Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
nejak zase nestiham
Obcas ctu, ale neni to ono ![]()
Tady je to zase sama nemoc!
Vsem marodum preji, at jsou rychle ok! Jaro uz je za dvermi, tak at si ho muzete vsichni vychutnavat ![]()
Jinak u nas se se asi zacinaji dit male zmeny v rezimu. Vypada to, ze Stepan uz asi bude spavat jen 1× denne, ale za to vecer usina lip a dneska spal dokonce v kuse do sedmi a pak si sam hral v posytlce do osmi
Slysime ho ve vysilacce, jak do ni tuka a dneska ji i vyhodil z postylky
Ale hlavne, ze me necha spat ![]()
A koukam, ze Terinka se rozhodla sama, ze uz MM bylo dost… To je podle me ta lepsi varianta nez aby se musela nasilne odstavovat
Ja uz vlastne taky nekojim, sunar miluje - ma ho rano a vecer a pres den uz taky prso nedavam, jen kdyz je krize, ale uz ho asi 3 dny nemel vubec a uz se po me ani taky neplazi, takze asi fakt s kojenim koncime. Ale ze by na me padala nejaka nostalgie, to asi ne
Docela si to uzivam, ze mam taky „velkyho“ kluka ![]()
Mahul, tak jaky byl vecer??? (pro ostatni: vcera jsme se s Mahul potkaly v centru Brna a kazda jsme razily s manzeli nekam na flam
)
Ja si to teda oooohrome uzila, byli jsme jeste s kamaradama a domu jsem prisla v hoooodne dobre nalade
![]()
Ahoj holky,
tak koukám,že se ještě marodí
Tak přeju všem marůdkům brzké uzdravení!
My byli dneska na té hudebce a Jiříčkovi se to líbilo,tak se zapíšeme a budem chodit někdy do června.Budem platit asi 900 Kč a 260 Kč za knížku s písničkama,které se tam budou učit.Jinak jsme zpívali Šla Nanynka do zelí/nebo jak se ta holka jmenuje
/,různě tleskali,hráli na dřívka a rumba koule,uspávali plyšovou chobotnici atd.atp.Vítek taky zpíval ![]()
Pak jsme jeli domů na oběd a po o odfrčeli k ségře do Čimic a jsem ostříhaná,hurá.
Evelín tak to jsi dobrá s tím nekojením,mě je pořád líto mu to prso nedat,i když ho kojím teď jen večer,1× v noci a ráno kolem čtvrté páté.Už by to tak mohlo zůstat ![]()
Veru s těma nemocema to mám stejné,tak se bojím,kdyby něco přišlo,že budu na mrtvici ![]()
Zuzi Terinka je šikovnááá ![]()
Ahoj holky,
koukám, že přes ten net se dá chytit leccos…
… všem marůdkům
, ať jste brzy zdravoučký
![]()
Já jsem po dnešní akci Liberec KO a už se těším do pelíšku
Byla jsem se kouknout na ty golfky v reálu a musím říct, že se mi líbí víc ta trojkolka a jak byl lehoučký a pěkný
Ale to bych nebyla celá já, abych pořád neváhala jestli joooo či neeee, Radek říká, ať ještě počkám…no, takže ještě uvidím…
Evelín: Taky jsem si myslela, že budem muset najet na spánek jednou-krát denně, ale už mi zase docela pěkně spinká dvakrát denně a u vás je to evidetně ku prospěchu
![]()
Zebruš: To víš, Beník je bude masový
![]()
Zuzko: Ahooooj a kam až pojedete na Slovensko?
![]()
Ahoj holky,
tak jsme si dnes se Silvinkou ohromně užily cvičení… byla celou dobu ve výborné náladě, hrála si pak v herně úplně samostatně, normálně si sedla ke mně zády a ocucávala autíčka
prostě pohodářka! A večer jsem se pak (od ní) dočkala prvního mamamama…
![]()
Jinak rýma nám snad končí
přes víkend se to snad spraví úplně doufám…
Veru , Vesmírna bude fajn
pro nás by to bylo nejlepší o víkendu odpoledne. Jinak přikláněla bych se k dubnu, protože v květnu jsou ty svátky (pátky 1. a 8. 5.) a to asi všichni odjedou někam na prodloužený víkend… V týdnu by to pro mě bylo složitější, navíc Jára má do konce dubna zkušebku, tak by nemohl se mnou
a sama bych si s dětmi asi netroufla ![]()
Evelín , ty jo, takže odstaven?
Gratuluju!!!
A super, že jste si užili pařbičku, relax si zasloužíš!
![]()
Myslím na všechny marůdky a držím palce!!!
Ahoj holky,
tak u nás se to odpoledne zhoršilo, Adam měl horečku 38, celý den spal nebo se chtěl nosit, tak jsem mu dala Nurofen a bylo to lepší, teď už zase kňourá v postýlce, ale tak snad bude spát.
Za celý den skoro nic nesnědl, tak snad bude zítra líp
.
Veru - mě by se srazík hodil spíš ve všední den odpoledne, Vesmírna by mohla být fajn. Tak uvidíš, co ostatní, my se kdyžtak přizpůsobíme.
Zuzi - my jsme dnes taky dostali pozvánku na vítání občánků a máme jít 27.3. od 9.30 hod., tak třeba se tam uvidíme
. Tak Terinka se už odstavuje? No jo, je to už velká slečna a šikovná
. Jinak ta herna u nás v baráku není věkově omezená, takže až se Adýs uzdraví, tak tam zajdeme. Ale mají tam i cvičení a to je od jednoho roku. Tak to ještě chvíli počkáme. A hezky si užijte Slovensko ![]()
Evi - tak ať jsou u vás bacily taky brzy pryč!
Adel - super, že jste si užili hudebku
. A nový účes závidím, taky bych potřebovala
.
Týnko - tak dobře vyber golfáč ![]()
Všem dobrou noc a třeba se tu ještě ukážu, jestli budeme ponocovat ![]()
Evelín: To je dobře, že odstavování u vás probíhá hladce
Jj, relax je za potřebí
![]()
AD u nás s možným srazíkem
Kdybych se teda přifařila, radši bych taky asi v týdnu, o víkednu jezdívá sestřička s rodinkou na chatu a to bych neměla u koho s Adamem přespat
Jinak je mi to jedno, ta Vesmírna vypadala zajímavě a ségra mě tam určo nasměruje
Jen by možná byl květen lepšejší, když v dubnu slavíme mimo Tomáška narozeniny a pak s koníčkama by se to mohlo hůř dávat dohromady, ale nechci vám do toho kecat
![]()
Jančo: Snad bude noc probíhat klidněji…když byl Adam nemocný, tak spal se mnou, páč jinak to nešlo…
No, jdu pověsit vypranou pračku a pak do hajááán
Chlapi už to zařezávají a ráno zas bude budíček o půl šesté, tak ať jsem plná sil
![]()
Hezky vecer, jsem tady opet ![]()
My jsme nakonec dneska na cviceni nevyrazily..kdyz jsem nas vychystala a mely jsme tak-tak akorat autem, tak jsem nemohla najit klice od auta, nekam je Tom zalozil a mel zrovna schuzku, tak nemohl zvednout telefon, aby me nasmeroval
, tak priste to uz zvladneme urcite lepe ![]()
Evi , ty bydlis tady taky nekde kolem Luzin, jak jsi se ptala jednou na cviceni tady?
At je Jonaskovi brzy lepe ![]()
Zebrus , tak Benik vi, co je dobre
. A jak jsi spokojena s Jane Energy? Ja jsem se na ne divala, uz jsem je chtela taky koupit, ale prisly mi docela malinke na sirku a delku..tedy pro Terinku, ta je vetsi
. A pak me hrozne prekvapil PP Pliko, jak ho hrozne moc doporucujou vsude a mne prisel hrozne moc neovladatelny
.
Verco , my si narozeninovy sraz nenechame ujit
, muzeme i v druhe pulce dubna i v kvetnu, lepe tedy pres tyden, odpoledne kolem 14hod..a co se tyka mista, tak me jeste napadl nejaky detsky koutek v obchodnim centru nebo neco takove, aby si tam deti mohly hrat, Terezka uz tedy sedet nevydrzi, proto chodime vetsinou do cajoven, kde ji muzu „vypustit“
. Ale dorazime kamkoliv a v nejhorsim pripade pojedeme i metrem
.
Evelin , taky si myslim, ze je to odstavovani takhle lepsi, kdyz se Terinka sama rozhodla, jen jsem na to jeste asi nebyla pripravena
..ale je fakt, ze Terezce sice od narozeni moc chutna, ale zavislak nikdy nebyla..no a taky uz od vanoc spinka jenom jednou denne ![]()
Adel a co je to za hudebku? My jsme chodily minule pololeti na yamahu, ale prestaly jsme, lektorka mi moc nesedela.
A urcite Ti to moc slusi
..taky jsem se konecne objednala ke kadernici, jen prvni termin ma az za 2 tydny, tak musim vydrzet jeste ![]()
Tynko , a ktere golfky to byly, co se Ti libily? Ja jsem hrozne dlouho vybirala a zkousela a u kazdych jsem nasla nejaky problem…kdyby byly Zapp polohovatelne, tak mam vybrano uz davno, no
..tak jsem objednala nakonec Maclaren a uvidime ![]()
Na slovensko jezdivame „jenom“ do popradu, tam jsem se narodila ![]()
Simi , Silvinka je sikulka ![]()
Jani , tak to nas privitaji spolecne, presunuli jsme to taky na 28. a taky nam napsali 2 tydny predem
.
A do ty herny se tedy taky prijedeme nekdy podivat, jak to tam vypada
. Tak at je Adamkovi brzy lepe, podobny prubeh to melo i u Terinky
.
Tak hezky vecer a klidnou noc, ja budu mit zitra volno, Tom se chysta s Terinkou na vylet ![]()
Ahojda!
Tak to dnes vypadá na nic moc den,Radek s Dorčou budou asi celý den dospávat ten výlet do bazénu-Dorča je úplně odrovnaná,no snad to o víkendu vyleží.Na mě taky něco leze,huhňám,nic se mi nechce.Řízky,co jsem jim nachystala na svačinu dovezli domů,tak jen uvařím bramborovou kaši a bude oběd. ![]()
Včera jesm si našla na netu dovolenou na Lipně,ale Radek mě hned schladil,že v červenci musí na technickou s autem,tak musíme šetřit spíš na případnou opravu.Tak jsem trochu sklamaná.
Možná mi dopadne přivýdělek,ale je to nejisté.
Koukám,že už odstavujete,a zbytek kojí jen občas.To já pořád často.I proto by se mi hodilo dělat,aby si Matýsek už pozvolna odvykal a nebyl ke mě tak připoutanej.Je to ňuňánek.
My poctivě chodíme ven 2krát denně a to vydrží pak 2 hoďky spát.Večer usína tak po osmé,buď se ukňourá,nebo ududá.
Včera mě překvapil-vylezl si sám do křesla.Už umí i docela slézat z gauče i když ho musím občas nasměrovat.
No jdu se věnovat domácnosti než mám klid.Hezký den!
Ahoooj,
při sobotě
Hned je to lepší, když doma nejsme sami!
No, u nás nemoc ani nevim, noc nicmoc, průjem možná lepší, ale včera jsem si to užila, v plíně byly hleny s krví… tak jsem hned volala a prý to prostě bývá, jak ta sliznice dostává zabrat, spíš u bakteriálních infekcí, někdy i u virovejch a někdy i u zoubků
U nás teplota stabilně +-38,5, Panadol zabírá, ale moc ho nedávám- další můj macešskej projev
Prostě věřím tomu, že když je dítě ok, tak ta teplota je prostě jen obranná reakce organismu, takže mu to kazit je kontraproduktivní… Navíc, jakmile Panadol dopůsobí, jsme zpátky na původní hodnotě… JInak, Jani , záda mám odrovnaný, celej včerejšek odpoledne a večer jsem nosila, takže tě moooc dobře chápu- byl unavenej- pochopitelně- ale sám spát nemohl a jen tak bez chození taky ne… Už aby začla nějaká lepší sezóna ![]()
Verčo , my se srazem asi taky přizpůsobíme, J má tak nepravidelnej režim (ráno se probouzí a pak přes den spí pokaždý úplně jinak), že nejsem schopná říct, kdy by to pro nás bylo nejlepší. Jo, ale vlastně úterý a čtvrtek plavem, denní doba je asi fakt jedno… Ale stejně kdo ví, jak to s námi bude, když teď něco naplánujem, tak vždycky nakonec musíme zůstat doma, tak se na nás radši moc neohlížejte ![]()
Zuzi , jsme za Prahou víceméně tímhle směrem (Třebotov), Lužiny jsou naše nejbližší metro
Takže odtamtud podnikám výboje do města a večer tam chodím do Juklíka na aquáč. Akorát tam musím autem, jinak se tam nijak rozumně nedostanu…
Simi , Silvinka šikula, taky už se těším, až to zase zažiju, na cvíču jsme byli jen jednou, J se tam moc líbilo, ale teď už jen rušíme a rušíme, ale až zas vyrazíme, to bude ![]()
Tak všem hezkej víkend, marůdci, dávejte se do kupy, my se taky budem snažit, a ostatní užijte sluníčka a tatínků (teda aspoň my tu máme dnes oboje
, krom tý nemoci
)
Ahoj holky,
tak my jsme taky marůdci,zatím to vypadá jen od zubů.Vítek je ospalý,má teplotu a málo jí
Jiřulka je na víkend u tchýně a manžel má zrovna nějakou akci,tak jsme tu sami
Měla jsem naplánovaný klidný nákup v Dm,naštěstí dopol byl ještě v pohodě,tak jsmebyli nakoupit a na poště.Zítra máme jet ke kamarádce,její chlapeček má čtvrté narozeniny,tak uvidíme…
Verčo s tím srazem se asi přizbůsobíme..,máme ve čtvrtek dopol plavčo a v pátek tu hudebku..
Zuzi taky budem chodit do Yamahy,lektorka mi nijak extra sympatická nebyla,ale Jiříčkovi se to líbilo,až na občasné:já už to nebudu dělat!
![]()
Jdu chovat ukňouránka ![]()
Ahojte!
Zdravim z Vysociny, kam jsem prchla k rodicum
Dneska je tu krasne, sviti slunicko, ale zima, brr - uz jsem tim mestem nejaka zfajnovela
. Vcera jsem na dalnici chytla pekny slejvak s vichrici, nastesti jsem projeli bez problemu!
Ted mam volnou chvilku, mamka vyjela s kocarem do ulic ![]()
Evelin , koncert byl supeer. Konecne nekde sami! Musim si to ted uzivat, uz to dlouho trvat nebude…
Kuba nastesti spi uz celou noc a pres den taky jen 1×, po obede. A v noci pro nej neni problem spat 12hodin, s jednou pauzou okolo pate na kojo. I kdyz to ted taky uz zacina vynechavat a my brzy taky budeme odstavovat - samovolne…Zrejme se nam zmenila chut a uz to neni vonco.
Adik, letenky jsme objednavali pres jet2.com, letame s nimi do Leedsu. Nastesti nam to vychazi letet jeste ted na jare, v lete se uz nikam nedostanu a od podzimu uz vubec nikam… Ve slevach v lete nakupuje svagrova a pak vecicky doveze, nastesti ma dobry vkus
, tak muzu vyber nechat plne na ni! Ale v Nextu, Gapu nebo jinde snad ani nic zkazit nejde…
![]()
Marodi, at jsou brzy zdravi!
Ahoj,
tak u nás děsná noc, a to spal Adýs s náma v posteli, ve dvě se totálně po…, takže kompletní převlíkání a sprcha, v šest znovu a vstávání
Teď už chvíli spí, dnes už potřetí. Ale i přes den je to děs. Teplota, rýma příšerná, do toho ten kašel, průjem, dnes jednou i blinkání
. Při odsávání cirkus, jako bychom ho vraždili
. A pořád se chce nosit, už jsem vyřízená. Navíc nic nejí, ach jo. A to mi Tomáš oznámil, že večer chce vyrazit s kámošem do hospůdky, no mě fakt klepne
.
Konec stížností
.
Večr se to ještě doufám stavím, jestli bude Adýsek spát a já jestli budu ještě naživu ![]()
Jé koukám, že jsem nepřihlášená
.
Janusa
Ahoj holky,
my jsme měli pohodový den, dopolko jsem si šůrovala autíčko, Adam to nejdřív sledoval z kočárku a pak to zalomil při vysávání
A odpoledne jsme šli s pejskem na procházku + klasika: vaření, poklízení a taky jsem upekla štrůdlík
![]()
Mahul: A vy jste to vašim už prozradili? Teda že čekáte druhátko?
![]()
Zuzko: Mě se líbí dvoje gofláče od ABC DESING, nechci aby byly moc drahé…nebudu je používat jen na cestování autem či vlakem do Liberce a hlavně, aby splinily svůj účel
Ta firma by měla být německá, tak snad i kvalitní
Ale je to těžké
A ty si budeš nechávat Quinny??? Já myslela, že je to víceúčelný sporťák, tj. že i jako golfky
![]()
Jéé, já zapomněla, že ty jsi z Popradu
![]()
Všem marůdkům
a maminky se držte
![]()
JANUSKO:přeju ti lepší noc-je to asi děs,chudáček Adámek!Ať je mu brzy líp!!!
A snad se nakonec manžel umoudřil a nenechal tě v tom samotnou!
Dorotka je naštěstí bez teplot,tak uvidíme jestli půjde v pondělí do školky-ale to mají zrovna zase plavání,tak nevím.
Radek má zase vodu v uchu a je z toho nervní.
EVO:taky hned nesrážím teplotu lékama jen když je nad 38, jinak dělám zábaly.Ať ste taky brzy fit!
Dobrou noc!
Ahoj holky,
tak dnes jsme měli „provařený“ den, Jára dělal dětem králíka s brambory a zeleninou a ještě kuřecí maso s těstovinami a zeleninou
králíčka už si dali k obědu a absolutní úspěch, tak snad zítra budou chutnat i těstoviny
Dost jsme toho zamrazili…
Jinak jsme dnes vykoupili DM na Floře
měla jsem kuponky plus nasbírané body na slevovou kartu, tak jsme toho vzali víc… lidi za náma ve frontě nás určitě v duchu vraždili, no jo, ale ne každý holt nakupuje pro dvojčata
![]()
Taky jsem koupila dětem zubní kartáčky MAM, dosud jsem čistila rukavicí „zajíčkem“, ale malá už děsně kousala zajíčka do uší, tj. nás do prstů, tak už byl čas na kartáček. Ale zapomněla jsem na pastu!
Jakou, holky, dětem dáváte ![]()
Všem marůdkům držím palce, ať je brzy zase dobře, a hlavně ať v noci pěkně spinkají a naberou síly!
![]()