Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
25.3.09 12:49

Ahoj,

Aďas spinká dnes jen po O a už spí půl hoďky, doufám, že mu to ještě nějakou chvilku vydrží a pak razíme ven, snad tam bude ještě sluníčko, i dykž asi pojedeme autem, takže je to jedno :wink: :wink: :wink: Zas pojedem navštívit kámošku do její hospůdky, to tam ještě nebude zakouřeno, to my tam budeme moct :lol: :lol: :lol:

Jani: Díky, ale myslím, že tentokrát to tak „lehce“ nepůjde…to uspmiřování…

Pacal: Já vkládám videa přímo na ten Photobucket.com, musíš se tam zaregistrovat a pak to jde jak po másle a semka dáš jen link :wink: :wink: :wink:
Ono je to složitější…R. říká, že mu pořád něco vyčítám či nařizuju…což má svým způsobem pravdu, ale mě zas čílí, jak je pasivní (se asi ještě neprobral ze zimního spánku či co :roll: :roll: :roll: ) a slibotechna hadr :? :? :? A to je asi jádro všech neshod, jako dnes ráno…slíbil, že bude vstávat s malým a to víš, že prdlajsky, tak jsem na něho vyjela… nakonec vstal, ale to jsme byli už rozhádaní, beztak byl za necelou hoďku zpátky, naštěstí se skoro spícím A., s ním jsem si dala ještě hoďku spaní a vstávala jsem s ním o půl osmé a pan manžel až někdy po půl desáté :? :? :?
Navíc mám to tušení, Pacal, že dopadneme jako tvůj brácha…akorát, že neodejdu já, ale R. … takové rozpory už máme od těhotensví, kdy jsem musela zůstat doma, nejvíc to vyvrcholilo poprvé v šestinedělí a pak po druhé v září…no, a teď už to vážně vypadá na rozvod :cry: :cry: :cry: Ráno jsem totiž R. říkala, ať už si teda konečně sbalí a odejde a on potom na to, že se mnou už skončil…
Se omlouvám, za článek, ale muselo to ven :oops: :oops: :oops: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
25.3.09 13:11

ADELKO…gratulujeeem k staniu :potlesk:

WENEE..teda oslava bola fakt vymakanaa..teda ta vyzdoba…:) s Sofinka vyzera ako anjelicek :D cmuuuk

ZELVI..aale co baby-cafee..tam chodim len sem tam a fakt napisem prispevok len vynimocne..skor citam,,co je v MAME MIMINKO..ale cas mi zerie facebook :oops: :twisted:

u nas MAtusko za rucicky uz vie vcelku cupitat… ale teda v takejto rovine to bude ddllllho..aby sam zacal chodit..na to si este pockame..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.3.09 20:52

No, ahojda, kočky,

kde jste kdo? To dávají něco zajímavého v TV? :wink: :wink: :wink:

Já mám vyžehlenou pidi kupičku prádla, vytřeno a teďka jsem zasedal k PC, Radek je na noční (výjemčně, něco naskladňují či co to mají v Globusu) a já mám volný večer a jelikož se na učení chystám až za chvilku…jj, nějak se mi dneska nechce…takže pokecám :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
25.3.09 20:57

ahoj holky, dneska jsem byla na kontrole na ledviny a vše ok, jsem se chvíli bavila s doktorkou a má děti od sebe rok a půl, tak mi trochu povyprávěla co a jak :lol: jinak Pája už je lepší, snižujem postupně inhalace, večer zapínám zvlhčovač vzduchu a je to každým dnem lepší…

Tynko: to mě mrzí, že to máte doma takhle rozhádané, třeba až začne pořádné jaro, bude líp..

Wenee: krásné fotky z oslavy, Sofinka byla slaďounká :D

Petovi vše nej k miminarozeninkám :-)

Simi: takže Ondra následuje Silvinku.....aspoň můžete plánovat samostatnej víkend ve dvou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
25.3.09 21:19

Ahoj holky,

dnes porad nekde litam :wink: Ale jinak dobry. Stepan dnes mne dnes budil az o pul devate (v pet dostal mliko a jetse si schrupnul) a je to asi diky tomu, ze spi jen 1× denne, takze uz to neni zadny mimino :D Jo a zacal delat „bu“ na kravicku a na „babi“ a „banan“ rika „bbbb“ a docela uz vecem rozumi. Vcera pochopil „dej +nastavena ruka“ a blbiny se uci neskonale rychle :roll: :lol: A dnes jsme ho poprve vythla v parku z kocaru chvili tapal za ruku a byl docela nadseny :D Uz mu asi poridim na ven boty.
Holky, kolik jste daly za boty??? Popr. jakou znacku??? Ja jsem zatim naklonena docela znacce „essi“, mame tu primo specializovanou prodejnu…

Tynko, to je u vas taky vazny???? 8O Snad neee, vzdyt se bavite o druhym mimcu :?: :?: :?: musite zabojovat oba!!!

Simi, jeee cely vikend ve dvou, to jedte :wink: (rika krkavci matka, co nema problem dite udat pres noc :oops: :wink: )

Peto vse neeej :-) :srdce:

Se mi taaak nechce psat :roll: Asi si zapnu drbarnu Top star magazin :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.3.09 21:30

Evelín: No, asi jsem zase plašila :roll: :oops: :roll: …R. se z toho vyspal a cestou do práce asi popřemýšlel a poslal krásnou SMS-ku :D :D :D Na rozvod by teda asi nedošlo, ale musíme začít doma konečně z jiného konce :wink: :wink: :wink: Jsem ráda, že udělal první krok on, páč nevím-nevím, jestli bych ho udělala já…no, možná asi zítra, pozítří jooo :lol: :lol: :lol:

Terko: A copak ti dr. zdělila? Horor, komedii, tragédii :?: :wink: :wink: A ty máš problémy s ledvinana? Každopádně dobře, že je máš v pořádku :) :wink: :)

Péťovi vše néééééj :-) :-) :-)

Simčo: Mysli na krásný romantický víkendík ve dvou a přejdou chmury z Ondrova odstavování, navíc je to vážně už velký kluk :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
25.3.09 21:43

Ahoj holky,
Týnko - to jsem ráda, že to u vás doma nakonec dobře dopadlo. Hádky jsou pěkně blbé, u nás doma jsou teď taky o dost častější než dřív, protože jsem nevyspaná a utahaná a vyletím kvůli každé blbosti. Takže u nás ten „problémovější“ partner budu asi já :oops: . Naštěstí je Tom celkem kliďas, ale občas už se mi ho „povedlo“ vytočit :roll: . Tak ať u vás klídeček vydrží a pokud ta dnešní hádka bude vést k nějaké pozitivní změně, tak to aspoň bude mít smysl :wink: .

Veru - díky za odkaz na capáčky, který jsi sem dala pro Adél, hned jsem dnes taky jedny objednala, tak jsem zvědavá :wink: .

terko - to je dobře, že Pájovi už je líp, jen tak dál :wink: .

Tak já dnes jdu chrnět, po té včerejší noci jsem ospalá jak kotě, dnes jsem „uložila“ vstávání k Adýskovi Tomovi, tak jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží, než tam zase poletím já :roll: .

Jo a v pátek jdeme na vítání občánků, už se moooc těším. jen jsem zvědavá, co na to bude říkat Adýs :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
25.3.09 21:46

Tynko: no řekla, že mi nepřeje kluka, že ona má dva a furt se perou…jinak říkala, že první rok maso, ale pak se to dá, mají k sobě blízko, pěkně si vyhrajou…že by prý neměnila…ale vše má své pro a proti…s ledvinama se léčím 7 let, ke konci těhu se to zhoršilo a pak zas ok, tak uvidím jak teď, jinak by mi zas hrozil císař :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.3.09 21:56

Jani: No právě…jsme „utahané“, pořádně nevyspalé :wink: :wink: :wink: Ať máte dnešní noc klidnější, já už se tam taky chystám.
A ty jsi z Prahy 5, že? Jsme koukala, že emaminky z Prahy 5 se sjednotily do jedné diskuze (stejné místo), to musí být pěkný, jj..výhody velkého města 8) :) 8)

Terko: Snad tě tentokrát nepozlobí :wink: :wink: :wink: A myslím si, že rok a půl je pěkný věkový rozdíl, počkej, ti budeme v listopadu závidět novorozené miminko :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.3.09 22:06

Ahoj

Jen na skok, musím se vyspat, brzo vstáváme - jedeme do Brna a mám sraz se spolužačkama a dětma v kavárně 8)

Mahul , chtěla jsem se zeptat, dělali jste Kubíkovi pas, když jste jeli do Anglie? Pořád se nemůžu dostat k tomu, abych tam zavolala :oops:

Evelín , ty botky co jsem koupila Bendovi jsou Essi, jsou z Rena ve Futuru a stály 700

Péťovi vše nej :-)

Terko , super že ledviny jsou v pořádku :wink:

Týnko , snad se vám to doma uklidní, já to znám, my to doma máme často (od porodu) a podobný problémy :(

Adel , zkoušela jsem fotit vlasy, ale na fotkách to vypadá normálně hnědě, tak asi jen blbě vidím :roll: :lol:

Simi , však když se Ondra chce odstavit, tak ho nech, asi ví co dělá :wink: Je to lepší, než kdybys pak musela složitě odstavovat. Já jsem začala kojit už jen ráno a večer a přes den Beník dostává UM a docela to zvládá, ale občas se po mě plazí a rve mi tričko :roll: Ten by se sám jen tak neodstavil :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
25.3.09 22:15

Ahoj
Tynka-to mi je ľúto,že to máš teraz doma tak na figu.Dúfam,že budete o.k. a zabudnete na nezhody,držím palce.

Terka-konečne sa to Drobčekovi vylepšuje,tak nech už je rýchlo zdravý.

Ešte Vás chcem poprosiť(sorry,že stále otravujem),keby ste mi SZ mohli poslať Vaše meno+prezývku tu na e mimine,lebo mi prišli Vaše mená na facebook a teraz mám chaos že ktorá ste kto.Prepáčte,že som také motovidlo.Ďakujem.

Idem sa tam ešte pozrieť,dúfam,že dnes tam nebudem,ako včera do jednej v noci.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.3.09 22:18

Evelín: My máme botky od firmy Bami, máme je od kamarádky, takže už po jednom dítku, kupovala je ve značkovém obchodě a stály taky kolem těch 7-mi stovek (teda na ty děti jsou drahý i ty boty :roll: :evil: :roll: ). Doporučují kupovat botky se žirafou, že jsou atestované :wink: :wink: :wink:
Ale jinak je asi těžké říct přímo Essi jo, Baťa ne…ona má každá maminak jiný názor :wink: :wink: :wink:

Zebruš: A jakou jsi mu kupovala velikost?? My teda máme 20 a řekla bych, že nám to do léta vydrží a pak už máme i sandálky :) :) :) Ale na zimu jsem právě už koupila Adamovi žirafkové zimní botky (byl výprodej v Globusu) a to jsem vzala velikost 23, což doufám mu bude s přehledem :) :) :)

Holky, mám nutkání si koupit Slaloma, i když ještě nemám prodaný XAčko… paní píše, že je kupvaný koncem listopadu 08, ježděný jen tři měsíce … a na fotkách vypadá pěkně, jenže jsou až z Náchodu a jed se na něj jen tak kouknout je daleko, takže bych jí musela věřit…no, ale nový stojí 13 tis. tohle by bylo o 3 levnější a je i s nánožníkem…
Co myslíte? Jsem včera v rádiu v horoskopu slyšela, že mě čeká nějaká dobrá koupě a že nemám váhat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.3.09 22:24

Týnko , velikost má 20, tak snad mu ještě chvilku budou 8O , v létě koupím i nějaké otevřené 8)
A s tím slalomem - tak zkus paní napsat, ať ti vyfotí účet a pošle na email, ať vidíš datum, kdy to koupila :wink: . Já na ten slalom zatím kašlu, sice mě to stojí hodně přemáhání, ale je mě líto peněz, protože tento kočár prodám pod cenou a budu kupovat dražší kočár :! :? Stejně ho mám jen na zahradu a po vesnici a do města beru golfky, tak si nebudu kupovat slaloma na zahradu :roll: :lol: . Ale třeba časem… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
25.3.09 22:41

Ahoj pri veceru,

dnes jsme to meli zas rozlitany a pak jsem koupila knizku s rikadly a hrama pro deti, takze jsem to odpoledne aplikovala na Domcu. Moc to ale poslouchat nechtel a chtel si sam hrat :lol: :lol: Dnes ale dosly ty plastove balonky z MMA, takze litaly po celym byte a byla sranda.. :lol: Dokonce tu Domca jak zbesilej zacal delat „paci-paci“ a delal to skoro cely odpoledne, tak jsem mela radost, ze alespon neco 8) :wink:

Evelin , u nas se teda nekomunikuje a nespolupracuje, ale taky hodne dela „dej“ s nastavenou rukou a dava mi i dudlik, je to roztomily :P
Ja mam od kamosek doporuceny boty Fare nebo Essi a jeste DPK. Muzes mrknout treba na http://www.detskaobuv.cz/ nebo http://www.fare.cz/
Mam v planu koupit od Fare ty Moje prvni boticky.

Tynko , tak jsem rada, ze se to u Vas takhle srovnalo 8O Uz jsem se tu desila, ze jste se fakt rozhadali nadobro :?
Jo a vyhody velkeho mesta joo? Maminky z Prahy 3 zadny nejsou :lol: Koukala jsem na Emimi i na Baby-cafe a jedina diskuze na to neni :wink: Jiny Prahy jo, ale Praha 3 je mrtva, tak jsme tu asi jen ja a Simi :lol: :lol:

Terko , je dobre, ze je Pajovi lip, ze inhalace pomohly, i kdyz teda privazovani, to bych taky asi nezvladla :wink: Privazovala si? 8)
A ledviny jsou osidny, snad toho cisare mit nebudes a bude to v pohode.. Ja mela taky problemy s ledvinama, Domca kvuli tomu byl i na sono ledvin, protoze to mame v rodine :roll: Ale ted uz to vypada, ze bych to mela mit ok (zaklepu to).

Simi , tak i kdyz to urcite zamrzi, ze se Ondra odstavuje, tak na druhou stranu je to dobre, ze to jde takhle hladce. Myslim dobre pro tebe. :wink: Ja ti priste dam to mlicko Hami, az se uvidime jo?

Nekdo se tu ptal, co davame k snidani, ze jo? Ja v 7 rano (po probuzeni) kojim (kdybych nekojila, dam UM) a kolem 8:30 h ma Domca 150 ml kase a pak az v 11 h svacinu - ovoce. Tu kasi davam proto, ze jak je alergickej na mliko a vejce, tak bych v podstate nemela co k snidani davat - suchej rohlik nebo chleba? :lol: Az bude starsi, budu davat nejake pomazanky treba ze zeleniny, nebo mozna tu sunku a rostlinne maslo.
Ale vim, ze nekdo dava treba chlebik s Lucinou, ze jo?

Zulocku , proto ja Facebook zapinam jen nekdy, jinak tam budu porad :lol: Jako na YouTube, to je to samy, tam furt neco hledam a tvrdnu tam sto let 8)

Zebrus , musela jsem se smat, jak Benik kuckal jako ty :wink:

Katy , Petrikovi vse nejlepsiiiii :P

Tak a my se jdeme divat na seriaaal, jako vzdy pred spanim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
25.3.09 23:00

Veru, Fare maje nejake prvni boticky? Se musim mrknout :D Zjistila jsem, ze maji primo prodejnu v Luhacovicich, tak az tam pojedeme, tak mu tam nejake koupim. A vidis, jak se Domca radoval z balonku!!!

Na tu cenu jsem se prave ptala, protoze mi to prijde deeeesne drahy 8O :x Na to, ze to ma na par mesicu, tak 700 mi prijde sileny!

Terko, super, ze ledviny jsou ok. Taky jsem s nima bojovala, trpime na to v rodine :roll:
A co si myslis, ze to bude??? Chtela bys partaka nebo segru partacku? Nebo je Ti to sumaaak? :D

Tynko, tak at uz je ted jen dobre!!! Mate Adamka a ten potrebuje mit oba rodice pod jednou strechou :wink:

A na snidani ma Stepan vestinou neopecenej toust bud s Kiri nebo s Lucinou, s kasi se mi nechce delat, navic se uz nakrmi sam a ja si muzu delat jine veci :wink:

Ach jooo, dneska mi to psani jde jak psovi pastva :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí