Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
27.3.09 16:19

Zebrus nestras me :wink: Je fakt, ze Domca jeste nemocny nebyl a zuby mu nerostly a v noci spi, takze proto se tesim na druhe dite? :roll: :wink: Az ho to ted chytne vse najednou, tak me odvezou asi teda…
Ty jo a litr denne?? To by teda u nas asi neslo, jsem rada, kdyz vysosa 50 ml!! 8O Drzim palce at to zvladnete a Benikovi je lip..
A ja taky plasim, neboj, ze mu neco je a ma vyrazku a tak a manzel, ze to prehanim, chlapi jsou takovy :wink:

Jinak burza bomba, lepsi nez MMB a Brumla, mam super letni kalhoty a dzinecky/plataky z Nextu, kazde za 50 kc :P jako nove :wink: a ruzne dalsi, je to mor 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
27.3.09 18:23

Achjo, holky, já měla dnes nějakej fakt blbej den, dokonce jsem si odpoledne vylejvala srdce sem, ale pak jsem to radši smázla… Děti mě hrozně štvaly, zvlášť teda Jonáš, ukňouranej, unavenej, leč nespící, člověk by si myslel, že když od 4 straší, tak dá přes den víc než jen hodinku po obědě… Ale problém byl hlavně ve mně, nevím, co se dělo/děje, ale byla to hrůza, snad se z toho vyspím a bude líp. Asi už funguje ta naše ponorka, jinak nevím. Možná tu zítra zase zůstanu sama s dětma nebo aspoň s Jonášem, což mi teda fakt nepřidá. Budu se to snažit nějak usmlouvat, což se mi na jednu stranu nechce, protože Ondra toho má taky po celým týdnu dost, ale mně už to tu fakt asi leze na mozek.
Tak se mějte líp, přeju příjemné srazy, návštěvy rodičů a podobné víkendové vymoženosti :) A taky Bendovi uzdravení, ty nemoci jsou celkově naprd…

Jo, a našla jsem teď náhodou Café Cirkus, vypadalo to docela dobře, tak se tam někdy zajdem podívat, zeptám se, jak to mají s kočárkama :) a poreferuju, je to u náměstí Kinských, takže relativně centrum, i když teda ne u metra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.3.09 18:54

Zebruš: Jeeejda, snad bude Beníkovi brzy líp :wink: :wink: :wink: To když měl Adam tenkrát ty horečky a v noci přes 39, tak Radek půl hodiny po podání čípku (to předtím spal…), začal „plašit“, že rychle- rychle zábal… oni to vážně berou chlapi jinak, jeden tak - druhý onak… :roll: :roll: :roll:

Veru: To ses tam měla jak prsátko v žitě :lol: :lol: :lol: Ale taky bych si dala říct takovou pěknou burzičku 8) 8) 8) , mě teda poseldní dobou MMB docela štve :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.3.09 19:00

Evi: Podobný den sem tam jednou za nějaký ten čásek mívám taky a to jsem doma jen s jedním dítětem :oops: :oops: :oops: Nezoufej, určitě bude o víkendu líp :wink: :wink: :wink:
Je teda fakt, že taková nálada dolehne na mě víc, když je to dítko víc v nepohodě a já jak jsem nervozní z něj je to samo potom ještě horší, páč mi „častěji ujedou nervy“…no, asi jsem tě moc nepozvubidila :oops: :oops: :oops: Příští týden snad vyleze už to sluníčko a všechno bude najednou optimističtější :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
27.3.09 19:52

Ahoj holky,
tak Adýs už je přivítaný občánek :wink: , celkem to zvládl v pohodě, jsem zvědavá na ty fotky s modrým čelem :roll: . Ale zkusila jsem to zamaskovat vlasama, tak snad to nebude tak hrozný. Naštěstí se to do rána ani tak moc nevybarvilo, spíš ta modřina zbledla, takže z dálky to ani nebylo vidět :wink: . Jinak tam byla i Zuzka s Terezkou - Terka byla kočka v šatičkách, moc jim to oběma slušelo :D .
Jinak já mám dnes den b..... - jako by nestačilo Adamovo „zmalované“ čelo, tak jsem mu dnes pustila na hlavu lokomotivu - naštěstí plastovou a malou, ale vyklouzla mi z ruky a zrovna jsem se trefila Adamovi na hlavu :? .....naštěstí boule žádná, ale lekla jsem se tak, že Adýs začal plakat, co že mu to dělám. A pak v postýlce, když si ze spaní sedl, tak jsem ho pokládala a nějak se mi smýkl a bouchl se hlavičkou o šprušle :( , no chudák, doufám, že se mu to v té hlavě z těch úrazů nějak nezpřehází :? :( . Už mám strach se k němu dnes přibližovat, abych mu zase něco nevyvedla, broučkovi malému…no dnes mám fakt „dobrý“ den.

Veru - jééé, to musela být bezva burza. Jak se znám, kdybych tam byla, tak mám zase hromadu věcí, které Adýs ani nepotřebuje, ale nekup to za dobrou cenu a navíc, když ty hadříky jsou tak roztomilé… :roll: A užijte si víkend u rodičů :wink:

Týnko - pane jo, bouchl motor vlaku, no hlavně, že se nestalo nic horšího a že jste v pořádku 8O. Ale to teda pěkně naštve…

Zebruš - chudák Beník, ať je brzy líp…

Evi - jo,jo, takové blbé dny znám, ale uvidíš, že bude brzy líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
27.3.09 20:02

Ahoj

Tak Beník už od 7 spí a chrápe mi do chůvičky, snad mu je trošku líp, i když ze spaní kňučí :( . A 38 měl pořád :(
Díky za podporu. On manža se teď snaží víc, ale vždycky to trvá a musím udělat scénu :oops: . V noci je úplně nepoužitelnej, než se pořádně vzbudí, tak ani neví pořádně co říká :? . On kdysi dělal záchranáře a má nějaký kurzy první pomoci a tak, proto jsem myslela, že bude vědět líp než já, jak Bendovi pomoct, ale v noci to po něm asi fakt chtít nemůžu :?

Zítra nebo v neděli se za náma přijede podívat taťka, už Beníka pěkně dlouho neviděl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.3.09 20:03

Jani: No to jsi měla vážně „svůj“ den… ale Adam bude určo v pořádku, nepřeházíš mu to v hlavičce, neboj :wink: :wink: :wink: Ona to příroda dítkům dobře zařídila, jsou na to připraveni :wink: :wink: :wink: Teda na to ťukání do hlavičky :) 8) :)

Holky, takdy link na našeho chodícího draka, jen omluvte stav videa, je to sice točený ve dne, ovšem na chodbě a je to celý nějak tmavý :roll: :roll: :wink:
 http://s495.photobucket.com/…/Ryntyntyna/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.3.09 20:09

Jani: Nebooj, malý bude mít v hlavičce vše tak jak má být :wink: :wink: :wink: Ona to příroda těm našim broučkům zařídila, věděla kolik pádů jejich hlavinka zažije :) 8) :)

Holky, pošlu vám link na videjko našeho chodícího draka, jen omluvte kvalitu… je to sice točený ve dne, ovšem na chodbě, a je to takové tmavší… :roll: :roll: :wink:
 http://s495.photobucket.com/…/Ryntyntyna/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.3.09 20:15

Zebruš: Tak to mají naši chlapi společné, Radek je taky povětšinu nocí nepoužitelnej :-D :-D :-D On i ráno vstává do práce na třetí zapípání budíku, teda nastavuje si ho schválně o patnáct minut dřív, to já hned ráno vyskočím jak šipka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
27.3.09 21:10

ahoj holky, tak u mudry vše ok, vrátili sme inhalátor a ještě máme Pájovi nechat tak deset dní rekonvalescenci, takže v pondělí plavčo zase padá :( :( koupili sme mastičku na šupinky na hlavě a po dvou namazáních to šlo krásně po koupeli dolů, tak super. Právě dojídám tác chlebíčků po dnešní návštěvě…mňam mňam…

Tynko: Adámek je božíííííííííííí, páni to je šikulka, jé, až takhle bude běhat Pája…zatím úspěšně obchází ohrádku, ale za ruce dělá jen tanyny, capkat se mu nechce

Jani: páni, takových karambolů v jeden den, Adámek bude určitě v pořádku, neboj

tyjo, já vám závidím, že vám ta vaše zlatíčka spí i dopol, Pája spí každej den odpol tak hodku, dvě a jen v kočáru bez zastavení…ale zas na druhou stranu spí celou noc…

a všem marůdkům at je brzy lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.3.09 21:25

Terko: Chlebíčky bych si taky dala :-) :-) :-) , jenže si to nemůžu dovolit, ovše ty jo 8) :pankac: 8)
To jsem ráda, že už je Pájovi líp, plavčo se dá vynahradit, ne?

Jo, a jak jste se ptala některá na ty snídaně…tak my dáváme housku/chleba buď s lučinou či slabounká vrstva másla a dětská šunka a nebo loupák, to pak jsou pěkně maková hovínka :lol: :lol: :lol:

No, nic… jdu zabalit Adamovi dárky, ať mám něco za sebou, příští týdne musím splácat ty dorty a vůbec nevím, jak ho udělám Adamovi :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
27.3.09 21:34

a ještě nové fotečky…

takhle Pája usnul s Patem(nebo je to Mat…teď nevim :( )

Pája pózuje na jídelní židli

Pájovo nové capáčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
27.3.09 21:35

Ahoj,

no jiste, jak zmizim, tak se keca :lol:

Evi, stihla precist jeste ten Tvuj prvni prispevek, ale uz jsem netsihala reagovat… Ale uplne jsem se v tom taky videla. Taky mam dny, kdy volam Milanovi, at prijde co nejdriv, ze uz to proste nezvladam (a to mam jen jedno dite :roll: ) je toho proste nekdy moc najednou, stereotyp, vycerpani, nemoci, protivnost deti… Je to asi normalni, ale zkus si najit cas jen sama pro sebe, bez nekam ven, at hlida deti na chvili nekdo jiny. Na me to zabira, v klidu si dat kafe v kavarne, neco si precist, cournout po meste…

Janus, teda to byl ale den! Ale neboj, kazdej neni takovej (myslim den) :wink:

Terko, super, ze uz je Paja ok! A co Ty, jak se citis? Je Ti blivno, co unava?

Zebrus, snad uz bude Benik brzy v poradku. Ty nemoci jsou fakt narocny, navic, kdyz jeste clovek nevi, jak presne pomoci :(

Jinak u nas jsem na vstvani v noci neschopna ja :oops: Ale to totalne - bouram genderove stereotypy :lol: Nez se proberu, tak to fakt trva, jsem protivna a neschopna. Jesteze Stepan spi docela dobre, ale i tak k nemu casto vstava manzel…

Jooo a byli jsme s botkama venku a chvili i capkal. Uz nemam mimino :lol: Jo a velikost ma uz ted 20 a sirokou nohu. To nam to pekne zacina…

Tynko, video peeeekny! 8) Stepan tak nejak uz chodi za ruce, ale sam jeste ne-e :wink:

Veru, jak jsi psala o tech prvnich botkach, tak jsem se na ne dnes taky divala a pani mi rikala, ze jsou spis na doma a na fakt jen par krucku venku, jinak se hodne brzo rozbije ta podrazka, tak jen abys mela info :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
27.3.09 21:40

Evelín: no mě je fajn :D zatím mě nepotkaly žádné nevolnosti, tak uvidím, třeba to zmáknu s jednou ranní nevolností jako s Pájou…hihi, no unavená docela večer jsem, ale spíš z nošení Páji, neni to zrovna pírko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
27.3.09 22:15

Týnko - super video, Adámek už bezvadně chodí 8O :wink: . Už se těším, až náš adam bude taky. zatím jen cape kolem nábytku, ale pustit se, to nee :wink: .
Terko - bezva fotky. A je fajn, že ti není špatně :wink:. Jen tak dál…
No nic, jdu ještě stáhnout nové fotky z foťáku a pak šupem do hajan.....tak dobrou noc :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí