Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
tak Stepan uz snad spi
Dnes bylo vse na me,manzel prijde az nekdy vecer… Zvaldli jsme to, sice trochu s revem, rpotze uz byl utahanej, ale zvladli. Se to snzime uahat co nejvic, aby nebyl problem s usinanim a zatim se dari ![]()
Tynko, jeee mocak teda neni nic moc, hlavne bud v teple! A Adamek snad uz zitra taky bude mit lepsi den ![]()
Mahul, Ty jsi snad nejaky konfliktni tip ci co
A to stehovani k rozchodu s pritelkyni nejak pomohlo???
Evi, takze ditko je gurman, docela osobnost s tim usinanim
Preju pevne nervy a at se to brzo spravi!!!
Tak ja jdu na Ordinaci… ![]()
Koukala jsem dneska na diskuzi ohledně emimina a jeho sekání…tááákže…během týdne by se mělo emimino přestěhovat na novou serverovnu a budeme mít lepší server, takže by to pak mělo jet jak po másle
![]()
Evelín: Díky, taky doufám
Už mám v sobě dostatečnou dávku urologického čaje, tak snad to zabere
![]()
Jj, na Ordinaci taky výjmečně koukám a spíš se těším až budou dávat za chvilku Ano, šéfe…to je docela slušný mazec
![]()
A krácení platů je pěkně na prd … pitomá krize
Ale lepší nějaká práce než žádná
![]()
Zebruš: Tak vy taky
![]()
Kubik uz spi, byli jsme odpo venku, nastesti uz neprselo. Uz se tesim na vikend, hlasi teplicko! Jedem ke tcanovcum, tak mozna podniknem i nejake vylety. Nejedete nahodou, Evelin , do Luhacek??
A o tom rozchodu vlastne jeste nevim…vcera mi to psala segra. Pry se k tomu vubec nechce vyjadrovat, tak nevim, treba casem neco vyzjistime! Ale neklapalo jim to uz delsi dobu, vlastne jsem se divila, proc to tak prodluzuji a nerozejdou se uz davno… ale na okoli to hrali skvele, vubec by nikdo netusil, ze nejake problemy jsou. Ja o nich vedela, protoze bracha se v nejake slabe chvilce sveril ![]()
Zebrus, Tynko , at se ti mali drobci, co nejdriv uzdravi.
Zebrus , do Anglie jsme jeli pouze s obcankama. Jirka ma Kubika napsanyho u sebe v OP. Na nasi strane nebyl zadny problem, ale Anglani moc nechapali
. Ptali se nas, ci je to dite a kde ma dokumenty… Nakonec se spokojili s tema obcankama. Nastesti!
Ale celkove byla jejich strana drsnejsi. V Praze jsme mohli vzit do letadla pro Kubu jidlo, piti. Stacilo jim to jen oznamit, prvne jsem se bala, aby mi to nevyhazeli, ale ani je to nezajimalo a nevenovali tomu zadnou pozornost. Zato Anglicani si me vzali bokem i s taskou, kterou jsem musela osobne otevrit, pak ji teprv zacli prohlizet. Pak jsem zase ja musela vyndat jidlo i piti a vse pred nimi ochutnat
. Teprve potom me propustili. A kocar nam projeli rentgenem obzvlast dukladne.
Ahoj holky, dneska jsme nějak celej den něco kuchtili, zítra má dorazit mamka a babička, babička u nás byla naposledy v září, tak bude asi koukat, co se tu všechno změnilo. Zrovna jsme s manžou koukali na starý fotky, a to tu ještě bylo lino a žádnej nábytek
Jinak s ledvinama přesně nevědí co mi je, ale v posledních pěti letech jsem měla záněty klidně pětkrát do měsíce, samý antibiotika, nic jinýho mi na to nezabíralo, dvakrát sem byla v dětskejch lázních, pak chvíli klid a zase nanovo…od prvního těhu, musím veeeeeeeeelmi zaklepat, jsem měla potíže jen jednou.....tak snad už to bude lepší…
ad uspávání: taky moc neuspávám, Pája usne u prsa, ale zas neni závislej, že by se mi dral pod triko, přijde mi, že o to ani moc nestojí, ale když už teda „mlíkárny“ vyndám, tak aby se neřeklo, tak si teda dá… ![]()
Mahul: teda takové cestování, koukám, že v Anglii jsou nějak moc důsledný…
![]()
Tynko: to by bylo super s lepším serverem, občas mě to tu už opravdu nebaví
Dobré ránko,
tak u nás noc nic moc,Vítek pořád kňoural ze spaní a budil se,vypadá to na zuby
Dneska jdeme dopol na hudebku,pak domů na oběd a frčíme k ségře,švagr má o víkendu narozky - 45! ![]()
Včera mě Vítek pěkně dostal,po plavču spal 2 a půl hodiny
,což jsem nečekala,takže jsem kroužila v parku,jakože až se vzbudí,tak vlezu do metra a pojedem domů.No a on spal a spal,myslela jsem,že mi upadnou nohy a počasí hrozný ![]()
Holky ten manželův kolega rodinu neměl,byl svobodný…
Ad uspávání,jsme dudlíkoví,přes den buď usne v kočáru venku nebo ho uspím na Jiříčkově posteli a pak přendám do postýlky.Večer má období,teď zrovna usínal v pohodě sám během chvilky,ale včera byl přetažený a nemohl usnout,řval a řval,tak jsem to udělala jako přes den ![]()
My jsme s manželem teď sedmý rok,tak uvidíme ![]()
Marodům rychlé uzdravení a míru zdar ![]()
Ahoj holky, tak my noc docela vpohodě, akorát se budí a stoupá si v postýlce, ale teď jsem prostrčila ruku ahladila ho, chytil mně za ruku a usnul, tak dobrý.ad večerní usínání: dostane mlíko a položím o do postýlky, když ho vypije tak dám dudlík a on stočí hlavičku na stranu a spí. Nebo taky nespí a za chvilku začne brečet, tak k němu jdu a položím ho, to udělám tak 2× a pak spí. Dneska vztával dokonce v půl sedmý
, jinak v půl 6.
My jsme s manželem už 11let a 7 let od svatby, ale zatím je tu nás tak normoš střídavě.
Dneska jdu na sraz základky, tak jsem zvědavá, mělo by přijít dost lidí, tak se těším
![]()
Marůdkům posíláme uzdravující
.
Já srážím teplotu, když dosáhne 38,4 a víc. Moje dr mi říkala, že do té doby si těo vytváří protilátky. JO a když mněl Péťa hodně velkou teplotu (40) tak jsme udělali zábali na ručičky a kotníky a hlavu: chladná voda s octem a šlo to dolů a už se nezvedla tolik a pak ustoupila teplota úplně. Mám to od ségry ta se bohužel potýkala s febrilními křečemi, tak prý ten ocet je dobrej a i z mé skušenosti můžu doporučit. (akorát vydržet ten smrádek
)
Ahoj holky,
u nás noc taky na prd…ale vstával i R., takže se to dalo, nakonec spal jednu dobu s nám malý v posteli, ael i tak s sebou pořád mlel
Po mlíku vytuhnul ve svojí postýlce do šesti…
Terko: Už aby to bylo, co? My teda máme rychlý net, takže jak tam psaly holky v té diskuzi..odesílat příspěvek 10 minut
Mě nejvíc štve, to že nepíšeš příspěvek a pak abys ho psala znovu
![]()
Adam má teďka 37 st. C rovných, tak teda pojedem do toho Liberce a uvídíme odpoledne, co z toho výletování bude…ale zase jen kvůli rýmě být doma, se mi taky nechce
![]()
Jdem se připravit, v 11 nám frčím expres, zatím ahoooj
![]()
Ahoj holky,
tak už mám definitivně po kojení
už to ani nezkouším, z Ondry je spokojenej profi sunarista… a mně už se ani nenalejvaj prsa, tak už toho tam asi moc nebylo
Včera jsem z toho měla přese všechny „racionální argumenty“ depku a nemohla jsem usnout, ale ráno je už veselejší ![]()
U nás je usínání teď už v pohodě, Silvinka zcela samostatně, Ondra si někdy pokřičí, ale položím ho ze stoje, dám dudlíčka, pohladím a jdu, a za chvíli chrní
On dost odbourává odpolední spánek v kočárku, tak obden už odpol. nespí, tak je pak utahanej ![]()
Jinak my jsme spolu 14. rok a teda krizovej docela zatím byl
(násobek sedmi…), ale to nejhorší jsme si snad na podzim a v lednu vybrali, a už to snad bude jen lepší ![]()
Katy, užij si sraz
a díky za tip s octem, to je dobrý! ![]()
Mahul , ty kontroly v Anglii znám
byla jsem tam jednou s kámoškou a jejím 16m chlapečkem, taky musela vše ochutnávat
a jelikož je zmatkářka, tak si nechala v příručním batůžku manikúru
a kontrolovali vše tak pečlivě, že nám uletělo letadlo… ![]()
Ahoj holky,
maaaame botyyyy
Byly jsme primo prodejne Essi, pani byla moc ochotna, poradila, Stepan s ni zalaskoval, vybrali jsme boty, nechali tam 650 korun a sli dom
Brnandam ten obchod doporucuju!
Simi, takze uz mas velke deti
Aspon uz muzete vyrazit na ten vikend ![]()
Mahul, ted do Luhacek nejedeme, ani nevim kdy se tam dostaneme, vypada to ze nejdriv v cervnu
![]()
Ale mohly bychom spachta ten srazik nekdy, ne?
Tynko, jako prevence je dobry Urinal, fakt pomaha a cisti ledviny a mocovy cesty ![]()
Terko, to je dobre, ze zanety odesly ![]()
Ted je v diskusi „stejne misto“ diskuse o kojeni mezi ldima, je to docela sranda ![]()
Tak zrovna kdyz mam chvili na pocteni a relax, kdyz malej spi, tak tu zrovna nikdo neni
![]()
Ahoj holky
tak my jsme s Adamem doma asi od půl jedný, nikam jsme nakonec nejeli, by jste tomu nevěřily, co se nám stalo…koupíme lístek, nasednem do vlaku, tam jede moje cvičitelka aerobicu, hodíme reč…rozjedeme se a bum bouchnve vlaku motor
, takže jsme mohli jít akorát tak do prd
Takže jsem volala kámošce, že to musíme odložit…chjoooo…jsem se těšila.
Evelín: Já jsem teďka taky dala spát do postýlky ukňouránka, jsem zvědavá, jak tam dlouho vydrží…
Takže už můžete ťapkat venku
![]()
Teda ty kontroly jsou v Anglii fakt drsný
![]()
A včera jsem si objednala golfáčky a taky ještě tahacího pejska od FP, snad to dorazí ještě do příštího víkendu
![]()
Ahoj, byla jsem rychle koupit kyselé zelí (dělám halušky). A u nás v OC Chodov mají dneska, zítra a v něděli v NEXTu slevy 50%. Bylo tam lidí jak máku, ale přeci jsem se tam procpala. Měli docela dost věcí, ael spíš na holky
. Ani na Radimka jsem nic nenašla co by se mi líbilo. Stále doplňovali zboží, tak třeba zítra, ale to tam bude ještě víc narváno, tka na to asi prdim. KOupila jsem Péťovi botičky, sice nechodící, ale on stejně má na chození ještě dost času, s jeho přístupem ![]()
Velikost mají 12-18měsíců, ale jsou mu akorát a to má normání nožičku.
Nejlepší je made in china za tu cenu, nekup to ![]()
(orig cena byla 390,– a moje byla 180,– a jinak 7liber)
TYNKO: bouchl motor ve vlaku?? To se teda zeptám manžela co to bylo.
PéŤa taky chrní. jdu si umejt hlavu, ať jsem na večer krááásnááá. Jsem zvědavá jak bude kdo vypadat, nikoho jsem nepotkala už hrozně dlouho, akorát pár holek, tak se těším.
Zatím pa a užijte si večer a hlavně noc bez pláče a jiných „rušičů“ spánku.
Katy: Užij si vzpomínkový večír
![]()
Ve vlaku to taky byla slušná komedie…přišel kluk, málem mě podsedl (byla jsem u kočárku…), že mu vzadu bouchl pod nohama přímo motor…těžko říct, jestli přímo motor, ale bylo to pod těma poklopama, jak je přístup z vlaku (a vlak to byl ten nový, luxusní, žádný vlak motorák
)… průvodčí byl zmatený jak lesní včela, nic nevěděl…ale už po příjezdu vlaku do stanice, kontroloval strojvedoucí ty poklopy…
V Nextu slevy, jo? Zítra pojedu autem! do Liberce, tak se tam taky kouknu, díky za tip
![]()
Tynko , teda hlavne ze nebouchnul celej vlak
Mazeeeec ![]()
No, my frcime vecer k nasim na kruty sever, tak doufam, ze tam nebudou zaveje snehu
Samozrejme jaro nechci, ale abychom tam vubec dojeli, ze jo
![]()
Evelin , ja jsem nepsala, pac tu byl na navsteve kamarad z detstvi, fakt nostalgie hadr, nevideli jsme se poradne skoro 15 let!!!
Ale s nejakejma lidma se fakt keca dobre kdykoliv ![]()
Tak Katy , uzij si sraz, my mame v kvetnu se zakladkou, tak se taky tesim ![]()
Tak a jdeme se mrknout na burzu, u nas v MC je o vikendu, tak tam mrknu na nejaky letni krataky a kalhoty
Videla jsem krasny modely v Kotve, v 1.patre nejaky obchod s detskym oblecenim, neznam znacku, mozna Italie, ceny tak prumer, ale kraaasny letni oblecky
Ale jdu na burzu, treba sezenu totez za 100 kc
![]()
Paaaa
Ahoj holky
U nás docela hrozný, po obědě jsme dospávali noc
, Benda má od včera odpoledne permanentně horečku, tak ho cpu pořád sirupama, ráno jsme byli s močí u doktorky a moč má prý nějakou hustou
, tak máme přinést v pondělí další. Ale nic v ní jinak nenašla, ale pošle ji ještě na testy. A jinak má Benda trochu suchý sliznice a malinko červeno v krku, jinak nic
Ale je prý trochu dehytratovanej, tak do něj mám nacpat minimálně litr pití denně (mimo tekutý jídla a mlíko
), to je docela záběr, hrnek mu cpu pořád a už toho má asi plný kecky
Mahul , moc díky za Anglii, asi raději zajdem na ty pasy, než se s něma dohadovat
. A ty kontroly znám, když přijede manžův brácha, tak nesmí mít žádný tekutiny (ani v kufru), takže věci jako pasta na zuby, šampony, atd. nehrozí
Ona se prý dá ze všeho vyrobit bomba
Hned jak Bendovi vyřídíme pas, tak chceme tam chceme jet, ať ho vidí, než mu bude 18 - pak už ho tam dostaneme jedině násilím ![]()
Holky, jak píšete o těch zábalech - v noci jsem zkoušela ty studený na zápěstí a kotníky, ale pak jsem se dočetla (a doktorka mi to potvrdila), že zábaly se můžou dělat jen pokud jsou teplé i končetiny a Benda měl nohy i ruce studené. Tak se prý může ještě víc ublížit ![]()
Dočítám vás, ale nemám moc energie reagovat, jsem dnes jak zombie, už mám v sobě 2 kafe
. A už jsem byla pevně rozhodnutá, že chci druhý mimi co nejdřív, ale jak přijde nemoc, tak je hned dilema
. Nedovedu si představit, že bych teď měla na starosti dvě děti a obě třeba nemocný
(a manža jako opora opět zklamal
- v noci jsem chtěla radu, byla jsem hotová a on mi začal nadávat, že přeháním a že mu nic není
)
No nic, jdu si hrát s Beníkem, už se na mě věší, nechce být sám