Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2589
16.4.09 15:52

Veru, neboj, to zvládnete! Sice je to vopruz, ale když nebudete na sluníčku, tak na chvíli určitě budete moct, zvlášť když nemá žádný akutní akce, zkus se zeptat ;) A ono jim to dlouho trvá, protože musej zkusit, na jaký atb jsou ty potvory citlivý, aby vám nedali něco zbytečně, i když stejně jsem si myslela, že by to mohlo být dřív než za tejden :nevim: Asi před měsícem to měl kamarádky kluk, čtyřletej taky, nemocnej, trochu průjem, ale určitě ne spála jako taková, no a ve výtěru taky tahle brebera…

Týnko, už jsem si vzpomněla- chtěla jsem reagovat na to, že je divný, že Adámkovi rostou špičáky… kamarádky holčička měla špičáky jako první zuby, na 8měsících nebo kdy. A Jonášovi taky začaly pracovat jako první, kvůli nim se začal v noci budit a bulet, v září to bylo, pak zas přestaly, a teď před měsícem asi zas zčervenaly a nabubřely, a to ještě nemá dvojky dole…

Mikulenko, taky jsem nakoukla, holčička je úžasná, tohle bude Jonáš umět kdovíkdy, zatím rozumí opravdu jen pár věcí, třeba 5…

Jo, s těma Alnaturama- upřesnění: těch velkejch sklenic jsem si dřív nevšimla, vždycky okukuju jen ty fochy s přesnídávkama běžnejma a tohle mezi biopotravinama mi unikalo, tak jsem si myslela, že jste na tom třeba některá podobně. A cena mi přijde za ty obr balení fakt dobrá :)

Mějte se, marodi vyzdravět :), jdu uklidnit vřeštidlo a jdem se chystat na vyvětrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.4.09 16:57

Ahojda, my jsme dorazili dom z venku…nejdřív spal po O Adam na zahrádce, tak jsem stihla vytřit plovoučku, dodělat pár věcí a trošilinku zarelaxovat…přes oběd to bylo u nás trošku náročnější :roll: :roll: :?

Jinak, holky, mazec…Adamovi vyrážejí na světlo boží PIHY 8O :-) :-) Což teda není až takové překvapení, akorát jsem myslela, že se vylodí až dýl..no, zatím jich má pár na obličejíčku a zatím je to teda roztomilý :wink: :pankac: :pankac:

Veru: To zvládneš doma :wink: :wink: :wink: Uteče vám to jak voda a co by jsem neudělaly pro ty naše broučky :wink: :wink: :wink: A určitě je to lepší než jít potom do nemocnice…a dr. ti nemohla dát dřív ATB, jelikož je zapotřebí vyklutivovat, která bakterie to přímo je a na ní účelně dát ATB (na slepo jako dřív se teďka nedávají..)

Evi: Takže Jonáškovi taky raší špičáci, ju? No já jsem zvědavá, jak to dál bude probíhat u nás, jelikož je to zatím ve fázi jako u vás v záři… :) :) :) A byla jsi včera na joga? Já se dneska chystám na aerobic, ale moc se mi nechce…jak se mění tlak, tak mě od poledne bolí hlava jak čert :roll: :roll: :roll: Ale musím, páč jsem se po těch Velikonocích rozjela a dlabu sem-tam sladký :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
16.4.09 17:42

Ahoj holky,

my byli dopol na plavču,pak dvě hodiny venku,z toho Vítek spal asi 40 minut :roll: .Pak jsem byla na stříhání a Vítek usnul po svačině a spí už hodinu a půl 8O No a v sedm chodí spát,tak nevím jak to dneska bude…Podle mě už má prostě půlnoc 8)

Týnko to je super ty pihy :)

Veru to je teda smůla,ale nějak to překlepete a zas budete lítat po venku! :wink:

Evelín tak aspoň jeden marůdek už je lepší :wink:

Katy představ si,že já ještě hrozny nezkoušela,dneska jsem je Vítkovi koupila a taky mandarinky,tak uvidíme.Musím vůbec začít jíst ovoce,Jiřulka ho nejí vůbec,manžel o to nestojí,tak aspoň já s Vítkem se budem cpát horem dolem :D
S tím flekem nevím,vždycky v časopisech jsou různé rady,ale já hned všechno zapomenu.. :oops:

Mikulenko jen jsem nahlídla na video a taky jsem čuměla,jak Mik hledá čápa a žábu 8O 8O :D Je teda moc šikovná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.4.09 18:49

Veru, Evi, Vy pouzivate Ulrich na prani a do mycky??? POkud i do mycky, tak mate tablety nebo ten tekuty pripravek? Ja s tabletami zatim nemam vubec zkusenosti, tak nevim, jak moc dobre to myje???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
16.4.09 19:10

Tak stranky uz zase slapou,dela nam je moje 16leta neter,musim kazdy den posilat fotky a videa,jinak je zle 8O :wink:
Diky za pochvaly,je to kecka ,to jako jo,zvirat umi asi 25-30 ani nevim,u vetsiny i zvuky jak delaji ale u nekterych je to tezky vymyslet jak delaji(zirafa,velbloud… :?: :lol: )ale v knizkach a tak je ukaze..Je to zviratkomil-asi po rodicich :roll:
Jinak vas je tu moc a pisete jak divy 8O nestiham,neorientuju se :nevim: nemate nekde seznamek?ja si teda uz pomalu pisu svuj na papir :wink:

VERCO taky me zajima,jestli je opravdova spala-nebo by mohla byt ,nebo co to je 8O preju at je lip a doma to utece!

TYNO -pihy jsem si vzdycky prala,je zvlastni jak si clovek vzdycky preje to co nema,neter si zehli krasny vlnity vlasy a ja si svoje hrebiky vlnim jak to jde(a vydrzi to 20minut :twisted: )

EVELINO kostel je v Otrokovicich,manzel odtamtud pochazi a taky jsme tam par let bydleli,miluju to tam,cely Zlinsky kraj,hned bych tam sla bydlet,ale mohlo by to byt bliz k Praze :oops: tu taky muzu :wink: a delala jsem cely zivot taky kone,od detstvi.S manzelem jsme trenovali i v CR spolu,trenujeme klusaky,to jsou takovy ti s vozickem(sulka) ktery tahnou za sebou :lol:ale nez me k tomu manzel zlanaril ja delala cvalaky i jsem jela par dostihu…

No a vic nevim,mate tu myslim 2 tehulky?Terka a druhou ted nevim :oops:
Mala chrni,matersky centrum ji vzdycky utaha.Jinak spi vetsinou 2 krat,zalezi v kolik rano vstanem a jak dlouho spi po obede.Kdyz spi 2,5 az 3 hodiny a vzbudi se v 15hodin tak uz nejde a jde az v 21hodin.To chodi kazdy den spat kolem 9vecer a rano vstava kolem 7,45az 9 :wink:
Zuby ma dole 4 a nahore 3 a dalsi se klube,nikdy s nimi (TUK TUK TUK) nemela problem.Ale spicaku a spol se teda desim 8O to uz bude asi horsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
16.4.09 19:21

Jo bezplenkova metoda,tak zaklad je to ze se dite takzvane nevysazuje na nocnik,ale davame ho kdyz ono samo chce.Takze se zacina tim ze sledujete dite kdy vykonava potrebu a zacnete mu pri tom rikat nejake slovo(my AAA a taky BOBEK a CURANI :lol: ).Ja zacla protoze mi mala kolem 10mesicu zacla obcas rikat kdyz curala.Tak jsem v tom aby mi to rikala podporovala,pochvalou,tleskanim a opakovanim AAA.

U nas to dobre fungovalo kdyz byvala jen tak rozbalena na podlozce,pocurala se a ja rikala AAA a CURA…(ted uz mi z ni zdrhne,samo..),takze jsme koupili nocnik predevcirem a uz jsme 2krat stihli curani a vcera i kakala.

Ale nemame to uplne vychytany,nekdy rekne az je hotovo(ale za to je taky pochvala) a nekdy vubec.Dobre se to dela v lete kdyz jsou doma jen v plince,to se stiha.Jinak je to zalozeno na tom ze dite fakt neumi zadrzovat sverace a „cekat“ s cuarnim a spol na nocnik,takze clovek musi byt rychlej.
Ale dite si uvedomuje ze bude delat potrebu a je fajn kdyz to oznami trochu dopredu.
Praktikuji to uz od narozeni a treba 4mesicni deti to umi oznamit 8O tyhle prcky pak davaji nad umyvadlo…(ale to ja nedelala..)
vic tady: http://www.mokosha.info/…egory/31/76/
taky na- noseni deti -je o tom diskuze. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.4.09 19:30

Mikulienko, takze v Otrokovicich je ten podobny kostel :D A kone teda zavidim 8) To musi byt krasny, o me mamka moc bala, tak me nechtela poustet jezdit, jinak bych tomu asi taky propadla :( :wink:
A te metode uz jsem asi taky nekde neco cetla, ze to jde prave i u malych miminek, ale cim je Stepan starsi, tak tim min poznam, ze vykonava nejakou potrebu, ja to vzdycky poznam po cuchu, ale to uz je pozde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
16.4.09 19:58

Evelino ty jsi slovenka ze mi pises tak krasne-MIKULIENKO :lol: moc hezky,fakt!
No jo kone jsou fajn ale taky drina,tim ze jsem makala od mala-dobrovolne :wink: -tak ted si to s malou doma fakt uzivam,hrozne me to bavi a kone mi vubec nechybi :oops:
Jinak u nas kakani prave v pohode,mala je hrozna tlacilka asi to chce mit rychle za sebou tak tlaci a nekdy si pri tom i zarve,pritom nema nijak tuhe bobky..spis to curani je tezky poznat a tak je to dobry trenovat s rozbalenym prckem,jenze na to je ted uz pozde,lezet jen tak na podlozce -alespon u nas nehrozi… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.4.09 20:03

ahojky holkyyyyyyyyyyy!!!
Tak hned na zacatku … zdraviiiiiiiim Mikulenkuuuu , víííítam, ted jsem cucela na stranky, mala je uuuuzasna!!! A hlavne me uplne dojalo video z 12roku! Jsem si myslela jak je Sanel sikovna!! KDEPAK!! MALA JE UZASNA!
SIkulka nejsikovnejsi!!!! Fakt me to dojalo!! Ja jsem porad zahledena do toho, ze mame miminkoo … me ty prechody vzdy desi, neco noveho, rezim, vek … to ze proste uz to neni mimino … ze vnima a moc dobre vi co a jak.
Fakt uzasna!!! Jinak Sanel rika eeee a kadi a cura do nocnicku … denne … a prislo to tak nejak samo … taky to ze tam proste sedela … a tleskala si a tleska porad. Ted zlobi u jidla, naucila se vylezat z zidlicky a za:,–(ne chce jen stat a beda kdyz ji po:,–(im … jezisi to je hysterak …
Verunkoooo Domíííí preju brzske uzdraveni a hlavne at muzete co nejrychleji ven!!! Ta doba tech vysledku, to me vzdy tak stve!!!
PRdelka mala! Hlavne ze neprudi …ze neni uknouranek …
Jinak Sanela zvolila jiny druh lezeni, tak jsem prve byla vydesena, zda to nemam resit, ale asi jen blbne … zacina pekne ale pekne lumpacit, z nasi sipkove ruzenky je zvedavka zvedava co v kocarku ziiiza a vse pozoruje a ne a ne usnout … takze uz spi jen jednou denne, nekdy kdyz jsme autem teda usne hned, ale dneska treba jen 30minut :) Ale zase spi krasne celou noc.

Týýýnko juuu pihyyy, fakt roztomily … a brzo vid??
Sanel ma jednu, na nozicce … ja furt cekam zda bude zrz … na slunicku je jasna, ale rasy tmavsi, nevim, kazdej rika neco jineno …
Eveliin super ze nemoc ustupuje!!!
Jinak ja jdu zehlit … vic si bohuzel nepamatuji … :( 'Udelame nejakej seznamek rocni?? I s foto???
Krasny veceR!!! Pusuuu vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
16.4.09 20:12

Ahoj holky,
nějak jsem teď nestíhala - dostala jsem dvě pracovní nabídky (oboje práce z domova), tak jsem o tom jednala, měla schůzky atd. … jedno beru, u druhého ještě čekám na bližší info, ale zatím to vypadá jako hodně práce za málo peněz :roll: tak do toho asi nejdu. Ale oboje je z domova, což je super :D

Evi, náhodou pro mě je info o přesnídávkách cenné!!! Vůbec jsem o nich nevěděla 8O My to využijem, protože děti snědí každé odpoledne každý 200g přesnídávku, a jelikož kupuju výhradně neslazené, tak to trošku leze do peněz :? Jablečné pyré děláme doma, ale ty ostatní vyhledám a vyzkouším, dííííky! :D

Veru, jejeje, to mě mrzí, chudák Domísek :( :( Já se už těšila, že se zítra uvidíme na cvíču (jdu s Ondrou), a prd :? Jinak moje děti nosí 68-86 (pěkná přesmyčka :lol: ), ale většinu mají 74.

Jinak já s nočníkem nespěchám - konečně si s dětmi užívám v posledních týdnech trochu pohody, a ono vysledovat u DVOU dětí, kdy kdo tlačí atd., na to zatím fakt nemám… :oops: :lol: :lol:

Jdu balit na ten náš baby-free víkend :lol: :lol: jsem na to děsně zvědavá… jaký to bude, jak si to užijem, jak to zvládnou děti i mamka… ale především se moooc těším!!! :oops: :D :D Krkavčí osoba jsem, co?! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
16.4.09 20:21

Ahojte, to jsou tedy zpravicky!
Veru , hlavne se brzy uzdravte, at si uzijete plavco i cvico. Byt doma hlavne v tomhle pocasi… :cry: , ale brzy se bude ochlazovat (aspon neco!).

Evelin , v Anglii bylo fajn, podnikli jsme vylety do Whitby, Knaresborough a prosli jsme si i Harrogate. Navstivili rodinnou restauraci-kavarnu Betty´s, ktera je jen v Yorkshiru a uzili si anglickou pohostinnost :D . Bylo tam supr, i pres to pocasi, skoda ze ted nikam moc uz jezdit nebudem. Svagrova hned v pondeli letela za svagrem do Beirutu, budou cestovat po Libanonu, Syrii a Jordansku, ted momentalne mame od nich zpravicky z Petry. Hned bych jela taky!

Katy , fleku od jablka bych se taky potrebovala zbavit. mela jsem strach z mrkve, bananu- vsechno se vzdy vypralo, ale jabko mi znicilo par bodycek…zkousela jsem i sul na skvrny, vanish a vse bez uspechu.

Mikulenko , vitej :-) . Ta druha tehule jsem ja!
A mate v okoli nejake zname nebo jsi tam jako kul v plote? A v ktere casti Kanady bydlite? Mozna to tu uz padlo, jen jsem nedocetla posledni stranky… A na tu tvou sikulku se taky musim kuknout, uz jsem zvedava!

Asi jsem na nekoho zapomnela, nejak se zatim moc neorientuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.4.09 20:33

Simiiiiiiiiiiiii jsi dobraaa, snad Ti prace vyjdou …
my jdeme zitra plavcit, tak se taky tesim … a velikosti uz jen 12-18. takze 86. Kazdej rika ze je dlouho, cuci z kocarku, tak pak schvalne vlozim …
Mahuuuul ahojky, a jooo vy jste se vratili z Uk. SKoda pocaska, ale urco jste si to uzili :) a probehl next???
Jak se citis??
Co nase druha tehulka??
Jinak ta moje kamoska, ma 10 mesicni holcicku a ted je 10tt, kojila ji plne a dr zakazala, ze dne na den prestala, Emca se s tim popravala neuveritelne .. a to byla zavislacka nejvetsi …
jak jste na to vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
16.4.09 20:54

Adiko , Next probehl ale jen v Harrogate a tam je takovy omensi, takze podzimni bundu, kterou jsme chtela, jsem nevybrala…me nastesti nakupuje svagrova vzdy v akci, takze uz mame nakoupeno :wink: na hodne dopredu.
A s kojenim jsem myslela, ze vydrzim dele… Sice mi na gynde nekompromisne rekli, ze bych mela skoncit a do prukazky mi sestra napsala 10 mesicu. V te dobe jsme kojili 2×denne, pak se vecer Kubik sam odstavil, takze nam zbylo jen ranni kojeni a to jsme skoncili presne v roce +/- par dni. Nastesti to zvladl vic nez dobre, par dni jen ukazoval prstikem na prso a ham-ham-ham :lol: :lol: Jen umele mleko mi nechce, zatim ho nenutim a nahrazujem to mlecnymi vyrobky, ale zitra to zas zkusime. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.4.09 20:57

Mikulenko :lol: Zadna Slovenka, jen jsem si Te nejak zafixovala jako Mikulienku, tak snad to nebudu moc plest :oops: :wink:

Simi, Ty teda jedes s tou praci 8O Taky nekdy odpocivej! Ted budes mit valstne prilezitost, ze? :wink: 8) Krasne si to uzijte! Ja uz se taky tesim do Belgie :D

Mahule, tak vylet se evidentne vydaril :wink: A kubik to zvladl v poho? A hod sem nejakou fotku pupiku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
16.4.09 21:27

ahojkyyyyyyyy, tak jsme dneska byli na výletě na Severu, přivezli sme babičku, at to tady u nás taky „vidí“…tak jsme všichni za ten den docela pěkně utáhlí…

Simi: gratuluju k práci, jsi šikulka…

Mahul: vítám tě z Anglie, ty jo, tak vy jste už odstavený??

Adiko: no já teda koukám, že kamarádka musela odstavit…já dr zatím neříkala, že kojim, tak uvidím na kontrole…

Veru: jejej, to mě mrzí, že Domča musí brát antibiotika, tak ať to doma zvládáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí