Poradna duly
Jana Čurdová
Verčo , kojím ráno a večer (+ občas víc), jím čokoládu (
- to nezvládám, mám závislost
) a jinak ani nic extra alergickýho ne. Ale Beník dostává někdy skleničky a někde je i celer, rajče,… Ale moc mu je nedávám. On ten ekzém má jen pod jedním kolenem a malinko (není to vidět, jen cítit rukou) na jedné ruce, jinak nic
. Když to natřu tou smradlavou hnědou mastí, tak je to lepší, ale občas na to zapomínám
- dřív jsem to měla v koupelně, ale kožní mi řekla, že to má být v lednici, tak si to zapomínám donést
![]()
Benda říká pořád DADA, říká to na manžu, ale občas i na mě. Ale začal dělat zvuk auta a jezdí při tom autíčkem po zemi (teda traktůrkem)
A dělá i pár dalších zvuků, ale moc mu nerozumíme ![]()
Zebruš: No to je na prd s tím ekzémem, že se vám to horší, nejlepší by bylo jak píše Verča… aby jste věděli, co může jíst a co ne
A vy jste byli na nějakých alergických testech?
A golfky mám od německý firmy ABC DESING (teda dofám, že se to tak píše
) a jmenují se Giro, ještě jsem je nějak nestihla vyfotit, ale mám to v plánu
![]()
Terko: Ale stejnak nejčastějí dělá houkačku
A nejvíc huláká, když připravuju jídlo a on chce taky
![]()
Ahoooj
brusle byly super, bez kocaru to ma taky sve kouzlo
Jizdu jsme zakoncili v Ikea na veceri (stezka vede kolem Ikea
), takze super odreagovani ![]()
Jinak diky moznosti jezdit na bruslich uvazuju o zmene kocaru. Ten na Roan zacina byt pekne tezkej a neohrabanej tim, ze nema moznost otocnych kol, tak se docela nadru, na burlsich to az tak neva, ale taky nema brzdu, ktera by se mi docela hodila
Uvazuju tady o tom sportaku http://www.malvik.cz/…e-XL-Comfort
Janus, to je huuuus s ti potkanem, brrrr
Ja bych se asi zblaznila ![]()
tynko, Adamek je teda povidalek
Stepan obcas dela bbbb na banan a kravu a na psa dela jakysi takovy nepopsatejny zvuk - neco jako „hhhu“ a jiank mu zacina jit znakovani
Na rybu otvira pusu, na psa obcas vyplazuje jazyk (jakoze oddechujici pes) na kone se ted uci jakoze jezdit s uzdou v rukach,…a hlavne porad „taaak je veliky“ ![]()
Evelín: Vám teda to znakování jde
Já jsem taky zkoušela učit tu rybičku - podle tebe a u nás zatím bez odezvy…ale naučil se dělat krásně sám „vařila myšička“ a děsně se u toho hihňá, páč se lechtá na dlani
![]()
Kočárek krásný, taky bych šla do trojkolky s ruční brzdou
![]()
Zebruš: Tak by to měl být tenhle:
http://www.malvik.cz/…al/11958.jpg
Týnko , ajo ty máš teda ty Gira, ty se ti líbily už dávno, že? Úplně jsem zapoměla
![]()
Na testech jsme nebyli, jen na kožním a ta řekla, že má atopák a dala nám masti a máme mít dietu. Ale pediatrička zase řekla, že je to blbost mít úplnou dietu a že mám dávat jídlo normálně a sledovat, na co reaguje. Jenže on ten ekzém měl dlouho dobrej a teď se trochu zhoršil ![]()
Evelín , taky tě chytla kočárová mánie
![]()
Týnko , moc pěkný ![]()
Už bych měla jít spát, Beník teď normálně vstává kolem půl 7 a to je pro mě hrozně brzo
![]()
Zebrus , no jo, to se jinak nepozna
nez tim vynechanim vseho jidla u ditete a zkoumanim, ale je to des.. S tou dietou matky je to tak, ze bud budes mit opravdu uplnou, ze to poctive dodrzis a nebo je to na prd ![]()
No u nas je mluvici repertoar docela sirokej: Babababababeeee, Tatatatataaa, Dejdejdejdejdej, Nenenenenene, Ebbbebbbebbb, jejejejeje
a dalsi zvuky.. Ale co to znamena fakt netusim, hehe ![]()
Na Dana obcas rekne Tata a kdyz to opakuju, tak to taky opakuje, ale nevim, jestli vubec vi, co to znamena..
Jedinej uspech mam s jidlem, jakmile vidi jen trosicku jidla, nebo nekoho jist, tak zacne vyrvavat Namnamnamnam, ale jak na lesy, to je sranda
Je hrozne rozezranej.. No, hlavne ze na to vypada, ze jo, 5 kilo i s posteli
![]()
Zvirata nedela, na to prdi ![]()
Jdu taky spaat, leze na me nejaka ryma nebo co ![]()
Ahoj holky,
jdem dneska na plavčo,tak jen omrknu,co jste napsaly.
Zebruš kolem půl sedmý jo?U nás dneska ve čtvrt na šest
![]()
Koukala jsem na netu,kolik stojí ten opalovák jak má Verča,a měli ho asi kolem 450 Kč,ten náš stojí kolem 300 Kč.No taky mi to přijde docela dost,ale snad jsou aspoň kvalitní ![]()
Týnko včera jsem zapomněla pochválit fotky
a sporťák je taky pěknej ![]()
A 12 kiláků jo? ![]()
Jinak u nás se povídá akorát dada a tata,občas mama a jinak neidentifikovatelné pazvuky
Jo a Dáda je kamárádky kluk stejně starý jak Jiřulka,takže pokaždé,když to Vítek řekne,Jiřulka poznamená,že Dáda je jeho kamarád ![]()
Veru Vítkovi se zvířata líbily,když teda zrovna koukal na ně a ne kde co lítá
Ale viděl zebry,kozy,žirafy prospal
Těším se až půjdem příště ![]()
Janus krysy fůůůj
My máme naštěstí kočár v předsíni..
Jo a s tím nechozením si nestěžuj,Vítek se teď teprv začal pořádně stoupat,o nějakém chození kolem nábytku nemůže být řeč ! ![]()
Jirka mi říkal,prý do měsíce bude chodit sám,haha,to jsem se pobavila
![]()
Všem co odjeli přeju krásné Velikonoce !!
Ahoj holky,
u nás noc dobrá, jen vstávačka už v půl šesté
On se tedy vbudil Adam na mlíčko a jelikož by už asi i tak neusnul, tak jsem mu ho nedala a šlo se rovnou na snídani a to zblajznul celou housku
![]()
Zebruš: Jj, přesně taaaak, jen jsem je chtěla v jiné barvě - černo šedé- jenže u toho internetového prodejně, u které jsem je kupovala, by je měli na skladě v té barvě až někdy na konci dubna a tak dlouho se mi čekat nechtělo
Mohla jsem si je objednat i u někoho jiného, jenže oni na ně měli vážně bezva cenu, prodávali o 700-800 stovek levněji než běžně a to bylo nakonec v ceně i madlo
![]()
Adél: Taky se těším do ZOO…my sei uděláme tak v červnu výlet s mamkou do Práglu a půjdem se se ségrou kouknout do pražský ZOO, jinak ta naše liberecká je taky pěkná, tam se zas chystáme s kámoškama…ale to asi nebude hned tak, páč je to zrovna ta kámoška, která rozjela s manžou tu hospůdku .. no, v podstatě je to u nás na vesnici jediná kámoška s mimi (+její ségra, která má 15m holčičku…)…a ty liberecký kámošky k nám zas neradi jezdí, když ještě bydlíme s našima
![]()
No, my už máme za sebou dopoledního pidišlofíčka a řádění na písku, potřebuju jít vařit a to moje dítko se zase šudlinká
a navíc se mi začal na klíně vztekat, tak zatím ahoooj
![]()
A VÍTEČKOVI a MATÝSKOVI přejeme vše nejlepší k prvním narozeninkám!!!!!
![]()
http://www.grusskartenfreunde.de/…urtstag5.gif
Ahoj, holky (a kluci
)!
Zas vás po nějaké době zdravím! U nás jsou změny- J se začal děsně vztekat, u čehokoli, jakmile není po jeho, a usínání po několika úspěšných akcích opět hlasitě a vytrvale bojkotuje. A taky se naučil řvát o něco výš než předtím, takže z toho uši přecházejí. Takže u nás samý lepší, a aby se to nepletlo, máme dnes výsledky a salmonela se drží. No, víc už si asi stěžovat nebudu
Aspoň že je venku hezky, kdyby ještě pršeloa bylo hnusně a my museli být zavřený doma, to už by mě fakt asi kleplo ![]()
Mějte se všichni prima, nemoci pryč a užívejte „léta“, byť třeba jen za oknem- to sluníčko stejně aspoň trochu dobíjí i takhle.
A dnešním oslavencům všechno nejlepší!!!
![]()
Všetko najky,najky a ešte najky Matyskovi a Vítkovi,veľa zdravíčka,šťastíčka,lásky a krásných detských dní.
Ahojte
Adel-aj mi sa chystáme do Zoo v máji,už sa neviem dočkať,strašne sa teším,aký bude mať Sofi z toho zážitok.
Fúúúúj potkany v kočíku,fakt nechutné!!!
EvaM-Sofinka vie tiež poriadne hlasno nervačiť,už som tak trochu hluchá.A tá salmonela,škoda,že sa už nestratila.Dúfam,že zmizne čo najskor.
Sofinke prišli ďalšie výsledky z krvných testov,našťastie zase všetky o.k,hurááá.
A čo naše dve tehulky?Dúfam,že ste o.k. no mna to tiež chytilo a strašňácky by som zase chcela chodiť s bruškom.Ale ešte radšej pár mesiacov počkáme.
Sofi sa už nechce kojiť,tak asi končíme.Dá si len ráno po zobudení a aj to nie každý deň.
Prajeme Vám so Sofi krásnu slnečnú Veľkú noc,veľa radosti a smiechu a peknú šibačku a polievačku.
Papa
Ahoj holky,
Vitkovi a Matýskovi přeji krááááásné první narozeniny
![]()
Ja si uzivam opet studijniho dne
Dopoledne v kihovne a ted doma, ale prosla jsem se po meste,nakoupila kytice do vaz a uzila si trochu slunicka a odpoledne uz jedu pro Stepina, tatka mi vzkazoval po mamce, at si pro nej urcite prijedeme
Pritom takoveee hodne dite to je ![]()
Evi, takze porad salmonela
A ven s tim nemuzete chodit? Ja se teda neorientuju moc v tom, jak je to prenosne
![]()
Wenee, parada, ze vysledky jsou v poradku ![]()
Adel, v ZOO muselo byt hezky, taky se chystame, respektive s se Stepanem do ZOO chysta asi cela rodina. babicky nemaji s kym jit, tak se tesi, az vezmou Stepana ![]()
Tak jsem se odreagovala a mela bych jit neco delat
![]()
Ahoj,
Evi: No, tak u nás taky začíná vztekání
, jsem si myslela, že máme ještě pár měsíců pohov … Adam udělá krabičku z pusinky a už brečí resp. řve
a nebo taky když někam chce jít a já ho vezmu za ručičku a pak se taky začne vztekat, naštěstí to ještě není tak hrozný, že bych ho za tu ruku táhla
![]()
Wenee: I vy si ji užijte
![]()