Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
13.4.09 20:36

Ahoj kočky, Pája dneska vstával chvíli po šestý, tak jsem z toho byla hotová, naštěstí si ho vzal manža do ohrádky, tak jsem mohla ještě chvíli chrupčit…zejtra asi vyrazíme koupit nějaký oblečky pro Páju na jaro, tak uvidíme, jestli něco pěknýho seženem…

ahoj Mikulenko: taky díky za přání, my také přejem dodatečně vše nej k narozeninám a klíďo se sem přidej…

Tynko: Manža dneska Pájovi vytahoval kus pomlázky z pusy…

Adel: tak dej dyžtak s těma práškama pak vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
13.4.09 21:02

holky, koukám, že se mi nepřehoup metřík do 2.roku…to musím zase nějak nastavit, nebo se to udělá samo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
13.4.09 21:10

tak jsem si změnila metřík, a to jsem si myslela, že už metříky měnit nebudu muset.....koukám, že si tu píšu sama sobě..... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.4.09 22:14

Terko: Taky jsem si říkala, že se mohl metřík automaticky posunout :) :) :) Alespoň jsem si ho rovnou celý změnila 8) 8) 8)
Taky je Pája takový okusovatel a strkám-rád-vše-do-pusinky jako Aďas? Já si pořád říkám, že by to už mohlo skončit :roll: :wink: :wink:
A jak probíhá dál u tebe těhulkovství? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
13.4.09 22:21

Ahojte

Tak už konečně sedííím, celý den jsem uklízela a už toho mám plný zuby :? . Taky jsem zkoušela vyrobit Bendův dort na nečisto a udělala jsem to moc tekutý a jak jsem to vyndala z formy, tak se to celý rozjelo :roll: . Snad se mi to příště povede. A zkoušela jsem „odvodnit“ tu holandii a docela to funguje, ta byla z toho dortu nejlepší (s cukrem) :D

Terko , krásný video, Beník dostal taky malou mrskačku :lol:

Zkusila jsem gran.čaj Hipp jablečný s meduňkou a dnes pil Beník víc, tak snad mu to vydrží :)

Adel , hned jsem šla vytáhnout kuřecí prsa a zítra budou řízky, díky 8) :-)

Ahoj Mikulenko , taky přejeme všechno nejlepší k 1.roku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.4.09 22:29

Koukám, že to tady o bude žít řízkama, my jsme je totiž měli včera :lol: :lol: :lol:

Zebruš: Tak sis alespoň dala do nosu nanečisto :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.4.09 22:31

Ahoj holky,

tak my cely vikend litame po vyletech :D To pocasi k tomu proste uplne vybizi…Jo a svickova se povedla, Milan si ji pochvaloval a ja se teda taky musim pochvalit :oops: :D Dneska jsme jeste vylizovali hrnec :wink:
Stepan si dal s nama a chutnala mu :wink:
Akarot chudak malej dostal kasel, tak jsme jeste dneska shaneli kapky na kasel (nastesti hned ve vedlejsi ulici je lekarenska pohotovost), tak uvidime, jak na tom bude v noci a zitra :(

Tak snad jset si Velikonoce taky heky uzily a deti Vam delaly jen samou radost :D

Jo, jeste musim vyklopit, ze mame doma ale fakt sileneho zavislaka na tatovi. Ja jsem z toho uz docela na prasky, protoze jak je tata doma, tak je Stepan umrcenej, jakmile neni s nim a kdyz jsme mezi ldima, tak chce byt jen s tatou, u me proste breci pokud ho vidi nekde v blizkosti, kdyz jsem s nim sama, tak je pritom v pohode. Jsem z toho docela vydeptana, protoze se mi honi hlavou, jestli je to normalni (kdyz se mluvi akorat porad o zavislosti na matce) a jestli nedelame neco spatne … :?: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
13.4.09 22:35

jééé, řízky…taky bych si dala, i když jsem před chvílí měla rakvičky se šlehačkou.......... :-)

Tynko: jojo ochutnávání všehomožného, taky čekám, že už by ho to mohlo pomalu přejít, nejvíc ho zajímaj drobky na koberci a kapky od rozlitýho pití, pořád do toho prstíkem šťourá a zkoumá a zkoumá, kdyby uměl mluvit tak řekne, mámo, zas tu mám drobek… :D :D

Zebruš: taky jsem odvodnovala holandii, a super…já se bála dělat dort na nečisto, že bych s tím pak neměla nervy, kdyby se to nepovedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
13.4.09 22:40

Evelín: já myslím, že nic špatně neděláte, někdy je prostě dítko závislejší na tatkovi víc než na mamce…u nás by to bylo docela hrůza…páč manžel je v dost v práci…

Tynko: těhotenství?až na ty večerní chutě o něm vůbec nevím…tak snad je vše v pořádku, akorát musím Páju hlídat, aby mě neplácal do břicha, navíc ho hrozně baví mě všemožně přelejzat, tak snad to bude v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.4.09 22:47

Terko: Ty můžeš 8) 8) 8) Ale dala bych si je taky :) :) :) No je to děsně roztomilý, jak všechno zkoumají prstíkem, Adam ho má u toho krásně natáhnutý a někdy je fakt legrační, jak s ním do něčeho šťouchá :lol: :lol: :lol:

Evelín: Před chvilkou jsem četla diskuzi: Naše dítko je tatánek… Adam je taky tak trošku tatánek, ale zase né až tak moc, jelikož u nás je v domácnosti víc lidí, takže je zvyklý na víc … ale každému říká „táta“ i mě :lol: :lol: :lol: Takže podle mě určitě neděláte nic špatného ve výchově, je to prostě daný tím, že je taťka víc v práci a ty jsi se Štěpánkem nejvíc, taťka je vzácnější … kamarádka má taky doma tatánka - tříleťáka :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
13.4.09 22:53

Evelín , Benda začal dělat něco podobnýho - jak měl manža týden dovču, tak si s ním víc hrál a teď jak ho Benda vidí, tak se ode mě odtahuje a pořád chce za ním :roll: . Jak vejde manža do místnosti, tak se Beník rozzáří, mám pocit, že už mě ani nepotřebujou 8O :? . Ale zase na druhou stranu toho stihnu víc uklidit :lol: A taky je to asi proto, že manža ho moc nepřebaluje, na to je teď Benda alergickej, takže já jsem ta zlá matka, co ho pořád nutí ležet na přebalováku :roll:

Terko , já jsem dort raději zkusila, protože se znám :oops: :lol: a nechci pak fotit Bendu s rozpláclým dortem :lol: (i když možná mi nic jinýho nezbyde :roll: )
Terko a kojíš ještě, když jsi těhotná? Jde to vůbec v těhu kojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.4.09 22:54

Terko, ja myslim, ze se brisko a miminko prizpusobi :wink: Se Stepanem jsem na sebe byla docela opatrna a rikam, si, ze pokud priste bude vsechno v pohode, tak uz to takovy luxus nebude a holt se budu muset prizpusobit i potrebam Stepana…
A kdyz mas ty vecerni chute, tak pribiras neco? :D Ty jsi hubenour, ze, tak to asi nemusis resit :wink:

Holky, to jste dobre s tema dortama 8O My mame prvni oslavu uz pristi nedeli a premyslim, co vlastne spacham, jestli neco objednam nebo udelam rychle tiramisu a Stepanovi nejakou detskou verzi :?: Navic budeme mit minimalne dve oslavy, tento tyden tchanovci a pristi moje rodina a mozna si to jeste oslavime sami tri :roll: 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.4.09 23:00

Tynko, ta diskuse je tady emiminu??? Kde prosim???

Tak jsem si trochu oddechla, ze nejsme jedini exoti :lol: Asi je to fakt, ze je mu tata vzacnej, a ze se boji, ze mu zase nekam odejde - vidi ho vlastne pres tyden jen vecer (asi tak 2 hodiny) a to se mu Milan snazi venovat a mate pravdu, mam vyhodu, ze si muzu delat svoje veci vic v klidu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
13.4.09 23:04

Ahoj holky,diky za pozvani ja vam zatim jen dam link na dort ktery jsem delala ja,fakt dobrota,pristi tyden nas ceka jeste jedna oslava tak budu delat znovu :D ,ale pridam dovnitr jeste vic bananu-jsou tam vyborny :P
Delala jsem presne podle receptu,jen navrch na krem jsem dala jahody a trochu pocakala zelatinou :wink:
 http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

Jinak u nas je tatka taky dost vzacnost,je to nepravidelne,ale taky asi 2hodky denne.Obcas cele odpo a jindy ho 2 dny nevidi.Ale i kdyz si to s nim uziva,porad me hlida a jak zmiznu uz vola MAMA :roll: takze zavyslak spis na me…Ale je to i tim ze rodina je daleko a tak si ji proste ani nikdo jiny nechova a td.. :?

""http://img25.imageshack.us/img25/5438/1007286v.jpg:http://img25.imageshack.us/…1007286v.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
13.4.09 23:32

Mikulenko: krásná fotečka…malá je princezna

Zebruš: kojím ráno a večer, takže to jde… :D ráno je to tak necelejch deset minut, pak už ho to nebaví, uvidím jestli se časem odstaví, když ne, tak to jistí asi pobyt v porodnici…

Tynko: to máš pravdu, že je to sladký…pak ještě, když leze, tak se v půli cesty zastaví, koukne se jestli se dívám, a když zjistí že jo, tak metelí dál…před tejdnem se takhle otočil a já zrovna něco rovnala, po chvíli se kouknu co dělá a on čekal u dveří, až se na něj podívám, aby moh lézt dál…hihi

Evelín: hubeňour????co to je????mám nějakejch 75kg…před prvním těhu jsem měla 69…šedesátku jsem měla naposled někdy v 18 8O 8O 8O váhu radši obcházím obloukem, takže nevim, jestli přibírám…se to samozřejmě dozvim u gyndr. na kontrole… :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí