Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
26.3.09 12:39

No a ted neco napisu, nez mi vystydne polivka 8)

Evi , ja moc neporadim, jelikoz Domca je dudlikovy tak napul → jak vidi dudlik, hned si ho nacpe do pusy, takze ho schovavam vsude, jak ho nevidi, tak ho nechce :lol: No a na spani ho ma pri pokladani do postylky, chvili dudla a pak ho vyplivne. :wink: On ale usina sam, jak po obede, tak vecer, ze ho polozime a on chvili povida nebo mrci a pak usne 8) Nikdy moc nebrecel, jako male mimi jsme ho obcas uspali na mici nebo usnul u prsa, ale nebyl to zvyk.

Janus , chudak Adamek, hlavne ze je ted ok, sice jsem se trosku zasmala :oops: , jak jsi psala, ze si to udelal zrovna, kdyz jdete na vitani obcanku…No co, kdyz Vas zvou takto pozde, kdy jsou deti uz pohyblive, tak musi cekat, ze treba budou mit odrene nosy :wink:

Tynko , ty ses ptala na ty plavky? Ja ted jdu do plavani na Flore a predtim jsem byla prihlasena jinam a oba ty kurzy byly pouze s plavkama (normalne jako maji dospeli), pliny nedoporucovaly (nasaknou vodu a tahnou deti dolu 8O ). Plavecky pry zadrzi bobky a curani nevadi, vodu vymenujou.. Ovsem jak mel Domca ted dva dny to kadeni ridsi, tak nevim, jak to plavky zadrzi teda :lol: :lol:
Jo a ten sraz - o zadnem MC s kavarnou moc nevim, protoze vetsinou jsou ta centra tak jako primo v jednotlivych ctvrtich, mamky tam chodi a treba u nas si udelat kafe nebo caj muzes, ale zase abych vsechny hnala k nam na Zizkov, to asi ne :wink:

Adel , to koukam, ze mate jak plinu tak plavky 8O
No a s tim kolegou je to desny, vzdycky kdyz zemre takhle mlady clovek, tak si uvedomim, jak jsme vlastne smrtelny, naposledy kdyz umrela nase kolegyne pri porodu (teda asi hodinu po porodu), praskla ji ceva v hlave (asi jak tlacila). Tak kdyz se mi blizil porod, tak jsem taky o tom premyslela… Clovek na to nesmi moc myslet… :?

Zulocku , ja taky premyslela, jestli to ma cenu kupovat to choditko, Domca teda pochoduje kolem stolu, ale chodit se rozhodne sam nechysta, je to videt, tak jsem si rikala, ze bych to podporila (tu chuzi) choditkem.. Takze ho asi koupime… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
26.3.09 12:40

Ernat: Včera jsem se tady na emimi koukala na dednu diskuzi a překvapilo mě, kolik párů se potýkalo s krizí (ať menší či větší) již od těhotensví či až po narození miminka 8O 8O 8O No, doufám, že u nás už to přejde…a navíc my oslavíme začátkem července sedmý rok, tak to asi bude u nás i ten kritický sedmý rok :lol: :lol: :lol:
U nás si taky Adam nedokáže hrát sám :roll: :roll: :roll: zabavím ho a jen že si odskočím tam či onam a už za mnou leze :? :) :)

Jani: No to teda půjde pěkně vymódění, hlavně že se mu nic nestalo :wink: :wink: :wink: Ale můžu tě ujisti, kdyby jsme šli na vítání občánků teďka, tak taky určo půjdeme s moňem :lol: :lol: :lol:

Adam spí dnes jenom po O a i tak má lehký spaní :? :? :evil: …navíc musí spát s Radkem v posteli a ten ho dle potřeby přiuspává (slyším v chůvičce..)

U nás prší a je zima :roll: :roll: :roll: včera jsme za kámoškou nebyli, jelikož tam nebyla ona, ale dneska si uděláme výletík, akorát pojedem autem, páč takovou dálavu nepůjdu v kose a navíc sama… tam a zpět je to dobrých 10 km…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
26.3.09 13:58

Holky, díky, snad se s tím nějak (všichni zúčastnění) vyrovnáme. Kdybych aspoň věděla, že řve ze vzteku, nebo naopak, že ho něco bolí, nebo se sám bojí, ale takhle fakt nevím, jak se k tomu postavit. Teď zabral (po ne zas tak dlouhým řevu) v postýlce, ale po 20minutách zase brekot, tak teď dospává v kočáře.
No, tak teď něco konstruktivnějšího, ne? 8)
Veru, vtip dobrej, předám manželovi ;)
Ad Vesmírna- my (jestli teda vůbec) dorazíme bez kočáru, v šátku či nosítku, protože s kočárem do Prahy mě nikdo nedostane :) Bane, nejsem při cestovaní MHD schopná zvládnout kočár a ohlídat Emu, aby třeba opravdu vystoupila a nejela pak někam dál než my. Takhle jsem taková mobilnější a jde to líp. Tak pokud byste taky některé dorazily coby nosnice :), půjde to, ne :) Ale ZOO je taky dobrej tip, sice pro nás totálně na druhé straně Prahy, ale máme ji moc rádi. No, ale hlavně, abychom vůbec mohli, uvidíme.
Katy, u nás se taky nepřišlo na to, z čeho to mohl Jonáš dostat, jídlo se mi fakt nezdá, při jeho brutálně omezeným jídelníčku. ALe to je jedno, to jen že jsem si vzpomněla, že to u vás neodhalili.
Tak zatím, mějte se, jdu žehlit… ale jen chvilku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
26.3.09 14:02

Veru , neboj, on by to Domča zvládl naučit se chodit i bez chodítka :-) Ale je pravda, že Klárka si takhle občas dojde k chodítku a někam si s ním sama dojde a já nemusím hrbit záda, abych jí vodila :lol:

Adél , my máme na plavčo taky jen plavky (anebo některé maminky ty speciální plýny). Když jsem sháněla plavečky, tak nikde žádný neměly, nakonec jsem sehnala poslední kus v Tescu a min. týden, když jsem byla znova v Tescu, tak tam maj ooobr výběr, některý dokonce označený jako plavkové plýny. Až jsem začala uvažovat, že koupím ještě jedny :oops:
My měli teď na plavání natáčecí den - byli tam tři pánové a fotili a natáčeli video i pod vodou, tak jsem zvědavá jak to dopadne.

Týnko , u nás ta krize taky byla v sedmém roce, asi na tom něco bude 8O A nejlepší na tom bylo, když předloni začala starostlivá tchýně řešit, jestli náhodou nemáme nějakou krizi, že jí to tak příjde … (a my se mezitím už přes rok snažili o mimi). Ale to že tři roky předtím od nás její synáček odešel nějak nezaznamenala… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
26.3.09 14:09

Jeee, ja se taky tesim na nataceci den na plavani :lol: (to beru hopem co, kdyz jsme tam jeste ani nezacali chodit 8) :P ). Ne fakt, videla jsem jednou kousek videa a ty fotky, jak se deti potapi a je to boziii :lol:
Ernat , vas taky tak fotili, pod tou vodou? To sem pak musis dat fotku!!
No jo, krize, rika se to, 7 rok ze je krizovy… :roll: My tam teda jeste nedolezli, tak uvidim :wink: Ale je fakt, ze jsem ted takova vic vyjizdeci, hormony pracujou. Teda ja byla vzdycky, ale ted jak neni po mym… :roll: Nastesti Dan je takovej klidas, ze se u nas nejak vzdycky dohodneme 8)

Evi , taky jsem premyslela, ze do te Vesmirny (kdyz pujdeme tam) pojedu s satkem, takze by bylo i o muj kocarek mene. Takze mozna bychom se nakonec vesly.. No jeste uvidime podle pocasi.
Asi bych ten sraz teda nechala na ten kveten a domluvime den srazu a pak bud zarezervujeme kavarnu nebo pujdeme do Zoo co?

Tak my razime ven, teda dam obed a jdeme ven, jinak ho prerazim, zase vykramoval tri police CD, blby je, ze my to mame podle abecedy, takze to vzdycky musim radit znova :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
26.3.09 14:39

Ahoj holky,

Stepan si dava odpoeldniho slofika na terase a ja mam chvili klidu :wink:

Evi, Stepan je sice dudlikovej, ale pres mi doma proste neusne, spi jen kocare, tak neni Jonas taky treba kocarovej???

Janus, teda taky jsem se smala, jak se Adamek vymodil :oops: :lol: Hlavne, ze se mu nestalo nic horsiho :wink:

Ze by na tech sedmi letech neco bylo? Kriticky je ale uz i treti rok vztahu :roll: Ten uz je za nama a pristi rok nas ceka tech sedm, tak jsem zvedava :?:
Ernat, manzel od Vas i odesel :?:

Dnes se chystam Stepanovi zmerit nohu a zitra vyrazime po ochodech. Kdyz jsem dnes oznamila mamce, kolik ty boty dnes stoji, tak se zhrozila. A pak mi dala financni injekci, abych malemu neco koupila, treba boty :oops: A ja nepohrdla, ze 8) Navic, krize dosla i do firmy, kde pracuje manzel a do odvolani jsou stople premie a proplaceni prescasu, coz v jeho vyplate dela tretinu nekdy az polovinu prijmu :roll: :(

Adel, ja mam posledni dobou docela strach o manzela, co kdyby se mu neco stalo a ja zustala sama se Stepanem :( Musi to byt hrozny sok pro rodinu :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
26.3.09 15:53

Ahojte,
nejak moc nestiha… obdivuju, ze jeste stihate baby-cafe, mmb nebo facebook!
Kubik ted spi, tak snad mam chvilku. Je to taky paradni „motovidlo“, chvilku neposedi. je tak aktivni, ze kazdou chvilku ma propocene bodycko :lol:
Posledni dobou nam porad nekdo podrazi nohy! Mam ted smulu na lidi, ach joo. Ted jsem zase vytocena :twisted: :twisted: . Funguje na to neco?!
Pouze jedna pozitivni zprava z poslednich dni- bracha se rozesel se svou pritelkyni, ktera u nas bydlela. Udelalo mi to velkou radost :D

Tynko, at je brzy lip!

Ach jo, uz se mi budi, tak zatim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
26.3.09 16:23

Evelíno, je kočárovej, ale s omezením :) Nesmíme bejt na prochajdě, to je moc zajímavý a usíná až totálně vyčerpán, ale zase musíme trochu vozit :) Teď to zkouším co nejmíň- teda to vození, aby se snad někdy naučil usnout jen tak ve stojícím kočáře… Ale on je fakt případ, když byl menší, tak nejhorší, co se mu (a nám) mohlo stát, bylo dát ho unavenýho do auta. To pak fakt neusnul a řval třeba dvě hodiny, žádný zastavování a utěšování a kojení nepomáhalo. Říkala jsem si právě, že by se s tou postýlkou mohl skamarádit přes den, aby pak večer tak nevyváděl… ale nějak to nejde. Jinak spaní přes den v kočáře je supr, Ema tak spala, dokud se vešla, je to takový operativnější, prostě usne, ať ten kočár je kdekoli (téměř :) ) No, uvidíme, třeba tohle pitomý období, který trvá už vlastně od malinka, nějak všichni zvládnem a ono jednou skončí. (A to jsem byla z Emy nešťastná, jak blbě v noci spí= budila se po třech hodinách na mlíko a pak zase hned usnula, večer usínala v klidu a přes den jsem ji jen dala do kočáru a šla pryč (bydlíme v domě :) ))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
26.3.09 16:24

A s tim umrtim, me nestraste, my si z toho delame sice kazdou chvilku srandu, jestli ma Jirka dobrou pojistku a kolik milionu by mi stacilo na vyziti :lol: :lol: , ale zas tak velka sranda to neni.
Dneska je mamka na pohrbu, umrel manzel jeji sestrenice (57r)- rakovina ledviny.
A z praxe si pamatuju, ze ke me chodil jeden tatinek-meli dva kluky, jednoho strasiho a pak maleho kojence. Mel tenkrat zlomenou nohu, jeste jsem se divila, jak muze ridit auto… A pak uz neprisel - jako drevorubec mel nejdriv uraz-zlomena noha, pak se uschopnil a spadl na nej strom- na miste mrtvy. 8O To je osud, ta zenska zustala ve svych necelych triceti sama s dvema klukama, s barakem, ktery teprve zacli rekonstruovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
26.3.09 16:41

No prave, clovek si z toho dela srandu (my samozrejme taky, nejen jestli ma Dan pojistku, ale kde ma vsechny papiry, co mam udelat kdyby umrel a tak, uz jsme se o tom bavili :roll: ), ale fakt nikdy nevi :? No a pak ani tak nejde o ty penize a papiry, nejak se to vzdy udela, ale o to, ze ten druhej proste neni a nebude 8O :cry:
No treba muj tata mel prave asi ve 35 nador na ledvine, ozarovani, ted ma jen jednu a je hodne aktivni sportovec a v pohode (klepu to), predstava, ze by moje mama zustala sama se 3 detma asi taky nebyla nic moc… :twisted: Fuj, nebudem to tady psat, to jsou hrozny predstavy :twisted:

Tak jsme prisli z venku, Domca se stihl krasne celej zamatlat od boruvek, i kocar (dala jsem mu na hrani brcko z koktejlu :oops: ), takze tak… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
26.3.09 16:49

Holky, to fakt nemá cenu řešit, blbý věci se dějou, je potřeba si to občas připomenout, třeba když člověk moc hazarduje, nebo si stěžuje na blbiny (viz moje psaní výše :twisted: ), nebo tak vůbec, trocha pokory není na škodu, ale jinak se tím moc nezatěžovat. Některý věci se ovlivnit daj, jiný ne, užívejme si, co je teď dobrýho a hezkýho, ne :)

Takže hurá popadnout kňourající dítě a jít pověsit prádlo- carpe diem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
26.3.09 18:26

Ahoj

Holky u nás dnes ráno zase všetko biele,už ma z toho snehu švihne.

A inak nič nové,no aspoň som si Vás v rýchlosti prečítala.

Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
26.3.09 18:50

Ahoj holky,

my jsme měli den docela na prd…odpoledne jsme si užili u kámošky, to jo…ale to dopoledne :roll: :roll: :roll: A. se začíná spouštět rýma, protivnej byl až ouvej a pořád jsem ho měla přilepeného na nohavici a pokud zrovna nebyl chován, tak si stěžoval řevem :roll: :roll: :roll: Večerní bonusek před koupáním (které nakonec nebylo) 38 st. C rovných :evil: :evil: :evil: …mě šibne.
Doufám, že to má jen z podvečerního brekotu a únavy…zítra totiž chceme jet do Liberce a jelikož jsem se jooo těšila, tak z toho určo nic nebude…

My se doma teda o smrti nebavíme a ani si z toho neděláme srandu…né, že by nám to připadalo nějak cáklý či tak nějak :lol: :lol: :lol: , ale nijak na to nepřichází řeč…teda pojistné smlouvy máme, ty jsme rozebírali…ale jinak ne-e…
Já jsem měla smrti dost v práci a R. se o tom celkově nerad baví…

Mahul: Na to asi funguje jen čokoláda :wink: :wink: :wink: To bratrovi netrvalo dlouho…

Evelín: O tom třetím roku jsem ani neslyšela, ten jsme měli teda v poho :lol: :lol: :lol:
Jinak já taky nepohrdnu finanční injekcí od našich…mamka mi vždycky řekne, to nech Adamovi na toto či ono, ale to samé udělá i ségře…u nás se vždycky jelo všechno fifty-fifty…i se ségrou když jsem byli menší jsem museli mít stejné barvičky od lentilek ve stejném počtu a né že by nám to tak mamka dávala dobrovolně, musela, páč jsem se jinak o tom která má tu barvičku více či méňe doooost živě dohadovaly :lol: :lol: :lol:

A dneska jsem měla jít na cvíčo, ale moje lenost mě přemohla :oops: :oops: :oops: Dneska jsem jak šípková princezna, pořád bych jen spala a spala…no, a navíc mě začíná brát močák a nechce se mi tam válet zpocená po zemi, i když na karimatce…a R. vyrazil za kámošem, tak mál leháááro 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
26.3.09 19:06

Ahoj, vy teda píšete :lol:

Na srazu to bylo super, ale odpoledne měl Beník zase 38,5 8O , tak dostal Nurofen a už od 4 chrní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
26.3.09 20:06

Veru, na fotky už se těším a určitě sem pak nějakou dám. Dokonce se nám podařila i „podvodní“ rodinná fotka :lol:
Evelínko , o tom krácení platu mi povídej… Manžel taky přišel, že si jako manažeři dohodli, že seškrtají veškeré prémie a odměny, takže bude taky o dost míň peněz. :cry: Ještě že mám práci i já a doufám, že nějakou dobu ještě mít budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí