Poradna duly
Jana Čurdová
Ijá i já i já se připojuji ke gratulaci dvojčátkům k mininarozkááám
![]()
Ahoj holky,
dvojčátkům všechno nej k mininarozeninám ![]()
Holky, díky za tipy na krémy, zkusím po tom kouknout a uvidíme, co na to bude Adýnek říkat.
U nás se dnes spí od čtvrt na sedm
. Spal přes den jenom po obědě a to necelou hodinu, tak byl večer úplně hotový. Tak nechci ráno vidět ten budíček ![]()
Týnko - megahoru prádla jsem zvládla včera, uffff. Tak dneska mám volno
. Tak Ti přeju hodně sil a ať to rychle zvládneš ![]()
Simi - s nachlazením taky k doktorce s Adámkem nechodím, jenom když teď měl pár dní vysoké horečky, zvracel, měl průjem a nechtěl vůbec nic jíst, to jsem raději šla. Ale s rýmou nebo teplotou tam taky neběhám.
Evelín - pet lahve jsou u nás taky hit ![]()
Veru - moc díky za tip na krém a doufám, že jste si to na Moravě užili a že cesta zpět byla v pohodě.
A holky, teda s tím jídlem mi tady děláte chutě, zrovna třeba palačinky bych si teda dala, mňam ![]()
Tak hezký večer všem ![]()
Ahoj holky,
díky za gratulace
jste zlatíčka! No, příští měsíc už to bude jiný kafe…
![]()
Díky taky za uklidnění ohledně nastydnutí a dr., mně právě přijde, že dokud mám pocit, že si vím rady sama, je to zbytečné… ale pak mě to nahlodalo, říkala jsem si, že jsou ještě maličcí a že bych možná bývala měla… no uklidnily jste mě, díky
Jinak u nás už to snad není aktuální, Silvince doznívá rýma a Ondra už to má víceméně dobrý.
Dnes jsme byli na náštěvě u sousedky, má stejně starého syna (akorát vypadá ne o 4 dny mladší, ale o 4 měsíce starší
), tak děti řádily, byla to sranda… její Ondra (kluci se jmenují stejně) se vrhl na Silvinku, začal ji pusinkovat, a pak ji normálně povalil a lehl si na ni
no Sodoma Gomora!!!
Samozřejmě se lekla a rozbrečela, ale my se mohli potrhat smíchy
![]()
Ahoj,
holky trošku jste mě vydeptaly s tím žehlením,já tam taky mám megahromadu,ale vůůůbec se na ní nechystám,rozhodně ne teď večer,já teda nevim,kde na to berete energii
![]()
ahoooj holky, koukám, že si tu děláte chutě…my měli vynikající bramborový placky
a koláček s tvarohem, ovocem a želatinou…jo a k obědu kuřátko…hihi ![]()
Vše nejlepší dvojčátkům k miminarozeninkám ![]()
Simi: páni, takhle se vrhnout na Silvinku…že by už měla nápadníka?? taky k dr nechodíme s každou rýmou, byli sme u ní dvakrát mimo pravidelný kontroly, jednou šlo o šestou nemoc, a teď má nemocný průdušky…
Evelín: Tak co říkáš na Výměnu??? No, toho chlapa z Prahy bych teda mít doma nechtěla…ze začátku…snad se doopravdy zlepšil k lepšímu, už kvůli té hodné manželce…ale takový …
![]()
To tedy bude mít Štěpánek štědrý narozeniny
My jsem teda dávali investici s občerstvem 1500 jako limit a splníme ho jen-tak-tak
![]()
Simi: Silivnka už má nápadníka
Musel to být roztomilý pohled
![]()
Jani: Já si myslím, že bude vstávat ráno jako obvykle…teda alepoň tak je to u nás, když spí jen jednou denně…u nás je to defacto jedno, jestli spí jednou nebo dvakrát či jestli jde spát v už v šest nebo až v sedm…i tak budíček +- v 6
![]()
A když se chlubíte s tím jídlem, tak my měli nedělní obídek jak vyšitý : Chlupatý knedlík, zelí a hovězí plátek
, ale palačinky bych si taky dala
![]()
Tynko, tak Vymena dopadla nakonec fakt dobre, vubec jsem to ale necekala, ze by se ten chlap mohl aposn trochu zmenit, fakt jsem koukala
Kez by mu to vydrzelo…Jsem si ze zacatki rikala, ze je to hroznej porad, jak to urcitym zpusobem vlastne degraduje zeny, ale pokud takova radikalni zmena muze vztahu pomoci, tak proc ne (horsi je ale asi to, ze se na to pak kouka cely narod
) Ale jsem fakt rada za muze, ktereho mam, fakt se snazi nemenila bych ![]()
Simi, teeeda chudak Silvinka, takove soky jeste ani ne v roce
![]()
Tak kouka, ze bych si podle vas mohla sestavit jidelnicek na dalsi tyden ![]()
Ahoj holky, tak jsem včera vyzkoušela nový kočárek na chatě a je to dobrý i když nejsou nafukovací kolečka, tak v terénu byl super, je celý odpružený. NO jsem ráda, ještě mně neopustila nákupní euforie. Ale mohlo by už být tepleji a sluníčko, páč teda když Péťu po:,–(ím, tak do kočárku trochu pofukuje.
Během dopoledne vložím nějaké to foto.
Tak běžíme do školky a pak musím na poštu páč už mám prodaný X lander
. Šlo to rychle a málem mi utrhali ruce, prodala bych jich víc.
. To jsem se bála, že je trh přesycený a bude mi to trvat dlouho.
No nic, mějte se zatim pěkně, nemoci hybajte pryč.
Dobré ráno maminky!
Po dlouhé době se tady zase hlásím!
My pořád bojujeme s virózou,Dorča teď jela po 2 týdnech do školky,tatínek je schvácený a Matýsek dnes celou noc prokňoural,to už tady dlouho nebylo!Má i slabou tepltu,tak taky řeším,jestli letět k doktorce.Ta už by asi na nás koukala jak na hypochondry
(i).
![]()
Musím se ještě pochlubit-Matýsek už od čtvrtka sám chodí,takže roku utekl.Máme z něho radost. ![]()
Měla jsem tady tu kámošku z Prahy,tak jsme zapařili na diskotéce,jako oldies už se hrají devadesátá léta,tak jsme zavzpomínali…Bylo to hezké.Ale druhý den jsem byla trochu rozevlátá.
A mám zase na rok klid.
Matýsek už je nabručený,tak zatím pa a hezký den!!!
Jo holky a můžu se zeptat proč už prodáváte x-landery?Sestřenice je těhu,tak jí na podzim dám naši 4-kombinaci a myslela jsem,že bych si koupila sporťáka na zimu-přece jen tady na horích si s golfáčem nevystačím!A teď koukám,že si je nenecháváte?!!
A ještě dotaz-když ste se registrovali někde-zadáváte pravdivě údaje-jako adresu,mobila…???
Dobré ránko,
Pacal gratuluju Matýskovi k chození! ![]()
My teda X-landera taky prodáváme,kamarádka čeká v červenci druhé mimčo a měla zájem,tak jí ho prodáme i s hlubokou korbičkou a autosedačkou,ale ta je jiné značky,za 5 tisíc.Možná jí k tomu přidám ještě nějaký bonus
Až se oteplí,tak dáme Vítka do golfek,máme Inglesina Zippy,tak to vyjde skoro nastejno,a zimu snad taky zvládneme.Přinejhorším bychom koupili něco levného v bazoši..
Tý jo a diskoška jo?Holka já už bych si tam asi připadala blbě
![]()
Katy tak super,že jsi spokojená a x-lander se prodal ![]()
Holky co zas to počasí?Tady leje a fučí vítr,ještě že teď nikam nemusíme,snad se to do odpoledne vylepší ![]()
Jo a novinka,Vítek se postavil v postýlce,ale zatím jen tak halabala,má ty haksničky ještě slabý
Navíc já ho tam moc nedávám,tak nemá moc šanci trénovat…
Jdu na Brumlu,mají na Vítka pěknou jarní bundičku ![]()
Hezké dopoledne,
Týnko - měla jsi pravdu s tím vstáváním, Adam měl budíček o čtvrt na sedm, stejně jako poslední dobou každý den
. A to jsem nadávala, když začal vstával v sedm místo půl osmé, a co bych teď za tu sedmou dala
. No doufám, že si to nehodlá ještě posunovat dopředu
![]()
Pacal - Matýsek je pašák, gratuluju
Jo a já ještě X-landera neprodávám
, jsem zatím spokojená a do auta se taky vejde…i když o golfkách uvažuju ![]()
Adel - Vítkovi taky veliká gratulace ke stání
. Tady je taky hnusně a já musím odpoledne na nákup, tak snad se to vylepší, ať Adýsek v kočárku moc neprská ![]()
Katy - super, že jsi s kočárkem spokojená, to je důležité
.
U nás dnes byla po ránu super novinka - Tomové sestřenici se dnes o půl šesté narodil chlapeček - Karlík
. Tak bude mít Adýs kámoše. Bydlí taky v Praze, tak už se těším, až se půjdeme mrknout na drobečka
.....abych pak nezačala rychle uvažovat o dalším ![]()
Ahoj holky,
Silvinka si poprvé stoupla, hurááááá!!!
A to díky Ondrovi - oba chtěli tutéž věc na konfer. stolku, a jak se přetahovali, tak se musela hodně zapřít ručičkou, tím se zpevnila, navíc Ondra se na ni tlačil, tím jí paradoxně poskytl oporu - a najednou koukám, že oba stojí
Mám fakt radost!!! Adél , koukám, že se to našim dětem podařilo ve stejný den
![]()
Ondru jsem teď poprvé zkoušela nechat stát bez držení, je vratký, ale chvilku se udržel
Jinak už regulérn jede „tátatata…“, v pátek to zkusil poprvý a dnes už suverénně ![]()
Katy , gratuluju k úspěšnému prodeji
Já nedávno prodala korbičky, paní původně chtěla jen zavinovačky, a pak koupila i korby (to mě musela spíš přemluvit, váhali jsme, zda neprodat až pak celý kočárek) a deky do nich. Akorát že já ty korby prodala za 4 tis. (něco přes polovinu nynější ceny) a pak jsem viděla inzeráty, že holky nabízejí za 5 i 6 tis.
tak nevím, jestli jsem neudělala blbost, ale zase to mám z krku
a pěkně všechno při jednom… navíc paní si přijela, takže vše jednak viděla, jednak odpadly starosti s posíláním či dovážením. No jsme obchodnice
![]()
Janus , gratuluju k novému kámošovi ![]()
Pacal , gratuluju k chodciiiiiii!!!!
No a super, že jste vyrazili na disko, já už nebyla několik let
ale klidně bych se vypravila!
![]()
Ahoj holky,
tak jsem neco chtela napsat a mladenec v posteli vyrvava, tak ho asi budu muset jit vyzvednout a to by mel spat do 13 h aspon
No jeste ho chvili necham, treba usne znova
a dopisu prispevek (krkavci matkaaaaa
)
Evelin , my byli u tchanovcu a ne u rodicu, takze to bylo v norme
Pristi vikend jedeme k nasim, tak to se tesim vic ![]()
Koupit si domu pristroj a mit vuli k tomu na nem cvicit fakt obdivuju, me to proste nebavi
To ses fakt dobra ![]()
Jenze me nebavi ani sporty typu powerjoga nebo aerobic
Ja vim, ze treba reknete, ze jsem hubena, ze me to nemusi vzrusovat, ale rikam vam, celulitidu a rozklepany stehna muze mit i tycka
Jenze kdyz me bavi sporty typu squash, snowboard, inliny, kolo, plavani a to nejak s Domcou ted nezvladam
![]()
Simi , dvojcatkum vse nej k 11 mesicum
, jeste mesiiiiic
A gratulace k postaveni a k chozeni!! Jsou to sikulky..
No a o „muzske smrtelne nemoci na 7“ mi nemluv, u nas doma je to podobne, satek na krk a potit se do postele, cajicky a umirani
![]()
Zebrus , no Jane je fakt docela „velky“ kocar, ale kdyz na nej koukas, tak vypada takovy maly a nizky, to je tou konstrukci podle me…
Jinak Pacal , my taky neprodavame kocar, nechavame ho na druhe mimi.. ![]()
Zulocku, pekny stan, taky o nejakem premyslime.. ![]()
Jooo, vy jste mi nenapsaly kdy by se nejvic hodil ten sraz, ktere to pondeli… Jak se nekdo ptal, tak zarezervovat to normalne jde (zitra tam jdeme na obed, 3 dospeli, 2 deti), ale zeptam se tam, jestli je to ok pro rekneme 7 dospelych a trochu vic deti
![]()
A vic uz neviim, letim vyzvednout rvounka z postylky
Zase rikame, ze to jsou zuby, teda ted ne, ale obcasne denni knourani a tak, ale myslim, ze nejsou
14.5. jsem se objednala k zubari, i Domcu vezmou, tak se schvalne zeptam. ![]()
Ahoj mamušky, po očku Vás stíhám číst, ale nestíhám příliš reagovat. ![]()
Rozebíraly jste tady jaký to je, když máte víc dětí. Určitě to není o tom, jestli máte jedno dítě raději než druhý, je to prostě jiný. Mě je třeba líto, že už se nestíhám Marečkovi věnovat tolik co dřív, ale už ho prostě beru jako velkýho … a taky spoléhám trošku víc na taťku, že oni jsou teď ty chlapi a jsou víc spolu. Prostě se teď musí víc snažit tatínek. Občas to ale Mareček hůř snáší, holt byl víc než pět let jedináček a teď najednou se musí dělit o mámu a tátu se sourozencem (kterého předtím tolik chtěl …). Takže pokud uvažujete o dalším dítěti, tak by to asi chtělo, aby neměli takový věkový rozdíl. U nás to bohužel nevyšlo ![]()
A koukám, že s kočárkem jsme tady asi poslední, kteří ještě používají hlubokou korbičku. Sice je už docela těsná, ale Klárka v ní usíná mnohem líp než ve sporťáku (máme momentálně obojí). Jsem ráda, že jsme se nakonec rozhodli pro Jané, i když jsem se fakt bála, že v něm zimu nepřečkáme, ale naštěstí je Klárka normální mimi a nevyrostla z hluboké korbičky příliš rychle. ![]()
Jo a musím nahlásit další stoličku. Ta první ještě není pořádně vylezlá - venku je pořád jen půlka a už leze další. Klárka je teď víc ukňouraná a třeba dnes v noci byla snad 5× vzhůru a furt se dožaduje MM. A navíc z toho má lehký průjem, takže denně střídáme 2-3 modely, protože se prostě prokadí … ![]()