Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
521
23.3.09 21:10

Ahojte,
jen zdravím a hlásím, že ještě žiju :lol: ! Moc nestíhám dočítat a reagovat… takže asi až zítra.
Musím se vrhnout na nějakou tu domácí činnost, celý den byl Kubík ukňouranej a protivnej…mám pocit, že mu leze stolička, takže to už by byl 9.zub 8O . Za chvilku bude mít plnou dentici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
23.3.09 21:19

Ahoj ahoj, taky Vas docitam prubezne, ale blby je, ze si pak vecer nic nepamatuju, na co reagovat 8)

No Adel, Pacal , my zrovna o vikendu resili, ze bysme nekam zasli „zatancit“ si :lol: Hrozne radi jsme chodili do Futura na oldies, ale hrajou tam 80. a 90.leta, paradicka!! :P Ale asi dlouho nepujdeme a pak uz tam budeme nejstarsi asi :lol: :lol:
Jo a po trech panakach by me asi ted odnaseli :wink:

Terko , ja byla na plavco zapsana, ale kozni mi to zakazala. Na tom plavcu mi pri odhlasovani rikaly, ze tam chodi i mamky s detma s ekzemem, vzdy pred plavanim to promazou a plavou. Ja to ale zrusila, protoze Domca to mel hnusny a mokvalo to, tak jsem to nechtela placat chlorem :roll: Pak jsem prave premyslela o slane vode, ale ta taky na ten ekzem neni moc ok, protoze pali. No a ted se to zlepsilo, takze zaciname chodit pristi tyden :lol: :lol: Huraaaa :wink:
Ale taky jsem cetla nazor, ze pokud ma dite ekzem, ale neni alergicke na chlor, tak by to nemelo vadit, tam jde spis o to, ze se to v te vode maci a ten ekzem pak mokva, takze jestli to mate ok, nevadi to.

Tynko , ty ses ptala, jestli jsem furt se sportakem spokojena co? :wink: Je super, ja mam teda problem s tim, ze mi driv vyhovovalo, ze jsem slozila jen konstrukci do kufru a na sedadle byla bud korba nebo autosedacka, takze v kufru bylo vice mista. Ten sportak se nezda, ale po slozeni je to docela krava, ale vejde se tam. Ale jinak si na nej vubec nestezuju, ovlada se paradne, i polohovani, akorat jak tu psaly holky, me Domca nezlobil v korbe a krasne usinal a v tom sportaku cumi a nechce spat a pak je otravnej :wink:

Simi , tak drzim palce, at se zuby proklubou rychle :wink: Jinak u nas mate zase dalsi mlicko - Hami Optivital 3, protoze dosel balicek Hami, dosel ti taky? :lol: Me je ten klub naprd, posilaj bud jogurty co Domca nesmi, nebo mlika :lol: :lol:
Jinak Simi, ja bych taky jiny nez kysely bily jogurt nedavala, ale moje kamoska treba dava od 11 mesicu Activia Straciatela, jahodovej smetanovej a kdyz videla Domcu, jak je hubeny, tak se ptala: a nedavas nejake cokoladicky na vyziveni, treba Monte coko puding? 8O 8O Takze jak vidis, do deti se cpe cokoliv a nekterym to proste nevadi :wink: Ja zastavam nazor, ze kravske mleko, smetana se jim davat nemusi, na co, ale kazdy ma jiny pohled na to :lol:

Wenee , my jediny jogurt, co muzeme je Hollandia, ta bila 200 ml, protoze je Bifi kysela a ma nastepene ty bilkoviny, takze Domca se po ni skoro neosype, jiny jogurt jsem nedavala.

Evelin , ten kun je super, je docela maly, na tom obrazku mi prisel hrozne velky, ale ted s tou fotkou uz je to ok.

Klarce vse nejlepsi k mininarozkam!! :P

Jinak vsem gratuluju ke stani a hlavne k chozeni, to jsem zapomnela, to je duulezity okamzik :wink:

A hlavne at nikdo neni uz nemocnyyy, jaroooooo!! :P 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
23.3.09 21:24

Jo, jeste jsem chtela, Zebrus , me se Domca jeden cas docela v noci procuraval, jak se zacal hodne tocit a spat na brichu. Byla jsem tu i v nejake diskuzi, radily jinou znacku a podobne, ja nakonec zustala u Huggies a koupila proste o velikost vetsi, nosime c.3, takze jsem koupila c.4 a od te doby super, ani jednou se neprocural.. :wink:

Adel , ja taky koupila na Brumlovi 2 jarni bundicky, dzisku a sustakovku, ale ta vypadala vetsi, psali c.80 a je Domcovi akorat 8O Takze jestli nebude uz to jaro, tak ji snad na ven ani neuzije.. 8)
Ja tam nakupuju rada, dobra cena, veci jsou docela ok, obcas se mi nejaka nelibi, ale kdyz je to tricko za 50 kc, tak co bych chtela, ze jo :wink:

Jezis, rychle dozehlit, za chvili je Dr. House :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
23.3.09 21:35

Veru dělej,žehli,ať to stihneš :D Já už žehlila odpoledne heč.To je dobrý,do Futura jsme taky hodně chodili,s nynějším manželem :D ,ale i předtím,hned za rohem jsem bydlela..Kde jsou ty časy 8)
Na tu bundičku z Brumly jsem zvědavá,byla to 92..ještě jsem koupila svetr a triko :wink:

Evelín kůň je super!

Jo jinak jsem na Facebooku našla holku,se kterou jsem asi tak před dvaceti lety 8O spala na táboře ve stanu.Žije v Kanadě… :wink:

Holky dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
23.3.09 21:59

Uz to je, uz to je :lol: Dozehleno a hura na House.. :P

Wenee , ja jsem taky na Facebooku, ale nemuzu si te tam najit, protoze nevim vubec, jak se jmenujes 8) :wink: Muzes mi kdyztak poslat SZ sve jmeno :lol: a ja te pak na Facebooku preposlu holkam.

Jeste jsem se Vas chtela zeptat, chodi Vam e-maily z Emimina? Jsem asi tak na 10 diskuzich a vubec mi nechodi upozornovaci mejly na nove prispevky, ani na Duben :roll: :roll:

Tak dobroooou, zitra jdem do te Vesmirny, tak to tam zjistim jak by to bylo se srazem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
23.3.09 22:26

Se musím pochlubit, začala jsem zase makat na disertaci :wink: a zásluhu na tom má mj. Evelína a její bakalářka, protože jsem se už fakt cítila zahanbená… :oops: :lol: Btw. Evelín, jak to jde??? Já teď zpracovávám nějakou sekundární literaturu, uf…

Veru , no mně od Hami ještě nic nepřišlo :? registrovala jsem se přes net už někdy před měsícem, a prd, tak jsem jim teď napsala, jestli je má registrace platná, a poslala znovu údaje. Snad se mi ozvou :? Jinak já zůstanu zatím u té hollandie, jasně, někdo má volnější pravidla, nic proti tomu, ale mně děti baštěj zatím nadšeně všechno, tak nemám důvod slevovat ze svých představ :wink: :lol:

Tyyy jo, ve Futuru jsem byla před pěti lety, měla jsem tam loučení se svobodou :lol: :lol: A od té doby normálně nic!

Mahul , vítej v klubu stoličkářů :lol: a klube se nahoře, nebo dole?

Tak dobrou všem! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
23.3.09 22:38

Simi, jsem Te nechtela tak vydepat :oops: Ja makam a prave se patlam s analyzou reklamy :roll: Jsem zvedavam kdy to dopisu a hlavne, jestli se to vubec bude aspon trochu libit a nevyrazi me s tim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
23.3.09 23:38

mamulky studujuce, ja vas teda fakt obdibujem…ako to zvladate..teda , keby som nesedla teraz za PC, ale ucila sa… urcite by to bolo prospesne… :oops:

JOGURT…smotanovy zvolensky…alebo tami. sksuala som aj ine..ale activia mu nechuti a ani mne moc..a holandia je mnaaam..ael u ans ju tak blizko nemaju,,, :?
joj..teraz sa hanbim pred ZELVICKOU..ze davam valsten smotanu..

joj a vidim ze svetky tu riesite kociky..ja si neviem vynachvalit xlanndera..no mat tak male kolieska, ako mavaju golfky..tak ich na schodoch dolamem..totizto chodim akzdy den tak zo 16 schodov na zadnych kolieskach..leo dvihnut az tak nevladzem :(

HAMI.noc mi od nich neprislo… :cry:

WENEEE..aj aj som na facebooku..ani somnevedela,z e tam si..supni mi do SZ, ako ta naajdem :)
jeejda, s tou activiou..esteze MAtuskovi nechutila… my sme an smotanovych..no, ale ktovie ci robim dobre..ale verim, ze hej..ved vlastne tam nic zle nie je,,aspon o tom neviem, ze…
supeeer, ze solava sa vydarila

EVELINKO..bezvadny kooon. krasavec :)

a mys me mali dnes navstevu..MAtusko vo svojom zivle..boli u ans do 22:15 a MAtusko je etraz tvrdy ako stolverok..chudiatko…
no a musim povedat,..ze ten internet mi zerie kooopec casu :twisted: :oops: :lol: :lol: :lol: no, ale neviem si rpedsatvit byt bez vas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
24.3.09 10:07

http://emimino.cz/…Obraz031.jpg

Tak to zkouším, nějak mi už dva dny nejde emimino, teď tu sedim už přes hodinu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
24.3.09 11:19

Ahoj holky,
Katy - bezvadný kočárek :wink: :P .
Veru - taky mi chodí balíčky z Hami klubu a taky to vždycky někomu věnuju, protože Adýs má ještě hypoalergenní Bebu, takže mlíčko nevyužiju a teď mi přišel jahodový jogurt a ten mu tady raději nedám :roll: .
Simi - tak ať ti práce na disertaci jde pěkně od ruky. Jo a u nás trvalo taky pěkně dlouho, než se mi vůbec z toho Hami klubu ozvali, tak uvidíš, určitě něco pošlou :wink: .

No tak já už si vesele chystám jarní věci pro Adýnka a tady prosím před chvílí nasněžilo 8O . Sice jen poprašek, ale málem mě trefil šlak, když jsem to z okna viděla. Ach jo, chci jarooooo :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
24.3.09 11:52

Ahoj!

My dnes meli budicek o pul sedme a ja jsem sla spat az kolem jedne, takze jsem „uzasne“ odpocata :twisted: Dite ted uz samozrejme chrupe a matce tu pada hlava na klavesnici …

Katy, takze trojkolka, jo? Hlavne, abys byla spokojena :wink:

Mahul, uknourane a pritovne dite je lahudka! Tak snad bude brzy lip :wink: Kdyby ty zuby tak nebolely, ze? :(

Zebrus, my Mozillu mame a spokojenost, treba si na vas musi zvyknout 8)

Jinak mlecnym vyrobkum s prichuti ci obsahem cokolady bych se teda vyhybala, ale treba obcas Stepanovi uz dam i tvarohovy vanilkovy dezert od activie :oops: Obavam se ale, ze pokud budu mit deti vic, tak ty veci, co se snazim nedavat stejne ochutnaji, pac jim to podstrci starsi sourozenec :twisted: :wink: Treba Tomasek od Lucy se evidentne zamiloval do polomacenych susenek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
24.3.09 12:02

Ahoj holky,

tak to počasí je zase hnus fialovej :evil: Ale v dubnu už snad má být tepleji,ach jo.
Byli jsme s kamarádkou a dětma v kavárně,dobrýýý,akorát jsem pak zjistila,že jsem Jiřulkovi zapomněla dát mikinu,šel jen v tílku,triku s dlouhým a bundě 8O :oops: :oops: .Naštěstí je to asi 10 minut cesty :roll:

Katy kočár pěknej :wink:

Evelín s tím jídlem to tak nějak bude,taky zatím Vítkovi nic nedávám,ale až bude něco chtít,tak asi tvrďačka nebudu 8O
To je jako s televizí,Jiřulka si v tomhle věku mohl nechat o pohádkách zdát a Vítek čučí už od ranného věku :roll: :wink:

Janus taky chci jaro,už mi z té zimy šibne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
24.3.09 12:43

Katynka…krasny kocarek..

no..a s tym papanim..MAtuskos a dozaduje vsetkeho co vidi,z e dakto je..nastastie ho vie odputat lyzicka alebo tanier..ale vcera sa mu podarilo nenapadne strcit do pusy vanilkovy keksik..hadam to neublizi…

ale Tomasek od LUCY,..anis a nedivim, ze lubi polomacane :lol:

na druhu strabu..asi by si mali\ pomaly zvykat… :lol:

ozaj..da,m vam sem :lol: DACO NA POBAVENIE…co mi prislo MAILOM 

Jeden tyzden som bola objednana ku gynekologovi na prehliadku,ale jedno
rano,ked som to necakala,tak mi sestricka volalal,ze som bola presunuta na
vtedajsie rano na 9.30.kazdeho som prave vychystala do
prace a do skoly a uz bolo okolo 8.45.Kedze cesta tam trva 35 minut,naozaj
som nemala vela casu nazvys. Ako vacsina zien v tychto pripadoch,aj ja si
velmi potrpim na hygienu pri takychto navstevahc,ale bolo jasne,ze dnes rano
nebudem mat sancu.Rychlo som vbehla do kupelne,strhla pyzamo zo
seba,namocila som uterak na tvar,co lezal vedla umyvadla,umyla som sa nim
tam dolu,aby som bola ako-tak prezentovatelna;hodila uterak do spinaveho
pradla,hodila nieco na seba a utekala k autu. V cakarni som bola iba par
minut,ked ma zavolali dnu.Ako to uz byva,vyhupla som na stol,otocila tvar na
druhu stranu miestnosti a predstierala,ze som niekde inde. Preto ma trochu
prekvapilo,ked gynekolog zahlasil - aaaah,dnes sme si dali na sebe extra<br /> zalezat,vsak ano?. Neodpovedala som. Zvysok dna prebehol ako vzdy,nejake
nakupy a varenie.Ked prisla moja 7-rocna dcera zo skoly,tak isla do kupelne
a pyta sa - '' mami,kde je moj uterak na tvar?<br /> Hovorim jej - je v spinavom pradle,vezmi si zo suplika cisty''.
Ona na to - ''nie, portrebujem ten,co tu bol dnes rano - schovala som si
donho vsetky svoje trblietky. ................. ''

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
24.3.09 12:53

Zulok, mne unikl smysl, protoze nevim, co je to „trblietky“ :oops: , ale tady tech trapasu se docela obavam :oops:

No, ja na to jidlo fakt asi az tak drsna nejsem. Stepan uz obcas ma to co my, bud to kvuli nemu nekorenim vubec nebo tam toho ma min, ale obcas kdyz nas vidi jist klasicky „dospelacky“ jidlo, tak mu dam ochutnat. Jeho uz totit moc neukacema na neco jineho, proste chce to co my (asi vi, ze je to lepsi :twisted: ), ale rizek jeste nemel :wink:

Do ted venku svitilo slunko a ted zacalo snezit :x Se mi zase nebude chctit ven. Mne uz z te zimy fakt zacina hrabat. Pul roku uz vetru, zimy, tmy, snehu, deste stacilo, ne? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.3.09 13:30

Jsem tu jen na skok, než se Benda vzbudí - dnes usnul až v poledne, a to v kuchyni v sedě v kočáře, když už jsem uspávání vzdala a šla vařit. A vůbec ho nerušilo, že kolem pouštím vodu, vařím, cinkám, atd. 8O :lol:

Katy , kořárek pěknej :wink:

Evelín , mě explorer funguje líp 8)

Zuločku , vtip dobrej, to je teda trapas :lol:

Trblietky jsou třpitky :lol: (hned jsem si to vyhledala, byla jsem zvědavá :oops: :lol: )

Jdu dodělat oběd - pečené vepřové maso s rýží 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí