Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
18.3.09 19:49

ahoj holkyyyy,
Matuškovi vše nejlepší k prvním narozeninkám, hodně zdravíčka, štěstíčka a spokojenosti.

Taky slavíííííííííííím, máme první dveřeeeeeeeee a hned u Páji.....zítra truhlář dodělá ostatní.....tak paradá, ale toho bordelu kolem, až mě to dneska nějak brzy zmohlo…

Včera spal Pája bez dvou předpůlnočních probuzeních celou noc, tak sme byli s manžou šťastný, ale teplotu má pořád a kašel taky…

A dneska jsem byla po roce u kadeřnice...........

Tynko: já se loni registrovala u Apolináře po 16.týdnu a všude už mě strašili, že je pozdě…ale v pohodě, jen teď se musí všude osobně, telefonicky registraci už neberou. Vybrala sem si Podolí, mám to z Modřan nejblíž, ale otázkou je, jestli bude pak místo.

Termín mám 7.listopadu.

To je hrozný, já už tady plánuju porodnici a jsem těhu teprv pár dní…no už aby se to přehouplo¨za první trimestr…aby byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
18.3.09 19:59

ahooooooooooooooooj
to je novineeeeeeeeeeeeek!!! Takze velkaaaaaaaaaa GRATULACEEEEE
TERkoooooooooooooo … at je vse tak jak ma byt!!!!
SUPER!!!
Vrkooo vy uz zadelavate??? Moje kamaradka, ma o dva mesice mladsi holcicku oznamila ze je tehu, Emicce je 9 mesicu, jsou z toho v soku …
hlavne z toho ze si davali majzla a za ten mesic to probehlo jen jedinkrat :-) takze se z toho oba vzpamatovavaj :)
je 7tt. Zitra jde na ko, R mi hned hlasil, ze zadelame na vodnare :) ja neviiim :) Sanel byla hned, ted to urco nebude a hlavne ja si chci malou uzit
nechci asi jeste takhle brzo …
Wenee dej nam hned vedet co se deje, preju jen a jen same dobre a pozitivni zpravy, bude urcite vse ok! MUSIII!!!!
Týýýýnko tak je to tu … Adam se pridal k Adovi a uz taky beha :-)
Super!!!!
Evelin … fakt zavidim, ze v klidku odevzas maleho, hlavne ze mas kam. U nas tchyne neexistuje, Sanel ji nezajima .. a moje mamka ta hlida, ale na noc se netroufa … ale v so jdeme na mejdan, tak uvidime … a taky jsme byli jezdit na lyzich, sami dva s R a celej den, ne 2-3hodky, bylo to uzasny, styskalo se nam, ale zaroven jsme si to uzili.
Prosim Te muzes mi poslat odkaz na ty houpaci kone co jsi tu vkladala …
premyslim o te jedne housence …
jinak to choditko je spica, jak ma i Klarka … a Stepanek je fakt uzasnej okatej klucik!!!
Holky co jste zacaly odstavovat koju, je nejake specialni taktika? :-))
ja kojim rano a vecer, nevim jak zacit … mrknu na kojeni.net
si rikam co bude kdyz nebude prso, takhle kdyz zacne v noci a ja jsem lina a chci spat, vrazim ji ho … aby jsme spaly, asi to je spatne, ale ja proste si nemuzu pomoct, ted to je tak max jednou za noc …
taky rano behat do kuchyne a chystat mleko .. jezisi :) asi se to da pripravit dopredu a jen ohrat?
omlouvam se dopredu za ty priblble otazky …
MAhul … jak se citis?? X.lander dela kocar pro dvojcatka?
Musim rict kamosce. maji ted X a taky resila.
jdu do vany a jdeme na dvd … mame Milionare z chatrce .. jsem zvedava.
Jinak srazik Vam zavidim, ja si pockam na leto a zoo …
krasnou klidnou dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.3.09 20:43

Ahoj

Tak Beník měl večer 38,4 po odečtu a vypadal, že mu je fakt zle, jen se chtěl chovat, ani jíst moc nechtěl, tak dostal mlíko s trochou kaše ve flašce, Panadol a spí :( . Už včera měl 37, ale to měl i při zubech, tak jsem myslela, že je v pohodě a já blbec jsem ho odpoledne měla na zahradě a trochu na něj foukalo, tak mu je asi hůř kvůli mě :cry: . Snad mu bude zítra líp, začal i pokašlávat, tak to asi chytl od manži. Takže dětský veletrh o víkendu asi padá :?

Děkujeme za přání. Ty měsíčniny se tu teď ztratí, když už tu máme roční oslavence… :D

Evelín , krásný fotky, chodítko vypadá fakt dobře. A díky za odkaz, hned jsem si ho uložila :)

Týnko , mě to „chytá“, ale u nás by to asi vlastně ani nešlo, když ještě nemám MS. Zrovna v pondělí jsem se inteligentně ptala na gyndě, jestli můžu mít ovulaci, když nemám MS - došlo mi to až později, co je to za blbost :oops: :oops: :oops:
A ty jsi mě teď zase nahlodala tím kočárem pro 2 děti - hned jsem ho studovala :roll:
A gratuluju ke krůčkům :potlesk:

Mahul , i já jsem s manducou moc spokojená, nosím v ní i doma. Měla jsem i babyvak a ten jsem prodala. Manducu si určitě nechám i na druhý :)

Simi , manža plánuje…já bych docela ráda, ale mám strach - když jsem tak daleko od našich, neměla bych tu nikoho, kdo by mi mohl případně pomoct. A jak už jsem psala, ještě jsem od porodu neměla MS, takže to asi nepůjde - jedině, že by ho přinesl čáp :lol:

Terko , moc gratuluju :srdce: . Úplně jste mě s Mahul nalákaly :oops: :lol:

Verčo , dívala jsem se na ten kočár, co posílala Týnka odkaz a vypadá docela dobře (to budu mít zase dilema :roll: ), a taky to jde - starší dítě v golfkách a mladší v nosítku, ale asi by to tak nešlo řešit pořád, třeba Beník v nosítku nechce být pořád, někdy se začne vztekat a chce na zem. Proč je všechno tak složitý… :roll:

Zuločku , to znám - jak je moc ticho, tak je zle. To vím, že žužlá něco zakázanýho :lol:
A už si nepamatuju, jestli jsem popřála Matuškovi, tak všechno nejlepší :srdce: :-)

http://i36.photobucket.com/…party049.gif

Wenee , to mě mrzí, snad to všechno dopadne dobře, držím pěsti, ať to zvládnete :(
Mě říkal doktor na začátku, že mám dávat Vigantol do 1,5r., zatím ho dávám a pak se zeptám té naší nové doktorky. Ale podle mě se tím nic nepokazí, je to jen jedna kapka. A já to dávám buď přímo do pusy nebo sobě na prst a Beníkovi do pusinky

Evi , Beník taky padá na znak, protože má hračky v obou rukách. A nejvíc padá, když se mu chce spát :roll:

A teď se dívám, že i Jané dělá sourozenecký kočár - tak už na to radeji prdím a jdu spát, nebo se mi o těch kočárech bude zdát 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.3.09 20:58

Ahoj zensky :D

Tka jsem doma sama, manzel je v cajovne a ja se snazim neco delat, ale asi toho uz dnes moc neudelam… Mam tu otevrene vino, tak si vezmu casopis a udelam si hezkej vecer :D

Tak tady jsou nahlodany budouci tehule 8O :lol: Jen do toho damy :D Ja bych rada pockala az na leto, pak se asi zacne snazit. Nerada bych otehotnela tedka - chci dokocit skolu, uzit si dovolenou (asi pojdeme i na vodu, huraaaa) a chtela bych dalsi jarnatko nebo letni mimi :oops: Jsem narocna, co? :roll: Pak nam to nepujde vubec a budu vam sem chodit brecet :twisted:

Adik, pokud ti mala pije UM, tak mas skoro vyhrano :D Stepanovi to bylo fakt jedno, jestli prso nebo flaska, ale ja ho zyvkala na flasku hned po porodu. Ja mam v termosce nachystanou teplou vodu, ve dvou flaskach mam odsypany mliko a rano to jen zaliju a protrepu a muze se podavat :wink: Budi se bud az kolem osme a nebo kolem pate a to staci dat flasku v postylce, pak dudel a odchazim a rano si ho na druhou falsku beru k sobe do postele :D
Jo a stranky jsou http://www.mamasandpapas.cz/index.php?… , ale nastvali me, protoze cenu uvadi bez DPH , coz uz se mi zda pak v konecne sume hrozne drahy, tak do toho nakonec nepujdem :(

Wenee, vigantol taky budem davat jeste pristi zimu, ptala jsem se na to, a pry mame kapat dal…

Uz si asi vic nepamatuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
18.3.09 21:04

Ahoj holky,
Adik , umělý mlíčko je připravený během minuty - vodu dáš přímo ve flašce do mikrovlnky (hotové mlíčko se do mikrovlnky dávat nesmí, ale voda ano), do ořáté vody nasypeš UM, na:,–(íš na lahvičku víčko, protřepeš, a je to. Fakt minuta, max. minuta a půl :wink: Jinak v noci nekojím už dva měsíce, děti už nechtěly… takže s tím neporadím. Ale takhle velké dítě už v noci jíst nemusí, takže jde spíš o ten zvyk. Někdo radí dávat místo MM vodu… a během pár nocí by neměla být potřeba ani ta.

Adél , no neboj, Silvinka si ještě nezkusila stoupnout ani jednou, proč taky, když jí všechno „podá“ brácha :lol: :lol: on stahuje všechny předměty z konfer. stolku (dávám mu tam i schválně mističky, kostky apod., on to miluje :lol: ) a ségra „bufetí“ pod stolkem - čeká, co zas brácha shodí, a s tím si hraje :lol: Sama jde jen do vysokého kleku, a já jsem ráda, při jejím temperamentu - to pak bude tóčo :wink: :lol:

Evelín , já si teda na rozdíl od některých holek myslím, že bych bez dětí dva dny docela v pohodě vydržela :wink: :lol: samozřejmě, že by se člověku stýskalo, to se mi stýská po půlhodině, ale že by to bylo rovnou k „nevydržení“? :wink: V létě je už zkusíme dát k rodičům na víkend a já se na to náhodou docela těším :oops: :D Jak jde bakalářka??? Moc držím palce!!!

Teri , a jak ti je? Co nevolnosti a spol.?! 7. listopad, to je pěkný datum :lol:

Zebři , absenci MS závidím!!! :wink: No, vzhledem k tomu, že je nejdřív ovulace (a až pak MS), tak teoreticky otěhotnět můžeš… :D No jsem zvědavá, kdo další se přidá k holkám do klubu… :wink:

Veru , tak v pátek na cvíčo pojedu jako „monomaminka“! :D 8O Sousedka mi totiž půjčí kočárek, takže vezmu Ondru normálka do tramvaje a užiju si jedno celé dopoledne „monomaminky“ 8O :D Jsem na to zvědavá…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.3.09 21:07

To jsem ještě já, Zebra :o))

Mě se líbí toto houpátko

http://www.spuntik.cz/…active-play/

• Citovat
  • Upravit
1808
18.3.09 22:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
18.3.09 22:44

Dakujemeee za gratulaacie..cmuuk

RYNTYNTYNKo..Adamek je sikulaaaaa

Sranda, ze u avs v CR sa treba tak skoro registrovat do porodnice…u nas pride mamina v ukoncenom 36tt do tej, kde chce rodit a oni ju jednoducho zobrat musia… iba ak chce zazmluvnit enjakeho dr..tak treba ist do specialocpvanej poradne..ale tiez az tak neskoro… Sranda
TERKo…tak pekne obehavanie a jeeeej listopad…nadherny romanticky mesiac…

ZEBRUSKo…jeej, este si nemala MS..paraaada… a nech je BEnikovi co najskor dobre..a nic si nevycitaj..ono je to svetko tak tazke odhadnut s tymi detickami..ved bol obleceny a mal capicku…tak vietor by mu nemal nejak ublizit..
Chachaaa..to houpatko je uzuasneee a vyzera pohodlne

A mamulkyy..drziim palce..ktora idete vhupnut do tehu..nechs a rychloz adarii..tiez som zvedava, kto bude dalsii :) len tak daleeeej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
18.3.09 22:46

Dočítat už vás dnes nezvládám, ale přeci mi neunikl metřík u Terky - :potlesk: :potlesk: :potlesk: , tak ať je vše jak má být a krásné a pohodové těhulkování!!!!!

My máme konečně dva horní zuby venku, ale dalo to zabrat.
Včera mi nečekaně operovali mamku, naštěstí vše dopadlo dobře a protože byla vzorně se hojící pacientka, tak jí dovolili ležet doma. Pro mě to ale znamenalo jezdit sem tam mezi domovem, zahradou a nemocnicí. Jsem docela utahaná, tak příště vás pořádně prostuduju, ať mi neutíkají žhavé novinky! :lol:

Papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
18.3.09 23:04

Hezky vecer,

jeeeej, no tady jsou same krasne novinky :potlesk:

Sofinke a Matuskovi vsetko najlepsie k prvym narodeninkam :-) :-) :-)

Terko , moc blahopreju, to je nadhera :srdce:..tak at je vsechno v poradku :huban:

Tynko , blahoprejeme Adamkovi k chozeni, no je to uz velky kluk :potlesk: . U nas se Terezka zatim jenom pousti a stoji bez drzeni, vcera udelala sama jeden jediny krucek, pak sla na zadecek :lol: od ty doby ji peclive pozoruju, ale nevypada to zatim :wink: .

Dneska nam konecne dorazily golfky a jsou uuplne uzasne, jsem z nich nadsena..a privezly je temer pred tim, nez jsme vyrazely do mesta, tak jsme je hned samozrejme vyzkousely a nenasla jsem na nich zadnou chybicku :potlesk: ..akorat jsem chvilku bojovala se skladanim do auta, nestihla jsem si precist navod a hledala jsem packu, kterou bych neco povolila :oops: ..no nechci si ani myslet, co si mysleli lidi kolem a to nejsem ani blondynka :lol: :lol: :lol: .
A se sportakem Quinny jak ses ptala, Tynko, jsem moc spokojena, urcite si ho necham, nemenila bych, uzasne se sklada, lehoucky a moc hezky :wink:, akorat jak uz ted nenacvakujeme sedacku na podvozek, tak by to zabralo cely kufr, takhle je to pohodlnejsi, kdyz vis jak na to :lol: ..a kupovala jsem ho taky kvuli nakupum, sem-tam jizdou metrem, na kratsi prochazky a tak podobne, ale s nafukovacimi kolami v nemestskem terenu se to samozrejme neda vubec srovnat :wink:

A vcera jsme uz koupily prvni opravdove boticky a je v nich Terezka tak kouzelna a soucasne neuveritelne velika :wink:. A taky jsem se dneska rozsoupla a padla cela materska na obleceni pro Terinku :lol:. Vyrusta mi totiz uz i z 86, 12-18mes 8O .

Wenee , drzim palce nech to nie je nic vazne so Sofinkou, urcite bude v poriadku :huban: . A vigantol nam tiez doktorka predpisovala na rok, tak uvidim, opytam sa na rocnej kontrole.

Zuzi , nadherne fotky, Matusko ma teda sibalsky pohlad :wink: a vyzera, ze si to poriadne uzil :wink: .

Dneska rano se Terinka uz opet jenom malinko napila mlicka a nechtela..tak ji budu uz asi davat Nutrilon, aby ji to stacilo…jen nevim jak :nevim: . Flasku jsme nikdy nezkousely a cetla jsem, ze v takovem veku by se uz ucit ani na ni nemela…tak jak ji to davat? Z hrnicku se vzdycky jenom trosku napije a dava ho pryc, tak nevim..

Ty houpatka jsou nadherne, ani jsem netusila, ze je neco jineho krome konika :lol: . Musim uz neco objednat, chci ty darky stihnout jeste pred odjezdem na slovensko, tam totiz uz urcite chodit zacneme, vzdycky tam totiz zatim doslo k nejakemu zlomu :lol: .

No a vic si uz nepamatuju opet :oops: , jsem diky Evicce prijemne rozpolozena z aquaaerobicu a tesim se do postylky :wink: . Tak preju klidnou a dloouhou noc :wink:
(u nas je budicek uz nejakou dobu kolem 5 :roll::-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
18.3.09 23:32

a jeste, nez opet zapomenu :oops:
Verco , jak jsi psala o ty jeskyni..kam to chodite? a jak to tam vlastne probiha, kdyz jsi s Domcou? co tam dela a tak :wink: ..chtela bych to taky zkusit s Terezkou, jen mam strach, aby se mi tam nenudila :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
18.3.09 23:36

Ahoj holky,
uff, tak jsem vas docetla, jak bylo dnes krasne, tak jsme vyrazili na cely den pryc z domu :wink: Vic takovych dnu!!!! :P

:P Matuskovi vse nejlepsi k 1 roku!!! :P

Zuzi , me Dr. vcera na kontrole rikala, ze se „rika“, ze deti takhle stare se na dudlik ucit nemaji, ale ze to neni pravda, z toho hrnicku se poradne nenapiji a brzo rano nebo vecer je to UM nejlepsi z dudliku (lahvicky). Ja jsem ji rikala, ze mi totiz taky Domca dudlik nechce, tak rikala zkouset, zkouset :lol: Ale taky netusim, jak zrusit to ranni kojeni v posteli :roll: :roll:

Adi , ja prestavam kojit postupne, proste jsem jeden den tu vecerni davku uz nedala… Ale ani jsem ji nenahradila UM, protoze ma hodne kase pred spanim + caj. Odpoledni svacu jsem nahradila jogurtem nebo rozmackanym bananem v UM, tu ranni davku chci nahradit UM, ale az tak v dubnu/kvetnu, do te doby budu rano kojit..

Simi , super, tak jsem zvedava jak v patek pridrandite v kocare pro jedno dite :lol: To bude nezvyk, lehky kocar, co? :wink:

Wenee, ja myslela, ze ten Vigantol se dava do 1 roku. Taky se teda zeptam na kontrole.. A ja ho kapu rano na dudlik a dam ho Domcovi do pusy :lol:

Tynko , gratulace k samostatnemu chozeni!! 8) :wink:

Zebrus , teda podle me a zkusenosti hoodne mych kamosek (dve deti kratce od sebe) otehotnet muzes i kdyz si jeste nedostala MS.

Jinak my se jeste nesnazime, ja si chci Domcu co nejvic uzit jen tak, dokud muzu, zacneme asi v cervenci/srpnu, aby dite bylo bud rovne dva roky od Domci (hehe, uz to vidim, ze se zadari hned, to jo teda.. :lol: ) a nebo teda dal… :wink:
U nas je to tak „brzo“ hlavne kvuli tomu, ze ja se nechci vracet do prace mezi tim, protoze taky nemam komu Domcu soupnout na hlidani, mam rodicak jen na 2 roky a taky kvuli veku, hlavne tatinka, nechceme byt zase tak stary rodice, kdyz uz jsme tak dlouho cekali :lol: :lol: Jinak bych si Domcu mozna uzivala samotnyho 3 roky :wink:

Tak dobrou, Dan mi tu nadava, ze cvakam v posteli a rusim ho, tak to jdu zalomit, dite se zacalo budit nejak brzo, tak abych nebyla rano jak suva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
18.3.09 23:41

Ahoj mamulky, tak jsem Vás poctivě dočetla - takových novinek 8O 8O

Terko, moc gratuluji. A na starosti s porodnicí máš času habakuk. A navíc, jak nám radila porodní asistentka na kurzech - i kdyby měli stop stav, tak pokud je porod na spadnutí, tak tě vzít musí… My se tím řídili, protože porodnice v HK měla dost často stop stav. Přijeli jsme v šest a v sedm byla Klárka na světě :-)

Matuško, veeeeliká gratulace k narozeninám. :srdce:

Wenee, neboj Sofinka bude určitě brzy v pořádku. Posílám velikánskou uzdravující :huban:

Týnko, tak Adámek už chodí… to je teda šikulka. :potlesk:

Simi, nechci tě zklamat, ale my s tou stoličkou asi byli dřív :lol: - vyklubala se asi před 14 dny. Akorát u nás to nebylo tak v pohodě. Přes noc stoupla Klárce teplota a po odečtu to bylo přes 40°, dva dny jsme srážely horečky a s dr. řešily co to má a pak jako když mávne proutkem zmizely teploty a další den se vpravo nahoře objevila stolička, teda neee celá, jen taková čárka. Ani teď ještě není celá venku, pořád se prořezává, ale už to není takové drama jako na začátku. Jen se modlím, aby další stolička neznamenala zas ty šílené horečky. :cry:

Evelínko, tak máte stejné chodítko jako my :P No jo, Klárka zpočátku taky jen zkoumala, a teď už s ním drandí po celém bytě. Akorát jsme zjistili, že se ty kolečka nesmí přišroubovat nadoraz, protože se pak hůř točí a špatně se s tím chodí.

Adi, my taky ještě furt kojíme, často i přes den. Prostě pro Klárku je mlíčko to nejlepší a hned tak se ho nevzdá. A já prozatím ani nechci, protože jak píšeš, je to nejlepší způsob, jak jí v noci utišit. A když měla ty horečky, tak nechtěla nic jíst, jenom mlíčko. A pokud by byla jako Mára, na kterém jsem vyzkoušela asi pět značek UM a nechtěl nic jinýho než MM. Říkám si, že to vydržím určitě až do dovolené, protože přeci jen ta cesta bude dlouhá a než někde po cestě míchat UM … :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
18.3.09 23:42

Zuzi , chodime do Adam centra do Balbinove ulice u Nam. Miru. Maji dobre ceny, 900 kc za 10 vstupu (permice), 99 kc jednotlivy vstup.

V jeskyni je asi 6 takovych tech „zahradnich“ polohovacich kresel, takze na zacatku vetsinou sedim a Domca po me leze, ty kresla miluje, takze je zkouma, houpe se na tom, pozoruje okoli (fascinuje ho kapajici voda).
Pak ho bud odlozim na vedlejsi kreslo, kde blbne, hazi dolu hracky a tak :lol: no a pak ho dam na zem, to jsem zacala delat od te doby, co lezl. Porad rucickama prehrabuje tu sul, leze tam, pozoruje solne lampy, vodu, jsou tam i hracky jako na pisek, nebo muzes mit svoje, takze starsi deti tam delaji babovicky a prehrabuji pisek.
Uz se naucil to nestrkat do pusy, ale hlidam ho, parkrat tam sul strcil a sklebil se pekne… :roll: :lol:
Oni vetsinou davaji deti dohromady, kdyz se zarezervujes a chtel by jit s tebou na stejnou hodinu cizi dospely bez deti, tak se ho ptaji, jestli mu nevadi, ze je tam dite (aby ho nerusilo pri relaxaci), takze nemam strach, ze nekoho rusime..
Kdyz je nekdy otravny, tak chodim a ukazuju mu v naruci jeskyni, beru mu tam i krupky i kdyz se to moc nesmi a chvili je tam pozira… :lol:
Takze tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.3.09 07:24

Dobré ránko,

u nás od večera s přestávkami sněží!!! :evil: :evil: :evil: Vážně jsem z toho nadšená :roll: :roll: :roll: Doufám, že to sleze co nejdřív… R. říkal, že hlásí od příštího týdne teplíčko, chtěli jsme pořádně rozjet stavbu, ať co nejdřív bydlíme…takže počasí nám vůbec nechce přát :cry: :cry: :cry:

AD SANŽENÍ: U nás to vidím nejdřív na léto takže taky ten červenec/srpen… dneska jsem načnula poslení platíčko HA, musím si dojít pro další na 3 měs. a to nám vyjde do poloviny července…no, ale taky uvidíme, jak to půjde s barákem, pokud by to vypadalo, že to do zimy nestihneme, tak budeme muset snaženíčko posunout…ale úúúplně nejvíc nejradši bych chtěla TP v říjnu 2010 8) 8) 8) , ale že si tak může člověk vybírat, že? :oops: :oops: :oops: Já mám taky dvouletý rodičák, takže druhému dítku musí být nejvíc 2 a 3/4 roku, abych nenastoupila začátkem dubna 2010 do práce a pak tam hned šla do neschopnosti…to by teda asi ze mě neměli radost :roll: :roll: :roll:

Simčo: Užij si páteční jedno-jízdovou cestu na cvíčo :wink: 8) :wink:

Adrian: Já mám princip jak Evelín…praktikuju ho už takhle už skoro od narození a nemůžu si na něj stěžovat :lol: :lol: :lol:

Terko: Pěkný TP :wink: :wink: :wink: Tak to bude mít vlastně Pája sourozence od sebe rok a půl :D 8) :D Krásný, takže ty taky asi budeš řešit sourozenecký kočárek :) :) :)
A super že už máte první dveře, já se na ty našet taky těším :D :D

Zuzko: Ahoooj, a jaké golfky sis nakonec vybrala? :wink: :wink: :wink:

Lucko: Máš to tedy teďka perné…ať se maminka brzy uzdraví :wink: :wink: :wink: A my už máme zoubky nahoře už všechny :) :P :) .....sice jen trošku, ale už jsou naštěstí venku…

Zebruš: A co když budeš mít teďka první ovulaci (o čemž teda nebudeš mít tucha…) za další dva-tři týdny by teda měla příjít MS…no jo…jenže ona nepříjde jelikož je v bříšku kulihrášek, hm :?: :wink: :wink:

Jdem si hrát s Adámkem…z toho počasí jsem dnneska tááák :-( :-( :-( , že se mi vůůůůbec nechce nic dělat a nejradší bych si vlezla do pelíšku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí