Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1264
23.4.09 19:43

Ahoj holky,
tady toho zase je 8O :D ditko mi usnulo az v 13.30(to bude tim ze uz 4 dny vstavame az v 9 8) )tak jsem se konecne nadlabla,uz se mi delali hlady mzitky :twisted:
Rano jsme byli vMC,bylo to fajn.Vcera jsme privezli novou sedajdu a z krabice udelali domecek-mala nadsena,hrali jsme si s tim vsichni 3 cely odpoledne 8)
Taky vcera poprvy kreslila :D uz mame vykres do ramecku :wink: koupila jsem ji k vanocum super pastelky pro prcky,ale jeste to chtela jen jist,ted uz chape ze to dela cary a bavi ji to.

KAJDUL A MATYASKU- vitejte :D ,ja jsem taky novacek a je to tady dost narocny je nas tu mooooc 8O takze nestihacka,ale projela jsme holkam trochu galerku a hned jak mam k nekterym nickum prirazenej ksichtik je to lepsi 8)

ADEL- vy si to fakt vyzirate co :( snad uz to bude lepsi!!

MAHUL- spani celou noc zavidim,u nas jsme se touhle obr rymou zase propadli nekam na zacatek a bude zase odnaucovani nasi postele a cecinka :? chjo,jak ma rymu a nemuze spat tak ja proste nejsem schopna ji nechat bulet :nevim:

ERNAT- miry mate pekne a to je tedy narocna doktorka 8O Mik rika dvoslabicna slova a par jich spoji i do vety,odpovi mi skoro na vsechno a rozumi a pro vsechny je to dost ojedinely pripad,i pro doktory tady, z CR mi pise jedna psycholozka a ta je z ni taky na vetvi… :nevim: rika ze i u 2leteho ditete by to stacilo,takze si myslim ze je na to jeste casu doooost :roll: :wink:

TYNKO- kos mame nastesti zavren a na dvirkach jeste drat 8) a jeste neco jsem ti chtela napsat ale vim prd co :?:

ZEBRUS- taky pekny miry a u nas to vypada porad jako po vybuchu,proste vsude vsechno,hlavne takovy ty hracky nehracky :roll: petky,ovladace,obaly od vseho moznyho,misky..atd 8)

Vcerejsi 3prvni krucky nebyli jen omyl jak jsem si myslela 8) Mik to mysli vazne a trenuje kazdou chvilu,takze asi jako fakt uz konec s miminkem :cry: 8)
Zapomela jsem to manzelovi rict jak prisel z prace.Po prichodu se umyval,Mik mu asistovala a najednou slysim rev "Mikeilo co delas??!! 8O " a v zapeti "Veruuu ona tady normalne chodiii!!! 8O 8O 8O
Takze pekny prekvapko pro nej 8)

""http://img7.imageshack.us/img7/9590/1007576.jpg:http://img7.imageshack.us/…/1007576.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
23.4.09 19:53

Aaa Mik , koukam, ze uz mas taky obrazek z Glitterfy :lol:

Tynko , no prave ze mi Domca usina po 11 h kdyz mu davam svacinu, v sedacce zavira oci a ji v polospanku, ale proste se za tu pul hodku vyspi a pak tam blbne, ale ja tam proste nejdu, tu hodinu a pul ho tam necham, at pospava, nebo ne :lol: Odpocinek musi byt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
23.4.09 19:55

Hoj :D

Nase dite dela neskutecny bordel :twisted: :roll: Mam pocit, ze to ma proste naporadu dne. Nez nas vypravim ven, tak tu udela takovy poradek, ze mam pak pul hodiny co delat :roll:

Ernat s tim mluvenim jsi me teda taky pobavila - ve vetach??? :lol: :lol: U nas byl dneska pokrok, ze krome „mama“ zacal konecne rikat i „tata“ a dneksa nas takhle vyvolaval z postylky :lol:

Veru, Stepan spi taky nekdy treba jen 45 minut a vydrzi,a le treba dneska spal 2a pul hodiny a to uz jsem ho radsi vzbudila..

Mahul, tak blahopreji k prvnimu celonocnimu spani 8O 8) Asi bych si mela vazit toho, ze Stepan usne v osm, v sest se vzbudi na mliko a vstava nejdriv po sedme :oops: :D Jo a rada Te nekdy urcite uvidim. Premyslim, jestli to nechat az na cerven nebo to zvladnem i do te doby :wink: :?: Popremyslim a napisu SZ :wink:

Kajdulo, takze z Brna? A z ktere casti ? :wink: Jinak sebestredne okenko jasne a strucne :lol:

Pacal, co mas proti rocniku 86? :twisted: :lol: Manzelovi to neva a je jeste rok starsi nez Ty :wink: A to uz spolu jsme sest let a z toho skoro tri manzele 8O :roll: :wink: Hmmm, nejak to leti …

Adel, teeeda to me mrzi :( Snad budet brzo ok!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
23.4.09 20:31

VERU- pomohla mi jedna dobra duse z lednatek :dance: byl to boj ale zvladli jsme to 8)

EVELINO- toho spani si teda fakt vaz 8O to neznam :twisted:

AAA uz taky vyvolava v chuvicce,uvidime s jakou naladou se slecna vzbudila,nekdy si taky jeste povida a hraje 20minut :wink: Spala hodinu a pul-to jde a je tam nejak ticho mozna jeste bude pokracovat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
23.4.09 21:11

Eveli sice píšu z Brna, ale kousek za Brnem - Střelice, ale jinak jsem z Brna a všichni tam bydlí a my se zase chystáme zpět, prece jenom MHD je MHD :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
23.4.09 21:27

Kajdulo, bydlim skoro na Svobodaku a dostupnost temer kamkoli si vylozene uzivam :wink: Ale ve Strelicich je asi zase vic prirody, ze? Ta mi tu trochu chybi, ale nasi bydli pod Kravakem a maji i zahradku, tak kdyztak s malym jedu k nim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
23.4.09 21:30

ahooooooj holkyyyy, dneska po dooooooooooost dlouhý době Pája usnul po obědě ve svý postýlce.....přetrpěla sem 15minutovej řev a pak to zalomil, že jsem ho po dvou hodinách musela vzbudit, protože už na mně čekala kamarádka se stejně starym klukem… :D :D

hrozny sme taky vyzkoušeli a moc chutnaly, tak díky za tip…

o jestedce sem četla a rovněž absolutně nemám slov…

vítám novou mamku

Evelín: koukám, že máme podobně starý manži… :D

Přejeme vše nej k narozeninám Klárce :-) :-)

Mikul: krásná fotečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
23.4.09 21:42

U nas se porad spi-2,5hodky :D

Kajdul-ve Strelicich jsme parkrat byli,mame tam znameho co trenuje klusky a taky u nej stoji konici na jezdeni od ruznych majitelu-urcite budes znat :wink: ani teda ted nevim jestli tam jeste je,meli tam nejake problemy myslim..

KLARCE VSECHNO NEJLEPSI K JEDNOMU ROCKUUU :-) :dance: DOBRY DORTICEK A ZDRAVICKA PLNY KYBLICEK
(ja dneska skladam basne 8O )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.4.09 21:48

Ahoj,

odskakuju od učení :wink: :wink: :wink: Ti moji chlapi už sladce chrní, tak bych se k nim chtěla už přidat, jen se musím ještě něco naučit…

Mik : Krásný domeček jste Miky vytvořili 8) 8) 8) A úúúúplně jsem zapomněla pogratulovat k prvním krůčkům, tak dodatečně :dance: :dance: :dance:

Terko-Evelín: Radek je taky 80-sátý ročník :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
23.4.09 21:50

Diky Tynko a Ondra je taky 80 rocnik-hrozni mladosi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
23.4.09 22:39

Jezis holky, vy mate strasne mlady chlapyyyy :lol: Pro me kazdej tak od 1982 a mladsi byli deti :lol: :lol: 8) Hlavne to beru podle sester, 1984 a 1987, strasny deti :lol: :lol: :wink: Hihi…

U nas se krasne spi, Dan rikal, ze mam bejt rada, ze spi celou noc a nestezovat si, ze pres den skoro nespi :wink: :wink: Tak si uz nebudu stezovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
23.4.09 22:43

Veru a kdyz ti reknu ze jsme spolu 15let :lol: mazec co,to jsme snad jeste chodili do skolky bo co 8O :D
A ty jsi jako ja 79-uz jsi letos tu slavu :roll: oslavila nebo te to teprve ceka 8) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
23.4.09 22:50

15 let?? Mazec 8O To ja od ty doby stihla vystridat „oficialne“ 5 kluku :lol: :lol: :lol:
U nas uz ta velka slava byla, jsem 6.1. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
23.4.09 22:53

No jo ja jich moc nestihla to je fakt :oops: 8) ale neco malo jo.....
Tak nas ta „slava“ ceka v rijnu-ze uz by mi pak prodali v obchode cigara 8O :lol:
Jdem na prochajdu,krmit kaceny.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
23.4.09 23:07

Zelvi: ale já nemám manžu roč.80 8O 8O , Evelín psala, že je manža starší, tak sem to myslela taky tak…manža je roč.72… :D

Mikul: páni 15 let…to je spooooousta let…tak moc gratuluju :D a je docela srandovní, když si přečtu, že jdete v půl 11 v noci krmit kachny.. :lol: :lol: než mi dojde, že máte jinej čas :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí