, že bych si to tak neužila a holkám bych ani fyzicky nestačila…
) Takže v pohodě, a užij si to! ![]()
Jinak musím říct, že už na mě přestávají působit kojicí hormony
což má dva efekty: cítím se konečně „ve své kůži“ a fajn (bohužel patřím k ženám, u kterých prolaktin způsobuje určité depresivní stavy
), a začínám dojatě pokukovat po miminkách
Mno… realisticky vzato, spíš si skočím k dr. pro nějakou antikoncepci
![]()
Přeju všem krásný prosluněný den!!! ![]()
Hlasim, ze tady je taky krasne! A skvelych 14 stupnu, huraaa
Akorat, ze Domca nejak chrchla, takze asi dnes radsi zustaneme doma, at je zitra na cvico a na vikend fit.
Jdete zitra cvicit Simi ? Vezmu vam to Hami mlicko..
Koukam, super akcicka, vidis, jsem ti rikala, nesmutni za kojenim a dej si vinko
My jsme se vcera zase rozhodli, ze v lete vyrazime na Sazavafest (bez Domci), protoze tam bude Moby a toho my muzeme ![]()
No, tetovani zelvy..to je fakt na dlouho
ale ve zkratce - ja mela (a mam) v podstate uplne jinou prezdivku, ale nekdy na stredni davali vecernicek ZelvaVeruna, takova nevrla zelva
tak jsme si tak s kamoskou zacaly rikat (obe Veroniky) a pak nejak z toho vyplynulo to tetovani ![]()
Mahul , ta fotografka a hlavne jeji fotky teda
vypadaji uuuuzasne!!
Fakt super a cena si myslim, ze je hooodne dobra! Hned bych tam sla!! Muj kamarad, co me fotil, je docela drahej, asi 4000 kc, my chodime do Skoda foto, ale chteji 1700 kc za
u 6 fotek, coz tady mas mnohem lepsi, tam dostanes za 2200 kc asi 30 ks fotek, takze do toho bych sla a hlavne ty fotky jsou super!!! ![]()
A na Dr. se vyprdni, podle me kdyz je vse ok, tak se chovej jak to citis. Samo, ze letani je riziko (treba ja posera bych asi taky neletela
), ale tak co neni, ze jo…
Pacal , vidis, ja sice maleho tyrana doma nemam
ale taky neni skoro vubec mazlivej
Je to takovej malicek, ale jak ho chci ponunat, tak me odstrkuje, vsechno sam a nech me mamko ![]()
Zebrus , ja vlastne ani nevim, kolik to ted stoji, to je fakt, ale tak asi zdrazili, ze jo
, zdrazilo vsechno.. Hlavne ja uz to mam docela dlouho, to jsem jeste byla drsna a nejaka bolest…
Ted jsem posera ![]()
Adel , taky jsem vypla kamna (teda dala je na nejmin), teplo se bliizii ![]()
Jo a nosis na plavani jednodilny nebo dvoudilny plavky? Nebo je to jedno? Ja mam dvoudilny takovy jako „hezky“, tak abych tam nevypadala jak kdyz jdu na plaz, sportovni mam jednodilny
Co tam tak ty mamky nosi?
Ty jo, Evelin , ja chci taky poukazku
ale jedine, ze by mi ji vypsal nekdo, koho bych tu odchytila na ulici
No ale takhle ji promrhat psanim diplomky doma
…
My teda ohradku zatim jeste mame, ale taky jsme uz premysleli, ze ji v lete rozdelame → davame ho tam jen kdyz je v pyzamu, aby v nem nelezl po zemi, jinak uz moc ne, je to spis skladiste na hracky ![]()
Tynko , jo to mas pravdu, ze 11.5. je po matersky, to me nenapadlo, to je lepsi ![]()
No holky, ja to fakt myslela vazne, s tim, ze bychom sli k nam, ale tak jak jsem psala, bydlime na Zizkove, tak aby to nebylo pro nekoho daleko
Ale jsme v podstate 2 zastavky tram od metra A i B, na C je to trosku dal tram
Za barakem mame park Parukarka, v baraku kavarnu se zahradkou a venkovnim detskym koutkem (pisek a hracky), no a doma mame docela velkou terasu, kde si deti muzou hrat a kam se daji i kocary… A nemusime nic rezervovat a planovat, ale jak rikam, je to jen navrh ![]()
Veru, ja chci k Vam na kafeeee
Podle toho, co popisujes, bys me tam mela tak 2× tydne
Jesteze jsem v Brne, co ![]()
Holky, ty fotky jsou docela drahy
Si musim vic vazit kamaradky, co mi to dela zadar
Vzdycky ji dam zatim akorat prazdny CD
![]()
Pacal, Veru, ja mam teda doma mazlivku obrovskou
Jak muze, tak se potuli
Opet bourame stereotypy - prvni mazlici dite a JESTE k tomu kluk ![]()
Veru
, zitra jde navic spat k babicce, my jsme pozvani na narozeninovou oslavu, tak jdeme zaparit. ![]()
Hele Evelin, neprovokuj, jo?
![]()
No a me by nevadilo, kdybys tu byla navezena, me navstevy bavi a hlavne Domcu taky, je pak min knouraci a cuci na navstevniky
![]()
Ted se mi vzbudil a chudak tam breci, takze je mi ho lito, ale vim, ze ho musim nechat, aby jeste usnul, jeste ma hodinu ![]()
Ahojte holky, tak já balim narychlo, páč dneska volal tchán abychom k němu přijeli na víkend. NO jo, on chtěl abysme jeli na velikonoce, ale ty jsme spojili s oslavama narozenin (to je lidí v rodině, co maj narozky v dubnu
) Rozdělili jsme to do dvou skupin březen a půlka dubna teď o velikonocíxh a zbytek dubna a začátek května na začátek května - uff!
Veru, mě je jedno, kde bychom se sešly, klidně dorazím k vám (a očíhnu ráda vaší teráskuuuu - tu fakt závidím
, tak bych se aspoň pokochala
) Jedu sice právě z metra C, ale snad to nějak zvládnu. A termín je mi jedno, jen teď nevím, jetli by to bylo dopolko, nebo odpolko? To mi nějak uniklo.
Nám panáček začal koukat z okna i z ložnice. Stoupne si v postýlce a odhrne závěs a čučí. Včera večer jdu kolem ložnice a vidím, že je to nějak odtažený a když jsem vlezl do vnitř tak on stál a čuměl do okna - děsná legrace.
Jdu balit do Trutnova daleko a zítra už moc času nebude.
tak pa, ještě večer zkusím kouknout a napsat.
KUBÍČKOVI všechno nejlepší k narozkááááám
![]()
Ja nepoprala Kubikoviii ![]()
Vse nejlepsiiii
a pusu od Domci
(jestli to teda nevadi
)
Katy , vetsinou psaly holky, ze odpoledne je to lepsi myslim. Ale tak to se jeste domluvime, kdyby to bylo tady, tak muzete prijit i dopoledne, akorat se neuvidis s ostatnima
![]()
Hezke odpoledne, holky,
Terezka vam moooc dekuje za vsechna prani, jste zlaticka
.
Kubikovi taky prejeme vsechno nejlepsi k prvnim narozeninkam!!!
My jsme u nasich na slovensku, je to tady super, cistounkej vzduch, tichoucko, Terezka krasne spinka v noci i pres den bez buzeni. Nasi mi hodne pomahaji, zatimco pisu a pisu, abych to za par tydnu mohla odevzdat
, tak vas moc nestiham docitat, ale doma to uz bude opet lepsi
. Mame tady krasne pocasi uz taky, zitra ma byt dokonce 18 stupnu, tak si to Terezka s dedeckem venku uzije
.
Narozeninky jsme oslavili spolu s Tomem jeste pred odjezdem, „upekla“ jsem ji dort ze susenek, tvarohu, ovoce a zelatiny, ale moc ji nechutnal tedy
, tady jsme vcera zatim jenom zapalili svicku do ovocne svacinky a Terince poblahoprali, oslava s pribuznymi bude az na velikonoce i s dortikem z marcipanu, na ktery se chystam poprve v zivote
. Terezka dostala od nas krome drobnosti nakonec choditko od FP, ale ne to, co jsem chtela puvodne, nechala jsem to totiz na Toma a koupil takove, ktere se da prelozit na odrazedlo - lev a je uplne super, Terinka s nim tady vsude radi a chce jenom chodit a chodit
. Sama jeste nechodi, udelala jenom par samostatnych krucku, tak cekame dal
.
Tak to je u nas tak ve zkratce, jdu pokracovat zase v psani, zmenila jsem totiz nedavno vedouciho a tema, tak to bude muset byt „rychlovka“. ![]()
A za nas co se tyka prazskeho srazu - dorazime kamkoliv ![]()
Tak se mejte hezky zatim a uzivejte si slunicka a konecne jara ![]()
Ahojte!
Predem moc dekujeme za pranicka!
Mala oslava probehla jiz v nedeli u tchanu, my budeme trosicku slavit zitra -tvarohovy dort, necham se pozvat na nejaky opravdu dobry obed nebo veceri
, vsak jsem trpela ja,ne?
U nas je primo nadherne, premohla jsem se a uvarila. Zkusila jsem novy recept, jmenuje se Rozcuchana nevesta a neni to nic jineho nez zapecene brambory s jabkama. A jakmile se Kubik probudi, frcime ven.
Pamatuju, ze i minuly rok uz bylo krasne, do porodnice jsem jela v tricku a kozenem sacku. A v nedeli pri ceste zpet jsem se v aute uplne rozplyvala, jak bylo nadherne, tak doufam, ze to tak bude i letos!
Prejeme i terince dodatecne k narozeninam
![]()
Juu, prazsky srazik, zni to tak lakave, ze snad taky dorazim, co Evelin? Ze bychom se teda pozvaly?
![]()
A letani letadlem nejak osobne moc nberesim, jsem si vedoma rizik, ale letecke spolecnosti vyzaduji potvrzeni o fyziologicke gravidite az od 25.tydne a nektere pry az od 32.tydne.
A kdybych se necitila, tak bych rozhodne neletela.
Minule tehu jsem byla v patem mesici v Istanbulu a byo moc fajn a moc jsme si to uzili. Talk snad to bude i tentokrat. ![]()
Ahoj holky,
Veru a kde přesně bydlíš?Kvůli té dopravě..,ale jinak jsem pro
Manžel by pak třeba pro nás přije..
Jo a plavky mám sportovní vcelku Adidas,většinou nosí holky vcelku,ale i dvoudílné,tak si vem co chceš ![]()
Jinak plavčo super,počasí taky,Vítek spal v kočáru hodinu a půl,tak jsem se slunila ![]()
Simi já teda nevim,sice ještě kojim,ale taky dojatě pokukuju po miminkách
,a to už mám utrum ![]()
ahojky, tak konečně krásné počasí, parááááááááda. Hned sme vyrazili k řece…manža dopolko dělal další opatření na ohrádce, pak pošlu foto…
Kubíkovi vše nej nej nej k 1.roku ![]()
Mahul: asi dr měla své dny
já naštěstí chodím k chlapovi a ten má náladu furt super ![]()
Zelvi: taky bysme klido přijeli k vám, když dáš přesnou adresu…
Evelín: taky máme doma velkou mazlivku, teda mazlí se jen se mnou a s tchynkou, ale je to sladký, začal mi dávat pusinky na bříško, jak kdyby něco tušil
![]()
holky, jak barvíte vajíčka???barvičkama nebo přírodně????já musím někde sehnat formu na beránka a barvit budem cibulí a barvičkama…
Tak jsem dokoukala dalsiho Dr.House, hehe, Dan na squashi, Domca spi, tak mam volno ![]()
Adel , ja mam taky Adidasy jednocelkovy, tak je vezmu ![]()
Tak ja Vam napisu do SZ kde bydlime, abyste si to kdyztak rozmyslely, jestli byste dorazily co?
No a brnacky, se muzete pripojit, jestli chcete
Ja dnes omylem klikla na Vasi diskuzi (dole jsem videla Brno, tak jsem myslela, ze je to neco o tom meste
) a tam videla jak planujete srazik v parku u Selepky, jejejeje, kousicek odtam bydlela teta a na Selepce jsem zazila par super pareb na Oldies, jeje, nostalgieee
)
Jo jeste Terko , ja vetsinou barvim cibuli, i doma jsme to delali, nekdy loni jsem v drogerce koupila barvy na vejce, ale jeste jsem je nepouzila.
Ahoj holky,
tak já jsem příjemně unavená po dnešním dni
Dopolko do toho města, pak za Radkem na pozemek, dom…skoro jak jsem zabouchla domovní dveře, tak zvonil týpek z PPL-ka
Z golfek jsem nadšená
, hned jsem je prubla do Lípy k dr., akorát jsem si je stihla trošku umazat jak jsem je dávala do kufru, no to jsem celá já
a pak znovu na pozemek a nechali jsme tam Ráďovi auto a ťapkali domů
![]()
Veru: Díky za soikromou zprávu s vaší adresou, takže tě berem za slovo a srázek se koná u vás
Teda spíš vyrazit do parku a pak zasednout na tu terásku u kavárničky, tam se dají kočárky vystavit jedna radost
![]()
A plánuješ, že budeš s Domčou chodit na veřejné pískoviště? My tady před okálovkama taky máme veřejné hřiště s píškovištěm (ještě od našich dětských let trošku renomovanější
), ale bojím-bojím tam jít s Adamem
Sice si tady děti hrajou (starší), avšak já se bojím kočičích extrementů (ty se tady taky volně žijící vyskytujou…). Vidím to, že koupíme takovou tu nádobu na dětské pískoviště a táta nám přiveze fůru písku s certifikátem pro děti a bude to mít na pozemku
a dětskou výbavičku na psíkoviště dostane k narozeninám
![]()
To víš, my co více-méňe žijeme z výpaty do výplaty si hlídáme, kdy nám přije nová dotace na konto
![]()
Evelín: No, Adam taky začíná být mazlinkovací…naučil se dávat krásně pusinky na vyžádání…a od včera trénuje, že ke mě příjde, „vlepí“ mi pusu kdekoliv na těle, i když mám podezření, že se mě spíš pokouší kousnout
![]()
Zuzko: Určitě si užívejte návštěvu na Slovensku, jj…rozmazlování od maminky je to nejlepší
![]()
Katy: To víš, rozhled je rozhled
Užijte si návštěvu u tchána
![]()
Tak Anicka uz je na svete
O pul seste vecer, 3kg a 48 cm. Vubec se to ale neposunovalo, museli ji dat epidural, ktery hodne pomohl, ale mala mela 2× omotanou snuru kolem krku, ale je v poradku. Zitra se tam asi vypravim ![]()
Jsme to s mamkou oslavily v kine a pak v kavarne ![]()