Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak u nás den = katastrofa. Adam za celý den snědl jednu banánovou přesnídávku a lžičku mrkve
. Tom se naštěstí rozhodl, že do hospůdky nepůjde, poté, co Adam asi před hodinou ztropil ze spaní hysterickou scénu, vzbudil se a nemohl usnout, strašně plakal a nebyl k utišení. Asi ho vážně bolí v krku, chudák. No pokud se to nezlepší do pondělka, tak mám jít znovu k dr. a to už by asi bylo na antibiotika, tak nejsem ale vůbec nadšená. Na druhou stranu, když vidím, jak je chudák zřízený. Ale budeme doufat, že se to zlepší.
![]()
Jsem ráda, že je tu Tom se mnou, protože já jsem teda dneska vážně totálně odrovnaná. Navíc mám pocit, že to asi začínám chytat od Adama
. No samé radosti.
Tak jenom všechny zdravím a jdu dnes brzo a rychle do pelíšku. Tak všem hezkou a klidnou noc.
A já se snad zítra ozvu pozitivněji ![]()
Ahojda,
u nás noc docela šla, jen spal Adam s náma v posteli, vzbudil se v půl desáté, asi se mu něco ošklivého zdálo a pak nemohl zabrat sám…v 11 dorazil Radek od kamaráda a Adam se pý mlel s sebou celou noc… o tom ale moc nevím
![]()
Evi: Já srážím až nad 38 stupnů C, já si beru Paralen a spol až nad 38.5, ale u Adam se „bojím“ ho dávat tak „pozdě“…aby zase nevyskočial moooc vysoko…taky nechám tělo bojovat
![]()
Jančo: To je dobře, že zůstal Tom doma s váma
![]()
Simčo: Já nedávám Adamovi pastu, čistíme jen na mokro..myslím si, že u nás je na pastu ještě brzy…uvidím, co mi řekne zubař, až tam půjdem s A. v dubnu na KO
![]()
Ahoj holky,
tak u nás noc taky celkem šla, Adam spal taky s náma v posteli, akorát kolem čtvrté ráno se mi zdálo, že je nějak moc horký, tak jsem ho změřila a měl chudák skoro 39, byl celý zplavený, tak jsme dali Nurofen a do rána bylo líp. Teď zase spinká, tak uvidíme.
Simi - já Adamovi taky čístím zuby jenom mokrým kartáčkem, pastu zatím nedávám.
Tak všem přeju hezkou neděli.
Ahoj holky,
Janus tak aspoň noc že byla dobrá!
Simi já zatím ty dva Vítkovo zuby nečistím vůbec ![]()
U nás noc taky dobrá,dokonce jsem Vítka kojila až ve čtvrt na pět ![]()
Ale od rána zase teploty,hodně spí a není ve své kůži.
K snídani snědl celou hollandii,k svačině půlku přesnídávky a k obědu asi půlku 200g skleničky,no aspoň něco.Ke kamarádce nejedem,kolem páté přijede Jiřulka a já si pojedu po obědě nakoupit do dm,pěkně v klidu,manžel bude s Vítkem. ![]()
Přeju všem krásnou neděli!
Ahoj holky
My jsme byli v sobotu ve Freeportu a taky dnes (protože vláček, co jsme včera koupili Bendovi nejel
), ale obchody teda nic moc, koupili jsme Bendovi nějaký oblečení a hračky, ale na mě nic nemají (jsem už nadměrná velikost
)
Jinak na manžu něco leze, tak je zalezlej u tv a já tu v tom počasí usínám a to jsem chtěla uklízet
, včera jsem upravila kus zahrady, zasela tam trávu, aby si měl v létě Benda kde hrát. Tak snad mu tam něco vyroste, jinak si bude hrát v hlíně ![]()
Jdu asi něco dělat, jinak usnu, tak zatím páááá ![]()
Ahoj holky!
U nas je chvile odpoledniho klidu. Stepan spi na terase a manzel si sel aky na chvili nejspis zdrimnout
Pocasi nic moc, tak se toho ani neda moc delat ![]()
Teda ty teploty nejsou nic moc
Snad uz bude detem brzo lip!!! At to nepadne jeste na zbytek rodin!
Zebrus, takze 2× za dva dny ve freeportu, to jste teda drsni
Taky jsem to tam cekala lepsi, kdyz je na to tolik reklam
Manzelovi se tam ale postestil oblek za dva litry, ktery puvodne stal asi 7, takze aspon neco ![]()
Jinak zuby zatim taky necistime, ma jen dva, ale uz si rikam, ze poridim toho kralicka a budu mu apson masirovat dasne.
Tynko, vy jdete uz v roce k zubari??? Ja mam porad pocit, ze to zatim nema moc cenu
Ale vy asi mate vic zubu, ze???
Jinak jsem si jeste vzpomnela,jak jste psali o bolestive ovulaci, tak jsem ji vlastne taky mivala. Na gymplu to bylo nekdy fakt bolestive, jen na jedne strane, takze tak 1× za da mesice a taky jsem nevedela co mi to vlastne je. A koukam, ze to neni az tak neobvykle mit bolestivou i ovulaci ![]()
Tak letim, dite se budi…
Ahoj všem, marodům zvláště!
Tak u nás po celodenních horečkách (večer dokonce 39,2…), průjmování a nočním zvracení, kdy jsem si říkala, že už to ráno vezmem na pohotovost, náhle ráno změna! 37,9 posléze 37,5!
Jen se divím, že jsem řešila, jak budu vyzvedávat Emu ze školky… vyřešeno! Slečna má 39 a mám hned jasno, že
Mě to taky trochu bere, ale bez horeček, jen to břicho, tak ještě zbývá manžel, ale třeba vydrží ![]()
Doufám, Jančo, že to máte taky lepší, že je prostě zlepšení ve vzduchu
Teda aspoň pro ty mimina!
To je vše, nic jiného mě nebere, jsem pohlcená nemocema
Ale ostatní aspoň zdravím
Tak ahoj v doufám lepším novém týdnu!
Ahoj holky,
na marůdky mooooc myslíme!!! Ať je bzry líp
![]()
Evelín: zoubků asi nebude mít Adam víc než Štěpánek, my máme dva a kousíček
Ale když jsem byla v říjnu na preventivce, byla jsem i s A. a rovnou jsem ho u dr. zapsala (jinak má plno, ale myslím, že má ze zákona povinnost ho přihlásit k sobě, když jsi byla v těhu dva-krát na KO…) a říkal, ať malýho taky vezmu s sebou
![]()
Jdu se věnovat polovičce, mějte se krásně a klidnou noc všem
![]()
Evi - to je fajn, že je u vás líp. U nás moc ne, odpoledne zase horečka, ale v podvečer už to vypadalo líp, Adýnek dokonce snědl svačinu a pak si i hrál. Ale pak zase vyzvracel úplně celou večeři a šel spát s prázdým bříškem, tak jsem zvědavá, kdy se vzbudí. No nevím.
Navíc mám už teplotu i já
. Tak jsem zvědavá, jak to tady zítra sami zvládneme, doufám, že u mě se to nerozjede ![]()
Tak ať máte všichni hezkou noc a ostatní marůdci ať jsou brzy fit.
ahoj kočky, nestíhám vás dočíst, dvě noci za sebou se Pája zase vzbudil a do pěti ráno s nim nic nehnulo. Nejhorší na tom je, že pak stejně vstává v sedm a odpol si jen na dvě hodky schrupne v kočáru, a večer zase to samé, vůbec nevím čím to může být…Navíc se už u nás taky rozjela „internetová viroza“, nejdřív manža, dneska já s 38 horečkama. Pája večer začal kašlat, tak se asi máme zase na co těšit. už by to konečně chtělo sluníčko, teploučko a pořáááádné jaro. TAk jsem si trochu postěžovala ![]()
ted mě tak napadá, holky co ještě kojíte, berete paralen nebo něco podobného na snížení teploty???já se bojim, tak neberu nic, dokonce ani kapky do nosu…ale dneska je mi fakt bídně ![]()
HOLKYYYY!! Co to je ty nemoci? To je teda fakt mazec
Jezis, tak drzim palce, at je vsem rychle lepe!
Hlavne detem (nic proti dospelakum, ale ty se s tim nejak vyrovnaj
)
Ja v patek vecer zplodila prispevek, pak spadlo Emimino, takze jsem neco vyplodila znova a pak mi spadnul net, tak uz jsem nemela silu
No a vcera jsme byli skoro cely den na Bozim daru na jizde psim sprezenim a peci o psy
Dostala jsem to od nasich k narozkam. Jestli mate radi psy, tak fakt doporucuju, bylo to super, jsem uplne unesena, hned jsem chtela jit koupit 6 psu Husky a udelat si sprezeni
No a dnes to trochu odnasim, rymicka, takze doufam, ze Vas tu nebudu nasledovat
![]()
Tak koukam, ze sraz zatim vypada na vsedni den (sorry Simi
) a asi pondeli, co vy na to? Jak jsem koukala, utery, ctvrtek a patek se vetsine nehodi (me taky ne), my budeme jeste ke vsemu ve stredu chodit plavat, takze me se nehodi jeste streda
![]()
Zuzi , ta Vesmirna je jako ze 2/3 kavarna, ale vzadu je takova „cajovna“ a sedi se na zemi, polstarky, detsky koutek, takze tam by deti mohly lezt. Ale to obch.centrum s koutkem zni taky fajn. Ale ja to moc neznam, vite kde maji dobre koutky pro takoveto prcky?
Adel , my jdeme ve ctvrtek taky poprve do Yamahy, do Strasnic, ale bohuzel jsme nestihli ukazkovou hodinu, tak jsem zvedava, jaky to bude
, treba to bude podobny, jako to nase patecni cviceni..
Terko , ja ti zapomnela pochvalit fotky, jak Paja sedi v sedacce, roztomilous!! ![]()
Jo a ja Paralen normal jedla, taky jsem si koupila Vincentku na strikani do nosu a do krku, to mi pomahalo. Ta kamoska, jak si zlomila na horach rameno jedla dokonce i Ibuprofeny, nemohla spat ![]()
Jo jinak ja zacinam pomalu taky odstavovat, ode dneska Domca pije jen rano, dostane z obou prsou u nas v posteli. Odpo dostal kysely jogurt a Adel , po kasi vecer lahvicku s UM, nechtel to, tak to dostal asi 3× na lzicce a pak sel spat, bez kojeni a usnul
Tak snad to bude ok..
A jeste mame jednu premieru dne, po obede jsme s Danem slozili sportak
Teda to byla maturita, navod na slozeni kocaru byl strasnej, takze jsme to tam patlali
Ale nakonec to snad dopadlo ok, pac odpoledne v tom jel a dobry
![]()
Takze jsem se vypsala z deficitu, posilame pusu vsem marodum
at jsou rychle fit a volame jaro at uz prijde
![]()
Zelvi: díky moc za info ohledně léků, hned se jdu mrknout, jestli máme paralen, Pája před chvílí pěkně chrchlal, tak asi zejtra sjedem do lékárny pro nějakej sirup.
ještě bych měla dotaz, některá z vás pracuje v nemocnici???ach ta moje pamět děravá.....ale, mám jít příští týden na odběry kvůli ledvinám(musím se na kontrolu vždy objednat 3měs dopředu a pak tejden před kontrolou jít na odběry), tak jestli tam vůbec má cenu chodit, když jsem teď marod, že by ty výsledky asi byly zkreslený…kuju za odpovědi…
a mys me mali dnes MAtuskovu oslavu.. teda jasneze som zabudla doma sviecku na tortu..nastastie nasi mali
![]()
torta Matuskovi moc nechutila a pravdupovediac ani mne… akosi nestihla torta nasiaknut lekvarom a tvarohom… som ju mala spravit asi dlhsi cas pred oslavou..bola taka suchsia.. hodilo by sa zrejme viac plnky..
zato taky mrvenickovy tvarohovy kolac od starej mamy sis am zobral aj z tacky a spapal kusok a doma zlupol polovicku ![]()
dostal super darceky.. ruksacik s hrablickamia formickami do piesku, plastove kolky, plysovu pandu
a v sobotu som neodolala..chodi k nam na trh stanok s drevenymi vecami..tak som mu kupila dreveneho hojdacieho kona..fakt krasny.rucne malovany.. naadhera.. a stal len 15 euracov…
no, tak hodim aj fotky..ale dnes nie..tak dakedy do stredy… ![]()
Ahojky babulky,
moc toho teď nestíhám - čistíme ten náš prales a jsme od nevidim do nevidim venku. Jinak nic novýho, tesáky se nám pořád ještě neprořízly
, nemocní nejsme, moc se nehádáme
a defacto žijem pouze prací - protože práce šlechtí!
A vzhledem k tomu jak chodim večer domu zmakaná, tak odhaduju, že jsem vyšlechtěná ještě alespoň na dalších pár životů. ![]()
Tak se mějte krásně, moc mě tu nedrbejte - já se občas mrknu, ale čím lepší bude počasí, tím více vás budu zanedbávat
. Ráda bych se ale připojila ke srazíku, zatím ale nemůžu slíbit, netuším co bude a jestli Jirka nebude nově zaměstnám.