Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
17.3.09 12:59

Ahoj holky,

tak predne:

Sofince přejeme krásné první narozeniny!!!! Vše nelepší :-) :-) :srdce: :huban:

My jsme se dnes vyspali opet do ruzova :oops: Jak bych Vam to moc prala, zvlaste Adel a vsem nemocnym!!!!

Zberus, takze s botama mam radis jeste pockat, jo? At nemam doslapanou nohu :lol:
Jinak s tim kocarem drzim palce, at se s manzelem domluvite :wink: Myslim, ze Jane je dobra volba az na tu cenu, ale to by jsi ted stejne kupovala uz jen sportak ne? Ja mam k trikolkam porad trochu neduveru, ale spousta lidi je s nima spokojenych, hlavne zalezi na jeji kvalite a tu Jane myslim ma :wink:

Simi, tak kup auticko i Silvince, kdyz je ma rada, nebud genderove stereotypni :twisted: :wink: Ja mam planu casem Sepanovi koupit panenku :wink:

A chotko uz mamr doma, jetste ho musime slozit.Ale takhle rychle mi jeste nic nedoslo, v nedeli vecer jsem to objednala a dnes rano to doslo 8O 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
17.3.09 13:15

Ahoj vsem!

Nejdulezitejsi dnesni vec: Sofince vse nejlepsi k 1.narozeninaaaaam :-) :srdce: :huban:

Je to tak, leti to jak voda!! Prijde mi, ze tehotenstvi, porod… to uz jsou veci nekde hoodne v minulosti, uz si ani neumim predstavit to bricho :lol: No, ono to zase prijde (snad) :wink:

Simi , tak me napadlo (ohledne srazu), muze ti nekdo pomoct do tramvaje? Ja bych na Vas pockala u nas na Biskupcove, jeli bychom spolu tramvaji, ja ti pak pomohla ven (ty kocary se tam podle me oba vejdou, minule jsme jeli v jednom voze 3 - 2 sportaky a ja s korbou a uplne ok, dokonce kolem 15 h, kdy je vic lidi uz).
Vesmirna ma ted nove kocarkarnu, je to mistnost vedle kavarny, zamyka se, takze tam se kocarky odkladaji, to by vubec nebyl problem, co ty na to? Muzeme jet driv, at se na to psychicky pripravime :lol: :lol: Na vystupovani a tak :wink:

Jinak ty darky, ja myslim, ze detem to bude uplne jedno jak ted, tak v „dospelosti“, co dostali k 1.narozkam 8) Asi nejlepsi je dort, at se popatlaji a koukaji na svicku a pak budou mit radost i z ponozek, hlavne kdyz budou zabalene v pekne sustivem papiru s masli, alespon u nas :lol: Ja dam to choditko FP a babickam dam vybrat ze 4 hracek, at nekupuji kraviny, kazda jednu :wink:

Zulocku , super fotky! :P To prasatko - dort si vyrabela? A co je ta poleva, marcipan?? :wink: Matusko se krasne tvari 8)

Zebrus , ja za sebe musim rict, ze jsem s tim Jane spokojena, autosedacka mi nikdy neprisla mala (nekomu jo), korba super, strasne jsem ocenila tu vyhodu nacvaknuti autosedacky. Ted ten sportak po 2 dnech jezdeni uz je taky super, nejhorsi bylo to spravne na:,–(it a zavazat :oops: (no jo, dva inzenyri to sestavovali :lol: :lol: ) a ted uz je to fajn. Hodne to ocenuju pri brusleni (rucni brzda ).
Lidi si stezovali → autosedacka mala, dite se v ni poti (to je pravda, ale jen hlavicka, podkladala jsem plinou), podle roku modelu je zavirani korby bud na zip nebo na cvoky, oboje je docela blbe, ale zvladlo se to :wink: No a sportak ma „neomezene“ poloh, protoze se to posouva takovou „packou-reminkem“ a muze se to polohovat v podstate v jakekoliv pozici od pololehu do sedu. Akorat nejde obratit celem k sobe, na to si musim zvyknout, jak na Domcu nevidim.
Je fakt, ze byl trochu drazsi, ale my to brali jako investici i do dalsiho ditete + pak ze treba vydrzi segre.
Tak, to byla trosku masaz - promo akce pro Jane, mohli by mi neco zaplatit :lol:

Evelin , koukam, ze Stepanek uz nepotrebuje ani rodice - spi sam, prespava u babicky, to je frajer :lol: :lol:

No a jinak at se marodi uzdravi, zadne noci hruzy ( Adel :twisted: to muselo byt na palici co?), zadne strasidelne sny ( Tynko :lol: ja zas chodila na WC pres kuchyn a chodbu kolem schodu na pudu zakrytych dloouhym zavesem - dekou a podle me za tou dekou sedel vetrelec, vzdycky :lol: :roll: ) a at uz je to jaro :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
17.3.09 13:21

Jo a jeste jsem chtela, Ernat , tak ja si tady myslela, ze jsme uspesne posledni, kdo jezdil v korbe a nejsme, Klarka se v ni jeste vozi? :wink: Sakra, tak ani tohle prvenstvi/poslednenstvi nemame :lol: :lol: :lol:

Dnes jsme totiz byli na kontrole vahy u Dr. a moc se to teda nezvedlo, Domca ma krasnych 7,2 kg :lol: 8) :roll: Takze to fakt bude drobne dite, ktere budou na zakladce urcite sikanovat :lol: :roll: 8) A kdyz jsem rikala, ze jsme presedlali do sportaku o vikendu, tak sestricka rikala: Prooc, on uz se do korby nevejde?? :lol: :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
17.3.09 14:02

Ahoj holky,
Sofiiiiiiiii , všechno nej nej nej, beruško!!!! Jsem úplně dojatá, že už tu máme roční holčičku!!! :D :D :D

Holky, já jsem možná jedno prvenství ukořistila - vyveďte mě případně z omylu :wink: Silvince se prořízla první stolička!!!!!!! 8O 8O 8O :D Je vpravo nahoře a je venku celá vnější hrana, taková bílá čárka 8O :D Objevila jsem to před chviličkou…

Veru , to je dobrý nápad!!! Pokud je tam kočárkárna, tak do toho jdu :wink: To bude teda dobrodružství :D Jinak v pátek možná zažiju další - sousedčin Ondra je totiž nemocný, takže pokud nepojede autem moje druhá kamarádka (Péťa s Jáchymkem, byli na cvíču jednou a ty jsi byla myslím zrovna na horách), zkusila bych vzít Ondrucha do klokanky 8O Mám ji půjčenou, teď jsme to nacvičovali a docela si lebedil, mazel :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
17.3.09 14:46

Veru, teda Domca ma miry jako modelka 8) :lol: Ale jinak mu nic nechybi, ne?

Simi, no vidis, to je napad, za chvili si das jedno dite na zada, druhy do kocaru a jsi mobilni jako jednorodicka :wink:
A gratuluju ke stolicce 8O A poznali jste, ze se neco klube podle protivnosti Silvinky?

Veru, on je fakt docela samostatnej! Zitra jde spat k me mamce a z patka na sobotu asi k manzelovym rodicum - potrebuju ted dodelat bakalarku a bylo by fajn na to mit nekolik hodin cas :roll: Nastesti je zavislak jen kdyz jsem v dosahu, jinak mu staci, kdyz se mu nekdo venuje a to se mu u obou babicek splni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
17.3.09 15:39

Sofinkaaaa, vseeetko naj k 1. rôčiku

http://www.sirmi.ic.cz/teddy/51.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
17.3.09 15:50

Ahooooj, tak už to začínáááá.
Milá Sofinko všechno nejlepší k tvým prvním narozeninám ti přejem všechno nejlepší, hodně zdravíčka a štěstíčka. Hodně lásky a hraček a hlavně pěkně napucnuté bříško dobrým dortíkem. :-) :-) :-) :dance: :dance: :huban: :huban: :srdce: :srdce: :-) :pankac: :pankac: :potlesk: :dance:

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.3.09 15:53

Ahoooojda!!!

PŘEDNĚ :!
Přejeme Sofince přejeme s Adámkem vše nejlepší k prním narozeninkám!!!! :-) :-) :srdce: :srdce: :-) :-)
 http://www.hanulka.cz/…0/001022.jpg

Zebruš: A myslíš, že se ti ještě „vyplatí“ teďka kupovat Slaloma?? Sice u vás se víc využije sporťák než golfky (asi jako u nás :lol: :lol: :lol: ) … já bych tak v létě prodala Herqula + pak používala jen golfky a v zimě už dítka budou docela slušně chodící a jsem zvědavá, jestli se vůbec budou chtít tolik vozit a to ti vystačí gofláče s fusakem (teda myslím jako kočárek bez nánožníku)… no, uvidíš, jak se domluvíte s manžou :wink: :wink: :wink:

Veru: Domča má fakt míry jak modelka :wink: :wink: :wink: Ale pokud je jinak spokojený 8) :wink: 8)
Jj, jsem taky schopná si představit vetřelce, tam kde není…no, a dostat mě v noci do lesa??? Jsem se bála i na táborech chodit na „stezky odvahy“… děsná :oops: :oops: :oops: Nejvíc mě vystrašily holky na lyžáku, když si vymyslely, že u trámu, kde jsem měla postel se někdo oběsi :evil: :roll: :lol: :lol: … no, mazec :wink: :wink: :wink:
Ale zato se nebojím pavouků a kámoška má z nich strach a tak jsem jí musela vyndavat věci na škole ze skříňky :lol: :lol: :lol:

Simčo: U vás už stolička, jo? Tak to si myslím, že vážně budete mít prvenství :) :) :) A to vůbec není špatný nápad, jedno dítko do klokanky a druhé v kočárku a nebo tak… no a jak jsem prohlížela ty gofláče na MMB, tak tam mají i pěkné pro dvojčátka a mají i pěkné, kdy jsou sedačky za sebou a to se pak vejdeš všude :wink: :wink: :wink:

Adél: To jsi teda měla noc… :( :( :( Snad bude Vítkovi už dneska líp :wink: :wink: :wink:

U nás spí už Adam v kočárku hoďku a půl… teda s jední přiuspáním… no, ale dopolední spánek se povětšinou nekoná, dnes teda jen krátký, jelikož ho na madlu zbudil pes :? :? :? a pak má lepší ten odpolední :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
17.3.09 17:10

Beníkovi jsem včera nepopřála! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
17.3.09 17:57

Ahoj holky,
tak Silvinka má tu jednu stoličku fakt už hodně prořízlou a na druhé straně fialová boule 8O :? tak bude asi taky brzo venku. Ne ne, žádnou protivnost jsme nepozorovali, naopak je poslední týdny veselá, usměvavá, při svém temperamentu je ve svém živlu, co umí lézt a může všechno prozkoumávat :wink: Akorát asi před 4-3 týdny měla období, kdy se víc budila v noci, a to s pláčem, naštěstí hned zase zabrala, ale to jsem si právě říkala, že stoličky asi už lezou (uvnitř dásně). Protože přes den si pořád něčím šťourala vzadu na dásních…

Týnko , o dvojčecích golfkách uvažuju, viděla jsem jedny s nápisy „Brother“ a „Sister“ :wink: :D ale ještě jsem nepátrala blíže. Rozhodující bude hmotnost :roll: A koupím určitě vedle sebe, kočárky za sebou jsou blbý v tom, že se ti děti nakloní obě na jednu stranu (když je něco zaujme) a máš co dělat, abys to vyvážila. Navíc jsou dlouhé, nepraktické, maminky na ně vesměs nadávají :roll: Jinak pavouků se taky nebojím, myši se mi dokonce líbí :D zato nesnáším žížaly, fuuuuj!

Evelín, a jak na tom jsi, s bakalářkou??? Moc držím palce!!! Jinak genderový stereotypy se pokouším nenásledovat, už teď na to dávám pozor, ale stejně mi občas ujede „Ondro, nebreč, jsi chlap,“ nebo „Silvinko, no tak, buď hodná holčička…“. Ale fakt se snažím! :wink: Ono při dvojčatech si člověk obzvlášť uvědomí, jak jsou ty stereotypy zažitý… :wink: Jo a s panenkou Emilkou od Lamazze si mnohem radši hraje Ondra! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.3.09 19:17

Holky, Beník usnul ve 4 a pořád spí a to mu tu ťukám, aby se vzbudil :oops: . Dopoledne spal normálně hodinu a teď tohle 8O , zkouším, aby spal bez prsa a vede se :) , dostal Nutrilon, pak si hrál a když mi pak začal usínat v náručí, tak jsem ho šoupla do postele a chvilku tam ležela a on teď spí jak růženka. To bude noc, budem tu spolu ponocovat :roll:
A to jsem mu uvařila vločky a jablíčko s hruškou na kaši a už je to studený :?
Snad na něj něco neleze, manžovi už je prý líp a jde zítra do práce

O víkendu se chystáme do Brna na výstaviště, je tam dětskej veletrh :D , tak si ty slalomy obhlídnu 8)

Týnko , to mi došlo až teď, že už v zimě asi moc v kočáře nebude :oops: , no tak možná prodám Herqula a až budou prachy, tak koupíme Jané a bude na druhý mimi :) . Manža hlásil, že bysme měli začít, jak bude Bendovi rok 8O :lol: , to abych se už psychicky připravila :lol: . Ale možná ještě počkáme, bojím se, že 2 malý děti nezvládnu :oops:

Evelín , to je rychlost 8O , kde jsi to chodítko objednávala?

Verčo , taky jsem právě četla, že si lidi na Jané autosedačku stěžují. My máme Britax, která jde na náš kočár a taky jsme to využívali a chybělo by mi to :? . Tu bych si chtěla nechat, je super, leda že bych to na Jané nějak přidrátovala :lol: Ten Herqules jde obracet na obě strany, což se mi moc líbilo, ale teď si říkám, že to až tak potřeba není, do korby bych viděla a pak už bude mimčo velký a zvládne to i bez pohledu na mě 8) :lol:
Domča má krásnou váhu, nemůžou být všichni obři, ne? :wink:

Simi , už stolička? 8O A nechá tě podívat se do pusy? Já musím počkat, až Beník zívne nebo brečí, jinak mě nenechá podívat :lol:

Adel , děkujeme :wink:
Já vždycky když se podívám na tvůj metřík, tak si vzpomenu, jak jsme čekali, kdo první porodí - nevím proč :lol: a štvalo mě, že jsi byla o týden dřív, když jsi měla termín jen den ode mě :lol:

Ťukám a nic, pořád spí, já ho snad budu muset vzbudit, nebo se mi vzbudí ve 2, jako že je ráno 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
17.3.09 19:22

http://www.hanulka.cz/…0/007853.jpg /> dodatečněěě Matuškovi velikou :huban: moc roztomile fotky s uzasnym dortikem!!!
a taky nasi prvni rocniii slecneeeeeeeeee Sofiinceee
http://www.hanulka.cz/…0/006525.jpg /> VŠE NEEEEEEEEEEEEEEJ PRDELKY !!!!
ostatní moc zdravíím, dorazila jsem ze cvičení, malá hajííí a já se jdu
věnovat R.
Krásný vecer, moc nestiham … cist. Paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
17.3.09 19:41

Sofi a Matuško ,

všechno dobré k těm vašim (tady prvním) prvním narozeninám! Ať se pořád tak líbí na světě :)

(a barevně a jinak velký mi to nejde a nejde… může to být mozillou?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
17.3.09 19:45

Taky vas trochu zahltim :oops: 8)

Nase nove choditko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
17.3.09 19:53

Zebrus, koupila jsem ho na www.mamanek.cz . Fakt rychlost :wink:

Simi, jj taky si ty stereotypy uvedomuju. Navic ty mas kluka a holku, tak to muzes hezky pozorovat :D Ja se snazim negenarelizovat - jakoze vsichni kluci jsou pomalejsi v mluveni, v chozeni na nocnik, jsou agresivnejsi, maji vetsi porodni vahu, atd… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí