Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
24.3.09 22:56

Wenee, kraasny! Sis s tim vyhrala :D Ruzova je proste vsude :lol: :wink: A ten sal Sofince slusi a evidentne vi, jak se s nim ma chovat :D A kresilko je fakt krasny!

Janus, to je mi lito s tim spanim. Moc preju, at se vyspis, uplne chapu, jak je kombinace nevyspani a pece o dite narocna :(

terko, takze kytaru, super ! tu mame v planu taky koupit, tak pak dej vedet, kdo si s tim teda vic hraje :lol:

Tynko, takze JARO nechcem, jo? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.3.09 23:23

Wenee , krasne fotky, Sofinka je nuninek :P

Zebrus , teda nestras me s tema capakama 8O Ty co mame jsou super, bez poceni nozek, tak jsem si rikala kozeny jako kozeny, Nolen jsou levnejsi, tak je koupim a ted mam strach, aby nemel na leto zavareny nozky :lol: 8)
A hlava je teda zrzava joo? :wink:

Janus , tak preju dobrou noc v ramci moznosti :?

Evelin , jak koukam na Facebook, tak vetsinou jedinej clovek, kterej je online skoro porad jsi ty 8) :wink: Pises, pises? :wink:

Vsem dobrou, Dan ted byl otocit Domcu, spal napric postylkou v klece, jako vzdy :lol: tak ja si jdu snad v klidu lehnout :wink: :roll:

A samozrejme jaro nechci, at krasne snezi jako doted, na terase 5 cm snehu, venku -3,5 stupne, parada :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
24.3.09 23:35

Veru, jj, ja jsem porad online, i kdyz tu nejsem, ale po vecerch ted nedelam nic jinyho nez ze pisu :roll: Ale ted uz na to prdim :wink:

Dobrou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
25.3.09 06:31

Ahoj holky, tak doufám, že se mi podaří napsat příspěvek.Včera to bylo hrozný, ani se mi nic neotevřelao a nakonec mi zamrznul PC :twisted:

Inzerát na kočárek jsem dala do netov é annonce a na Bazoš, na SBazar s ještě on-line prdej. mOzývaj se mi z bazoše a anonce, tak to zkus a uvidíš. Mě furt volaj a chtěj kupovat.

Wenee: nádherná oslava, dežím palce ať je všechno v pořádku a na červen držím palce taky. :huban:

Díky za pochvalu kočárku, doufám, že se mi s ním nic nestane a jinak, manžel mi na to sdělil: je vzáruce, tK Tm kdyžtak vlítnu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.3.09 07:29

Ahojte

Vybírám dárky pro Bendu, nějak to letí, tak bych je měla objednat, aby je dostal na narozky a ne o měsíc později :oops:
Zatím jsme se s manžou schodli na 3 - obyč stan pro děti + takovou čtyřkolku na které Beník sedí a mi ho vozíme + asi to chodítko od FP, co sem dávala myslím Verča (líbí se mi, že se dá natočit i na tahání). No, večer to ještě proberem a hurá na objednávání :lol:

Ráno jsem koupila želatinu - úplně tu nejlevnější obyč a ve složení je jen želatina živočišného původu (hovězí), to podle mě Beník může, ty ostatní měli plno éček :evil: . Tak jsem zvědavá, jestli se dort povede. Snad jo, protože bude i pro manžu, kterej má narozky 12.4, tak si ten dort musí kluci rozdělit, dva nedělám :lol:

Veri , ty capáčky tu má myslím víc lidí a nohy se v tom potí jen Bendovi, tak to možná capáčkama nebude, tak neboj :wink: . Já jen zkusím jiný, třeba jsou vyrobený nějak jinak :nevim:

Wenee , fotky krásný, fakt sis dala práci :)

Beník už dosnídal a chce ven z židle, tak musím končit… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.3.09 07:33

Jo a vlasy nakonec asi tak hrozný nejsou, chytlo to tak nějak do „skořicova“ jen u hlavy, kde mi to odrůstalo, tak to bylo světlejší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.3.09 07:34

Jsem teď vdechla kafe a začala se dusit a kašlat a Beník se na mě pochybně díval a začal po mě kašlání opakovat - člověk už se nemůže ani v klidu dusit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
25.3.09 08:17

Ahoj holky,
tak noc stála za prd, do jedenácti jsem k Adamovi lítala každou chvíli, pak trochu usnul, ale o půl jedné byl zase vzhůru, pak o půl druhé, ve dvě, to jsme byli vzhůru až do čtvrt na čtyři, pak o půl čtvrté zase budíček, no a pak naštěstí až v šest :roll: . Takže vypadám jak strašidlo, nevyspaná, hrůza :? .
Krásné fotky Sofinky - asi má nového ctitele, Adam si přestal hrát, koukal na fotky úplně fascinovaně a dělal „jé,jé,jé,úúúú“ :wink: .

Týnko - jaro nechci ani vidět, paráda, zase tu máme sníh, super, dokonce bylo pod nulou, to je bezva!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.3.09 08:40

Dobré ránko,

tak nás dneska probudilo sluníčko :) :) :) Akorát u nás doma je nějak pod mrakem :? :? :? … Adam spal v noci krásně, jen ráno jsme se chytli opět s R. :roll: :roll: :roll:

Jani: No to jsi teda měla noc :( :( :( Už aby tiy zuby byly venku všechny, co? :wink: :wink: :wink:

Katy: No já to mám na netu snad všude možně a nikdo se nechytá…chjooo…asi budu muset jít s cenou dolů, prodám-koupím golfky a bude, druhý dítko beztak asi nebude, tak co…

Zebruš : Jj, dítka dokážou být slušní komedianti :lol: :lol: :lol:

Wenee: Fotečky krásný, jde vidět, že se oslava musela povést 8) 8) 8)

No, jdu ještě pořešit ty inzeráty .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
25.3.09 09:14

Dobré ránko,

krásně svítí sluníčko a taky je krásná kosa :D Miluju zimu,obzvlášť koncem dubna :evil: :D

Janus tak držím palce,ať je dnešní noc lepší!

Zebruš pošli foto,jak vypadaj vlasy! :) Vítek zas dneska začal říkat nénéné :D Dík za odkaz na capáče,jsou krásný :)

Wenee nádherný fotky,ty šatičky!A křesílko je dobrej nápad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
25.3.09 09:47

Ahoj holky,
tak se mi odstavuje i Ondra :( u prsa už vůbec nevydrží, když se ho pokouším znova „připojit“, tak brečí :( jako mlíčko ještě mám, tím by to být nemělo, spíš je netrpělivý, už ho to neba… Tak to ještě zkoušíme, ale pak dáváme sunar, bojím se, aby mu při takovém flákání kojení nechyběla mléčná dávka…

Ale zase nás napadlo, že pokud už nebudu kojit, mohli bychom s J. vypadnout na víkend bez dětí, jak budou ty květnové volné dny :D Asi bychom jeli někam my a moje mamka by hlídala tady, přece jen to tu děti znaj a je tu veškeré zázemí…

Wenee, nádherný fotky!!! ty jo, to jsi fakt „vymazlila“, všechny detaily - klobouk dolů! 8O :D Šatičky jsou náááádherný!!! Já teď sháním, resp. chystám se shánět nějaké pro Silvinku… Ondrovi jsem včera koupila „polokošili“ v HM, ale musím mu ji zkusit, jestli mu dostatečně sluší :wink: :lol:

Veru , z Hami klubu mi napsali, že to posílají asi 8 týdnů od registrace 8O Ale to je fuk, hlavně že registrace vůbec platí :roll: Jinak s tím srazem, to je pech… do zoo nevím, bylo by to fajn, ale zase jestli by děti vydržely celou dobu v kočárku?! A jestli to nevadí, nechala bych to na první polovinu května, to by se totiž mohl urvat i Jára a mohli bychom tam jet autem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
25.3.09 11:00

Ahoj

Ďakujem za pochvalu fotiek

Zebri-veru tie deti všetko opakujú,ešte aj dusenie kávou.Ale je to zlaté,že?

Januska-blbá noc,ale poznám to,ja mám také všetky,až na posledné tri.Posledné tri dni sa Sofi zobudila vždy iba jeden krát,normálne som z toho mimi a neviem si to ani poriadne vychutnať,lebo sa stále budím,či jej náhodou niečo nieje.

Januska-takže nový ctiteľ,no len či to vydrží až do dospelosti :-)

Simi-tie šatočky sú Cheroke Tesco.

Tak idem na facebook,úplne ma to pohltilo-hlavne Facebook zvieratko.

Majte sa krásne papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
25.3.09 11:02

Katy-všetko najky Petríkovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
25.3.09 11:18

Taky se přidávám - Petříkovi všechno nej :-)

Týnko - doma bude určitě líp, uvidíš, že to brzy všechno vyřešíte a zase se udobříte :wink:

Simi - s kojením jsi vydržela vážně dlouho, tak se netrap, ani pokud by se Ondra odstavil. A vidíš, mělo by to i světlou stránku, takový víkend ve dvou, no to bych si taky dala líbit :wink:
Adam se vzbudil, musím letět?

Jo ještě holky, co všechno dáváte dětem ke snídani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
25.3.09 11:22

WENEE:malá je ozaj zlatučká,verím,že sa diagnóza nepotrvdí a keby aj-dnes už to nie je taká tragédia,ako už tu niekto písal!Tiež som o tom videla nedávno dokument.
U nás bylo do rána -8°C a hezky bílo jak v lednu-TAKY (NE)CHCEME ZIMU! :wink:
JANUŠ:taky se pořád pereš s nemocí,nebo s čím,viď!?Je to trápení,náš Mates taky pořád teplotkuje,rýma,kašel…ach jo.Ale přes den je čilý,v noci je to horší.
SIMI:to máš super,že se ti obě dítka nenásilně odstavují,ja budu kojit asi navěky. :D Tak teď hurá za svobodou,co?!!
TINKO:gratulace k chození-podle videí 8O mi bylo jasné,že to dlouho trvat nebude.Já neumím vkládat video.A co to máte s Radkem za období,no snad se to brzy srovná.Ne jak u mého bráchy-odstěhovala se od něho přitelkyně i s mimčem.Ale prý už se „vtírá“,tak jsem zvědavá jak to dopadne.
ZEBRO:to znám,mě se takhle směje Dorča až se za břicho popadá,mrška jedna škodolibá!
Jo a včera jsem se úspěšně zareg.na MMB a mám dotaz-jak se aktualizují fotky???Poraďte!!!
Jéj to je hodin,musím chystat oběd,tak papa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí