Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
12.3.09 08:58

dobreee raaaankooo … u nas se uz chrupe, vstvacka v 6:15, desny. Ted vstavala takhle porad a noc jeste silenejsi … spala u me a stejne furt poplakava … no nevim.
MAhul Angliiii zaaavidiiiiim!!! Pres koho jste objednali letenky???
Premyslela jsem, ze kdyz prestanu kojit, ze by jsme s moji nej kamoskou odletely. Jen na jednu noc, nakupy. ALe cervenec az zacnou slevy … :-) Ona tam dva roky zila a tak vi co a jak …
Veru tak jsme tu jediny co nemaji zoubky??? :)
Terco malej je spravnak .. a jak spinka jak andilek … kde jste sehnali protiskluzovku, to budou mit asi vsude ne?
Musim se mrknout …

Tynko doma uz ok??? Adam je fakt sikula, to Sanel takhle ani nahodou … taky se brzo rozebehne uplne …
Ja se dneska vzbudila a nemohla otevrit oko, to bylas dobra hodina nez jsem to rozkapala a vyplavila to co tam bylo, desny. Dneska jdu k holiciii, po sto letech … padaji Vam jeste vlasY? Me desne a tak si toho moc vymyslet nebudu, konecky a klasicky mi to zase narovna a ja budu ujizdet domu a myt si hlavu :-) se v tom necitim a Patrik kadernik je nekompromisni … pry jsem kudrnata cely zivot :)
a pak cviceni a vecer az ulozim vecere prave s moji nej kamoskou, takze dneska super vyhlidky. Jdu neco detat .. krasne rano vsem!!!
zahlidli jste fotku A+S?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
12.3.09 10:01

Hezký den,
tak my se přidáváme k marodům :roll: - Adýs dneska kašle, a to dost škaredě, má rýmu a vyblinkal mi celou svačinu :?. Naštěstí zatím nemá teplotu, tak snad to bez teptol i zůstane. Teď spinká, v noci jsem k němu vstávala každou hodinu :roll: , tak snad teď aspoň trochu naspí. I když jako naschvál, vždycky když ho zrovna uložím do postýlky, tak ti sousedi začnou střašně vrtat nebo bouchat, už aby to jádro měli hotové. Tak doufám, že ho teď nevzbudí, vyspat by se potřeboval. :?
Jinak Týnko - super video, Adámek je borec, jak už běhá :D
Mahul - tak výlet do Anglie by se mi taky líbil, tak si to pěkně užijte. A to vaše podkrovní bydlení teda taky musí být pěkně strašidelné 8O
Jdu ještě dočíst, co jsem nestihla a pak rychle něco udělat, kdyby se moje nemocné zlatíčko vzbudilo…tak zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
12.3.09 10:49

Ahoj holky,
tak u nás furt rýma :roll: ale nejhorší to mám já :evil: děti v noci krásně spinkaly, jen jsem párkrát přikrývala nebo podávala dudlík, ale spát jsem kvůli pitomý rýmě nemohla :x Naštěstí nikdo nemá teplotu ani nic dalšího, tak snad se to už nerozjede (Ondra frká od neděle)…

Janus , vítej v klubu :? Držím palce, ať z toho nic není - a taky ať to nechytneš. Protože já to stoprocentně chytla od Ondry :?

Veru , tak s cvičením se asi definitivně rozhodneme ráno. Silvinka je zrovna nejvíc OK, něco jí sice odsaju, když už odsávám i Ondrovi, ale nudle jí netečou, nekýchá, nic. Spíš jde o to, jak na tom budu já :roll:

Ty jo, na toho Ullrycha se taky podívám, já znám akorát Ecover a od kámošky, co má bioobchůdek, jsem si koupila párkrát na nádobí a do koupelny Sodasan, ale přijde mi to méně účinné :? přitom za „jar“ jsem dala 110 Kč a za to koupelnový 130 Kč. No ale taky chci podporovat kámošku-podnikatelku, že jo :wink:

Jinak děti se zatím „nerozlézají“ každý na jinou stranu :lol: jeden něco objeví nebo se někam vydá (za mnou :wink: ), a druhý ho hnedka následuje, aby mu snad něco neuniklo 8O :lol: Takže je běžné, že synchronně „procházejí“ jedněmi dveřmi a podobně… budu to muset nafotit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.3.09 14:11

Ahoj holky,

tak jsme s Vítkem doma z plavča,dal si necelou hoďku spaní a po svačině abychom zas šli ven,pokud nezačne lejt,zatím to tak vypadá. :( Když jsme jeli domů tak krásně svítilo sluníčko :)

Simi ať se brzy zbavíš rýmy!

Janus tak držím palce,ať nemá Adámek teplotu :? Fotka super :)

Týnko Adámek je teda drak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.3.09 16:37

Ahoj holky,

moc vás zdravíme, dneska má Aďas nějakou akční :) :) :) Ale jak jsem mu skoro pořád za pozadím, tak je na druhou stranu docela i hodný :lol: :lol: :lol: My jsem byli už dopoledne venku, teda spíš ve městě, potřebovala jsem do Spořitelny a jak na potvoru zrovna dneska s technických důvodů zavřeno :? :? :? Naštěstí už paní z MMA penízky dorazily na účet, takže už tam vlastně ani nemusím 8) 8) 8)

Adrian: Já doufám, že se dneska taky dostanu na cvíčo, musím Adama uloži a aby mi spal okolo půl sedmé, abych se pak stíhala přemístit… a jelikož je Radek v práci až do devíti, tak nevím-nevím, jestli to budu stíhat, ale ráda bych :) :) :)
A kadeřické rozmazlování závidím :wink: :wink: :wink:

Adél: My jsme skro zmokli dopoledne ve městě, nejhorší jsme přečkali v krámě a domů se vraceli za sluníčka :) :) :) Po O spalo mláďe v kočárku na terase, takže jsem si stihla výjmečně i něco udělat a před chvilkou jsme se vrátili ze zahrádky, byli jsme se tam jen tak procházet a musím si najít čas a uklidit ty psí extrementy :oops: :oops: :oops:

Jančo: Tak už i Adámek nemocný :( :( :( … přeju, ať jste brzy fit :wink: :wink: :wink:

Zuzko: Řekla bych, že to chodítko je dostatečně stabilní, převrátí si ho, když chce…tj. když si s ním hraje :) :) :) A když s ním jezdil, tak ho ještě nepřepřevrátil a taky se o něj staví a to je taky v poho :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
12.3.09 17:35

Ahoj maminy!
O nás se taky něco pokouší,byla jsem s dětma i u doktorky,Matýsek je zdravý,ale Dorča chytla nejakou virozu,prý si s tím snad poradí tělo samo.No a to mají jet zítra Radek s Dorčou do toho aquaparku do Německa,už to je zaplacený a hodně se oba těší,je to jak na potvoru! :evil: :(
A to počasí,to je jak v dubnu,co?Matýsek dnes spal venku s pláštěnkou a přitom pak celou dobu svítilo sluníčko. :?
TINKO:téda to mě zase pobavilo-výťach opat nechodí-a jak se to Adámkovi líbilo!Je to raubířek od pohledu! :wink: A co s Radkem,už se nerozvádíte?
My byli dnes kupovat sedačku,chtěla jsem ušetřit a koupit ji v akci v Hypernově,na obrázku byla hezká,ale v reálu… :? :roll: Asi si budeme muset připlatit. :(
ADIK:my marně pátráme,kam taťka uklidil nočník po Dorotce! :D Taky bych už to chtěla na Matýska skusit.To je veru Sanel šikulka,Dorča měla plíny do 2 let.Vlasy mi nepadají,ale šíleně se mi mastí.fuj.
A že vám už dítka „mluví“ 8O ,to můj zatím jen to svoje mam-mam a tata.Ale žeby napodoboval zvířátka…to ne-e.A ukazoval kako.On si vystačí s kňouráním a ječením! :D
No nic,běžím něco dělat.
Hezký zbytek dne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
12.3.09 20:07

Ahoj holky, tak včerejší noc zase šílená, manža dorazil z práce v půl 12 a za chvíli byl Pája vzhůru, nakojila sem, uložila a za pár minut ječák, ve dvě jsem ho málem uspala, ale najednou byl zas čilej. Já šla spát a manža chudák si ho vzal do ložnice. Ráno jsem našla Páju v ohrádce a manžu s peřinou u ohrádky..(ještěže ne obráceně :D ). V sedm zase vstávačka, a já marně čekala, že bude utáhlej a vstane dýl. Tak jsme aspoň mohli manžu nechat ráno dospat. Odpoledne měl Pája brokolici a hrášek, pěkně prděl, tak ho nejspíš bolelo bříško, zuby to asi nebudou, přes den je totiž v pohodě, tak uvidíme jak dneska…

Pacal: u nás se taky nemluví, všechno je Káka nebo ga…nic víc

Adiko: tu protiskluzovku sem myslim objednávala přes internetovou lékárnu..

jinak marůdkům přeju, at jste brzy fit a nic vás netrápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.3.09 21:44

Ahoj holky,

Pacal: No to máte vážně pech s tím Německem :( :( :( A to mají jet do toho aqauaparku…island-něco? To prý má být mazec :wink: :wink: :wink:
To jsem ráda, že jsme tě pobavili :lol: 8) :lol: S Radkem jsme v poho, už se „nerozvádíme“ :) :) :)

Terko: To jsi teda měla akční noc… ale bříškem to mohlo být, tak snad ta dnešní bude lepší :wink: :wink: :wink:

A já jsem dneska vypotila na aerobicu snad i duši :lol: :lol: :lol: Dneska jsme měli sestavu na stepech a nakonci to byl mazec :) :) :) Jsem unavená jak kotě, dneska půjdu brzy do hajááán, zítra mě čeká cestování vláčkem do Liberce :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
12.3.09 21:48

Hezký večer,
tak u nás je „veselo“, Adam měl večer sice teplotu jenom 37, ale ten kašel je čím dál horší. Teď spí už od sedmi, ale pořád se budí, chudák. Asi ta rýma, do toho možná zuby, no nevím. Obávám se, aby večer nedošlo na Nurofen :( No uvidíme.
Jinak přes den spal Adýnek třikrát 8O , pokaždé sám usnul, to je vidět, že na něj něco leze :? . A pořád se chtěl chovat. Tak uvidím zítra, snad nebudeme muset k doktorce… :roll: :? A to jsme měli jít zítra na cvičení a dnes jsem chtěla zkusit novou dětskou herničku, která je dokonce u nás dole v domě. Tak nic :?

terko - to jste teda měli noc 8O . Tak ať je ta dnešní lepší.
Týnko - tak ať cvičení vyjde :wink: .

No já budu končit, Adýsek pořád koncertuje z chůvičky, zatím tam běhá Tom, ale jdu ho vystřídat… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
12.3.09 22:42

Hezky vecer holky,

tedy tady je ale marodu 8O :? :? . Tak vsem prejeme brzke uzdraveni.. My jsme se zrovna z toho dostali, chripka s horeckama, kaslem a rymou, trvalo to docela dlouho, protoze jsme se vsichni prostridali a stihli jsme jeste nakazit maminku s brachou, jak tady byli :oops: :cry: :cry: . No ale uz jsme vsichni v poradku a doufam, ze ted uz na vic nez 2 tydny :roll: .

Jinak co se tyka kojeni, tak Terezka se pomalu sama odstavuje…tedy ona by uz mozna davno i skoncila, ale ja ji jeste porad nabizim, tak se obcas rano jeste napije…ale predpokladam, ze s takovou frekvenci to uz moc dlouho nevydrzime :? ..takze jsem se musela smirit s tim, ze mam doma velkou holku :wink: a to jsem si tak planovala kojit minimalne do leta, no :lol: . Paralelne s kojenim odmitla dudlik, nekolik jich rozkousala, ostatni vyhazovala co nejdal to slo, takze to jsme taky odbourali velmi rychle ani nevim jak 8) ..az mi prijde legracni, ze jsem Ti, Jani , pri posledni navsteve rikala, ze si to bez kojeni a dudliku neumim predstavit..tak uz umim :lol: :lol: .
To je mi moc lito, ze je Adamek nemocny :cry: , snad to zvladnete bez teplot a bude brzicko v poradku, myslime na vas.. skoda, ze zitra na cviceni nedorazite, my se tam zitra zrovna po delsi dobe chystame…a mozna bychom zkusily i tu hernu u vas v baraku pak, je to od jednoho roku, ze? A taky na to plavani budu volat v pondeli, tak snad to vyjde, uz se tesim :wink: .
Jo a jeste, jak jsme se bavily o tom vitani obcanku, tak uz nam dorazila pozvanka a meli jsme tam jit zitra, ale Tom tam ma dulezitou schuzku, tak jsme to o 2 tydny posunuli :wink: . Vy jste jeste nic nedostaly? Urcite to brzy dostanete taky a mozna tam jeste budete s nama :wink: .
My pak po tom vitani odjedeme na slovensko a budeme tam az do velikonoc, takze i prvni narozeniny oslavime tam, uz se moooc tesim :-) .

Jeste co se tyka darku, jak jste tady psaly…tak Adik , tu zirafu, co si sem davala, mame a muzu jenom doporucit, Terezce jsem ji koupila na vanoce a doted patri mezi nejoblibenejsi, i detske navstevy od ni nemuzeme odtrhnout :lol: a taky se diky ni Terezka poprve postavila :wink: . a pak jeste doporucuju takove skladaci kostky..no nevim, jak to popsat, zkusim je najit na netu…ale je to na principu lega, jen jsou ty kostky o dost vetsi :lol: ..tak s tim si Terezka moc vyhraje, ze zacatku jsem ji je skladala a ona to rozebirala..no a ted uz umi par sama slozit a ma velkou radost :lol: .
My budeme kupovat to odrazedlo a choditko, to si myslim, ze je ted tak akorat..Terinka chodi kolem nabytku uz jako dracek a nejakou dobu uz je schopna i stat bez drzeni..samozrejme, ze jenom do chvile nez zjisti, ze se nedrzi, to si pak sedne radeji na zadecek :lol: . Zkousela jsem ji ucit, jak se leze po schodech, tak zvladla tri, sikulka :potlesk: . a celkove se uci hrozne moc rychle, jely jsme vcera za kamaradkou, tak jsme se v aute za tu dobu stihly naucit, jak dela had a lev, je to hrozne moc roztomile, kdyz to vsechno opakuje a tak se snazi, zlaticko moje :srdce: . A dokonce zacala rikat mama a diva se pritom na mne, tak to uz mozna tomu i rozumi :dance: . Uvedomila jsem si to vcera, kdyz se ji kamarad ptal, jestli umi rict mama a ona se podivala, rikala mama a usmivala se, tak kdovi, ale je to moc hezke :D . Tom, chudak, ji porad opakuje tata, ale to zatim nerekla…ale kdyz se ji zeptam, kde je tatinek, tak to se na neho taky hned otoci…takze bych rekla, ze uz vi, ze jsme to my :lol: :lol: .

no tak to jsem se teda rozepsala :oops: :oops: , chtela jsem jeste hodne veci, ale musi to zatim pockat, mam jeste praci, kterou musim dokoncit a poslat :roll: :evil: .

Tak ostatni holky zdravim alespon a preju vsem klidnou noc :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
13.3.09 08:54

Dobré ráno, marodům zvláště- přidáváme se do klubu, a až se J vzbudí, jedeme k dr… Jemu naopak není skoro nic, jen se mu táhne nůdlování, pěkně zelený, ale v noci měl přes 39, teď ráno 38,6, tak bych chtěla mít před víkendem jasno, jestli to není na antibiotika. Dr může naštěstí v ordinaci určit CRP, takže budem hned vědět, jestli je to jen virový (moje tajný přání je 6. nemoc :) ), nebo ne…
Tak ať jsme všichni zase brzo fit! A vy ostatní držte zdraví ;)

S tím mluvením jste dobrý, teda spíš ty vaše ratolístky :) , jak tu psala Wenee a teď Zuzka a možná ještě x dalších- Jonáš možná malililinko rozumí, ale moc bych za to nedala, no, a jeho mluvení, to je v nedohlednu, zatím si aspoň krásně miminkovsky povídá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
13.3.09 09:38

Dobré ráno

Dnes jsme spali do 7, tak jsem docela vyspaná :) . Ráno jsme snídali - Beník měl svůj chleba s máslem a sýrem, ale na chvilku jsem se otočila si napsat seznam na nákup a Beník mi ukradl moji bagetu s vepř. šunkou od kosti a jak si pochutnával :roll: :lol: , potvůrka jeden :lol:

Musím umýt nádobí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
13.3.09 11:55

Ahoj mamušky,
tak my jsme už zpátky od dr., Adýs v noci a ráno průjmoval a vůbec nechtěl jíst, tak jsem raději taky vyrazila k dr., když je před víkendem, tak ať pak nelítáme zase někde po pohotovostech :roll: . Tak je to naštěstí jen viróza, ale má prý hodně rudý krk, tak mu dělali taky CRP, protože měla dr. podezření na antibiotika :? Ten ale chudák vřískal, když ho píchali do prstu a kopl u toho sestřičku :roll: . Ale vypadá fakt blbě, všichni ho tam litovali :( . Tak teď spí, dnes už podruhé, tak snad bude odpoledne líp.
Tak já se jdu rychle najíst, kdyby se náhodou brouček vzbudil. Tak zatím ahoj a večer se ozvu.
Jo a zebruš, Beník je šikula, co by jedl sýr, když ty máš lepší baštu :lol:
Evi, ať to taky není nic vážného :?
Zbytek reakcí večer, Adýs se začíná nějak vrtět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
13.3.09 12:19

No, Jani , tak to jsme na tom vlastně stejně… a taky už podruhý spí, až na to kopnutí, ale J zase řval jak na lesy a dr mezitím měla dva telefonáty, tak to volajícím muselo připadat, že volají na jatka :twisted: CRP skoro dobrý, atb nemáme, zato průjem, kterej včera trochu začal a dnes ráno vypadal, že zas odešel, se vrátil, tak jsme vyfásli šťourátko :) Dnes prý už by jim do laborky nevzali, tak kdyby to nepřešlo, máme v neděli večer zašťourat 8) a pondělí ráno doručit, by to zkontrolovali, jestli tam není nějakej bacil… Takže šestá nemoc se asi nekoná, ta si na nás počká někdy příště… a máme zkusit banán, rýžovej odvar, Smectu- tu jsem dala už včera a možná ta právě zafungovala, ale jen na chvíli. No, ono to zas přejde, hlavně že neodmítá pití (ťukťuk!) Asi jsme to chytli od Týnčinýho Adámka- ten internet je teda prevít :lol: Tak se držte, snad bude zas brzy dobře!

A ještě něco: double matky , jak řešíte školku, když je mladší nemocný/á? Ráno Emu ještě bude moct vzít manžel, většinou, ale odpoledne nevím, jak to províst. No, snad už po neděli J horečkovat nebude, ale co když jo. No, snad se to vyřeší samo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
13.3.09 13:29

Ahoj kocky,
zdravim takhle pri odpoledni :wink: Tak jsme si zase zacvicili se Simi a Silvinkou (populacni boom se projevuje, deti jako smeti a nektere matky jdou cvicit i kdyz nejsou na seznamu a jsou jako nahradnice, ehm ehm :oops: treba ja 8) :roll:

Jani , super fotka Adase se zoubkama :lol:
Tynko a video taky paradni :wink:

Koukam, ze tady se zase marodi :cry: Holky, Domca jeste nemel rymu (nudle) ani horecku od narozeni 8O Ja mam normalne strach, ze az bude mit to co tu popisujete (=normalni nemoc), tak me asi odvezou, ze budu mit o nej strach :oops: 8) Tak at uz je zima pryc a nemoci taky, slunceeee!!! :wink:

Jinak jsem se Vas chtela zeptat ohledne rocniho narozeninoveho dubnoveho prazskeho srazu :arrow: sly byste? Asi bych navrhovala, udelat to v te Vesmirne v centru, tam to ma kazda tak stejne daleko co?
Nevim, jake ma byt pocasi, ze jo, pripada v uvahu treba ZOO, ale tam to zase ma hodne lidi z ruky :?
Nebo znate nejake jine misto v centru, nebo na vyhodnem miste, kde by to slo? Ja muzu vzit treba nekoho autem (nevim, jak dvojcata, jestli se tam vejdou :lol: :lol: )
Tak se chci zeptat, kdy by se Vam to hodilo, protoze asi se musime domluvit nejprve vsedni den - vikend, pokud vsedni den, tak ktery den, mame milion krouzku, plavco, cvico a tak, ze jo 8O
No a pak nejhorsi vec :arrow: v kolik hodin :P Protoze pulka spi dopo, pulka pres obed… Ale zase je fakt, ze muzou spat po ceste v kocaru, atd atd :lol:

Tak napiste navrhy, videla bych to na konec dubna co? Nebo zacatek kvetna - lepsi pocasi? Vlastne nejdriv musime vymyslet termin 8) :P Ja si Vase navrhy budu psat do tabulky a vzdycky to tady nejak vyvesim, aby bylo videt, jak kdo muze a udelame prunik :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí