Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
1.4.09 22:16

Ahoooj, tak my taky byli cely den pryc, jela jsem za kamaradkou tady z Emimina, mely jsme tam sraz tri, co mame alergicke deti. Je super, kdyz si muzete dat babovku nebo kolac a vite, ze v tom neni ani mleko ani vejce, takze babovku futroval i Domca :oops: :lol:
Sly jsme na prochajdu a slunce teda taky nebylo :? ale bylo docela teplo… :wink: Uz se to bliiiiiziiiii, o vikendu 19 stupnu, huraaa :P

Terezce vse nejlepsiiii k 1 roku! :huban: :srdce: :dance:

Terko , si me fakt pobavila :lol:
terka007 píše:
ahoj holky, dneska Pája zase ouřadoval. Máme ohrádku s dvířkama a manža už je jednou napevno přimontoval, a ejhle, Pája silák je dneska vylomil.

Paja silak me dostal :lol:

Wenee , super, ze kontrola dopadla dobre!

Evelin , gratulujeme k prvnim krokum! 8O :wink: A my to meli dnes podobne, byla tam holcicka 20 mesicu a druha 10,5 mesicu, takze se tam deti hemzily, hraly si, mucily se a pusinkovaly :P :lol: fakt super.. Sranda, ze i ta mladsi holcicka uz docela chodila a obe dve byly vetsi a tezsi nez Domca a mely zuby 8) Ten nas kulich tam byl nejmensi :wink:
Co segra, uz ma mimco?? 8O

Evi , se spanim u nas je to tak, ze Domca vstava 6.30-7 h, pak vydrzi tak do tech 11 h a pak ho hned ukladam, protoze jak to protahuju, tak mi taky zavira oci uz v zidlicce pri svacine :lol: Spi asi 2 hodiny. Pak vetsinou nespi, chodi spat v 19.30 h, ale obcas byva hodne protivnej :roll: Nekdy se zadari, ze kdyz jdu kolem 16 hodiny ven tak usne v kocarku nebo v satku, i kdyz jen na 20-30 minut, ale hned je doma cerstvej..

Simi , tak pak dej vedet, jak to dopadlo s tou kavarnou, jak bys to videla a jak to vypada nazivo..

Sraz - Jak jsem psala, Vesmirna by byla ok na misto pro deti a mamky, na lezeni atd, ale s kocarkama horsi. ZOO by byla fajn, kavarnicka venku (pry delaji i nejakou novou nahore), hodne mista pro kocary, ale deti co nechodi, by musely byt porad v kocaru. Jeste me napadlo, ze bychom mohly jit k nam domu :lol: :lol: ale to by asi pro nekoho bylo z ruky :wink: I kdyz taky bydlime 10 minut tramvaji od centra, takze to neni daleko :lol:
No a kdyz nikdo nenapsal jaky datum se hodi, co byste rekly na 4.5. nebo 11.5.? Je to pondeli, je to uz kveten, tak by to slo ne? :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
1.4.09 22:23

Zebrus , ja glukopur dam do toho narozeninoveho dortu, kamoska ho dala do babovky, jak jsme dnes jedly, podle me to zas tolik nevadi.. A jestli ti bude pit, tak proc ne, hlavne ze pije :wink:
Litr piti, jeeezismarjaa, tolik 8O U nas je rekord 1 dcl caje :roll:
No hele, ja mam taky vytetovanou zelvu na zadech, tak jdi do zebry… :lol: :wink: Ale kdyz si tak vzpomenu, tak uz bych do toho nesla, nejde ani tak o ty penize, ale uz jsem pokakana, docela to bolelo (mam pak jeste jedno) 8) :roll:

Jo Katy , s tim oknem by me taky kleplo! 8O Ja mam z toho furt strach, ze se mi nejak dostane ven, na balkon nebo na terasu, nebo nedej boze vypadne z okna :roll: Nastesti neni tak akcni jako ty vasi draci :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.4.09 22:33

Veru, segre vcera udelali zatezovej test, aby se telo pripravilo, dneska meli zacit vyvolavat, ale dostala „jen“ tablety, protoze na ni nemeli cas, vytridala uz porodni box, sestinenedeli a ted na rozikovym - proste tam kde je zrovna misto :roll: Bolesti uz ma, ale doktori rikaji pry to nic neni, i kdyz ona rika, ze teda nechce videt ty „poradny“ kontrakce. POkud do rana neporodi, tak zacnou vyvolavat… Je to nejaky moc dlouhy :( Nevim, my jsme v rodine nejaky zabetonovany :x

Terko, gartuluju k prukazce a preju, at je vse dal ok! A Paja je teda sikula 8O :lol:

Mahul, tak co? :wink:

Veru a jak ti to chutna, treba takova nealergenni babovka???

Zebrus a vodu a samotnou asi taky nechce, co???

Wenee, parad, ze testy jsou ok :D
Jinak u nas dnesni noc blba, hodinu rval a obcas jsme tam zasli, ale nechali jsme ho vyrvat :roll: Ale toto neudelal uz nekolik tydnu, jsem z toho byla docela vykolejena 8O :oops:
Preju, at uz jakakoli metoda na spani zabere :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
1.4.09 22:57

TEREZKE VSEEETKO NAJ K 1.ROKU

http://sirmi.ic.cz/kytka/1.gif

EVKO..ja som naucila MAtuska zliezat z postele tak..ze ked bol na posteli a chcel zist hlavou dole..otocila som ho..potiahla nohy dole..nech mu visia a potom ho tahala az kym mal nohy na zemi. A potom som mu zatieskala a dala pusinku..potom som ho zas vylozila na postel rovno zadkom dole a urobila znovua tretikrat to uz robil sam a taaaks a mu to apcilo..vkuse to skusal. A vzdy som tlieskala a davala pusinku…a pekne sa uz vie otocit pri rkaji postele, aby siel ritkou dole…

WENEEE..gratulujem k vyybornym vysledkom..juchuuu

KATYNKA..ty ams doma ale sidlo..esteze sa nic nestalo

PACALKO…MAtyasek je krasnunkyyy

No a od vikendu zahradnicim aj ja,.,..som zvedava ako mi to pojde..MAtusko a zahrada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
1.4.09 22:59

Ahoj, všechny jen rychle zdravím, všechno jsem ale poctivě dočetla :wink: . Teď ale letím do sprchy a potom chrnět, jsem nějak utahaná :?.
Zvládla jsem dnes večer Ikeu - segra tam chtěla nějaké věci a protože v pátek odjíždíme na Moravu, tak jsem to chtěla koupit. Chlapi to doma zvládli, i když mi Tom psal SMS, že Adam se vzbudil a pláče a nechce spát :roll:, ale že to zvládne. No ale pak už mi na žádnou SMS neodpověděl, tak já letěla domů s představou hysterického dítěte a Tomáše před nervovým zhroucením, když jsem celá zplavená došla domů, tak Adam spokojeně chrněl a Tomáš vyvalený u PC… :roll:.
Zítra mám srazík s kámošema z práce, tak se těším a doufám, že se to tady doma zase tak dobře zvládne :wink: …no abych si na ty volné večery nezvykla :lol: .
Tak dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
1.4.09 23:37

Evelin , babovka chutna jak orechova, fakt :lol: Je tam jen mouka, Alsan (rostlinny tuk), karob, glukopur a snad nejakej skrob :wink:
mnaaam :lol:

Dobroooou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
2.4.09 00:27

Tak uz vas mam! Konecne dosteno, jen v rychlosti zpravicky od nas :D a musim jit spat, jinak budu zitra nepouzitelna.

Souhrn dne, rano jsem si byla zacvicit na aqua aerobicu v hluboke vode a uz jsem se tam i prehlasila, doted jsem chodila do „nehlubokyho“ bazenu a uz me obcas pobolivlo po cviceni bricho.
Pak jsem byla u dr, tripple testy odebrany, nestaci jen cekat. Dr ze me udelala pekneho blbce! Vzdycky je prijemna, mila a dneska mi rekla, ze podleham davove psychoze(sverila jsem se ji, ze obcas citim pohyby, cehoz jsem pak pekne litovala…) a sdelila mi, ze jiste vim, ze letem do Anglie riskuji i abort. jen tak mimochodem. Ach jo. Snad se priste vyspi lip.

Ted uvazuju nad tim, ze bychom se nekde nechali profi vyfotit. Jenze kamarad nema moc cas, protoze stavi a kdyz pujdu nekam do studia, tak to neni zrovna levne, ale toto bych treba rada nekdy vyzkousela http://www.babyphoto.cz/?…

Docetla jsem vas, ale uz mi padaj oci, tak se moc omlouvam, ze nebudu reagovat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.4.09 07:42

Dobré ránko,

u nás je dneska ještě pořád pod nulou (ale jen ve stínu…) a slunko :) :) :) Dopolko musíme s Adamem do města, tak jsem zvědavá, v kolik mi bude volat ten prďolka z PPL-ka, že je před naším barákem, zrovna dneska se mi to fakt nehodí :roll: :roll: :roll: Na na druhou hodinu musím zase do Lípy na KO na oční…no, tak dofám, že se trefí do 12-té hodiny, tu budu zaručeně doma :) :) :)

Veru: Já se s datumem podřídím většině, ale asi by mi spíš víc vyhovovalo toho jedenáctého…jj, bude po výplatě 8) :lol: 8) a klidně se můžem sejít u vás :pankac: :wink: :pankac:

Zebruš: My jsme používali taky spíš slazený čaje, teďka jsem koupila právě slazený laktozou (od Bia) a máme i sáčkové neslazené … jeden od Alantury z DM-ka, ten docela pije- a pak dva druhy od Magafytu-a ty mi teda nechce pít… Adam mi vypije denně krom mlíka cca 3/4 až 1 litr čaje denně…a kdybych mu dala ředěnou vodu, tak my vypije dohromady i dva litry a to je zase moc :wink: :wink: :wink:
A vypít hrneček na ex taky umí a pak se vzteká, že to neteče dál :lol: :lol: :lol:

Mahul: To se teda gyndr. pěkně blbě vyspala :roll: :roll: :roll: Já jsem sice první pohyby cítila až v polovině 21 TT, ale tady na emiminu jsem četla, že některé maminky už právě od toho 16 TT a navíc druhorodičky :wink: :wink: :wink: A létat bez rizika se může až do 5-tého měsíce, že? Já bych to osobně nezkoušela, ale pokud se nebojíš 8) :wink: :)

Jančo: A stačila sis ji „užít“? Nebo jsi ji jen proběhla rychlostí blesku? :wink: :wink: :wink: A super že to tentokrát tvoji chlapi zvládli na 1* :wink: :wink: :wink:

Evelín: Lepší zabetonovaný, než aby vám hrozily v rodině předčasné porody :wink: :wink: :wink: Tvojí ségře přeju, ať má Aničku co nejdřív u sebe :) :) :) Já osobně bych se bála vyvolávaného porodu, ale pokud se nedá svítit :) :wink: :)

Zuzko: Zahradičení vám půjde, jen musíš mít na zahradě ještě někoho, kdo by Matuška hlídal :lol: :lol: :lol: Já jsem chtěla přesazovat kytky včera s Adamem, no, nakonec jsem je přesazovala včera doma na chodně a pěkně jsem si umazala koberec :roll: :lol: :lol:

Wenee: Super že vám testy vyšly dobře :D :D :D

Adél: Tak co? Dneska taky ještě u vás není sluníčko? :wink: :wink: :wink:

A včera večer jsem Adamovi objevila další zoubek, dvojku dole a ta druhá dvojka na sebe nenechá dlouho čekat, tak už jsem sedmi-zoubkoví :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.4.09 07:48

KUBÍKOVI PŘJEME KRÁSNÉ PRVNÍ NAROZENINY :dance: :-) :dance:

http://img01.ecards.cz/…d_4811_A.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.4.09 08:28

Dobré ránko,

KUBÍKOVI VŠECHNO NEJLEPŠÍ K 1.ROKU!!! :-) :-) :srdce:

zdravím jen v rychlosti,jdu s Vítkem na plavčo,záda jsou trochu lepší,tak snad to půjde :roll: :wink:

Týnko slunce je tu :D Dokonce jsem už vypla topení,normálně ráno topím jak blázen 8)Týjo a další zub! :)

Zebruš já sladím Glukopurem,ale není to nic nic platné,Vítek to nepije,ani nic jiného :roll: ,teda kromě UM a MM,to by mu šlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
2.4.09 08:35

Dobré ránko maminy!!!
Tady po ránu zase mráz,ale modrá obloha,takže to vypadá na slunečno,jupí!Snad i u vás na západě bude obdobně a né jak včera…
Holky já jsem úplně nabuzená a happy… :D :D :D Konečně je zima pryč.
Já tedy moc nezahradníčím-nic nesázím,akorát ten hrách jak psala ZEBRUŠ si taky letos opět za:,–(ím.U nás má akorát tchýně záhonky s kytičkami.A do toho ji raději nelezu,jen když mě zaúkoluje.Na Slovači jsme vždy měli mrkve a cibule…
Matýska venku nechávám chodit samotného ať se to co nejdřív naučí.Jasně že padá na zadek a nebo chce lozit!Moc se mu líbí se houpat.
Jinak jeho zlá nálada přetrvává,popřád má rýmu a hrozný kašel-doktorka mi řekla,že je mrzutý ze zubů,no snad má pravdu.To by mě z něho brzy kleplo-pořád nadává a chce být jen u mně,nejlépe na prsu. :evil: Je to prostě paličák a musí být po jeho.Když si vzpomenu jaká byla Dorča miloučká a tulivá…a samostatná,spokojená…Opravdu je každý jiný.
TEREZCE a KUBÍKOVI vše NEJ NEJ NEJ k narozeninám!!! :-)
A Špěpánkovi gratulace k prvním krůčkům!!! :potlesk:
WENEE:super,že výsledky dobře dopadly,paráda!!!
No nic mamulky jdu něco dělat než tyran spí…krásný den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.4.09 09:34

Ahojte

Tak noc dobrá, sice zase s jedním vzbuzením na mlíko, ale jinak dobrý 8) , a spali jsme tak do půl 8 :)
A je tu od rána krásně, juchúúúúúúú 8) Dnes půjdem na zahrádku něco dělat, manža pořád slibuje, že mi připraví záhonky a nic, tak to zkusím sama 8)

Teď jsem se dívala na semínka a něco už tam klíčí :potlesk: :dance: Myslela jsem, že to bude trvat dýl 8O :D

Kubíkovi vše nej :-) :-) :srdce:

Verčo , té bolesti se taky bojím (taky už jedno mám), ale prý ti to můžou znecitlivět, tak to tolik nebolí. Ale kdysi to bylo ještě docela levný, teď mi to přijde děsně drahý :? Ale půjdu se možná někam zeptat :)

Evelín , vodu kdysi pil, ale už ji nechce, jen občas :? . A ať to ségře dopadne dobře a porodí co nejdřív :wink:

Januš , dobře, že to chlapi zvládli :)

Mahul , protivná doktorka dokáže zkazit celý den :roll: . Já jsem začala cítit pohyby myslím kolem 18tt (teda jen trošku), tak proč ne :?: :!

Týnko , gratuluju k dalším zoubkům :) Čaje od Megafytu máme taky a zatím je piju já :roll:

Pacal , snad bude Matýskovi brzo líp :(

Jdu překonat fóbii ze včel a vos a jdu na zahradu 8O 8O 8O (už tam lítají potvůrky ) :roll:
Třeba bych si mohla nechat vytetovat vosu, třeba by to pomohlo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.4.09 10:05

Ahoj holky,

Kubíku, přejeme Ti vše nejlepší k prvním narozeninám!!! :dance: :-) :-) :srdce:

Já mám dnes „volný“ den. Vybrala jsem si narozeninovou poukázku na hlídí Štěpána od bráchy a švagrové a celý den mám volný :D Ale musím ho využít na psani :( a to je tam tak hezky… Ale večer jdem s mamkou do kina na Normal, tak už se těším :wink:

Mahul, takže už jsi okopávána, jo? :D Držím palce na testy :wink: A s doktorky si nic nedělej, asi měla blbej den…

Holky zahradnice, to budete mit bio veci, jo ? :D Já jsem si aspoň za:,–(ila do květináče pažitku, bazalku a řeřichu (tu s dávám už i na chleba) :wink:

Segra uz jde na vyvolani, celou noc nespala bolesti, tak snad uz to ted pujde rychle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
2.4.09 10:20

Ahoj holky,
tak noc už dobrá, malá dostala preventivně na noc nurofen… jinak včera jsme byli s Járou poprvé od porodu na koncertě, na Sisters of Mercy :D předtím jsme šli do pizzošky (dala jsem si lambrusco již bez výčitek :wink: :lol: ) a pak jsme na koncertě v „kotli“ tancovali (spíš já :wink: ) jak zamlada… V sobotu jsem náhodou zjistila, že je koncert, v pondělí sehnala lístky a pak teprv jsem to J. volala - překvápko :wink: Aby nepodlehl dojmu, že má doma jenom uhoněnou ustaranou „maminu“ :? :lol:

Kubíkovi všichni moooc gratulujeme a posíláme pusu! :D

Veru, tyyy jo, tetování! 8O To jsi dobrá!!! :D :D A proč vlastně želva? Asi jsem to nějak „přeslechla“… Jinak se srazíkem, ehm, je ti asi jasný, které místo bychom preferovali my… :oops: :lol: K vám bychom došli delší procházkou (asi 40 min.) i pěšky! Data jsou fajn obě.

Janus , no jasně, užij si volné večery :D mě čekají příští týden taky dva :wink: A u nás teda platí pravidlo nevolat a nepsat zprávy o dětech - poté, co jsem z první „samostatné procházky“ letěla domů přes celou Prahu ubrečená, páč jsem z telefonu slyšela v pozadí pláč dětí… :roll:

Jinak koukám, že se nám některým pěkně sjednotily režimy 8O :D u nás se děti budí kolem 6.30, krmíme asi v 7.30 (do té doby si povídají a skáčou v postýlkách), pak spánek od cca 10.30 do 12-12.30, já se mezitím v klidu najím :wink: A co jsem v pondělí dala kočárek do sedu (on je to spíš polosed, ale nejvyšší poloha), tak už v něm většinou nespěj, protože mají úžasnej rozhled po okolí. Malá se v sedu vysloveně předkloní a vše „komentuje“ :lol: Ondra zůstává pěkně opřenej, co by se namáhal… :lol: Ukládáme kolem 19-19.30. Ale je fakt, že včera jsem po probdělé procházce musela malou uložit na hodinku doma…

Jinak ohrádka - my jsme ji koupili, ale nerozbalili a už ji asi ani nevyužijeme :roll: Děti zatím uhlídám (všude za mnou „choděj“ - oba), a když musím dolů třeba pro poštu, tak je dám na tu chvíli do postýlek a oni to zvládnou (akorát jednou mi tam za tu chvilku usnuli :lol: ). Tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.4.09 10:45

Simi, takze jste si to pekne uzili! Jen tak dal a casteji, ze? 8) Je jdu kvetnu k nam do mesteho divadla na Bidniky a pry je to zazitek, tak uz se tesim, zvlast kdyz sehnat listky je docela mazec :roll:
A ohradku mame, ale teda moc nevyuzivame, za chvili poputuje k segre :wink:

janus, vzdyt Ty si nic nevychutnas :D Ja taky nevolam,ani nepisu, proste verim, ze to zvladnou a kdyby neco, tak manzel zavola :wink:

No nic, jdu psat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital