Poradna duly
Jana Čurdová
Holky ten nocnajz neni az tak obr
spis Mikulas je prcek
tenhle byl snad nejmensi co jsem tu objevila,jinak maji takovy kresla na nozkach-no z toho by akorat spadla na kokos…Jeste chci jeden z Ikei,tam maj uplne ty obyc jako v CR byvali…
Jinak jojo keca celej den,rekne si kdyz chce banan(ban) a kdyz jogurt(BUU-kravicka) takze docela buzerace vuci moji osobe. ![]()
Tak za chvilku jdem na tu prochajdu mame 23stupnu ![]()
TYNKO- to jste si to uzili se vsim vsudy
ja byla s malou parkrat v CR a byla to parada,ted si to zjistuju tady a chci zase chodit.
Mikulenko: Jj, přesně
Je to paráda…jen kdyby mi při oblíkání neutíkal
Myslím, že by jsem to příště mohli zvládnout i sami dva, i když už to nebude taková sranda jako když nás je víc, nebudeme se bát vlka nic
![]()
A to je docela „sranda“, vždycky si hned neuvědomím, že žijete v Kanadě
a pak se divím, že jdete na procházku navíc s 23 stupni
![]()
A mám vyžehleno, jupíííí…poslední dobou mi to přijde stejný zabiják času jak to učení
Tam už mám SNAD nabiflovanou jednu část a teďka „hurá“ na jazyk- teda německý
Ale to až zítra
![]()
A ještě link na Adamovo videjko z MC, je to jen kousek, nějak se nechtěl nechat natáčet
![]()
Manža se mi zasekl v kuchyni - věší si tam to své maso na sušení (už druhou várku
) a já tu na něj čekám, chceme se dívat na tv
Moc děkuju všem za tipy na spotřebiče, snad najdem něco dobrýho, co vydrží
. Zatím se mi líbí jedna trouba Whirpool (máme od nich i pračku), ale ještě se podíváme…
Adel , taky krásný míry ![]()
Mě Beník někdy spí dýl dopoledne a vynechá odpolední spaní, tak mu dám oběd, jak se vzbudí a někdy vynechám odpol. svačinu, když má oběd pozdě (nebo dám jen něco malýho) a pak dám víc jídla na večeři
Mahul , my právě plyn v domě nemáme, takže chceme elektrickou troubu i sporák (a zavádět plyn teď asi nebudeme, možná jednou…). Teď máme sporák na plyn. bombu, což je sice levnější než na el., ale ta bomba v kuchyni se mi moc nelíbí ![]()
My si s manžou moc dárky nedáváme - každej si koupíme, co potřebujeme
. Ale když už, tak jsem mu koupila většinou něco na pc
Verčo , to máte dobrý, že už jste tam měli spotřebiče, alspoň nemusíte řešit, který vybrat ![]()
Mikulenko , taky čučím, jakej fajnovej nočník má malá. Na tom se musí sedět jako v křesílku ![]()
Evelín , klidně si na nějakým brněnským srazu můžeš vyzkoušet ty naše, jestli si je teda do té doby nekoupíš (my je máme z růžovýho pantera) ![]()
Týnko , ono je rozlišený jestli je nočník pro holčičky nebo chlapečky?
Máme obyč nočník z Tesca myslím, Benda do něj čůral a kadil jen jednou a trefil se
![]()
Taky mě chlapi dnes nechali ráno dospat
![]()
Manža už je tu, tak jsem čumět na tv ![]()
RYNTYNTYNKo..no parada..ty mas v spotrebioch pekny prehlad
a materske entrum mate pekneeee ![]()
gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, ze ti Adamek povedal „mama“ naadheraaa..juchuuuuuuuuuuu
a nech ta chlapi pekne aj nadalej nechavaju spinkat
MIKULENKO..no to avse dlhe snazenicko nezavidim..ale teraz to uz bude myslim lahsie..ked uz am clovek jedno dietko..neupne sa na tos nazenie tolko..aspon dufam ![]()
no..my by sme chceli este surodenceka pre drobca..ale i keby sa nezadarilo.sme stastnyy za MAtusiacika ![]()
MAHULKO..ja nikdy neviem,co manzelovi.raz som ho objednala na kozmetiku
uz som bola zufala, ze co..a jemu sa to pacilo ![]()
u nas vonku hnusne..zima..no dufam, ze z dneska drobec neprechladol
fuj..hem zas tepluko… uz som rozhyckana…
a musim sa pochvalit..MAtusko rkasne zapsava..len sa nacucne..otoci sa nabok a za chvilu hajaaa..uz ho enmusim na rukach roznasat
![]()
to ako viac cupitaa..taks a riaadne zmori ![]()
ZELVI..jeeeejda..ten stojan na sparatka..to ej nieco uuzasneeee…:D
![]()
MIKULENKO..no tusim ma so zabavu postarane..pusinka jej vkuse ide
fotky nadherneee..satle sa naadherne usmieva ![]()
a ja som ani enzistila, ze ej to nocnik, kym to tu ZELVICKA nespomenula
fakt velky..ale aspon pohodlnyy ![]()
EVELINKO..ja myslim, ze vam to teraz pojde lahsie..aspon mne hovoril dr..ze telicko je uz nastartovane..ze cim dalej.tym lepsie ![]()
no..ja mam problemy so zrazanlivostou krvi..moc hustaa..cize ak neebriem lieky , miminko nema zivinky.. a blbe je to, ze sa bez liekov neviem dosatt ani po 5tt
cize ak budems nazilkovat..tak po ovu appat lieky..ale to nie je taky problem, ked uz o tom viem
len ak bude snazilkovanie dlhee..bude to cvelku zahul pre pecen ![]()
TERKO..olalaaa..tak nech Paja pekne aj andalej hajkava..aspon si trosku oddyhnes…dufam, ze ked haja..tak oddychujes..nieze daco robis v domanosti???
![]()
a ktos a nahodou nudiii..tu je „par“ fotiek
tu su fotky z 13.mesiaca
http://zulok.rajce.idnes.cz/13.mesiac/
a Velkej Noci
http://zulok.rajce.idnes.cz/Velka_Noc/
a s horalkou
http://zulok.rajce.idnes.cz/…kova_sonata/
ZULOK- To mas tedy s tehotenstvim komplikovane
u nas to bylo spis ze tomu nechame volny prubeh,zadny nervovani(coz u me samozrejme nefungovalo a testila jsem jak diva
)No po roce a pul mi Dr rekla at doma predam manzelovi tel. cislo a zajde si na spermiogram…Manzel vydesen prosil at mu dam jeste 2 mesice,ze to zvladne-a zvladnul
strach mu nedovolil o spermiogramu ani premyslet ![]()
Fotky jsem ti zkoukla skoro vsechny
moc pekny,hezka je ta jak jedi s tatkou tatranku a prekvapene na sebe ziraji ![]()
To je fajn ze ti maly takhle usne,u nas jedine u prsa nebo s revem… ![]()
ZEBRUS- susene maso jo
to by se tady manzelovi libylo,tady to hodne poziraji-ja teda nee ![]()
TYNKO- video super!!kolik prcku uz tady vlastne takhle tape,to u nas nehrozi teda jeste dlouho rekla bych…Mik nechce ani za ruce,ne ze bych ji tak chtela vodit-jen obcas ,ale nema zajem.. ![]()
Tak ja jdu dozdobit dort,kamaradi potvrdili ucast,takze oslava bude.Minuly tyden nam to vychazelo na velkou noc a v sobotu byl jeste pust a v nedeli vsichni v kostele a rodinne obedy…takze to bude zitra
![]()
Dobré ráno!
Týnko, Jonáš je 28., měl 50cm a 3,36kg. Roční míry se dozvíme nevimkdy. A za seznam dík!
Jo, bazén… to máte prima, už se těším, až se zas taky dočkáme- naše plavčo zruinovala ta mrcha salmonela…
Evelíno, Jonáše jsme poprvé svezli ve vozíku- vybrali jsme jeden v Brně
před pár lety. Odpruženej není, což mě mrzí, ale J už je docela velkej, tak to snad tak nevadí, zato je „polohovatelnej“, až do pololehu. No, a to kolo pro Emu ještě nemáme…
A musím vám říct- měla jsem taky víkend skoro bez dětí
- pátek odpoledne a celou sobotu jsem byla na semináři- po x letech jsem vyzkoušela, jak funguje mozek. Nechci to zakřiknout, ale snad to ještě jde, většinu jsem pochopila, tak snad i něco uchovám ![]()
Jo, a hodně opožděně- myslím, že jsem ošidila Sanelku, Páju, Beníka a vlastně i Mikulenku o přání k narozeninám, tak se nezlobte
a pozdě, ale přece všechno nejlepší!
Dobré ránko,
tak u nás to vypadá,že bude hezky,ale teplo asi moc ne,ráno bylo jen 5 stupňů ![]()
Zuločku krásné fotky,jak dělá Matuško žemlovku a ty horalkové ![]()
Týnko je vidět,že byl Adámek v MC spokojenej ![]()
Mikulenko u nás se neťape zatím ani kolem nábytku
![]()
S tím mluvením,zrovna jsme si s manželem říkali,jestli bude Vítek tak užvaněnej jako jeho brácha,tak se máme na co těšit ![]()
Holky co už máte mimča po roce,když vaříte,už trochu dosolujete?
![]()
Ahoj holky,
my jsem si užili překvapivě sluníčkového dne
Odpoledne jsme vyjeli s tříkolkou
pak dám foto
![]()
Mikul: To mi připomíná, Veru je strůjcem seznámku s heslama a přihlašovacími jmény na rajčátka (teda www.rajceides.cz) a tam máme vesměs všechny fotky dítek
![]()
Já bych ti to mohla přeposlat na email, ael smazala jsem si celou svoji složku, takže to opět nemám (jj, už jsem byla jednou tak šikovná
)
![]()
Evi: A kdy půjdete na kontrolu ? A super že jsi si „odpočinula“ od dětí a na jakém semináři jsi byla?? Mě jeden čeká v květnu
![]()
A že je řeč o těch vozítkách za kolo…dneska tady taky s ním dorazila ségra se švárou a malým, oni hodně jezdí na kole a taky si musí ještě koupit odpružení
![]()
Ahoj holky,
tak u nás špatný,Vítek byl až do oběda v pohodě,v půl dvanácté jsme ho dali do židle a hned začal tlouct špačky,jako když utne.Takže šel spát bez jídla a spal skoro 3 hodiny
Ani pak to jídlo nechtěl,normálně jsme šli ven,pak to vypadalo,že má hlad,tak snědl půlku jogrtu.Byl v pohodě,ale když jsme jeli domů tak zvracel a doma ještě jednou.Má teplotu a spinká po kojení.Už mu to zas vylítlo,ale zatím nezvracel
Dopoledne měl i průjem,ale od té doby nic.Tak se bojím.. ![]()
Fotečky
![]()
jdeme na prochajdůůů:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9236.jpg
KUUK, mamko:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9238.jpg
na procházce:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9247.jpg
na terásce, mamkooo, já jsem ukořistil nádobíčko na písek:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9250.jpg
a na houpačce:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9256.jpg
Joooo, Zuzko , Matuškovi fotečky KOUZELNÝ
A nejlepší ty žemlovkové
Krásně to skládal
![]()
Adél: Pokud vařím Adámkovi jeho zeleninovu mňamku, nedosoluju, jen mu dám kapku olivovýho oleje, pokud mu dvávám od nás, tak to teda trošku osolený má…dneska měl svoji dětskou verzi nedělního obědu: chlupatý, zelí! a kuřecí pečené (to sice bylo osolené dost, ale já jsem mu ho propláchla v převařené vodě)
ahojkyyyy, dneska jsme ani nebyli venku, Pája usnul po obědě v židličce, tak sem mu jí sklopila a dala na něj peřinku a šla si lehnout…hurá…
Tynko: krásný fotečky, Pája pořád obchází ohradu, ale za ruce vůbec nechce, to si hned sedne, tak uvidíme kdy začne capkat…asi to vypadá, že budu potřebovat sourozeneckej kočár…
jinak taky nesolím, jen do polívky přidávám trochu olivovýho oleje, drcenýho kmínu a nasekaný petrželky…
Zulok: parádní fotky
taky posílám fotečky

Pája u manži v práci..

Vysmátej Pája v kočáru
Pája model…
Ahoj holky,
dočetla jsem, ale reagovat jednotlivě asi nezvládnu
tak aspoň částečně:
Zuli , jeje, je mi to moc líto, takové problémy… ale už víš, co příště pomůže
tak už to určitě bude OK. A třeba to půjde rychle ![]()
Zebři , myčku máme Ardo, ostatní spotřebiče včetně varné desky Fagor. Máme vše 4 roky a jsme spokojení
Jen až se budeš rozhodovat, myčku doporučuju určitě tu větší, 60 cm, je to mnohem šikovnější. Navíc už jste tři - zatím
![]()
Veru , já jsem sice starší matka
ale i tak odpovím - my mimi plánovali, zadařilo se 6. měsíc, ale že budou dva, to nás ve snu nenapadlo!!!
Zase je ale fajn, že třetí mimi plánujeme až za několik let, takže mám prozatím „splněno“ a trochu si od těhu, kojení atd. odpočinu (což cítím, že fakt potřebuju).
Jinak víkend byl úúúúúúžasný!!! Holky, všem moc doporučuju!!!
Upřímně řečeno, myslela jsem, že v pátek snad ani neodjedem, malá zrovna spala, ale Ondra si tu hrál s mou mámou, a když jsem na něj koukala… nemohla jsem se rozloučit
Smíšené pocity měl i Jára. Ale… zvládli jsme to na jedničku, všichni! Děti byly v pohodě, mamka s přítelem to zvládli
vše proběhlo jako vždycky, jen děti „obsluhoval“ někdo jiný. A my jsme si to fakt moc užili - akorát já jsem půlku víkendu prospala
Ale i tak to byla paráda a zážitků spousta, a hlavně mám pocit, že jsme zase i partneři, ne jen máma a táta
(Takže mj. doufám, že jsem nekecala, když jsem hlásila BABY-FREE víkend
) Momentálně se cítím jako po 14denní dovolené, tak doufám, že mi nabytá energie chvilku vydrží ![]()