Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
14.4.09 07:36

Dobré ránko,

u nás noc pohodička, ráno se vzbudil Aďas po půl šestý a myslel si, že budu chtív vstávat s ním, ale nakonec jsem ho ještě překecala k hodinovému šlofíčku a ten mi v ranním probouzení pomohl 8) 8) 8)

Mikulenko: Dort krásný a malá je princeznička :srdce: :wink: :wink:

Evelín: Pokud ses ještě nekoukala, tak ta diskuze je tedy:https://www.emimino.cz./modules.php?…
Jj, a samo že to má své výhody 8) 8) 8) Adam po příchodu Radka šupajdí za ním a já si můžu na chvilku oddechnout :lol: :lol: :lol: U nás je to s tím jak je doma R. docela proměnlivé, jelikož dělá na směny-dlouhý/krátký týden… ale většinou začíná v práci cca okolo osmé, tak vidí Adama ještě ráno, ale pak né zas večer…a když má volno, tak ráno a přes den podle toho, jak jde dělat a do kolika dělá na pozemku…, ale pokud má šanci, hrajou si spolu :) :) :)

Terko: Tak to je hodně sladký :D :D :D Adam dělá to samé, jen si vždycky na mě „počká“ a pak to metelí k zakázané věci… teda resp. když lezl, tak to metelil, teďka co už chodí se taky snaží „utíkat“, jenže utíkat ještě neumí a tak občas chytá zajíce :roll: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
14.4.09 08:00

Dobré ráno :)

Dnes ve 12h. máme roční prohlídku - včera jsem na to úplně zapoměla, manža naštěstí ne, tak přijede a hodí nás tam 8O :oops:

Benda vypil 200ml jen ke snídani :D - ten Hipp a z Nuk hrnečku :dance: (pil to jak když pije mlíko 8O :D )

Terko , já jsem spíš myslela jestli při kojení a těhu dohromady nechybí nějaký živiny, ale dívala jsem se na kojení.net a prý je to v pohodě, pokud je těhu bezproblémové. Taky tam píšou, že při kojení se uvolňuje trochu oxytocinu a to by někomu mohlo způsobovat stahy. Ale jen, pokud jsou problémy, jinak ne. Jen mě to zajímalo, taky kojím ráno a večer a chtěla bych pak kojit alspoň večer i při dalším těhu :) (i když Bendu už to taky moc neba - vždycky se odpojí a přiblble se na mě usmívá :roll: :lol: )

Mikulenko , krásná fotka :wink: a díky za odkaz na dort, zrovna včera jsem takovej dort pokazila, tak ho ve čtvrtek zkusím podle toho odkazu 8)

Benda taky dělá to, že leze a když na něho dělám „bububu“, tak přede mnou prchá :lol: a hrajem na schovku - dává si přes obličej závěs, když říkám „bububu“ a jak udělám baf, tak ho oddělá :) , nebo ho dává na obličej mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.4.09 08:41

Dobré ránko,

tak u nás noc celkem šla,ale budíček už v pět,Vítka zlobily zuby.Nakonec v půl sedmý už jsem musela vstát i já,Vítka jsem předtím v pyžamu dala na zem :roll:

Jinak Botanická super,sice jarmark už tam nebyl,ale i tak je tam moc pěkně,Vítek si hrál na trávě a my jsme se váleli,Jiřulka zlobil :D

Zebruš držím palce na kontrolu :wink:
S tím čajem to je snad zázrak,že tolik vypil 8O

Mikulenko holčička je krásná :wink:

Jdu se aspoň umejt,půjdem brzo ven…dneska klasika-hřiště :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.4.09 09:03

Zebruš: My už v sobě máme 250 ml, ráno mu dělám granulovaný čajík (mám teplou vodu v termosce) a teďka mu luhuje ovocný a ten už asi bude mít na zbytek dne…jj, kdybych mu tam dala i ředěnou šťávu, tak je do pěti minut fuč :lol: :lol: :lol:
Ještě že má manža dobrýho pamatováka :wink: 8) 8)

Adél: My jsme dneska dopolko doma, musím uklízet po tom Velikonočním víkendu…a Adam půjde nejspíš spát, zas je to protivka z Protivkova… a jaký zoubky se prořezávají Vítkovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.4.09 09:08

Týnko jó to kdybychom věděli,má jen jedničky dole..,ale vidím to na dvojky :roll:
My jdem koupit noviny,pečivo,zeleninu a pak na to hřiště :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
14.4.09 10:46

Ahoj holky,

tak u nas je „veselo“. Stepanovi se k tomu kasli spustila jeste ryma, takze se v noci trochu budil a rano vypadal fakt nemocne :( Ale teplotu nastesti nema. Radsi ale pujdu k doktorce, aby se mu podivala do krku, abychom neco nezanedbali…Navic je ted tulivej a protivnej, tak jsem ho mela od rana v naruci a ted nastesti spi, tak snad mu pak bude lip…

Mikulenko, kraaasny dort 8O Hned jsme mrkla na recept a schovam si ho :wink:

Terko, me jsi podle fotky na facebooku prisla hrozne hubena :D

Tynko, diky za odkaz, ja to porad hledala v miminkach a batolatech :wink:

Holky, vam ty ditka tak hezky piji 8O Stepanovi prave musim davat do caje aspon trochu stavy od Hippu, aby toho vypil vic, ale i tak je to bida :roll:

Adel, takze zuby? Tak at moc netrapi!!! A uzijte si krasneho dne na hristi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.4.09 13:03

Ahojda,

jdu se na vás podívat a pak razíme z Aďáskem na dlooooho procházku, zase s kámoškou do jejich hodpůdky…oni otevírají až po čvrté hodině, tak tam jsme od těch dvou-něco sami s dětma 8) 8) 8)

Adél: Tak dopoledne jsem si u nás všimla, že se snad Adamovi budou prořezávat špičáky 8O 8O 8O nahoře… , ještě nemá venku poslední dvojku-dvojku a už vůbec stoličky (špičkáky by se měli prořezávat až po stoličkách…), no sranda…přístí týden jdu k zubaři a se mou i Adam, tak mu řeknu,ať se mu na to koukne…ale pak to vysvětluje u nás tu protivnost a houkavost-plačtivost :? :? :?
A jak to zvládáš se dvěma dětma na hřišti? Teda když je i Vítek z kočárku?

Evelín: Ať je brzy Štěpánek zdravý :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.4.09 14:14

Ahoj holky,
tak jsem dočetla uff 8O takovejch stránek. Už zase nevím co kdo psal, ale přeju všem oslavencům dodatečně všechno nej :-) :dance: :huban:

U nás velikonoce v pohodě. Radimek šel mrskat a vzali s taťkou s sebou i Péťu a mněl dokonce svoji malou pomlázku. Přinesli toho až hrůza, kdo to má jíst??? Těch zajíců čokoládovejch děs běs :roll: takhle nezhubnu ani deko.

Jo a brusle jsou supeeeeeeeer :pankac: , jezdili jsme každý den a je to fakt úžasný, nečekala jsem, že nás to tak chytne. Radimek jezdil s náma na kole a Peťka v kočárku (akorát teda co tomu říkají ložiska v kolečkách nevím, když jsem viděla jak drandí manžel, tak dostávaj pěkně zabrat)

Stejně jsem kilo přibrala :twisted: :-( . Dneska jsem vyrazila v 3/4 džínách a tričku a po cestě jsem zjistila, že se mi valí přes kalhoty pneumatika jak blázen, tak jsem se schovávala za kočárek :oops: :oops:

EVELINKO:to je teda smůla, takhle onemocnět, tak ať je to co nejdřív pryč. Péťa pije tak normoš, vždycky si cucne a položí hrnek, má ho pořád na očích tak si chodí sám. Kontroluju ho jestli pije a vypije tak cca 200 za den, jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.4.09 17:09

Ahoooj,
ja se vcera nemohla pripojit, pac mi nesel net a ted koukam, kolik jste nakecaly :lol:

Katy , my byli o Velikonocich taky furt na bruslich, je to fakt parada, sporty venku me fakt bavi :lol: Ale jeli jsme bez nemocneho Domci, takze to nebyla takova makacka, jako s kocarem :wink:
A o coko zajicich a podobnych mi nemluv, Domca si vykoledoval milion cokolad, tak jsem je tam nechala nasim, jinak bych je doma musela vsechny doslova sezrat 8) 8)

Zebrus , u nas dnes poprve probehla taky honicka → nahodou jsem Domcovi rekla „utikej nebo te chytim“ a lezla za nim po kolenou a ten metelil a vzdycky se ohlidnul jestli jdu za nim :lol:

Tynko , to je slusny, 200 ml k snidani, jak tak koukam na Domcovu lahvicku, tak jeste trochu a bude mit dnes v sobe asi tak 50 ml :lol: Ale nejaky deti proste nepijou, videla jsem to u kamosky a v podstate i u sebe, ja se musim nutit i ted :roll: v dospelosti.

Mikulenko , vidis, ja ti rikala uz pred pul rokem, nebo kdy to bylo, at se k nam pridas :wink: Dort je teda krasnej, kde si sehnala takovyho peknyho zajice/ozdobu? :wink: No a male to mooc slusi.. Kde jste ted, v Kanade?

Adel , to je skoda, ze jste nestihli jarmark, ale co, alespon jste byli venku, ze jo :wink: No a zuby nezavidim… :roll:

Terko , ja zase vim od kamosek, ze jim se deti odstavily, kdyz otehotnely, protoze jim mliko nechutnalo, tak je videt, ze Pajovi chutna asi :lol:

Evelin , chces rict proc ma Stepan rymu? Protoze je venku hezky 8) :roll: To je jak u nas :wink: Protahli jsme ho pred 14 dny piskovistem, na bruslich, na zahradku atd. atd. a jeste dneska dolecujeme nasledky :roll: Dnes me Dr. rekla, ze kdyz budou zitra vytery ok, tak muzeme jit na chvili na prochazku :twisted: Me z toho klepne, ve CT samozrejme zacina lejt a byt hnusne 8)
I to plavani dnes padlo :twisted: Ale priste tam jdu :wink:

Simi , vida jakej je Ondra sikulka! :wink: Domca se vcera taky trosku bal pomlazky, teda ne toho klacku, ten zuzlal a hral si s nim, ale kdyz nas tata a Dan vysupavali a my jsme pistely, to trochu natahoval :lol:

Ja se taky musim pochlubit, ta babicka ma na nej nejakej dobrej vliv, pusinky a ‚takhle velikej‘ mu tam slo super, vkladani kelimku uz zlepsil taky, ale vcera tak jako naznacoval a dnes na plnou pusu rekl na obrazek kocky „cici“!! 8O To jsem teda cumela :lol:

Tak, za chvili jde muj oblibeny porad Mate doma uklizeno, tak to jdu zkouknout :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
14.4.09 19:39

Tak jsme byli u doktorky a ma normalni virozu, takze na pruduskach zatim nic nema, mame lecit klasickym zpusobem - (kapky do nosu, kdyztak nejaky sirup na kasel a pokud nebude mit ic 37.5, tak muze i ven do stinu). Je ale uplne hotovej, porad se chtel chovat a dnes sel uz v sedm spat a ani neprotestoval. A my jsme s manzelem aky nejak KO, potrebujeme se vyspaaaat :twisted:

Veru, jj, asi to bude tim teplem a dlouhym pobytem venku. Ted jsme 4 dny porad nekdy byli, tak se nekde nechladil :( A Domca mel i nejake spesl leky? Asi je to i u Vas prvni vesti nemoc, ze?

Katy, to je super, ze Te brusle nadchly! Jsou moc dobry na tvarovani postavy :D

Veru, v cizim prostredi se deti uci lip, teda u nas se to tak vetsinou deje. Tak budes muset Domcu davat babicce casteji a za chvili seTi i rozbehne :lol:

Jo a ten flek na raminku u ockovani je proste ekzem, zitra si vyzvedneme dalsi masti a uvidime, jak to pomuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.4.09 20:47

Ahoj,

jsem osprchovaná a hotová po dni na hřišti :wink: Kluci spí…

Evelín tak ať je Štěpánek brzy v pohodě!

Veru tak mají dneska uklizeno?Asi nic moc,co…jako u nás doma :roll: :oops: :D
Koukám Domča se lepší,Vítek umí zběsile mávat a dneska před spaním to vypadalo,že dělá paci paci,ale nejsem si teda jistá :D Ale umí bezvadně říkat ne,s takovým jako důrazem 8)

Katy ty zase přeháníš s tou pneumatikou :roll: :wink:

Týnko s tím hřištěm to nějak jde,záleží kam jdeme,ale tady u nás u domu je zrovna takové veliké hřiště,takže když se Jiřulka přesune na opačný konec ke klouzačce,je honička ho sledovat.Občas ho jdu zkontrolovat,ale jinak..Dopol to bylo v pohodě,ale odpol je tam dost dětí.A druhým okem hlídám Vítka,aby nefutroval šutry nebo neolizoval kdeco :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.4.09 20:59

Ahoj holky,

tak jsem po procházke KO a vůůůbec se mi nechce učit, i když bych teda měla :roll: :roll: :roll: Naštěstí byla dneska v hospůdce šéfovou kamarádčina ségra a tak jsem šla s kámoškou tam i zpět…jj, to jsem si zase jednou podrbala :lol: :lol: :lol: Navíc budou před hospůdkou, vedle terásky dělat pidi-dětské hřiště, už se mooc těším :pankac: :-) :-)

Veru: To je tím, že byl ten čajík sladký- od Hami- s tím ovocným - nesladkým BIO od Alnatury- se patlal celý den :) :) :)
Tak to musíš nachávat hlídat Domču u mamči častěji :wink: :wink: :wink:

Adél: Tak to máš taky docela sport na hřišti :wink: :wink: :wink: My teda taky máme před řadovkama hřiště, které jse sice trokšu pomodernizované, hrávali jsem si na něm ještě my - já, brácha a sestřenky…nj, ale seděj tam ty největškí kr*vy z ulice, takže tam s Adamem nechodím a jiné hřiště u nás na městě není :roll: :roll: :roll: , tda aspoň myslím…jedině že by jsem si chodili hrát na hřiště mateřské školky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
14.4.09 21:25

ahojkyyyy, dneska sme se byli kouknout v pár krámcích na Arkádách a já zas píchla kočár…sice sebou vozim pumpičku, ale stejně mi to moc ucházelo, tak sem se to snažila různě vyvažovat, no hrůza. Pak jsme jeli za manžou do práce. Zítra jdem na roční kontrolu, tak se zeptáma na ty testy na alergii, ted se mu pěkně rozjel ekzém jak je teplo…

Evelín: tak at jste brzy fit, to je blbý, takhle marůdkovat, když je hezky…

Veru: no jo, Pája je malej baštil…

Tynko: at jsou řezáky brzy venku a Adámka moc netrápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
14.4.09 21:35

ahoojte..
takj sme doma po navstevnej Velkej noci..MAtusko bol uneseny zo sliepociek , zajacikov a koziciek u svokrovcov..pekne sa rozcupitalla..cupita o 106.ale stale sa chce drzat za rucickyy :roll: len tak tak za nim stiham…

Mikulenka..vitaaj..a torticka je naadehrnaa..isto veeelmi chutnaa..my atku robievame ..ale teda tak krasne ani raz ani nahodou nevyzerala..fakt nadhernaaa :D :D :D

chorucki.\ nech su ryyychlo zdraviiiii

zELVI./..Domca je sikulka..

a u nas nahanacka tiez frciii… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
14.4.09 21:42

Ahojte

Tak na kontrole jsme nebyli, manža nemohl odjet z práce, tak jdem až 23.4 :? , ale alspoň stihnu vyzvednout od ségry očko - dělá v lékárně a prý je nějaká nová lepší vakcína (než Prevenar), ani nevím jak se jmenuje, tak to Bendovi koupíme, stejně jsme chtěli Prevenar

Beník začal dnes dost kýchat a teče mu z nosu jak blázen a spal jen dopoledne hodinu a i teď chrčí do chůvičky a pořád se budí a brečí :? . Čekám, jestli se z toho vyvrbí nějaká alergie nebo nachlazení :(

Holky, dívala jsem se na FB na fotky těch dětí, co jsem hlídala v Británii a oni tak vyrostli 8O 8O 8O , až u takových věcí si člověk uvědomí, jak je starej :roll: , ta nejmladší holka měla 7, když jsem tam byla a ona už má normálně prsa 8O :lol: . Docela mě ty děti chybí, tak se mě u těch fotek chtělo brečet :cry: :oops:

Jo, neřekla jsem vám, jakej jsme měli včera trapas - my na to mrskání nějak moc nejsme, tak jsme nikoho nemrskali a v poledne zvonila sousedka, že na Bendu čekala a donesla mu plný pytel čokolády 8O :oops: , tak jsem jí slíbila, že příští rok určitě přijdeme

Evelín , ať se Štěpán brzo uzdraví :( A ekzém brzo zmizí :wink:

Týnko , to bude Adámek vypadat jako upírek :lol: Benda slintá čím dál víc - denně má tak 5 triček + bryndáky 8O , tak mu možná taky nějakej zub leze, ale nic tam nevidím

Katy , super, že jste si brusle užili :wink:

Verčo , a může Domča třeba hrozny? Nezkoušeli jste je? Tam je taky dost vody a Bendovi moc chutnají (oloupaný, bez pecek a nakrájený :) )
A Domča je šikulka :) Benda občas řekne kyti na kytku :)

Adel , Beník dnes vypil tak 3 hrnky, huráááá :D , ať žije Hipp (Hipp Hipp hurá) :lol: :lol: :lol: Snad Vítkovi zuby brzo vyrostou, ať už ho nebolí :?

Už mi dnes asi hrabe, měla bych jít spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital