Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,tady toho zase pribyva… ![]()
u nas pokracuje ryma,trochu kasle ale spis ty hleny vykaslava,k DR se nechystam,tady je to stejne zbytecny
jsou to trdla!Davam Boitusilek,vincentku,olejicek eukalypt do vany a palim v lampicce,zvlhcuju a vic nevim ..jo a odsavame jak divy ![]()
Dnes je jeste jen 5stupnu a hrozny vitr,ani tam nelezem,ale na vikend hlasi 25
to jsem zvedava…
Konecne mi volali ze nam prisla sedacka v barve kterou jsme chteli,tak pro ni hned Ondru vyslu ![]()
Jinak na nas s Mik rano cekalo na stole krasny prekvapko,pro me tulipany v kvetinaci a pro MIk chryzanteny nebo co to je
no krasa,nevim cim jsme si to zaslouzily ale beru to ![]()
VERU- musela byt asi velka krize kdyz si mela napad opustit dite
a ponechat ho osudu
ale chapu,my jsme doma druhy den a me uz mirne sibe
Na pekarnu se taky chystam,tyhle stranky mam precteny,ale co maj tady jeste nevim
me tu hlavne hrozne chybi cesky chleba a rohliky
budu se muset dat do peceni…
ZUZINKA- Terezka je uzasna!!Ty vlasky,ja se tesim az budem delat culickyyyy
zatim to chmiri obcas sepnu sponkou a to hend Mik vyzaduje zvednout k zrcadlu aby se videla ![]()
MAHUL- vikend s prckem by mohl byt bezva,my se take chystame,zatim nam to vzdycky prekazila ryma
chceme i s koupanim a to je s rymou na prd..
TERKO- ja taky tvrdim ze se mala nechce postavit kvuli svym kilum,ma ty nohy sami spicek,jak na nich ma potom udrzet rovnovahu ![]()
ZEBRUS- a manzel je cizinec nebo Cech?
SIMI- piknik na dece zni super,vcela uz mene,ale odchytli jste vcas
Miry mate krasny!Vahove podobne k nam ,centakama o neco min,ale to mereni je +-rekla bych
to musi byt deti taky pekni mischelinci
Jinak ja jsem taky znama jako konzerva,ohledne toho co mala ji a neji,u nas na diskuzi pry nejvetsi
losos mi prijde tak zdravy jidlo ze jsem to trochu riskla a po roce ho zkusila
a snad OK.
TyNKO- jj prispela jsem tam,ani nevim proc,nechtela jsem a drzela se dlouho,nic mi do toho vlastne neni
preju jen prckovi at to dopadne co nejlip to pujde ![]()
PACAL- ahoj
a maliny zavidim
ja se chystam na rajcatka na balkon,ale me teda chcipaj i pokojovy kytky
tak nevim…
ahojkyyy, včera jsem tu měla mamku, tak bylo zase řečí, co bysme měli dělat líp…prý Pája nemluví proto, že na něj málo mluvíme…
no myslela sem si svý…Dneska odpolko vzala Páju ven, tak sem šla chrupkat, a odpol po svačině sem zase Páju vyvětrala já
Dneska se Pájovi povedlo postavit komín z kelímků, tak si hned radostí zatleskal a jedním prstíkem ho pak shazoval…
večer mi pak pomáhal s mazáním po koupání a mazal si sám nožku, umí taky dělat čísi čísi, takže se trochu po stranách učeše.....(a mámě vadí že nemluví…
) myslim, že má dost práce kolem, takže do mluvení se mu podle mě moc nechce..
tak jsem se trochu vypsala…
Přejeme vše nejlepší Adámkovi k narozeninám ![]()
Tynko: jistěže jsem měla připraveno hodně věcí v růžovém, když to bylo jistý, že to bude holka..teď se bojim, jaký překvapení mě zas bude u porodu čekat…doufám, že mi neřeknou, že mimi jsou dvě…
![]()
Mik: jéééé, tak to jste asi byly hodný, že jste dostaly kytííí ![]()
Veru: no Pája měl skákat šipku a já ho měla tak nějak podivně držet, ruce všemožně překřížený…
a ať ste brzo zdraví, to je na prd, že nemůžete ven…
Simi: máte nádherný míry
Ja zapomela -ADAMKOVI VSE NEJ NEJ!!
A DALIS ROCEK STEJNE SPOKOJENY ![]()
TERKO-ja to nekdy vidim jako vyhodu ze je rodina daleko-ale to jen v malem procentu a v pripadech jako je radeni co a jak delat ![]()
Pripomen to mamce az ji bude Paja za par let davat tisic otazek proc tohle a proc tamhleto
..bude si prat aby chvilku mlcel ![]()
Terko: Jsem si myslela
A dr. ti ještě nedělala UTZ? No to věřím, že by bylo překvápko
Já jsem četla příběh jedné mamči, u které zjistili, že čeká dvojčátka až někde 17 TT na KO, to je potom překvápko
![]()
Z mamky si nic neděl, u nás spíš probíhá … Adam je moc ukřičenej, Adam je zase na „zakázaném“ místě…to jsou celé mamky, Pája je šikulka a staví komínek
a jak píše Mik, za dva-tři roky bude tvoje mamka ráda, že je chvilku klid…to bude samé: A proč paní nese tašku? A co má paní v tašce? A čemu to paní má?
![]()
Miki a Tynko: hihi, přesně jak říkáte…máma to totiž pořád srovnává se mnou a bráchou, když my sme byli malí, že s náma pořád povídala, četla básničky, že díky tomu sme uměli abecedu ve 4 letech, že sme zvídaví vůbec nebyli a pod…si pak připadám, jako když Pájovi nečtu a celej den na něj nepromluvim
ale na druhou stranu se těšim, že Pája bude jinej, a až na procházce s mámou bude pokládat svou 1001.otázku, bude mamka ráda vzpomínat na období prvního ročku
¨
dr mi UTZ už dělal, tak snad v pohodě, ale když v 8.měsíci viděl v mym břiše holku a byl z toho po měsíci kluk, tak klidně z jednoho dítěte můžou být najednou dvě
![]()
jo ještě mě zajímá, co je „žhavá diskuse na emimi“????čeho se to týká???hihi, sem zvědavá…
Ahoj, holčiny! Obzvlášť zdravím dnešního oslavence (
), marody a studující matky ![]()
U nás stále stejně, jak, to radši rozebírat nebudu
, tak jen pár poznámek, které jsme měla napsat už dávno…Takže,
Evelín, taky nemám s Ulrichem do myčky žádnou zkušenost, ale prací program mají prima, tak snad i myčka by mohla být ok. My máme do myčky prášek- perkarbonát, vlastně je to taková ta sůl na skvrny a funguje báječně! Na tulenik.cz mívali i vážený, onehdy za 60Kč kilo, jinak se dá taky koupit ta Ulriší a podobný, ale cena poněkud odlišná…
Veru, s tím venkem- nijak bych to nehrotila- pokud nejste na slunci a Domča zrovna neběhá, tak co, vždyť v kočáře má míň pohybu než doma, ne
A jinak- ještě pořád bojujete s pitím? J začal docela „dobře“ pít, teda jako na naše poměry
, docela mu jelo ovesný mlíko z Alnatury, trochu řízlý vodou, pravda
Máme to zelený sosátko z Aventu, ale musí to mít bez toho vnitřního silikonovýho špuntu, takže je to fakt praktický
, no, ale snad se jednou zadaří i s ním…
A jeden úspěch nakonec- Ema se po jednom dni zkoušení naučila jezdit na kole, čímž mě teda fakt překvapila, při svých (zděděných) pohybových nadáních ![]()
Určitě jsem toho zase spoustu zapomněla, ale to bych asi ani nebyla já
Tak se mějte!
Terko:
Nám dr. před tím 20TT (než jsme šli na velký UTZ do nemocnice-screening), že je to asi na 60% holka a pak o týden-dva se nám na konci zeptala dr., jestli chcecme znát pohlaví a pindíka jsem tam viděla i já, na dálku
Hodně záleží, jak se chce dítko natočí
![]()
A moc by sis přála holčičku, když už máš i ty růžový věcičky
![]()
Ta diskuze je „ze šťastné skoromaminky nešťastná snažilka“…nebo tak nějak…
Evi: Dobře, že začíná Jonášek pít
My ještě máme to bílý pítko, ještě chvilku ho nechám, aby ho doutahal a pak vytáhnu taky to zelené
![]()
A Emě gratulace
![]()
Ahoj holky,
nějak nestíhám, musím teprve všechno dočíst, ale Adámek všem moc děkuje za přání. ![]()
Dnešní oslava byla super, Adýs úplně valil očka na dort (jeden z cukrárny - pro nás, a jeden dort - no spíš patlanice - pro Adýska
).
Včerejší odpoledne se Zuzkou a Terinkou bylo super, Terinka je s culíčkama úplná princezna a jak úžasně zkoušela ťapkat, paráda
.
Zkusím teď všechno dočíst, jen sem hodím pár fotek z dneška
.
Dort z cukrošky:
http://img3.rajce.idnes.cz/…P1060849.JPG
A moje patlanina
:
http://img3.rajce.idnes.cz/…P1060851.JPG
Adamovo nadšení z dárku
:
http://img3.rajce.idnes.cz/…P1060896.JPG
…víc na „rajčeti“
.
Všechny moc zdravím a doufám, že brzy všechno dočtu a budu reagovat.
Tynko: mně to bylo jedno, co to bude, ale když už ti řeknou pohlaví, tak se přeci jen na to připravuješ…
Jani: Fotečky krásný a ten dort z cukrárny
, krásná mašinkáááá
![]()
Terko: Jj, přesně tak
Taky by mě dost zaskočili na sále, že je to holkááá
![]()
aaaa…já tu ještě strašim, to je hrozný, jak jsem šla odpol spát, tak se mi teď vůbec nechce
![]()
Jani: krásný fotečky, Adámkovi to tam sluší a dorty jsou parádní…jak Adámkovi chutnal ten jeho???
Adamek ma nadherny kukuc
jak se krasne divy tomu domacimu dortiku a dal si?
nechali jste ho si poradne popatlat ![]()
Ahoj holky,
díky za pochyvalu fotek
, Adýsovi ten jeho dort nejdřív moc nejel, pak se v něm patlal lžičkou a udělal z něj kašičku a tu si pak docela dal
![]()
Tak jsem vás dočetla, Veru , ten nápad se vzájemným hlídáním není špatný
, akorát myslím, že našeho „mamánka histeráčka“ byste nám velice rychle vraceli
. Ani moje máma ho nechtěla moc hlídat samotného, protože jen za mnou zaklaply dveře, tak řev
. Aspoň že od Toma se hlídat nechá, i když ze začátku prý taky pláče. No jo, prostě je skoro pořád se mnou, a to to potom takto vypadá
.
Tak já jdu rychle nachystat něco k snědku, Adam sice chrní, ale za chvíli bude určitě vzhůru, jako obvykle.
Ahoj holky,
tak my asi všichni chytli nějakou virózu,Vítek byl včera v pohodě,dneska jsem mu blbka dala přesnídávku a zase průjem.Od rána už potřetí spí,pořád zívá a je unavenej.Jiřulka má taky průjem a manžel teplotu,já taky nic moc,ale zatím to jde. ![]()
Ahoj holky,
tak jsem dopsala dětem deníček, ten jen doplnit tam fotky, zabalit, a je to!
Oslava vypukne ve čtyři, tak snad všechno stihnu - jdu ještě i na procházku, a teď tu obědvám u PC
Jinak dělala jsem ty vrstvené dortíky-srdíčka, tak dám vědět, jak dopadly po vyklopení
No, máme v záloze „velký“ dort se jmény dětí, ale ten je myšlen pro nás dospělé ![]()
Januš, dodatečně veeeeliká gratulace a pusinka Adámkovi!
Fotky jsou překrásné!!!!!
Adél, a jeje, vy se těch chorob nezbavíte, co
![]()