Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
18.4.09 12:34

Ahoj holky,

u nás je teda taky hnusně,tady v lese byla nějaká jarní akce,ale když je takhle,tak jsme ani nevylezli. :roll: Ve dvě si pro Jiřulku přijede tchýně a já se asi vykopu ven s Vítkem,aspoň na hodinku se vyvětrat :wink: Manžel má fotbal a pak jde do práce,dorazí až večer :?

Mandarinku jsem Vítkovi nedala,byla hnusná,musím koupit nějakou lepší :D
Jo a vypadá to,že Vítek bude taky spát jednou denně,teda zatím.Včera mi usnul před obědem,odpoledne v kočáru se mu nechtělo a pak už bylo půl pátý,tak měl smůlu.No a večer vytuhnul u kojení.Dneska vstával v pět 8O :evil: ,ale normálně v pohodě vydržel do oběda a teď spí.Dřív jsme jedli tak v půl jedné v jednu,tak jsem to posunula na půl dvanáctou…uvidíme.. :roll: :wink:
Holky jak to máte s časama jídel,když spí děti jen jednou denně? :?:

Týnko míry v roce 9870g a 77 cm :wink:
Užijte si bazéééén!

Zebruš krásná fotka i dort :wink: A jsi dobrá,že uneseš golfky,já bohužel nee :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.4.09 12:40

Jo Týnko , já jsem ročník 1982 :wink: , Bendovi míry dodám příští týden
Na meloun se taky těším, snad se nám z toho děti nepo… :-) :lol:

Januš , taky myslím, že vypadáš mladší :) Manža je taky ročník 1977, ale on na to vypadá :lol:

Adik , díky za přání, užijte si nákupy :wink:

Můžu udělat anketu? :lol: Čumím na myčky, el. trouby a varný desky (myčku potřebujem - nesnášíme nádobí :oops: a máme starou troubu, co nám vyhazuje pojistky :roll: ), poradíte, co máte a s čím jste spokojené? Popř. nespokojené? Moc díky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
18.4.09 13:00

ahoojte, po dlhsej dobe

ADELKO..tak u ans spani raz za den este nehrozii..ale mne to teda voobec nevadi :D

ZEBRUS..BENIKOVI VSEEEEEEEEEEEEEEEETKO NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ
a torticka naadhernaaaaaa :)
jeeej.. aj ja som 1982 :D
a mycku nadobi doma nemame, tak neporadim

ZELVI..my sme drobca veelmi chceli..najprv sme moc neplanovali..ale ako sa nam nahodou podarilo..ale onho potom prisli..tak sme taak tuzili po babatku, ze az… no..ale potom sme prislieste o jedno..tak MAtusko bol nas vymodlencek

RYNTYNTYNKO, TERKOuzasne.ze vysiel na 1.pokus..mne uz zo snazilkovania fakt sibalo :oops: :D

KATYNKA..uf..vys tes i s tymi zakrokmi teda uzili..drzim palce..nech uz vas nic take necaka..dufam, ze u Petrika sa to zlepsi

JANUSKO..rychlos a uzdravteee

RYNTYNTYNKO..metrik uuzasnyyyyyyy,…a miery MAtuska 2850g a 48 cm..v roku 9565g a 77 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.4.09 13:22

Ahojda,

my jsem ještě dom…Adam spí oblečený v kočárku na zahradě a já čekám an ségru, až s Tobiáškem dorazí…

Zuzko: Jůůj, o dva andílky jste přišli?? :( :( :( Matuško vám to všechno vynahrauzuje, že? :) :) :) A chtěla by jsi ještě jedno dítko?

Zebruš: Naši mají sklokeramickou desku+troubu od Fagoru a zatím jsem spokojení, jen jsme potom slyšeli (samo, když už to máme doma dva roky…), že Fagor má životnost asi jen pět let?? No mě se to zdá jako nesmysl, ale tátovi to říkal kamarád-prodejce…od něj pak mají naši novou myšku od Siemense (což je úúúplně skoro stejná značka jako Bosh…) a ta nemá zatím jedinou chybičku…
Pak říkal, že nejlepší na truhu jsou právě Siemens-Bosh-Wirhpool a pak ješě jedna značka, pokud budeš chtít, tak se na to zeptám večer táty… :wink: :wink: :wink:
Strejda má novou troubu od firmy Baumatic a taky si ji moc chválí :wink: :wink: :wink:

Adél: u nás se obědvá kolem půl dvanácté-dvanácté a potom se jde spát…většinou, jenže třeba dneska spal od devíti do desíti, po půl dvanácté oběd a od půl jedný zase zařezává 8O :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
18.4.09 15:56

Ahoj holky,
u nas je dnes malinko zatazeno,ale teplo,takze jen uvarim jablka do dortu a mazem ven :D Delam dort napodruhe na zitra,bude oslava s kamarady..

KATY- to jste si teda uzili hruzu 8O ted uy to bude urco dobre.Ja jsemrada ze se mne zatim pindikove problemy netykaji :? uvidime jestli jednou budu mit chlapecka :wink:

ZUZKO- my se snazili asi rok a trictvrte,ale nic tak hrozneho nas nepotkalo,je fajn ze uz mate Matuska :wink:

ADEL- Mik take vetsinou obedva kolem pul 12 az 12 a pak chrni 2hodky a vice…

Uz me tady odvolava jedna kriklounka :roll: jdu ji povozit na konikovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
18.4.09 16:16

Ahojte,
moc zdravím.
Manzel odejl nakupovat do Bauhausu, tak pocitam, ze se tam opet zdrzi, tak jako vzdy- je v takovych obchodech ve svem zivlu. Ma me dovezt hlinu na presazeni kytuicek, tak snad nezapomene.
A v utery ma narozky, uz jsme si nadelili Anglii, takze obr darek cekat nemuze, ale neco maleho bych chtela vymyslet - nemate nejaky tip??

Tynko , velka pochvala za metriky a klobouk dolu, ze se ti do toho chtelo, muselo to stat spoustu casu. Doplneni udaju - 3500 a 52cm a v roce 9850 a 72,5cm.
A uzijte si plavco!

Zebro , my jsme ted kupovali mycku Siemens (prvni byla po zamontovani nemyla, zkusenost se servisem byla naprosto katastrofalni, ale nakonec jsme docilili toho, ze nam ji vymenili-dokonce i za novejsi typ - a jsme naprosto spokojeni!) a troubu mam jiz nekolik let Baumatic-taky naprosta spokojenost. Vzdy jsem vybirala podle poctu funkci, ale zkusenost nejen moje - nakonec vyuzivas jen par nejvybranejsich… A desku jsem si prozatim nechala starou plynovou, plyn me vyhovuje, takze proto jsem nemenila.
A mamce jsem vybirala spotrebice, kdyz si nechavala delat novou linku - a maji varnou desku+troubu+digestor Electrolux a mycku Fagor a jsou spokojeni.

Ja padim, Kubik mi tu proveruje zasuvku s dratem od notase - uz to umi vytahnout i ze zasuvky, tak radeji jdu delat kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
18.4.09 17:56

Ahoj vsem,
tady je hnusne, tak z toho mam radost 8) kdyz nemuzeme ven :wink: Dnes jsem mela dopoledne bez Domci, :lol: hehe, velky odpocinek, Dan hlidal a ja jela na nakupy :roll: Nevim, kde lidi berou, ze je krize, tolik lidi jsem snad jeste v nakupnim centru nevidela, skoro se pobili o chleby :lol: :lol:

Zulocku , je, ja nevedela, ze jste prisli o dve miminka, myslela jsem, ze jen o jedno. :? Tak to muselo to snazeni uz byt na nervy a hlavne pak to tehotenstvi, co? :roll: Hlavne, ze to dobre dopadlo a mate Matuska, huraaa :wink:

Tynko , ja jsem si myslela v zivote asi 2×, ze jsem nasla toho pravyho a nejak to nedopadlo 8) Az napotreti :wink:
Uzijte si bazen!! :P

Adi , ja to taky nemam rada, kdyz nemame plan :wink: Ale jak je Domca marod, tak jsme ho ani nedelali 8)

Janus , taky jsem si myslela, ze jsi mladsi, to je dobry, ne? :lol: To potesi (od urcite doby :wink: )

Mikulenko , na koniky jo? Za manzelem? To je super, to by se mi taky libilo kazdy den :wink: Ja jsem v zivote na koni nesedela! A to jsem asi v 7.tride byla 2× s kamoskou v hrebcine, prihlasily jsme se do oddilu, ale kdyz jsem porad kydala hnuj a cistila staj a rekli nam, ze se jezdi az po mesici, tak jsem to vzdala, kamoska ne :lol: :lol:

Adel , my to mame vetsinou stejne kazdy den, ale tak podivne 8) Kojeni 7 rano, snidane kase 8:30 h, svacina ovoce 11 h, obed zelenina 14 h, svacina UM (kojeni) 17 h, vecere kase 19-19:30 h. Proste nam obed nevychazi vubec na 12 h, protoze Domca spi od 11 do 13 h. :wink:

Zebrus , ted jsem poverila Dana, at se podiva, co mame :lol: Tak troubu a lednici Whirlpool a mycku Electrolux. Spotrebice tu uz byly, kdyz jsme se nastehovali, slouzi uz minimalne 5 let a zatim vse v pohode, takze asi budou ok. Ja jsem s nima zatim spokojena.. :wink:

Mahul , darek…co ma manzel za narozky, vyznamny kulaty, nebo jen nejakej vek typu 32? :wink: :lol: Vis, ze me nic moc nenapada? Ja vetsinou kupuju nejake drobnosti v Naoko (www.naoko.cz), ja tam teda chodim osobne, ale posilaji to snad i po netu, kamaradce jsem minule koupila toto
http://www.naoko.cz/produkt.php?…
je to stojan na paratka - panacek woodoo :lol:
a kamosovi tohle
http://www.naoko.cz/produkt.php?…
to jsou ledy do piti ve tvaru kytary, prislo mi to vtipny :wink:
Ale to jsou takovy blbosti :lol:

Taky myslim na Simcu, jak si uzivaji welness vikend bez deti, jeee, romantika hadr :P Me ted Dan vari caj, taky romantika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
18.4.09 19:15

Tak jsme nakonec nejeli,bylo uz pozde mala si pri oblikani trela oci,tak jsme zustali doma,ted chrni.Bylo to teda tezky vysvetlovani ze jako nakonec nejedeme :roll: porad dokola jela-TATA,BRRR(pojedem autem)MLAS MLASK(kone)MNAU(kocka)MALA(budem hladit kocku)NAMI NAMI (dame ji najist..) a td..
Ale natesila jsem ji na odpoledni krmeni kacen,tak si tam chvili mlela GAGA NAMI NAMI a usnula 8)

Dort uz mam v lednici,obed hotovej,jeste jsem tu posudlila okna kdyz prijde ta navsteva.. 8)

VERU- mas recht ,proc by melo byt hezky kdyz vy trcite doma vid :lol: segra taky knuci ze je osklivo,ale ja myslim ze hezkyho pocasi uz jste meli dost,ted je rada na nas 8) :wink:
V Naoku jsem taky parkrat neco koupila,ramecky na fotky takovy posouvaci a krabicku na svacu :lol: maj tam dobry vychytavky!
Jinak Ondra ma taky v kvetnu narozky a ja mam taky vygumovano,nejspis to zase skonci u obleceni a nejakyho „deokremu“ jak on rika :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
18.4.09 19:23

DNESKA MAM FAKT VYSMATO :lol:
""http://img16.imageshack.us/img16/6986/1007481a.jpg:http://img16.imageshack.us/…1007481a.jpg /> ""http://img16.imageshack.us/img16/1032/1007487.jpg:http://img16.imageshack.us/…/1007487.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
18.4.09 19:28

Ahoj,

Mahul já kupovala manželovi k narozkám jen tričko od Unicefu a teď k svátku poukázku na pedikůru :wink: On si i hadry kupuje sám,tak je to těžký něco vymyslet :roll:

Mikulenko to je dobrý,že Mik spí 2 a více,Vítek spal asi hodinu a čtvrt :roll: No ale zas jde večer už v sedm :wink:
Hehe dobrej nočňajs :D

Zuločku tak to je teda Matuško zasloužený dáreček! :wink:

Zebruš myčku máme AEG Favorit a vyhovuje,lednici Whirpool,taky dobrý,ostatní Fagor,fungují,ale chtělo by to nový :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.4.09 19:35

Ahoj babule :D

my vcera trochu parili se svagrama a dneska jsme nemohli vubec vstat, za to Stepan byl nejake cilej a taaaak protivnej :roll: Opoledne uz byl nastetsi docela ok :wink: Nejak se nam ted rozzvatlal a porad si mele „ddde teee“nebo nejak tak :lol: Ale je videt, ze rozumi cim dal vic slov a znaky mu taky zacinaji docela jit :D

Zebrus, takze to jde i bez spojene rukojeti, jo? Ty Jane se mi asi libi zatim nejvic, jeste bych je ale asi chtela videt na zivo :wink:

Veru, hmmm, u nas byl tak napul planovany. Asi pul roku jsme tomu nechavali volnejsi prubeh a kdybych to asi vic studovala, tak se Stepan povedl asi tak na potreti :wink: Docela si ale obavam, ze to priste nepujde tak rychle. Cykly jsou moc dlouhe a jakesi rozhozene :roll:

Zulocku, to je mi lito, ze jste o dve miminka prisli :( Ale mate Matuska :D Myslim, ze jsi ale psala, ze to u Vas je nejake komplikovanejsi s pocetim, ze?

Tynko, diky za seznamek :huban: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
18.4.09 19:35

Mikul , to je MEGAnocnik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
18.4.09 20:10

Ahoj všichni,
jé holky, to fakt potěší, že vypadám na mladší, hned jak přijede Tomáš domů z nákupu, tak se mu musím pochlubit :wink: .
Zebruš - my máme všechny spotřebiče Whirlpool a zatím spokojenost (máme je druhý rok).
Adel - u nás je jídlo asi takto: snídaně většinou kolem 7, někdy trochu později, svačina (jogurt) v 10, oběd kolem 12:30, ale někdy i až kolem 13 (záleží, jak se Adam vzbudí), potom kolem 15:30 sváča (ovoce) a v 18 nebo 18.30 večeře (kaše). Adam obědvá, až se vyspí, protože usíná už kolem jedenácté, úplně hotový a do oběda mi nevydrží, skoro vždycky, když jsem to zkusila, tak mi usnul v židličce (a to jsem mu dávala oběd už o půl dvanácté). Tak jsem to jídlo posunula a nají se v klidu, až se vzbudí :wink: .
Mikul - super fotečky :P .
Zuločku - to je moc smutné, že jste o dvě mimi přišli, ale hlavně, že teď máte Matuška, určitě vám to všechno vynahradí.

No nic, jdu žehlit :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
18.4.09 20:17

ahojky, tak Pája má dneska nezvykle spavou, usnul v 10 před sváčou v ohrádce obklopenej hračkama, za dvě hodky se vzbudil a odpol ještě na hodku usnul v kočáru a ted už spokojeně zařezává :lol: :lol: jinak spí jen odpol tak hodku hodku a půl, jen v kočáru a nesmím přestat jezdit :evil: :evil:

Tynko: snad ste si užili bazén

Mikul: krásný fotečky, malá je kouzelná

Zulok: jej, to mě mrzí, čím jste si prošli, ale hlavní je, že máte Matuška

Mahul: já kupovala různé pivní :,-(y, oblíbenou hudbu, nebo aku šroubovák, pak sem taky nechala udělat z Pájovo fotky obraz…jinak ted taky nevím co koupit k svátku…ale ještě je čas

Zebři: my myčku nemáme…

Adel: kolem půl 8 kojení, v 10 sváča, v půl 1 oběd pak spí, ve 4 sváča, a před půl 8 kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.4.09 20:25

Ahoj holky,

my jsem měli krásnééé odpoledne, Adam byl úžasný, vůbec se nebál, sice teda byl ze začátku trošku zaražený, ale jak se okoukal … :lol: :lol: :lol: Ale na Tobiáška neměl, u něho bylo vidět, že chodí na plavčo pravidelně, toho uměl 8) 8) 8)
A pak jako oddechový čas jsem si zašly na pizzu (pizzérka je v areálu) a mají tam i dětský koutek :) :) :)

Jani: Jen se pochlub :wink: :wink: :wink: A taky bych měla jít žehlit :roll: :roll: :roll: Pořád to odkládám a už se mi to hromadí do slušného kopce…

Mikulenko: MIk je až tak ukecaná, jo? 8O 8) 8) To musí být paráda, když už takhle povídá…nás se taky trošku rozrostl slovník za poslední dva dny :) :) :)
A vy na kačenku říkáte „gág-gág“ … já zkouším „káč-káč“ a přišlo mi to asi těžké, tak zkusím taky „gág-gág“ :wink: :wink: :wink:
A nočník teda máte veliký 8O :) :) , mě dneska mamka řekla, že máme zas nočník pro holčičku, že chlapečci to tam mají trošku jinak (mám ho půječný od kamarádky-která má holčičky…), se pak můžu divit, že je čůraní na podleze, že :lol: :lol: :lol: Jinak fotečky kouzelný 8) 8) 8)

Dneska mi poprvé řekl Aďas cíleně „máma“, no, málem mi ukápla slzička :oops: :oops: :D A pak se naučil dělat kočku „čiči“ a zdokonalil to svoje „hapa“ hapalo-spadlo…a pak ještě něco :) :) :)

A jsem se úplně zapomně pochlubit, že mě dneska nechali chlapi si pospat, sice jenom do osmi, ale i tak paráááda, ono by to možná bylo i dýl, jenže v osm odcházel Radek do práce :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí