Poradna duly
Jana Čurdová
Veru , vitejte mezi vlastniky pekarny Domo!! Taky ji mame,teda typ 3955. A vyber je opravdu nelehky, kdyz je na trhu tolik vecicek…
![]()
Dostal ji manzel k minulym narozkam a velice si ji pochavluje, pry nejleopsi darek! A to mi pripomina, ze dalsi narozky jsou zitra! A ja nic nemam. Zatim jsou napady jen v hlave - 1)poukaz na kosmetiku(uz mu to slibuju moc dlouho, ze mu ten pocit taky dopreju a nekam ho objednam-navic vby taky potreboval procistit pory na obliceji)
Ahoj holky!
My už jsme taky pár dní doma ze Slovenska,dovču jsme si užili,počasí jak v létě!Taky jsme slavili Matýska narozeniny,Veľkú Noc-Dorča měla trochu šoky z polévání vodou.Bylo nám tam moooc fayn.
Teď už musím naskočit zpátky do koloběhu rodinného života…
Všechny vás moc zdravím!!!!
papa
Dobré ránko,
Pacal zdravím ![]()
Tak Vítek už je v pohodě,akorát má pro změnu průjem,takže dietka
Ale noc běsná,3× se vzbudil a řval,zuby…ach jo,dávala jsem mu i čípek.Tak dneska odpol už půjdem i ven ![]()
Mahul hlasuju pro kosmetiku nebo víkend v penzionu - i s drahým dítětem
Ať je špičák brzy venku!
Zuzi krásné míry,Terinka bude asi modelka ![]()
Ahoj holkýýý,
my jsme to měli včera časově a celkem dost náročný…Adam vstával už v půl šestý spal jen jednou a to po O a JEN půl hodinky
Je teda fakt že odpadl už v šest a navíc spal dnes do sedmi, budiž mu odpuštěno
A večer aerobic a pak jsem padla za vlast já
![]()
A že jste se včera činily
![]()
Evelín: Uričtě to nevzdávej!!!! To dáš
A Zuzko ty taky
, holky, moc vám držím pěstičky pro štěstí!!!!
Já jsem včera poslala přihlášku a teda za ty prachy, které jsem do toho všeho investovala se tam teda MUSÍM dostat nebo vyhodím tisícovku oknem
![]()
Adél: U nás se dneska bude asi taky dietka, jelikož už jsem A. od rána třikrát přebalovala…a přeju, ať je Vítkovi brzy líp
![]()
Mahul: Jééé, tu už jseš skoro v polovině
Já bych hlasovala pro víkend v hotýlku i s dítkem
![]()
Pacal: Ahoooj
![]()
Zuzko: A malá má krásné míry
![]()
A že nesmí do tří let ani tu dětskou kuřecí šunku???
Já ji malému taky dávám ......, ale třeba na kojeni. net ji doporučují už od 9 měs., záleží hodně na názorech dr. jeden co ti doporučí, ti druhý zakáže…takže já ji budu dávat, ale ostatní uzeniny nemám v plánu
![]()
A koukám, že všechny vesměs-solíme dětem stejně
A ty skleničky jsou někdy přišernost
…tak třeba zrovna od Hami nedvám rybu, houby a ani tu grafitovanou brokolici…špenát Adam miluje, tak kupuju BIO mražený a dávám mu ho s br. kaší, to mi sní i 300g
![]()
Terko: A měla jsi připravený pro Pavlíka růžový věcičky? Jáj sem šla dotiž do porodky s modrou výbavičkou a kdyby nám řekli po porodu, že to je holky, bych teda byla dost vyjukaná
![]()
Na druhou stranu je krásné si to neříct, vydržet to a mít překvápko, ale to já bych taky nevydržela, akorát přště si to necháme taky říct, ale vytrubovat do světa už to nebudeme
![]()
Mahul: Ať zoubek rychle vyroste a netrápí!
Nám se asi taky bude klubat něco dalšího…
Adam spinká v postýlce, kuřátko se mi peče na oběd a já jdu něco udělat
![]()
Ahoj holky,
tak naše roční míry: Ondra 9,88 kg a 72 cm, Silví 10,18 kg a 72 cm (což je záhada, páč v 10m měla 73 cm - asi se mi, holka, zmenšuje
). Takže mají skoro přesně trojnásobek porodní váhy, Silví o trochu víc, malej zas o pár gramů míň, ale jsem spokojená
Myslím, že Silvinka má větší přírůstek váhy proto, že začala lézt až 2 měsíce po Ondrovi a staví se teprve necelý měsíc, zatímco on už od začátku února.
Týnko , normálně s kuřetem mi nedělej chutě!
![]()
Adél , paráda, že je malýmu už líp, i když teda ta noc stála asi za to ![]()
Jinak na kojeni.net doporučují šunku od 9m, to je pravda, ale píšou „drůbeží dušenou“
Takže žádnou vepřovou… a jestli se dušená taky udí (aby to byla uzenina), to nevím
Jako proti dušenému drůbežímu masu určitě nemůže být námitek…
Jinak nám dr. říkal, že už můžou ryby
ale s tím radši počkám do toho roku a půl… však to bude za chvíli
![]()
Vsechno nejlepsi Adamkovi k prvnim narozeninkaaam , at je i nadale tak roztomiloucky a plny energie a dela tim mamince i tatinkovi velikou radost
![]()
Simi krásné míry
Šunku jsem teda ještě nedávala,zkoušela jsem jí Vítkovi nabídnout,ale nějak neměl důvěru,ani plátkový sýr se mu nepozdával
![]()
Týnko Vítek měl nadílku 2×,hned ráno a pak znova,jelikož jsem mu dala Nutrilon
K svačině nic a k obědu asi 3 kousky těstovin,nakojila jsem ho,bramboru s mrkví nechtěl.Je teda pěkně nejedlej ![]()
Kuřátko asi bude o víkendu ![]()
Ale vypadá to,že snad konečně Vítek začal pít,snad mu to vydrží
, vždycky,když mu nabídnu,tak se normálně napije,hurááá
![]()
Jdem se chystat na hřiště,jsem zvědavá,jak se tam Vítek bude tvářit,spal zatím jen půl hodiny ![]()
oslava:
Adámkovi všechno nejlepší k narozeninám
Vic napsat ted nestiham, byla jsem rano na „svem“ plavani a odpoledne mame plavani s Terinkou, tak moc nestiham..vecer bude vic casu, Tom jde na pivo a asi to mysli vazne, protoze nechava auto v praci a vyzvedne ho az zitra
.
Moc dekuju, holky, za podporu
, s Evelinkou to jiste (i diky vam
) zvladneme, jsme holky sikovne ![]()
a jeste par vcerejsich fotek s dnesnim oslavencem ![]()
http://lh3.ggpht.com/…P4200721.JPG
http://lh4.ggpht.com/…P4200724.JPG
http://lh5.ggpht.com/…P4200726.JPG
Terezka vari ![]()
http://lh4.ggpht.com/…P4200744.JPG
Januska s Adamkem (v pozadi si Terinka vytvorila choditko ze zidle
)
http://lh6.ggpht.com/…P4200749.JPG
Holky to je alo počasíčko,co?!!
Byla jsem chvilku v malinách,obě detičky mi u toho asistovali.
Celé ruce mám doškrábané.Ale zase v létě si zmlsneme na malinách!Ještě chci za:,–(it hrách a to bude alles co se mého zahradničení týče. ![]()
Doma je to zase veselé,tchýně pořád něco řeší a rýpe,kdyby nás už aspoň nechala v klidu žít.Teď zase zaperlila,prý jí máme platit nájem.
Dost že platíme veškerý výdaje.Brzy asi budu muset na nejakou terapii,abych se z toho nezcvokla.Nemáte holky některá milión navíc???
Teď bych se potřebovala dobře znát s tím jak vyhral těch 70 milónů!
Ale dost o tom.
Mě Mates odmíta salám i veškeré maso,vždy ho do nej cpu a on ho nakonci po jídle vyplive,prevítek.Je holt po mě na sladké.
TERI:Zuzuľka je ozaj kočica a ty parádní míry!!!
JANUŠ:Adámek má takovej rozumnej obličejíček…a všechno nejlepší k narozeninám!!! ![]()
ADEL:jo zoubky,my máme teď konečně trochu klid,ta druhá dvojka nahoře nás potrápila! ![]()
SIMI:tak u dvojčátek bych čekala nižší hodnoty! Paráda!:potlesk:
Dopolko jsem byla v bazaru v MC,ale nic moc jsem tam neobjevila,akorát kšiltovku s opicema!nextovou!
Měla jsem dost z dvou mamin,které se čílily jak jsou ty věci drahé,prý padesát korun to je moooc,to jsou skoro dvě eura… no pik-pik jak vraví Dorča.
no trošku jsem se zapojila,jdu ještě ven,Matese už to tady neba…papa!
Ahoj holky,
Pacal: No nádherné
Taky si ho užíváme venku
A malého jsi měla v kočárku nebo se chtěl za tebou dobýt do malin??? Já bych si chtěla za:,–(it jahody, ty v létě přímo miluju
Ale počítám s tím, že spší budu mít okrasnou zahradu než užitkovou, ale R. ji chce tak halb-um-halb, tak se asi poddám
![]()
Simčo: Krásné míry mají dvojčátka a hlavně Silvi
Hned vám je zapíšku do seznámku (plus i ostatním
)
Adél: Jsem to napslala špatně, já nedělám celé kuře, jen stehna a pro sebe pršíčka, jelikož nesnáším obíračku masa
![]()
Zuzko: Krásný fotky, Terka je vážně kočkáááá
![]()
Evelín, Mik: Koukala jsem, že jste přispěly do nejžhavější diskuze na emimi, taky jsem musela přispět, i když to nebylo přímo k tématu…
![]()
A já se dneska začínám učit resp. snad jen „opakovat“ cizí jazyk, ale předtím musím ještě něco požehlit
![]()
Ahoj,
tak Vítek už spí,na to,že spal jen půl hodiny byl v pohodě,přišlo to na něj jako obvykle až po koupání.Ale trošku mě znervóznila jeho plínka,měl jí docela dlouho a načůráno nic moc,jak nejí.Vypil asi 100 ml,měla jsem ho odpoledne ještě nakojit.. ![]()
Týnko to já zas mám obíračku ráda ![]()
Pacal taky by se nám milionek šiknul
,no tchýni teda nezávidím
Počásko super,byli jsme tři hodiny na hřišti,Vítek se popelil v písku ![]()
Zuzi pěkné fotečky
Koukám,že jsi nějak aktivní ![]()
Oslavencovi s mamčou to taky sekne ![]()
Ahoj holky,
dnes jsem porusila Dr. zakaz a byli jsme „venku“, museli jsme jet do nakupniho centra vymenit spatnou velikost letniho kloboucku
aby mi ho jeste vzali, tak snad to bude ok
Jinak nic noveho, furt jsme tu zalezli
ale lepsi se to, ryma skoro pryc, uz at je to pryc!!! ![]()
Adel , manzel taky miluje obiracku, delame vzdy cele kure a on si vychutnava ty zadicka, biskupa (fuuuj
) a tak ![]()
To je dobre, ze je Vitkovi lip. S tou plinkou - Domca taky nekdy ma plinu uplne suchou, i kdyz vypije hodne
nevim proc, ta predtim, nebo potom, je treba uplne plna a nacucana, tak neboj
Uvidis rano..
Mahul , tak to jsem rada, ze jste s Domo spokojeni, dnes teda jeste neprisla, jak slibovali, tak snad dorazi zitra
Uz se tesim, az tam poprve neco spatlam ![]()
Zuzi , fotky jsou krasne, Terezka je fakt princeznicka, je super, jak nektere deti maji hoodne vlasku
No a roztomilemu oslavenci to samo moc slusi takyyy! ![]()
Takze mu prejeme s Domcou vse nejlepsiiii!!
Stesti a zdravi a tak vubec
vsechnoooo skvele!
Ahoj Pacal , no pocasi je kraaasne
Koukame se na nej z okna ![]()
A sazite? My vzdycky, kdyz je jackpot nad 100 mil.Kc, tak vzdy v:,–(ime, ale max jsme vyhrali snad 142 Kc nebo kolik
![]()
Simi, mate krasne miry!
Tak vy jste preci meli i super miry pri porodu ne? Takove skoro vubec ne dvojcatove, skoro jako kdyby byli v brisku samotne
No a ted je videt, ze je pekne krmis
![]()
Terko , sipku do vody jooo? Paja predpokladam, ne ty?
Tak to bych teda chtela videt, i jak vcera Mahul psala, ze je filmovali pod vodou
Jeeee, my byli na tom plavcu jen 1×, dnes jsme uz podruhe vynechali
Domca snad nikdy sipku skakat nebude
![]()
Tynko , ja tu diskuzi cetla asi 2×, dnes jsem na to zavitala a nemam silu tam neco napsat ![]()
Ahoooj!
Dnes jsem mela hlidani na dopoledne i odpoledne, tak jsem se mohla venovat uceni a kdyz jsem se potrebovala odreagovat, tak jsem sledovala „zhavou“ diskusi na emimi. ![]()
Adamkovi, prejeme kraaaasne narozeniny!!!
![]()
Simi, ty jo, dvojtka jsou uplne ukazkova s vahou i mirama
Parada!
Mahul, vikendovy pobyt zni jako darek moc hezky, a ve trech to bude apson vetsi sranda
Ale ta kosmetika je taky zajimava, zvlast pro muze
![]()
Mi teda s tim kuretem delate chute
Mam ho v mrazaku, tak na nej asi dojde o vikendu ![]()
A taky moc dekuju za povzbuzeni, fakt mi to pomaha ![]()