Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj mamušky, po očku Vás stíhám číst, ale nestíhám příliš reagovat. ![]()
Rozebíraly jste tady jaký to je, když máte víc dětí. Určitě to není o tom, jestli máte jedno dítě raději než druhý, je to prostě jiný. Mě je třeba líto, že už se nestíhám Marečkovi věnovat tolik co dřív, ale už ho prostě beru jako velkýho … a taky spoléhám trošku víc na taťku, že oni jsou teď ty chlapi a jsou víc spolu. Prostě se teď musí víc snažit tatínek. Občas to ale Mareček hůř snáší, holt byl víc než pět let jedináček a teď najednou se musí dělit o mámu a tátu se sourozencem (kterého předtím tolik chtěl …). Takže pokud uvažujete o dalším dítěti, tak by to asi chtělo, aby neměli takový věkový rozdíl. U nás to bohužel nevyšlo ![]()
A koukám, že s kočárkem jsme tady asi poslední, kteří ještě používají hlubokou korbičku. Sice je už docela těsná, ale Klárka v ní usíná mnohem líp než ve sporťáku (máme momentálně obojí). Jsem ráda, že jsme se nakonec rozhodli pro Jané, i když jsem se fakt bála, že v něm zimu nepřečkáme, ale naštěstí je Klárka normální mimi a nevyrostla z hluboké korbičky příliš rychle. ![]()
Jo a musím nahlásit další stoličku. Ta první ještě není pořádně vylezlá - venku je pořád jen půlka a už leze další. Klárka je teď víc ukňouraná a třeba dnes v noci byla snad 5× vzhůru a furt se dožaduje MM. A navíc z toho má lehký průjem, takže denně střídáme 2-3 modely, protože se prostě prokadí … ![]()
tak se mi to poslalo 2× ![]()
Evelínko, copak sis to koupila za úžasný stroj? Já uvažovala o AB Rocketu, viděla jsem ho na aukru za necelou tisícovku. Akorát jsem četla, že nejsou tak kvalitní jako z topshopu, tak nevím
A trošku se bojím, aby nedopadl jako rotoped - z toho je teď věšák … ![]()
Ernat, gratuluju ke stoličce
Silvince se taky rýsuje ta druhá (obě nahoře, kde vaše???), ale nese to docela dobře, v noci spí… ale taky jsme jí poslední týden dávali třikrát na noc nurofen pro děti, aby se jí v noci ulevilo a vyspala se
Jinak lehký průjem mají teď oba, u prořezávání zoubků to mají vždycky
naštěstí je to jen v plíně
Ondrovi se s velkou slávou prořízla druhá jednička nahoře ![]()
Veru , já můžu jakékoli pondělí, jen to musím vědět nejméně týden napřed… tak dejte vědět
Jo a v kolik že? My můžem po obědě (13h.) kdykoli…
Ahoj holky,
my jsme byli dopolko na rychlovku v Lbc, dát přiznání daní na finančák a pak jsem přemluvila R. a šli jsme se kouknout do prodejny na ten kočárek a když jsem odcházeli, tak mi říkal, že když jde se mnou nakupovat si připadá jak podnikatel…a víte proč? Že si prý vždycky vyberu to nejdražší…sprosťák
![]()
Pacal: No, já se ho chystám prodat, jelikož se mi líbí jiný
JInka si myslím, že taky budeme ve sporťáku přes zimu
![]()
A Vítečkovi a Silvince taneček
Šikulkovééééé
![]()
Katko: Prosím, prosíííím…poradíš mi?? Kde a za kolik jsi ho prodala, že ti rvaly ženský ruce??? Díky díky
![]()
Veru: srazík
já jsemse dohodla se ségrou, takže já dorazím na 99%
Do Práglu se svezem s A. s nima a domů asi pojedeme busem a oni by nám autosedajdu dovezli potom o víkendu zpátky…já bych asi spíš ten konec duben/začátek května, snad by totiž mohlo být hežčí počasí a tím i lepší srázek
![]()
Ahoj holky
Tak som konečne tu,po weekende plnom návštev,veď sme mali oslavu.Sofi bola na oslave zlatá,dobručká a vydržala až do 20,00h.Večer ak stihnem,dám sem fotky.
Ozi,držte nám zajtra palce,ideme na sono s obličkami a aj na vyšetrenie,bojím sa.
Ste niekto na Facebooku?Rada si Vás pridám medzi priateľov.
Idem si prečítať,čo máte nové.
Papa
Ozaj holky,vedli ste,že biela actívia vraj nie veľmi vhodná pre malé deti a dokonca ani dospelí by ju nemali jesť stále,ale s dlhšími pauzami?Vraj až príliš prečisťuje črevá.No,super,ja ju totižto dávam Sofinke už pol roka každý deň.
Tak som to zmenila a nabehli sme na smotanové ovocné,vraj sú vhodsné op jedného roka,no a dúfam,že sa po pol roku zase dozviem,že až také vhodné neboli.Už ma vystre z toho,čo deti môžu a čo nemôžu papať.
Ahojte
Tak tady fičí od rána jak o život, snad nás to neodnese ![]()
Teď jsem dovařila večeři - kuřecí prsa se zeleninou a bramborama
. Musím vás číst celý den na etapy, abych vás stíhala ![]()
Týnko , pár X-landerů jsem ve městě viděla, ale pořádně jsem si je neprohlídla, tak jsem to myslela. Blbě jsem se předtím vyjádřila ![]()
Simi , já chodím k doktorce, když si nejsem úplně jistá. Většinou jí prvně zavolám a popíšu, co mu je, ať nejezdíme pořád (ale i tak manža říká, že jsem přehnaně starostlivá) Jak měl Benda ty horečky, tak mi doktorka po telefonu řekla, že pokud to zvládáme sami, tak jezdit nemusíme
Ondrovi a Silvince opožděně vše nej
![]()
Katy , super, že kočárek slouží ![]()
Evelín , a co nějaký foto Štěpánka na koni?
Pacal , gratuluju k chození ![]()
Já jsem chtěla prodat sporťák a koupit si jiný. Ale zatím počkám. Ale koupila jsem si golfky do města, jsou skladnější. A údaje zadávám pravdivý, nerada lžu a měla bych z toho nervy
Adel , i já bych si už na diskošce připadala blbě, asi bych se musela pěkně spráskat, abych to zvládla ![]()
A Vítek i Silvinka jsou šikulky, že stojí ![]()
Januš , gratuluju ségře k mimču ![]()
Ernat , téda, další stolička. To my máme pořád 2 zuby jako králíci ![]()
Wenee , držím pěsti, ať to dopadne dobře a Sofinka je v pořádku a těším se na fotky z oslavy ![]()
Na Facebooku jsem ![]()
Taky jím často Activie a Beník je občas dostává. Ale víc mu teď dávám Bio Olmu
ZEBRUŠ:Jo my máme taky golfáče a hodně je používáme,ale přecejen nejsou do sněhu,špatne se s nimi jezdí.Tak nevím,jestli si toho svého tahouna raději nenechám.Anebo si něco pořídím,ale nevím co.Jo a dík za radu ohledně těch údajů,já jsem taky stará poctivka,jen jsem chtěla znát i názor jiných.
Jo a na díze jsem si blbě nepřipadala,dyť mi není padesát!A nadopovaná jsem byla třemi panáky! ![]()
WENEE:no právě proto až tak to jídlo neřeším,kdo se v tom má vyznat!
ERNAT:taky jsem dospěla k názoru,že je lepší mít dítka rychle po sobě,i když to ze začátku je asi krušné!Anebo pak rozdíl aspoň 7-8 let.Naše Dorča-a já vlastně taky to neseme hůř-jak píšeš-byla dlouho jedináček!Kolikrát jsem si i pobrečela,je mi líto,že na ní už nemám tolik čas a trpělivost.Ale snad se to srovná a moc tím náš vztah neutrpí.
Je tady už nejaký další chodec?nejak jsem na nikoho nenarazila,co TINKO?Adámek nic?!!
Hoj,
Zebruš tady taky fičí,pořádně se nedalo být venku,nakonec jsme byli necelou hodinu a půl
Olmu bio taky dávám ![]()
Wenee tak to jsou věci s tou activií,Vítek jí má občas,ale Jiřulka ještě nedávno jiné jogurty nejedl,takže jí měl každý den,někdy 2× ![]()
Vítkovi dávám Olmu bio,Hollandii a jihočeský ve skle..
Taky jsem na Facebooku ![]()
Na zítra držím palce!!!
Klárce všechno néééj ![]()
Veru taky bych ten sraz viděla na pondělí ![]()
Pacal kdybych si dala 3 panáky,tak je mi už taky všechno jedno
![]()
Ahoj holky,
tak jsem to zakřikla, se stoličkou a průjmíkem - jen jsem to dopsala, tak vezmu Silvinku a… noooo, měla to až na lýtku
Takže před procházkou komplet převlíkání…
![]()
Holky, já žila v přesvědčení (nepsal to i někdo tady…?!), že jogurty by pro miminka neměly být ani smetanové, ani nízkotučné (to už vůbec ne!). A protože já dětem zatím nic nedoslazuju (krom kaší, ty slazené bývají), tak kupuju jen hollandii, bílou. Kdyžtak jim tam přidám pár lžiček přesnídávky nebo domácího pyré… můžou se toho ubaštit ![]()
Ty jo, jak stíháte ještě Facebook?
Já sotva stíhám tady a ještě chodím na dvojcata.cz… jinak si zvládám sotva přečíst maily ![]()
Ahoj holky,
uz me z te zimy asi trefi
Jak ja uz chci jarooooo!
Pacal, gratuluju Matyskovi k chozeni!
![]()
Stejne tak Vitkovi a Silvince ke stani
![]()
Ernat, jj mam AB rocket a zatm spokojenost, kdyztak pockej tak mesic, at ti muzu poreferovat, jetstli to fakt funguje ![]()
Zebrus, no foto se nam zatim moc nepovedlo, on tam proste sedet moc nechce, ale podivam se, jetsli by tam byla nejaka aspon trochu vhodna ![]()
Wenee, taky jsem na facebooku
A jinak s tou activii , to jakeho duvodu nemuzou moc deti? Stepan ji taky obcas dostane, ted jsem zacala taky jako Adel kupovat Bio od Olmy.
Veru, tak si to uzij u rodicu ten pristi vikend
![]()
ahojky, tak jsme byli dneska u mudry, už to má Pája lepší, ale máme pořád inhalovat a postupně snižovat dávky a v pátek zas na kontrolu, tak uvidíme, snad už to bude lepší.
Evelín: krásnej koník, taky jsme po něm dneska pokukovali, měli ho v hm hračkách na budějárně…
Simi: páni druhá stolička, tak at to zvládáte, a velkáááááá gratulace Sofince ke stání
Wenee: teda to jsou věci s tou activií, my jí dáváme občas, spíš tu olmu Bio…a držíme s Pájou palečky, ať prohlídka dopadne v pořádku
Klárce vše nej k miminarozeninkám
Ernat: také gratulace ke stoličce, a s kočárkem poslední nejste, taky pořád používáme hlubokej a jsem s ním spokojená, je parádně odpruženej a Pája v něm usne hned jak vyjedem z výtahu…
Zelvi: chtěla sem se zeptat, jestli nechodíte náhodou s Domcou plavat, nám pořád mudra tvrdí, že to není dobrý na ekzém, ale na plavču máme slanou vodu a nějaký zhoršení kůže u Páji nepozoruju…tak nevím
Manža mě přesvědčil, abych si nainstalovala Mozzillu a je to hrůza, prý má být rychlejší, ale to mi teda nepřijde a navíc se ani nedá pořádně psát sem - ty ksichtíky mi všude skáčou ![]()
Pacal , no já bych po 3 panácích možná i tančila na stole
, když jsem pila naposledy, tak mi praskla voda a jelo se rodit
(měla jsem asi dva loky portskýho
)
Simi , taky stíhám tak tak, ale místo nádobí, žehlení, atd. vysedávám u pc ![]()
Mě se zase včera v noci Benda pročůral a než mi to došlo, tak řval na celý kolo
, jak jsem byla rozespalá, tak jsem mu pořád strkala dudel a čaj a říkala mu, že mu prso nedám a on ho chudák ani nechtěl a po převlečení spal hned ![]()
Evelín , super fotky, kůň je fakt pěknej, už se těším, až nám ho babička dá ![]()
Benda už mi přijde lepší, ale hrozně neklidně spí, budí se celou noc a kňučí. Tak asi fakt zuby ![]()