Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
521
20.4.09 23:29

Veru , vitejte mezi vlastniky pekarny Domo!! Taky ji mame,teda typ 3955. A vyber je opravdu nelehky, kdyz je na trhu tolik vecicek… 8O :lol:
Dostal ji manzel k minulym narozkam a velice si ji pochavluje, pry nejleopsi darek! A to mi pripomina, ze dalsi narozky jsou zitra! A ja nic nemam. Zatim jsou napady jen v hlave - 1)poukaz na kosmetiku(uz mu to slibuju moc dlouho, ze mu ten pocit taky dopreju a nekam ho objednam-navic vby taky potreboval procistit pory na obliceji)

1. nejaky vikend v penzionu-idelani by bylo bez naseho draheho ditete,to ale nehrozi,protoze ten se nas drzi jak klistatko :lol: :lol:
  2. poukaz na skolu smyku-to je ale az v Moste :(
  3. tasku na doklady
    ty drazsi asi vyradim, protoze jsme si uz nadelili Anglii, coz nas vystavilo na pekne dlouho :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
21.4.09 09:03

Ahoj holky!
My už jsme taky pár dní doma ze Slovenska,dovču jsme si užili,počasí jak v létě!Taky jsme slavili Matýska narozeniny,Veľkú Noc-Dorča měla trochu šoky z polévání vodou.Bylo nám tam moooc fayn.
Teď už musím naskočit zpátky do koloběhu rodinného života…
Všechny vás moc zdravím!!!!
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.4.09 09:15

Dobré ránko,

Pacal zdravím :wink:

Tak Vítek už je v pohodě,akorát má pro změnu průjem,takže dietka :roll: Ale noc běsná,3× se vzbudil a řval,zuby…ach jo,dávala jsem mu i čípek.Tak dneska odpol už půjdem i ven :wink:

Mahul hlasuju pro kosmetiku nebo víkend v penzionu - i s drahým dítětem :D Ať je špičák brzy venku!

Zuzi krásné míry,Terinka bude asi modelka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.4.09 10:32

Ahoj holkýýý,

my jsme to měli včera časově a celkem dost náročný…Adam vstával už v půl šestý spal jen jednou a to po O a JEN půl hodinky :roll: :? :roll: Je teda fakt že odpadl už v šest a navíc spal dnes do sedmi, budiž mu odpuštěno :) :) :) A večer aerobic a pak jsem padla za vlast já :lol: :lol: :lol:
A že jste se včera činily :-) :-) :pankac:

Evelín: Uričtě to nevzdávej!!!! To dáš 8) 8) :wink:Zuzko ty taky :wink: :wink: :wink: , holky, moc vám držím pěstičky pro štěstí!!!!
Já jsem včera poslala přihlášku a teda za ty prachy, které jsem do toho všeho investovala se tam teda MUSÍM dostat nebo vyhodím tisícovku oknem :roll: :lol: :lol:

Adél: U nás se dneska bude asi taky dietka, jelikož už jsem A. od rána třikrát přebalovala…a přeju, ať je Vítkovi brzy líp :wink: :wink: :wink:

Mahul: Jééé, tu už jseš skoro v polovině :) :) :) Já bych hlasovala pro víkend v hotýlku i s dítkem :wink: :wink: :wink:

Pacal: Ahoooj :-) :-) :-)

Zuzko: A malá má krásné míry :D :D :D
A že nesmí do tří let ani tu dětskou kuřecí šunku??? 8O 8O 8O Já ji malému taky dávám ......, ale třeba na kojeni. net ji doporučují už od 9 měs., záleží hodně na názorech dr. jeden co ti doporučí, ti druhý zakáže…takže já ji budu dávat, ale ostatní uzeniny nemám v plánu :wink: :wink: :wink:

A koukám, že všechny vesměs-solíme dětem stejně :) :) :) A ty skleničky jsou někdy přišernost :roll: :roll: :? …tak třeba zrovna od Hami nedvám rybu, houby a ani tu grafitovanou brokolici…špenát Adam miluje, tak kupuju BIO mražený a dávám mu ho s br. kaší, to mi sní i 300g 8O 8O :)

Terko: A měla jsi připravený pro Pavlíka růžový věcičky? Jáj sem šla dotiž do porodky s modrou výbavičkou a kdyby nám řekli po porodu, že to je holky, bych teda byla dost vyjukaná :lol: :lol: :lol:
Na druhou stranu je krásné si to neříct, vydržet to a mít překvápko, ale to já bych taky nevydržela, akorát přště si to necháme taky říct, ale vytrubovat do světa už to nebudeme :lol: :lol: :lol:

Mahul: Ať zoubek rychle vyroste a netrápí! :wink: :wink: :wink: Nám se asi taky bude klubat něco dalšího…

Adam spinká v postýlce, kuřátko se mi peče na oběd a já jdu něco udělat :roll: :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
21.4.09 11:33

Ahoj holky,
tak naše roční míry: Ondra 9,88 kg a 72 cm, Silví 10,18 kg a 72 cm (což je záhada, páč v 10m měla 73 cm - asi se mi, holka, zmenšuje :lol: ). Takže mají skoro přesně trojnásobek porodní váhy, Silví o trochu víc, malej zas o pár gramů míň, ale jsem spokojená :D Myslím, že Silvinka má větší přírůstek váhy proto, že začala lézt až 2 měsíce po Ondrovi a staví se teprve necelý měsíc, zatímco on už od začátku února.

Týnko , normálně s kuřetem mi nedělej chutě! :wink: :lol:

Adél , paráda, že je malýmu už líp, i když teda ta noc stála asi za to :roll:

Jinak na kojeni.net doporučují šunku od 9m, to je pravda, ale píšou „drůbeží dušenou“ :! Takže žádnou vepřovou… a jestli se dušená taky udí (aby to byla uzenina), to nevím :?: Jako proti dušenému drůbežímu masu určitě nemůže být námitek…

Jinak nám dr. říkal, že už můžou ryby 8O ale s tím radši počkám do toho roku a půl… však to bude za chvíli 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.4.09 13:22

Vsechno nejlepsi Adamkovi k prvnim narozeninkaaam , at je i nadale tak roztomiloucky a plny energie a dela tim mamince i tatinkovi velikou radost :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.4.09 13:24

Simi krásné míry :D Šunku jsem teda ještě nedávala,zkoušela jsem jí Vítkovi nabídnout,ale nějak neměl důvěru,ani plátkový sýr se mu nepozdával :roll: :wink:

Týnko Vítek měl nadílku 2×,hned ráno a pak znova,jelikož jsem mu dala Nutrilon :roll: K svačině nic a k obědu asi 3 kousky těstovin,nakojila jsem ho,bramboru s mrkví nechtěl.Je teda pěkně nejedlej :?
Kuřátko asi bude o víkendu :)

Ale vypadá to,že snad konečně Vítek začal pít,snad mu to vydrží :! , vždycky,když mu nabídnu,tak se normálně napije,hurááá :dance: :wink:

Jdem se chystat na hřiště,jsem zvědavá,jak se tam Vítek bude tvářit,spal zatím jen půl hodiny :roll:

oslava: :-)Adámkovi všechno nejlepší k narozeninám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.4.09 13:26

Vic napsat ted nestiham, byla jsem rano na „svem“ plavani a odpoledne mame plavani s Terinkou, tak moc nestiham..vecer bude vic casu, Tom jde na pivo a asi to mysli vazne, protoze nechava auto v praci a vyzvedne ho az zitra :lol: .

Moc dekuju, holky, za podporu :huban: , s Evelinkou to jiste (i diky vam :wink: ) zvladneme, jsme holky sikovne 8)

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.4.09 14:00

a jeste par vcerejsich fotek s dnesnim oslavencem :wink:

http://lh3.ggpht.com/…P4200721.JPG

http://lh4.ggpht.com/…P4200724.JPG

http://lh5.ggpht.com/…P4200726.JPG

Terezka vari :)
http://lh4.ggpht.com/…P4200744.JPG

Januska s Adamkem (v pozadi si Terinka vytvorila choditko ze zidle :lol: )
 http://lh6.ggpht.com/…P4200749.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
21.4.09 16:16

Holky to je alo počasíčko,co?!!
Byla jsem chvilku v malinách,obě detičky mi u toho asistovali. :D Celé ruce mám doškrábané.Ale zase v létě si zmlsneme na malinách!Ještě chci za:,–(it hrách a to bude alles co se mého zahradničení týče. :wink:
Doma je to zase veselé,tchýně pořád něco řeší a rýpe,kdyby nás už aspoň nechala v klidu žít.Teď zase zaperlila,prý jí máme platit nájem. 8O Dost že platíme veškerý výdaje.Brzy asi budu muset na nejakou terapii,abych se z toho nezcvokla.Nemáte holky některá milión navíc??? :D Teď bych se potřebovala dobře znát s tím jak vyhral těch 70 milónů!
Ale dost o tom.
Mě Mates odmíta salám i veškeré maso,vždy ho do nej cpu a on ho nakonci po jídle vyplive,prevítek.Je holt po mě na sladké.
TERI:Zuzuľka je ozaj kočica a ty parádní míry!!!
JANUŠ:Adámek má takovej rozumnej obličejíček…a všechno nejlepší k narozeninám!!! :-)
ADEL:jo zoubky,my máme teď konečně trochu klid,ta druhá dvojka nahoře nás potrápila! :evil:
SIMI:tak u dvojčátek bych čekala nižší hodnoty! Paráda!:potlesk:
Dopolko jsem byla v bazaru v MC,ale nic moc jsem tam neobjevila,akorát kšiltovku s opicema!nextovou! :wink: :roll: Měla jsem dost z dvou mamin,které se čílily jak jsou ty věci drahé,prý padesát korun to je moooc,to jsou skoro dvě eura… no pik-pik jak vraví Dorča.
no trošku jsem se zapojila,jdu ještě ven,Matese už to tady neba…papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.4.09 18:41

ADÁMKOVI VŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM!!!!! :dance: :dance: :dance: :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.4.09 18:47

Ahoj holky,

Pacal: No nádherné :D :D :D Taky si ho užíváme venku 8) 8) 8) A malého jsi měla v kočárku nebo se chtěl za tebou dobýt do malin??? Já bych si chtěla za:,–(it jahody, ty v létě přímo miluju :) :) :) Ale počítám s tím, že spší budu mít okrasnou zahradu než užitkovou, ale R. ji chce tak halb-um-halb, tak se asi poddám :lol: :lol: :lol:

Simčo: Krásné míry mají dvojčátka a hlavně Silvi 8) 8) 8) Hned vám je zapíšku do seznámku (plus i ostatním :oops: :oops: :oops: )

Adél: Jsem to napslala špatně, já nedělám celé kuře, jen stehna a pro sebe pršíčka, jelikož nesnáším obíračku masa :-( :lol: :lol:

Zuzko: Krásný fotky, Terka je vážně kočkáááá 8) 8) 8)

Evelín, Mik: Koukala jsem, že jste přispěly do nejžhavější diskuze na emimi, taky jsem musela přispět, i když to nebylo přímo k tématu… :? :? :?

A já se dneska začínám učit resp. snad jen „opakovat“ cizí jazyk, ale předtím musím ještě něco požehlit :roll: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.4.09 19:15

Ahoj,

tak Vítek už spí,na to,že spal jen půl hodiny byl v pohodě,přišlo to na něj jako obvykle až po koupání.Ale trošku mě znervóznila jeho plínka,měl jí docela dlouho a načůráno nic moc,jak nejí.Vypil asi 100 ml,měla jsem ho odpoledne ještě nakojit.. :(

Týnko to já zas mám obíračku ráda :wink:

Pacal taky by se nám milionek šiknul :roll: ,no tchýni teda nezávidím :x Počásko super,byli jsme tři hodiny na hřišti,Vítek se popelil v písku :D

Zuzi pěkné fotečky :) Koukám,že jsi nějak aktivní 8)

Oslavencovi s mamčou to taky sekne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
21.4.09 19:31

Ahoj holky,

dnes jsem porusila Dr. zakaz a byli jsme „venku“, museli jsme jet do nakupniho centra vymenit spatnou velikost letniho kloboucku :oops: aby mi ho jeste vzali, tak snad to bude ok :wink: Jinak nic noveho, furt jsme tu zalezli :lol: :lol: ale lepsi se to, ryma skoro pryc, uz at je to pryc!!! 8)

Adel , manzel taky miluje obiracku, delame vzdy cele kure a on si vychutnava ty zadicka, biskupa (fuuuj :lol: ) a tak :wink:
To je dobre, ze je Vitkovi lip. S tou plinkou - Domca taky nekdy ma plinu uplne suchou, i kdyz vypije hodne :roll: nevim proc, ta predtim, nebo potom, je treba uplne plna a nacucana, tak neboj :wink: Uvidis rano..

Mahul , tak to jsem rada, ze jste s Domo spokojeni, dnes teda jeste neprisla, jak slibovali, tak snad dorazi zitra :P Uz se tesim, az tam poprve neco spatlam :wink:

Zuzi , fotky jsou krasne, Terezka je fakt princeznicka, je super, jak nektere deti maji hoodne vlasku :lol: No a roztomilemu oslavenci to samo moc slusi takyyy! :lol:

Takze mu prejeme s Domcou vse nejlepsiiii!! :P :P Stesti a zdravi a tak vubec :wink: vsechnoooo skvele! 

Ahoj Pacal , no pocasi je kraaasne :lol: Koukame se na nej z okna :wink:
A sazite? My vzdycky, kdyz je jackpot nad 100 mil.Kc, tak vzdy v:,–(ime, ale max jsme vyhrali snad 142 Kc nebo kolik :lol: :lol:

Simi, mate krasne miry! :wink: Tak vy jste preci meli i super miry pri porodu ne? Takove skoro vubec ne dvojcatove, skoro jako kdyby byli v brisku samotne :wink: No a ted je videt, ze je pekne krmis 8) :wink:

Terko , sipku do vody jooo? Paja predpokladam, ne ty? :lol: Tak to bych teda chtela videt, i jak vcera Mahul psala, ze je filmovali pod vodou 8O Jeeee, my byli na tom plavcu jen 1×, dnes jsme uz podruhe vynechali :? :cry: Domca snad nikdy sipku skakat nebude :lol: :lol:

Tynko , ja tu diskuzi cetla asi 2×, dnes jsem na to zavitala a nemam silu tam neco napsat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
21.4.09 19:43

Ahoooj!

Dnes jsem mela hlidani na dopoledne i odpoledne, tak jsem se mohla venovat uceni a kdyz jsem se potrebovala odreagovat, tak jsem sledovala „zhavou“ diskusi na emimi. :wink:

Adamkovi, prejeme kraaaasne narozeniny!!! :dance: :-) :-) :srdce:

Simi, ty jo, dvojtka jsou uplne ukazkova s vahou i mirama 8O :D Parada!

Mahul, vikendovy pobyt zni jako darek moc hezky, a ve trech to bude apson vetsi sranda :lol: Ale ta kosmetika je taky zajimava, zvlast pro muze 8) :wink:

Mi teda s tim kuretem delate chute :twisted: Mam ho v mrazaku, tak na nej asi dojde o vikendu :wink:

A taky moc dekuju za povzbuzeni, fakt mi to pomaha :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital