Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tady toho zase je
ditko mi usnulo az v 13.30(to bude tim ze uz 4 dny vstavame az v 9
)tak jsem se konecne nadlabla,uz se mi delali hlady mzitky ![]()
Rano jsme byli vMC,bylo to fajn.Vcera jsme privezli novou sedajdu a z krabice udelali domecek-mala nadsena,hrali jsme si s tim vsichni 3 cely odpoledne ![]()
Taky vcera poprvy kreslila
uz mame vykres do ramecku
koupila jsem ji k vanocum super pastelky pro prcky,ale jeste to chtela jen jist,ted uz chape ze to dela cary a bavi ji to.
KAJDUL A MATYASKU- vitejte
,ja jsem taky novacek a je to tady dost narocny je nas tu mooooc
takze nestihacka,ale projela jsme holkam trochu galerku a hned jak mam k nekterym nickum prirazenej ksichtik je to lepsi ![]()
ADEL- vy si to fakt vyzirate co
snad uz to bude lepsi!!
MAHUL- spani celou noc zavidim,u nas jsme se touhle obr rymou zase propadli nekam na zacatek a bude zase odnaucovani nasi postele a cecinka
chjo,jak ma rymu a nemuze spat tak ja proste nejsem schopna ji nechat bulet ![]()
ERNAT- miry mate pekne a to je tedy narocna doktorka
Mik rika dvoslabicna slova a par jich spoji i do vety,odpovi mi skoro na vsechno a rozumi a pro vsechny je to dost ojedinely pripad,i pro doktory tady, z CR mi pise jedna psycholozka a ta je z ni taky na vetvi…
rika ze i u 2leteho ditete by to stacilo,takze si myslim ze je na to jeste casu doooost
![]()
TYNKO- kos mame nastesti zavren a na dvirkach jeste drat
a jeste neco jsem ti chtela napsat ale vim prd co ![]()
ZEBRUS- taky pekny miry a u nas to vypada porad jako po vybuchu,proste vsude vsechno,hlavne takovy ty hracky nehracky
petky,ovladace,obaly od vseho moznyho,misky..atd ![]()
Vcerejsi 3prvni krucky nebyli jen omyl jak jsem si myslela
Mik to mysli vazne a trenuje kazdou chvilu,takze asi jako fakt uz konec s miminkem
![]()
Zapomela jsem to manzelovi rict jak prisel z prace.Po prichodu se umyval,Mik mu asistovala a najednou slysim rev "Mikeilo co delas??!!
" a v zapeti "Veruuu ona tady normalne chodiii!!!
![]()
Takze pekny prekvapko pro nej ![]()
""http://img7.imageshack.us/img7/9590/1007576.jpg:http://img7.imageshack.us/…/1007576.jpg
Aaa Mik , koukam, ze uz mas taky obrazek z Glitterfy ![]()
Tynko , no prave ze mi Domca usina po 11 h kdyz mu davam svacinu, v sedacce zavira oci a ji v polospanku, ale proste se za tu pul hodku vyspi a pak tam blbne, ale ja tam proste nejdu, tu hodinu a pul ho tam necham, at pospava, nebo ne
Odpocinek musi byt ![]()
Hoj ![]()
Nase dite dela neskutecny bordel
Mam pocit, ze to ma proste naporadu dne. Nez nas vypravim ven, tak tu udela takovy poradek, ze mam pak pul hodiny co delat ![]()
Ernat s tim mluvenim jsi me teda taky pobavila - ve vetach???
U nas byl dneska pokrok, ze krome „mama“ zacal konecne rikat i „tata“ a dneksa nas takhle vyvolaval z postylky ![]()
Veru, Stepan spi taky nekdy treba jen 45 minut a vydrzi,a le treba dneska spal 2a pul hodiny a to uz jsem ho radsi vzbudila..
Mahul, tak blahopreji k prvnimu celonocnimu spani
Asi bych si mela vazit toho, ze Stepan usne v osm, v sest se vzbudi na mliko a vstava nejdriv po sedme
Jo a rada Te nekdy urcite uvidim. Premyslim, jestli to nechat az na cerven nebo to zvladnem i do te doby
Popremyslim a napisu SZ ![]()
Kajdulo, takze z Brna? A z ktere casti ?
Jinak sebestredne okenko jasne a strucne ![]()
Pacal, co mas proti rocniku 86?
Manzelovi to neva a je jeste rok starsi nez Ty
A to uz spolu jsme sest let a z toho skoro tri manzele
Hmmm, nejak to leti …
Adel, teeeda to me mrzi
Snad budet brzo ok!!!
VERU- pomohla mi jedna dobra duse z lednatek
byl to boj ale zvladli jsme to ![]()
EVELINO- toho spani si teda fakt vaz
to neznam ![]()
AAA uz taky vyvolava v chuvicce,uvidime s jakou naladou se slecna vzbudila,nekdy si taky jeste povida a hraje 20minut
Spala hodinu a pul-to jde a je tam nejak ticho mozna jeste bude pokracovat ![]()
Eveli sice píšu z Brna, ale kousek za Brnem - Střelice, ale jinak jsem z Brna a všichni tam bydlí a my se zase chystáme zpět, prece jenom MHD je MHD ![]()
Kajdulo, bydlim skoro na Svobodaku a dostupnost temer kamkoli si vylozene uzivam
Ale ve Strelicich je asi zase vic prirody, ze? Ta mi tu trochu chybi, ale nasi bydli pod Kravakem a maji i zahradku, tak kdyztak s malym jedu k nim ![]()
ahooooooj holkyyyy, dneska po dooooooooooost dlouhý době Pája usnul po obědě ve svý postýlce.....přetrpěla sem 15minutovej řev a pak to zalomil, že jsem ho po dvou hodinách musela vzbudit, protože už na mně čekala kamarádka se stejně starym klukem…
![]()
hrozny sme taky vyzkoušeli a moc chutnaly, tak díky za tip…
o jestedce sem četla a rovněž absolutně nemám slov…
vítám novou mamku
Evelín: koukám, že máme podobně starý manži… ![]()
Přejeme vše nej k narozeninám Klárce
![]()
Mikul: krásná fotečka
U nas se porad spi-2,5hodky ![]()
Kajdul-ve Strelicich jsme parkrat byli,mame tam znameho co trenuje klusky a taky u nej stoji konici na jezdeni od ruznych majitelu-urcite budes znat
ani teda ted nevim jestli tam jeste je,meli tam nejake problemy myslim..
KLARCE VSECHNO NEJLEPSI K JEDNOMU ROCKUUU
DOBRY DORTICEK A ZDRAVICKA PLNY KYBLICEK
(ja dneska skladam basne
)
Ahoj,
odskakuju od učení
Ti moji chlapi už sladce chrní, tak bych se k nim chtěla už přidat, jen se musím ještě něco naučit…
Mik : Krásný domeček jste Miky vytvořili
A úúúúplně jsem zapomněla pogratulovat k prvním krůčkům, tak dodatečně
![]()
Terko-Evelín: Radek je taky 80-sátý ročník
![]()
Jezis holky, vy mate strasne mlady chlapyyyy
Pro me kazdej tak od 1982 a mladsi byli deti
Hlavne to beru podle sester, 1984 a 1987, strasny deti
Hihi…
U nas se krasne spi, Dan rikal, ze mam bejt rada, ze spi celou noc a nestezovat si, ze pres den skoro nespi
Tak si uz nebudu stezovat ![]()
Veru a kdyz ti reknu ze jsme spolu 15let
mazec co,to jsme snad jeste chodili do skolky bo co
![]()
A ty jsi jako ja 79-uz jsi letos tu slavu
oslavila nebo te to teprve ceka
![]()
15 let?? Mazec
To ja od ty doby stihla vystridat „oficialne“ 5 kluku
![]()
U nas uz ta velka slava byla, jsem 6.1.
![]()
No jo ja jich moc nestihla to je fakt
ale neco malo jo.....
Tak nas ta „slava“ ceka v rijnu-ze uz by mi pak prodali v obchode cigara
![]()
Jdem na prochajdu,krmit kaceny.....
Zelvi: ale já nemám manžu roč.80
, Evelín psala, že je manža starší, tak sem to myslela taky tak…manža je roč.72… ![]()
Mikul: páni 15 let…to je spooooousta let…tak moc gratuluju
a je docela srandovní, když si přečtu, že jdete v půl 11 v noci krmit kachny..
než mi dojde, že máte jinej čas ![]()