Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
21.3.09 19:49

ahoj holky, dneska teda bylo krásně, kdyby to alespoň vydrželo a ještě se trochu oteplilo..ale to už bych asi chtěla moc. Pája včera spal celou noc, tak sme byli s manžou šťastný, sundala jsem totiž mantinel, tak možná že to Pájovi vadilo…uvidíme. Dneska už svítíme v obýváku a ložnici, tak už nám chybí jen lustr do kuchyně a čtyři na chodbu…

Jinak úspěšně inhalujem, dá to teda práci, ale zatím nějaký zlepšení nevidim :( pořád sípe a chrchlá…

Katy: super, že máte nový kočárek…

Zulok: parádní stan, taky sme po nějakym pokukovali, ale zatím jsme nic nevybrali…

Evelín: tak posilovací stroj doma, páni…hihi, mě by to stejně cvičit nedonutilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.3.09 20:51

Ahoj holky,

my jsme měli dneska poměrně náročný den…takový cestovní :) :) :) Dopoledne jsme razili do Prahy k tetě a pak k babi kousek od Práglu a ceesta domů byla poměrně dosti náročná, ale andílek usnul v postýlce hned, jen se stačil ještě z cesty dvakrát poblinkat :roll: :roll: :roll:
Jinak u Prahy bylo váááážně nádherně, teplíčko-sluníčko, co víc si přát :D :D :D

Terko: To jsem ráda, že vám ihnalace jde, jen vydržet, určitě to musí zabrat…a v pondělí jdete znova na KO??

Katy: Špoupni semka foto :wink: :wink: :wink: Já taky právě vkládám inzeráty na kočárek, tak jsem zvědavá :) :) :) Mám dvě možnosti…buť to prodám a nebo ne-e…

Zuzko: Stan dostal Matuško k narozeninám přepychový :) :) :) A jak si s ním hraje, resp. teda v něm? :) :) :)

No, a víc si nepamatuju, dneska jsem z toho všeho nějak KO, šla jsem spát včera až o půlnoci a po pul šesté stávačka…jdu dopatlat ty inzeráty a pak přijde domů mužský…dneska má kámoška, která si otevřela s manžou a spoluvlastníkem hospůdku kolaudační párty, tak ani tam nemám energii jít, však ona poreferuje … :) :) :)

Jo, nepř. Týna

• Citovat
  • Upravit
1197
21.3.09 21:03

Ahoj holky,
Zuločku - parádní stan, začínám o něčem takovém taky uvažovat :wink:
Katy - no tak to je paráda, že máš nový kočárek, který jsi chtěla, manžel je teda super, že je tak akční :potlesk: . A držím palce ať klapne prodej X-landera.
Evelín - stroj na břicho bych potřebovala jako sůl, jenomže jak se znám, tak by mi tu stál v rohu a já bych na něj akorát tak odkládala oblečení - přesně tak totiž dopadl rotoped, když jsem si ho půjčila od našich :? :roll:
Simi - no tak to ti přeju pevné nervy, nachlazený manžel, to je „radost“. Tom taky vždycky leží v posteli a tváří se, že uhodila jeho poslední hodina… :roll:

Jinak u nás prokňouraný den, Adámkovi leze další zoubek, dvojka dole, a tentokrát je to asi nějak horší, protože takový nešťastníček ještě se zoubkama nebyl :( . Nebo možná v kombinaci s tou rýmou je toho na něj hodně :? :(
A Adámek nám dnes rozbil dálkový ovladač na TV, třískl s ním o zem a ovladač se rozletěl na kusy :roll: :roll: . Vzhledem k tomu, že ho Tom opravuje už asi hodinu a teď si k tomu vzal gumičku a gumičkuje to dohromady :roll: :roll: , tak to vidím, že v rámci hubnoucího programu budeme běhat k televizi pěkně po svých přecvakávat programy… :roll: :?

No nic, jdu dodělávat resty, večer snad ještě nakouknu…zatím ahoooj :-)

Jo ještě, hlava dubová - Veru , prosímtě, čím mažeš Domču po koupání? Adýnek má sklony k alergii (po mě :( ) a navíc po tom děsném asi měsíčním boji s exémem, co měl dřív, si dávám pozor, co na něj patlám. Zkoušela jsem Seba Med, ale po něm se mu udělaly červené fleky :roll: . Zatím jediné, co „prošlo“ je klasická modrá indulona, ale chtěla bych zkusit něco jiného, tak sonduju, co by se dalo… :wink:
Tak díky za tipy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
21.3.09 22:09

Tynko: na KO jdem v pondělí, tak uvidíme, jinak plavčo potřetí padá, nu co se dá dělat…

Januso: my používáme A-dermu a jsem s ní moc spokojená, stojí sice přes 300Kč…mažem ráno a večer a super…a at se Adámkovi brzy prořeže zoubek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.09 09:54

ahoooj, pisu z mobilu, jsme na morave, odpo frcime domu..

ctu vas, budu reagovat pozdeji, jen pro jancu.

obecne na promazani pro ekzematiky vyhovuji mastne kremy. modra indulona je dobra, kdyz nevadi. my mame jeste naposled krem z lekarny, mastny, na rano a vecer, ale od narozeni na oblicej a behem dne pouzivam Exomegu od A-dermy a je super. po dobrani toho z lekarny ji budeme pouzivat porad.

tak pa, jdem k bratrankovi.
zelva veruna

• Citovat
  • Upravit
9351
22.3.09 10:19

Ahoj holky

Tak jsme se včera byli podívat na tom veletrhu, ale fakt nic moc. Ale Jané tam měli, fakt jsem čuměla, jak je Slalom velikej, i ta korba 8O , měla jsem pořád pocit, že je to drobnější kočár a když jsem tu korbu včera viděla, tak mám pocit, že by se tam vešel i Beník - takže Veri, Domča asi takový prcek není, ne? :wink: :) Ale kočár je krásnej, akorát se tam mačkalo tolik lidí, že jsem raději šla pryč :?
Vyfasovala jsem čas. Maminku a Sluníčko, 2 CD s pohádkama a modelovací těsto, jo a balónek :lol: a šli jsme dom 8)
Mám teď 2 favority - Slalom a Quinny Speedy :lol: . Četla jsem diskusi, kdy mají mamči 2 malý děti a většina psala, že to jde v pohodě zvládnout i bez tandemu, jedno dítě v golfkách a druhý v nějakém nosítku. Tak snad jo :) (ne teda, že bych to už potřebovala, jen si tak plánuju - kdyby nááááhodou :lol: :lol: 8) )
Benda už nemá ani teplotu, v noci se občas budí, ale stačí čaj nebo dudlík a zase spí, jen teda kašle…

Jo a dívala jsem se i na X-landery a vypadají dobře, nikdy předtím jsem je na živo neviděla :wink:

Januš , my máme taky krémy z lékárny - na celý tělo mám takový mastný bílý na promazávání. Od A-dermy jsme měli „mýdlo“ na zadeček a bylo super :wink: Teď jsem zkusila koupit Sebamed a taky není špatný, ale na celý tělo jsem ho nezkoušela

Zuločku , vyrážky Beník nemá. Jen měl tu horečku asi 2 dny a teď už nic a jen kašle. Tak nevím, možná to jsou zuby a do toho kašel :?
Hrad je super :D

Simi , to znám - když je nemocnej manža, tak leží a kňourá :lol:

Evelín , náš posilovací stroj na břicho leží v garáži :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
22.3.09 10:38

Ahoj holky,

tak včera bylo tak krásně a dneska zase zataženo. :( Samozřejmě včera jsem byla venku jen s Vítkem,spal přes 2 hodiny 8O a dneska jsme chtěli někam vyrazit všichni,podle počasí,ale když je takhle,tak jen půjdem na prochajdu :wink:
Jinak jsem dělala k snídani palačinky a docela se povedly,tak mám radost :)

Přeju pěknou neděli a marodi ať jsou už v pohodě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.3.09 11:24

Ahoj holky,

Zebruš: No vidíš, a u nás ma x-landera skoro každá maminka :? :? :? Myslím u nás na maloměstečku :wink: :wink: :wink:

Adél: No, my asi ani nepůjdem dneska na tu prochajdu, kočárek mám komletně vypucovaný, tak bych nerada, aby se mi znova zapatlal… a pak i příjde odpoledne ségra :) :) :)

Jani: Ať je brzy zoubek venku a už vás tolik nezlobí :wink: :wink: :wink:

Holky, pomoooc, které prodáváte na MMB!!! Chtěla jsem vložit inzerát i na MMB, jenže se mi uloží jen na mé stránce, ale do centrální databáze se už nedostane, nevíte čím to je??? Jak vkládáte inzeráty, aby se vám uložily v té centrále???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
22.3.09 11:59

Ahoj holky,
tak „marodovi“ jsem trošku promluvila do duše, a než jsem přišla z cvičení, bylo vytřeno (mezitím dával dětem jogurt a ukládal je), a za chvilku bude hotový obíííídek - kotletky s bramborem a sázeným vajíčkem… mno, tak už asi uzavřu příměří :wink: :lol: Ale včera jsem ho nechala vyležet - odpo nás zavezl ke kámošce a jel si lehnout, a večer šel spát v devět 8O

Jinak Ondra dnes přeťapkal (držel se ručičkama, ale dělal krůčky) od jednoho konce konfer. stolku k druhému - viděl ségřinu flašku a šel po ní 8O :lol: Dřív to dělal tak, že se pustil, sedl si, dolezl tam a tam si opět stoupl. Tak mám z pokroku radoooost :D

Holky, chtěla jsem se zeptat, chodíte s dětmi i s nastydnutím k doktorovi??? Třeba když mají rýmu bez teplot, nebo „jen“ teplotu třeba kolem 38 C, která trvá den nebo dva a pak je to OK… Já totiž s dětmi u dr. ještě nebyla, mimo běžné kontroly v poradně, i když nastydlí jsou asi počtvrté (od narození). Říkala jsem si, že když to není nic vážného, tak proč tam chodit… ale teď mě napadlo, jestli nejsem krkavčí matka a nezanedbávám něco :oops: :roll:

Týnko , jeee, pozdravuj Klárku! :D :D

Adél, tyyy jo, jsi šikula - palačinky bych si dala taky :wink: V pátek je dělala tchyně, ale já měla (po cvičení s Ondrou) takovej hlad, že jsem je zhltla a ani jsem si je nevychutnala :lol:
Zebři, bezva, že je Beníkovi už líp :D

Janus , držím palce s tím zoubkem :roll: Jára hlásil, že Silvinka snědla jen poloviční dávku jogurtu, tak se asi už klube ta druhá stolička :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
22.3.09 13:14

Simi jak měl Vítek ty teploty tři dni,tak jsem s ním u dr.nebyla.Tuhle jsem měla podezření na 6.nemoc,tak jsem jen volala a bylo jasné,že to 6.nemoc není.Člověk tam může jít s rýmou a chytit ještě něco horšího. :roll: Takže určitě nic nezanedbáváš!
Tý jo kotletky,mňam,my měli kuře s bramborem :wink:
A Ondra je šikulka :)

Venku je tma jak v pytli,ale co se dá dělat,musíme ven aspoň na chvilku,ještě nakoupíme a stavíme se v pizzerii pro pizzu :wink:

A dvojčátkům všechno nej k mininarozkááám :-) :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.3.09 14:07

Ahoj holky,

mame za sebou obed (plneny tortily) a odpocivame. Mela by mi zavolat pani, uktere jsem kupovala toho konika, ma cestu dneska do Brna, tak usetrime na postovnym :D

Simi, ja taky byla se Stepanem jen na beznych kontrolach. Taky jsem cetla nazor pediatra, ze by maminky, prave nemely hned s kazdou rymou behat k doktorovi, ze kdyztak konzultovat pres telefon, protoze na spoustu tech „klasickych“ onemocneni ti doporuci stejne jen to, co by napadlo i Tebe :wink: Ja doktory obecne nemusim a co muzu, tak resim sama doma. Ale Stepan byl navic doted fakt docela v poho, az na rymu a zvysenou teplotu…

Zebrus, a v garazi je mu dobre, ze? :twisted: :lol:
Tak jsem rada, ze jsme na veletrhu neprisly o nic mimoradneho. Byly jsme tam predloni a docela me to odradilo. Hrozne moc lidi a deti a meli to tehdy v docela malem pavilonu :roll:

Simi, no vidis, jaky je Ondra sikovny :wink:

Veru, uzij si to u rodicu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.3.09 16:45

Ahoj holky,

s tím vkládáním na MMB jsem samo plašila :oops: :roll: :oops: uložilo se to tam, jen jsem si neuvědomila, že nemám placené členství … no to je jedno :wink: :wink: :wink:

Simčo: Já jsem teda s nachlazením a rýmou nechodila k pediatrovi, určo by jsme chytli v čekárně ještě něco horšího… :evil: :wink: :evil: … a s průjmem se taky nebyla, vyléčili jsme si ho sami doma…jen jak měl ty horečky, tak to jsme u dr. byli, páč aby to neměl na průduškách a tak…
Ségru jsem pozdravovala, že děkuje a taky zdraví :wink: :wink: :wink:

No, a víc večer…A. se nevyspal do růžova a bude protivný odpolko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.3.09 19:24

Ahoj holky,

u nás se snad už spinká, dneska to bylo trošku s pláčem…

Dvojčátkům vše néééj k miminarozeninkám :-) :dance: :-)

No, dneska budu muset jít zdolat tu horu z prádla :roll: :roll: :roll: jdu na to nabírat síly :lol: :lol: :lol: A zkouknu při tom tu dnešní Výměnu manželek, to bude asi dneska zrovna :,-(o-maso :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.3.09 19:41

Uz mame doma houpaciho kone a ja jsem z neho taaaak nadsena. Fakt vic nez Stepan :roll: :oops: Nejak se na nem vubec nechce houpat, maximalne mu zkouma tlamu a ocas, tak snad mu prijde casem na chut. Timto jsme se ale asi vycerpali na darky k narozeninam (choditko a kun), takze pak uz dostane jen trochu dortu a kdyztak nejakou knizku, stejne mu to je putna a ma nejradeji petky, varecky, hrnce a sustivy papiry :roll: :lol:

Tynko, na manzelky se taky chystam, ale zehlila jsme uz vcera, tak dneska u toho max budu cvicit na svem novem uzasnem posilovacim stroji 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.3.09 19:43

Dvojcatkum samo vse neeeej! :-) :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie