Poradna duly
Jana Čurdová
Uf, tak hromada prádla vyžehlená, tentokrát tam bylo hodně Tomových košil, bleee, ty na žehlení nesnáším
.
Tak koukám, že s tou vodou jsem teda pěkná pečlivka
, tak aspoň bude zase o jednu starost míň. ![]()
Mahul - taky držím palečky na testy!
Terko - tak to blahopřeju, že už máš průkazku
![]()
Týnko - tak to je teda Adámek fakt pěkné číslo
, no máš doma pěkně veselo, už se těším na nějaký jeho další kousek
.
No my máme doma asi malého náměsíčníka
- už třikrát ze spaní v postýlce seděl a teď naposled za zoufalého kňourání lezl po čtyřech v postýlce k té straně, kde má nožičky a tam si stoupl
- takže si musel kleknout, otočit se úplně dokola, vyrazit a vstát
, no tak jsem ho čapla, položila a klidně zase chrněl dál…
![]()
Asi to bude mít po mé ségře
, ta ze spaní zase u našich vstala, došla do obýváku a chtěla, aby jí dali větvičky do hrnku. Na manžela zase potom vyjela v noci, ať okamžitě sundá z okna tu anténu, přitom tam žádnou neměli a on z toho byl chudák tehdy celý pryč… teď už ho podobné požadavky samozřejmě nerozhází ![]()
No nic, tak za chvíli půjdu po pelechu, doufám, že Adýs si už svoou noční porci zdravého pohybu vybral a nechá mě aspoň trochu vyspat. tak dobrou…
![]()
Holky, moc díky za tipy na mlíko v noci
. Já to právě potřebuju nějak udělat přímo v pokoji, protože jak Benda není zavřenej v postýlce, tak než bych došla do kuchyně ohřát vodu, tak by mi mohl v polospánku spadnout z postele a minule jsem ho chudáka brala do kuchyně, řvoucího a musel čekat v židličce
. Manža teď spává v obyváku, když Benda v noci řve - aby se vyspal do práce
. Teď má ale dovču, tak se bude muset přestěhovat zpět a podělit se o noční radosti ![]()
Evelín , ségře držíme pěsti ![]()
Verčo , jé vyfoť Domču v plavečkách ![]()
Týnko , super fotky. Taky se těším, jak budem chodit ven s autíčkem (dostane podobné k narozkám) ![]()
Januš , taky máme asi neklidnou noc, mě pořád chrčí chůvička a už jsem u Bendy byla a seděl v posteli a koukal. Snad to tak nebude celou noc ![]()
Já jsem už používala převařenou vodu z vodovodu, ale pak jsem se začala bát a zase převařuju kojeneckou
. Převařovat asi zatím budu, protože jsem slyšela, že někde třeba tu vodu špatně skladují a množí se v ní bakterie, tak se má raději převařit. Ale nevím do kdy by se měla ![]()
Terko , gratuluju k průkazce ![]()
Ještě foto vložky do golfek ![]()
http://i36.photobucket.com/…CN5066-1.jpg /> http://i36.photobucket.com/…CN5067-1.jpg
a pár dalších…
Beník a jáhly
http://i36.photobucket.com/…DSCN4947.jpg
zápas s hadem
http://i36.photobucket.com/…CN5026-1.jpg
Benda rovná čaje
http://i36.photobucket.com/…CN5056-1.jpg
Jé Zebruš - rovnání čajů je u nás taky oblíbená činnost. Hezké fotečky. Já jsem slyšela, že převařovat by se mělo do roka, ale každý ti asi řekne něco jiného. Třeba moje segra převařovala první dva měsíce, pak se na to vyprdla a používala nepřevařenou kojeneckou vodu a Lukáškovi to očividně neuškodilo
A to pracuje jako dětská sestřička, tak by člověk řekl, že to bude brát víc přísněji. ![]()
Tak já tu ještě trčím a čekám na Toma, jel na tenis a předtím se stavoval v obchodě a slíbil, že mi doveze nějakou dobrůtku, tak to už asi dnes bude bez dobrůtky
. A sousedi mají nějak veselo, doufám, že nevzbudí Adama, jestli jo, tak tam na ně vletím
.
Tak ještě jednou přeju dobrou noc.
Januš , Beník je asi zase po manžovi. Ten často ze spánku mluví o kočičkách (někdy i růžových - nechápu
) nebo pejscích, atd. a normálně spolu mluvíme a ráno vůbec neví, že se mnou mluvil
. Takto mi i kdysi poprvé řekl, že mě miluje a ráno o tom nevěděl
![]()
Simi , a zkoušla jsi někdy Fromin převařit? Já jsem s něma měla vždycky problémy a už je nedávám. Vždycky mě po převaření nahoře plavaly fleky
(podle mě nahromaděný vápník
), psala jsem email výrobci a neodpověděli. Tak nevím, jestli mám třeba jen smůlu na obchody, co je mají někde na slunku ![]()
Mahul , pěsti držíme ![]()
Týnko , ty jo, to je šikulka
![]()
Zebrus , co to je za obrazek na tech golfkach, zebra?
![]()
Jsou pekne, ja mam rada tyhle barvy, teda hlavne oranzovou! A ta vlozka s tim pejskem taky.. Fotky jsou taky super, u nas je taky oblibena hra s cajem - krabicky a obaly ![]()
No a foto v plavkach dam, dnes jsme mu je pred koupanim oblikli a curali jsme tu smichy ![]()
Janus , ja taky zehlila kosile, bleee
dnes jich bylo 9 ![]()
A kamosky holcicka normalne pri spani i stala v postylce
Ja jsem jednou o pulnoci vstala, na pyzamo si prej dala natelnik a sla k vytahu, ze jdu do skoly, nastesti me nasi odchytili (bylo mi asi 9
)
Mahul , drzim palce na triple testy.. Uz ses skoro v pulce, to je des jak to leti! ![]()
No a Terce gratulace k prukazce
Uz je to oficialni ![]()
Nam se to u nasich prekvapive oznamit povedlo (meli jsme poukaz na vnouce), i kdyz jsme cekali do 13tt, nic nepoznali, ale u tchanovcu ne, protoze nez jsme ten den dosli do pokoje pro poukaz tak tchyne cmuchal rika: „a necekate nahodou rodinu“ a cumela mi na bricho
(taky uz jsem byla asi 15tt, tak bricho lezlo
)
Simi , no co, deti prezily, tak snad to nevadilo, zes neprevarovala ![]()
Tak dobroooou, jdu do pelechu, hura hura ![]()
SIMI..super..ze MHD uspesne za vami..ja som teda este MHD neskusila…ale hadam sa uz dakedy odvazim…
ADELKO..tak dobre, ze mu zacal nutrilon chutit..jas a toho odsatvovania akosi desiim
JANUSKO..dufam, ze sa dnes pekne vyhajkate
A vodu neprevaram… rovno z kohutika
A jeejda namesacnicek..no dufam, ze bude bez urazu…
ZEBRUSKO..super napad s tou rychlovarnou konvicou.. sikulaaa a jeejda nech je amnzel rychlo fit a mozte lietat hore dole
Kraasne golfkyyy a to tam ma zebrusku??? Jeeej a teda je to uz riaden chlap..ked si rpedstavim, ze pred rokom boli miminka malinkee
RYNTYNTYNko..jeejda…tak to mas kukadlo ale riaadne ubolenee…neviem si predstavit tak fungovat a este chodit po vonku..ked tak fuuka.. sup aspon okuliare na ksichtik
A vankusik pre MAtuska este nemame..teda len povlecenie..nedavame mu..akosi mu nechyba..tak naco a dost by soms a bala..i ked je uz velky… a ta perinak..navlecka je este taka nesprana..cela nadychana..zle sa mu pod nou hajaa..tak spi pod starou navleckou..co je taka tenucka a pekne obopina perinku,… ale itaks a odkope a spi nezakryty..
Adamek ma taky anjelsky pohlad a take rkasne sidielko je…vodno ze na satvbe pomaha,..s furikom je uzuasnyy
Teda hovoriim, sikovne sidlo…teeda ze sa sam po:,–(il na gauc..ale teda muudre chlapciatko..ze si stupol na to stupatko..sikulaaa
EVELINKO..to bude v rodine radosti..Anicka..nech sa vsetko dobre vydarii
ZELVI..uz sa tesim. Co anpises o plavani a potom suup fotkyyy
MAtusko chodi spat tak o pol desiatej evcer..tak svetlo tiez neriesime ![]()
TERKO..juchuu..gratulujekm k preukazke a ze je vsetko vporiadkuu..len tak daleeeeeej
MAHULKO..vitaaaj a ach tii chlapi…
No a ako MAtusko nestvornozkoval..ale sa stale plazil a potoms a postavil..tak dnes kukam, co to stavra ..a on na "stare kolena” zacal stvornozkovat..kukal si an nohy a potom siel..chcihi..zas sa plazil a potom zas skusil..no ja uschnem ![]()
Dobré ránko,
zase hlásím ze severu slníííčkooo, jak je to probuzení hned veselejší
, i když díky sluníčku jsem po ránu na to jedno oko slepá, než to přemůžu
![]()
A noc u nás pohodičková, spal až do šesti,dostal UM a pak se povaloval a povídal si do půl sedmé…
Jj, holky, šídlo to teda je a tak jsem zvědavá, co v té svojí hlavičce makovičce vymyslí příště
Teďka si tady hraje se psem
![]()
Jančo: To teda máte doma noční dítko, Adam se mi taky v noci točí…normoš si sedne a pak se složí na druhou stranu, tj. k nohám a spí si na dece… a jak psala Zuzka, ty z Ikea jsou takové větší nadýchaný, tak se mu asi tak spí dobře…
Veru: No tak to se taky těším na foto Domči v plavkách
![]()
NO, my jsme s těhu doma museli „vyrukovat“ dřív, páč našim bylo divné, že jsem přestala chodit do práce, musela jsem jít do PN…ale další jim určitě řekne, až nebudu jenom v 8 TT
Simčo: A v kolikátém TT jsi se dozvěděla, že čekáte dvojčátka?
![]()
Mahul: Držíme pěstičky!!! Ale určitě dopadnou dobře!!!
![]()
A TEREZCE OD ZUZKY PŘEJEME VŠE NEJLEPŠÍ K JEJÍM PRVNÍM NAROZENINKÁM, HODNĚ ŠTESTÍČKA, ZDRAVÍČKA A HODNÉ RODIČE
Dobré ránko,
Terezce všechno nejlepší k 1.narozeninkám
![]()
Týnko pošli sem sluníčko,tady je hnusně ![]()
Fotky super a to vozítko taky! ![]()
Holky mě zas chytly ty záda,já se zblázním,blka jsem včera poponesla Jiřulku,pak jsem ho večer dávala a vyndavala z vany,no a Vítek už se taky pronese…ach jo,snad to brzy přejde ![]()
Ad voda:používám Fromin i z kohoutku.Vítek už ráno v pohodě vysosne tříčtvrteční dávku Nutrilonu,tak za 3 minutky to má vypité ![]()
Zebruš krásné fotky ![]()
Mahul držím palce! ![]()
Teri gratuluju k průkazce! ![]()
Janus a jaké to bylo u vás v herně?
Měla bych jít něco dělat,sedím tu v košili a županu…
![]()
Dobré ráno!
Hlavně Terezce ![]()
Holky, s tím Andělem- Cirkusem jsem to nemyslela, že to tak musí bejt, ani si nejsem jistá, jestli je to to pravý, nejlíp kdyby tam někdo ještě zašel a vyjádřil se
A jestli se vám to nehodí dopravně, tak je to jasný, ta Vesmírna je přecejen víc v centru a asi líp dostupná.
Zulok, naučit J slejzat z postele je taky můj cíl, ale zatím teda úspěšná nejsem, takže gratuluju! A můžeš poradit tipy a triky
JInak J taky začíná lízt až teď, po měsících plazení a skoro měsíci, kdy by nejradši jen stál a ťapkal (velká legrace při chození- za ruce, samozřejmě
- je kopat do míče, to se pak řehní na celý kolo.
Adel, ať tě brzo pustí, to musí bejt něco, s dvěma dětma se nemoct pořádně pohnout… Jó, kdybys nosila naši Emu, to by ti nic neudělalo, má ta naše velká slečna asi 14 kilo, ale myslím že necelejch ![]()
No, a s vodou, my jsme kapitolka sama pro sebe, máme ve studni blbou, takže kupujem, hrůza, už se těším na vodovod, snad se ho dožiju. A Jonášovi ji převařuju, nebo spíš těsně před varem vypnu. A je to, jak psala Zebra, při špatným skladování PETek se tam může kdeco namnožit…, asi by to byl pech, ale co kdyby.
Zebruš, vložka pěkná, paní je fakt šikovná a hezky jsi to vybrala; pak nahlaš, jestli to funguje!
Ještě jednou prosímprosím, kde jste kupovali tu autosedajdu?
Jo, a ještě se chci zeptat těch, co jim draci spí jednou denně- v kolik vám ráno vstávají? J vstává většinou v 6 a mám pak do oběda nemůže vydržet, no, zkusíme dnes zase a uvidíme, kdo vydrží dýl, jestli já nebo on ![]()
Ahoj holky,
nejdříve obrovská gratulace TEREZCE
![]()
Já prostě nestíhám, nevím jak to děláte, ale já se na FB vůbec nedostanu je to hrůza, už zase Péťa brečí v postýlce a to vypadal, že bude chrnět.
Týnko: tady taky jedna žádost o sluníčko, prosííííím
jezdítko úžasný, přemýšlím o něčem takovém i pro Peťulu, ale ještě nevím jaké. (vidím vždycky na ulici něco jiného a hned je po rozmyslu)
ADEL: jo záda, to je blbý, tak ať tě to brzy přejde.
ZEBŘI: fotky jsou super
![]()
MAHUL: myslím na tebe, bude to v pořádku. Vždycky je nervozita, al eurčitě to bude OK. ![]()
VERU: fotku fotku fotku fotku
![]()
SIMI: velká gratulace k premiéře s MHD ![]()
AD voda: já taky používám vodu z kohoutku, zatím převařuji, ale už to nebude dlouho trvat. Je to pro to, že jsem se dozvěděla o tom, že se v nesycených vodách díky špatnému skladování můžou tvořit bakterie.
Tak letím za uřvánkem
Katy, Adél: Ráno jsem slyšela v rádiu, že se má do odpoledne vyjasnit po celé ČR, tak k vám snad taky dorazí sluníčko
![]()
Evi: Adam se slézat z postele naučil celkem snadno…párkrát jsme mu ukázali, jak by to dopadlo, kdyby šel přímo po puse
teda nééé úplně, drželi jsme ho za nožičku
pak ukázali jak to dělat po nožičkách a bylo, ale i tak ho pořád raději kontrolujeme, páč v nestřeženou chvíli by šel určo přímo na pusu
![]()
A my rádno taky vstáváme v šest, i když teďka po dvakrát to bylo „až“ v půl sedmé (ale to je určo posunutým časem…) a do desíti to jde, do jedenácti je tak trošku protivný a už unavený, no a do dvanácti ho držím vzhůru silou vůle…už je takový přiuřvánek, ale dá se to … Dneska je taky nějak otrávený, už ho nebaví hračky a spol., takže se půjdem obléct a jdem na zahradu, do kočárku půjde až odpolko…potřebuju totiž do města a to by mi určitě v kočárku vytuhnul…
Ahoj holky, Terezce berušce přeje celá naše smečka všechno nej nej nej a speciálně Ondra posílá pusinku, akorát trochu uslintanou
![]()
Zebři , krááásný golfky, taky mám ráda oranžovou
Fromin jsem převařovat nikdy nezkoušela, když v lékárně řekli, že se nemusí, tak jsem zajásala, a tím to skončilo… Jinak já baleným vodám obecně moc nevěřím, snad ve všech testech dopadají hůř než voda z kohoutku
Hlavně v létě nevěřím, že skladovací podmínky jsou bůhvíjak skvělé… ![]()
Adél , no přesně, za tři minutky je flaška prázdná
říkám, že je (Ondra) rychlejší než táta s pivem
Ondra si to navíc v posledních dnech „šéfuje“ sám, chytne flašku a pije… mě k tomu vlastně ani nepotřebuje
![]()
Jinak u nás po dlouhé době blbá noc, jsem to zakřikla s tím, že Silvinka zvládá růst stoliček skvěle
Bohužel vzbudila i Ondru a ten pak byl vzhůru do dvou, dlouho poté, co ona už zase usnula… naštěstí si tam spíš povídal, no ale chodit jsem za ním musela, položit a přikrýt… a položit a přikrýt…
Jára byl včera v hospůdce, takže spokojeně chrněl a ráno se děsně divil, že se v noci něco dělo ![]()
Evi, ne ne, mně se ta kavárna naopak moooc líbila, podrobně jsem prozkoumala webovky… akorát bych se trochu bála tak dlouhé cesty, co kdyby se to Silvískovi nelíbilo
No ale pokusila bych se ji nějak zabavit
Jinak já se tam chystám (bez dětí) zítra - pořád se totiž nemůžu rozhodnout, jestli uděláme oslavu 1. narozenin doma (jen pro babičky a dědu), anebo někde „venku“, že bychom pozvali i pár kamarádů s dětmi… k nám se totiž moc lidí nevejde
a vlastně jinak žádnou „dětskou“ kavárnu neznám. Takže to tam chci okouknout. Navíc je to hned u mé bývalé práce (Cosmopolitan sídlí v Drtinově ul.), tak aspoň zavzpomínám
![]()
Ahoj,
my jsme zpět ze zahrádky, venku je vážně kráásně
Hned cítím, že mám dobité baterky
Teďka vařím ingredience na oběd a až příjde z pozemku R., tak to splácá dohromady a bude oběd…akorát mu volali z práce, jestli nemůže přijít, samo že může
Takže s ním pojedeme v jednu do Liberce a zpátky on pojede s mamkou a my naším autíčkem
![]()
Aaaaa, řvounek si mě žádá, zatím ahooj
![]()
Ahojky
Všetko najlepšie Zuzkinej Terezke k jej prvému rôčiku!!!Veľa zdravíčka,šťastíčka a lásky.