Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
9.3.09 21:51

Wenee: Z kachny si vůbec nelam hlavinku, určo byla „stará a tuhá“, no navíc jsem dobrá, že ses do toho pustila, já bych do toho vůbec nešla páč to neumím (teda kuře jo) a navíc to u nás naštěstí nikdo nejíííí :) :) :)

Jo, jinak my už nemusíme řešit na narozeniny houpacího koníka, jelikož naši přivezli od tety koníka, kterého měla ještě půjčeného pro bratránka po nás :D :D :D Takže už je to vlastně RETRO-houpací koník :lol: :lol: :lol:
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8888.jpg /> http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8894.jpg

A dneska na procházce, u nás na baráčku…
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8928.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.3.09 21:54

Ernat: Chodítko máte krásné 8) :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.3.09 22:22

Ernat , diky, uz mi to doslo, tak se mrknu, my se od dubna chystame taky na plavco, tak se poucim :lol: :wink:
No a Meda Pu je krasnej, Klarka je roztomila :P

Tynko , ten konik je bozi, retro :lol: :lol:

Stejne sranda, jak uz tu resime odrazedla a choditka co? Pred chvili lezely jak mrtvolky a ted litaj jak draci (teda skoro :lol: )

Tak asi preju dobrou noc, dnes mi Dan konecne donesl tu knizku Alergie ciha v jidle a piti, tak se do toho ponorim, ale vypada to dost „ucene“ a slozite, tak se budu muset soustredit nebo co 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
9.3.09 22:24

Jeee holky, Tynko a Ernat, krasny choditko o kun!!!!

Takoveho kone jsme taky meli a prijde mi to dobry s tim sedatkem, aspon ma dite pohodli :D

A to dreveny choditko je fakt uzasny, kde jsi ho sehnala? A na jak dlouho ho deti vyuziji? Hraji si s nim, i kdyz uz normalne chodi???? Pro nase momentalni obdobi by vyhovovalo, ale co az se za mesic, za dva rozbehne????

Vitkovi a Matyskovi samo vse neeeeej! :-) :-) :srdce:
Nejak uz nestiham sledovat, uz nas je vzdycky jasnej s vyrocim Domca :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
9.3.09 22:29

Tak jsem trochu prošmírovala rajčata - parádní fotky, holky. Veru - tvoje fotky z hor mě tak navnadily, hned bych někam vyrazila :wink: . A Domča se teda vážně umí kouknout do foťáku :D .

Týnko - super koník :P A na procházce vám to teda oběma moc sluší :wink: .

Ernat - taky moc hezké chodítko :D

Tak já se ještě chvíli natáhnu ke knížce, jestli mi to teda projde u adámka, nějak tam sebou začíná šít a kňourat :roll: . Jo a už spí sám v pokojíčku - a řekla bych, stejně jako holky tady, co mi to psaly, že vážně spí líp. Ne teda celou noc :wink: , ale o dost líp.
Tak jsem to zakřikla, Adýs právě ležel v postýlce úplně napříč a kňoural, ať ho jdu přetočit zpátky :roll: :roll: a má teď nějakou kňouravou…to asi vytušil, že se chci jít natáhnout do postele :roll: :roll: .

Tak všem dobrou noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
9.3.09 23:33

Evelínko , my ho kupovali na vánoce v Pompu asi za 800 korun. A je to takový vozíček s úložným prostorem, takže to má zároveň jako úschovnu hraček :-) Byli k tomu i dřevěné kostičky na prostrkávání a hlavně paličky k tomu xylofonu a bubínku. A to je teda věc … Furt má v ruce paličky a do něčeho tluče. Posledně měl Mára záchvat smíchu, když mlátila po hlavě dřevěnou myšku :lol:
Našla jsem ho i tady .
No nic, jdu dohánět spánkový deficit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
10.3.09 07:32

Ahoj babulky,
teeeda houpací koník je fakt krásnej, takovýho jsem ještě nikdy neviděla. A Týnko, moc vám to slušíííí.

Veru, super fotky, nojo alpy jsou aply :wink: , hlavně, že jste si užili pohodičky a ten bazének hmmm, závidím :lol:

JANUSKO: tak početla sis?? Já bych hnedle „vyhnala“ ty naše raubíře do pokojíčku. (jen kdyby nějaký byl :cry: )
Tak ať se tam Adámkovi líbí. Jo, vzpomínám si, má ten krááásnej pokojíček s modrou postýlkou? U toho jsem úplně slintala. (teda jestli jsem se trefila :oops: )

Vítkovi a Matyáškovi vše nejlepší :-) :srdce: :huban: :-) :-) :srdce:

VERU: až si přečteš něco z knížky, dej nám vědět nějaké info a tak. Třeba, jak se zjistí alergie na určitou potravinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
10.3.09 09:15

Dobré ránko,

Ernat teda to chodítko je krásné :)

Evelín chodítko už máme po Jiřulkovi a hraje si s ním občas do dneška,takže dobrá investice :wink:

Týnko koník krásnej a fotky taky :wink:

Vítek děkuje za přání :huban:

Motorku máme tu na druhém obrázku,teda máme dvě,malou a pak o něco vyšší,jsme vybavený :D Ale možná ta poslední má lepší stabilitu,nevím.Každopádně děti na tom jezděj jak draci a venku si prima ošoupou boty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
10.3.09 09:26

Dobré ráno - no koukám, že spíš dopoledne,
u nás noc nic moc, asi se budu muset kouknout, jestli neraší někde další zub, protože i teď je Adýs pan Ukňouránek a pořád by se nosil :roll: :roll: .

Katy - moc jsem si nepočetla, nějak na mě padlo spaní :wink: . A děkuju za pochvalu pokojíčku, to potěší. Pamatuješ se dobře, modrý pokojíček, to je on :wink: .

Musím valit, Adýnek nasazuje stále větší sirénku, takže se mu jdu věnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
10.3.09 09:37

Ahoj-ahoj maminky!
To je dnes venku hnus,co?Tatínek se pokouší nahoře uspat Matýska,bylo by super kdyby se to povedlo!Četla jsem si včera večer chytrý články v mamince a pravdou je,že jsme dobabrali co se dalo ve výchově prcka a teď máme doma tyrana.Ale roztomilého. :wink:
Děkujeme za přání,že si na nás vůbec vzpomenete,když mám tak slabou docházku!?!
ERNAT,TINKO:super fotky,parádní pomůcky!
ADEL:parádní motorky,to je jasný,že si je kluci užijí!
My jsme se chodítka už zbavili,akorát se pletlo.Malej je zdatnej chodec kolem všeho,takže už ho nepotřebujeme.
O víkendu byl Matýsek poprvé v botičkách venku,chodil po dvorku-za ruce a moc se mu to líbilo.Jen si občas šlapal na botky,jak na ně není zvyklý.Dávate dětem boty i doma?
Nahoře je podezřelý ticho…asi už spinkají moji dva kluci…
Vůbec nevím co budu vařit.Asi nic. :?
Tak hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.3.09 10:12

Ahoj holky,

nam se nejak ty noci ted horsi. Stepan se budi a breci, i kdyz za nim jdu, tak se stejne neuklidni a chce se jen nosit. Tak jsem ho dneska nechala ve tri vyrvat, ani nevim, jak to bylo dlouho :oops: A v pet v staval manzel a rikal, ze zase brecel, tak mu dal sunar a v sedm opet vstavacka :roll: Teda u nas ta vstavacka vypada tak, ze ja lezim v posteli jeste tak 30-40 minut a Stepan mi hrabe veci ze supliku a docela se tim zabavi a az se zacne nudit, tak teprve pak vstavame :D

Ernat, diky, docela me to navnadilo, a mozna o Stepan nakonec k narozeninam dostane. Jeste to musim oznamit manzelovi :wink: 8) To dreveny se mi libi o dost vic nez plastovy…

Pacal, Matyse uz tak capka za rucicky? Sikulka! Stepan obchazi nabytk jak das, ale za ruku ne-e, to radsi po ctyrech. Ani boty jeste nemam, jen capacky. Ale az zacne trochu chodit, tak mu chci na ven taky koupit. Na doma bude mit porad ale asi capaky.

Tak ja jdu neco vymyslet pro toho naseho mrnouse. Mam pocit, ze od toho co vstane, tak furt jen knoura a uz me to teda moc neba :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
10.3.09 10:52

Tak u nás nastala bojová nálada,mlaďas neusnul-tak jsem musela dát prso,ale ani to nepomohlo.Já vím-zabral by kočár,ale nikomu se nechce ven do toho nečasu.Tak nevím jak to dopadne.Náladu máme všichni špatnou. :evil: Bude to asi tím počasím.
PAPA,jdu se uklidnit na MMB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
10.3.09 11:30

Ahoooj, tak u nas kupodivu pocasi pomerne ok = neprsi :lol:

Tak jsem vecer zkoukla ty Rajcata a je to super, je mazec, jak je kazde dite uuplne, ale uuplne jine, proste je videt, ze je po rodicich, po mamce, po tatovi, ale ani jeden neni podobnej dalsimu, vite jak to myslim? 8) :oops: Nekdy proste jsou ty deti „standardni“, kukuc, malej nos, kulata hlava, par vlasu (v reklamach treba), ale tady fakt mame vsehochut, zrzecka, kulata hlava, sisata hlava, ruzne tvary nosu :wink: Je to paradni..

Ernato , musela jsem se smat, jak ma Klarka na prvnich dvou fotkach toho jezoura, ukazovala jsem to manzelovi, to je super :lol: a to choditko je fakt roztomily, docela si me nahlodala 8)

Janus , ten pokojicek je super, ten modry nabytek je Mamut z Ikei? Vypada to fakt pekne.. Hele a co kdyz druhe dite bude holka, mate pro ni jiny pokoj, nebo bude v modrem s Adamkem? :P :lol: :lol: :wink:

No vidis Pacal a ja nepoprala, protoze se priznam, ze vetsinou preju podle metriku a tvuj jsem nevidela, tak jsem Matyaskovi nepoprala :oops: Tak dodatecne vse nej!! :P

Evelin , u nas se spani „zkazilo“ tim zpusobem, ze kolem pul 6 rano 8O se breci, ale ja proste nevstavam a necham ho, jeste tak na pul hodky/hodku usne, pak tam neco asi dela, mluvi, obcas breci, ale jde pro nej az v 7 h Dan, protoze jsem proste rekla, ze pred 7 hodinou nevstavam :oops: 8) v noci zatim ok, zaklepu to :roll:

Jinak ted me napadlo, Lucy , tys dala kluky dohromady do pokoje, ze jo? Jak to probiha, nebudi se??
Adel a u Vas spi kluci taky spolu?
Ted je to u nas ok, ale neumim si predstavit 2.dite, jak ho v noci prebalovat a krmit a pak az bude starsi, kdyz v tom pokoji spi dalsi dite :roll: No ale to uz myslim dopredu asi moc :wink: :lol:

Zulocku a bavi Matuska ten Krtecek? Ja jsem naivne zkousela pustit DVD Domcovi, aby se zabavil, ale bavi ho to tak minutu a pak zase neco montuje :lol: To ho spis bavily Teletubbies, ale ty nemam, jen jsem neco nasla na netu na YouTube, tak na to koukal, jak delaj ty zvuky :wink:

Jinak ja mam zase zkazene dite ohledne piti :roll: Kdybyste videly, jaky dela sceny kdyz mu chci dat caj nebo stavicku :evil: Dudlik vubec, to rve jak tur, pitko obcas, ale taky ne, takze u nas se pije LZICKOU 8O Ale ocividne vypije nejvic z tech pokusu, vcera skoro 100 ml, takze ja se z toho asi picnu :lol: To jeste netusi, ze chci pomalu prestat s tim vecernim kojenim pred spanim, takze bud bude pit Bebu lzickou a nebo z dudliku a nebo ma asi panacek smulu :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.3.09 11:51

Ahoj holky,

u nás vládne taky bojovná nálada, páč jsme se zhádali s Radkem jak psi :evil: :evil: :evil: Už to začlo v noci narážkami a dopoledne to vrcholili a samo, že v tom hrál roli baráček…no, nakonec padlo mezi řečma i slovo „rozvod“…R. se sbalil a práskl dveřma a šel teda dělat na ten barák, ještě mi vbudil Adama, který se nevyspal a musela jsem ho utěšovat … den jako sviňa… jsem zvědavá, jakou to bude mít dohru… přinejhorším to s Adámkem zvládnem sami, což jsem mu taky řekla…
Musím zahnat chmury…

Lucy: Krom toho mám taky před MS, takže PMS jak vyšitej… a co u vás, už je to lepší? :wink: :wink: :wink:

Jani: Taky jsem koukala na Adámkův nový pokojíček, moooc pěkný :D :D :D A taky mě napadlo to co Verču, že co když bude druhé holčička? :wink: :wink: :wink:

Evelín: Vydrž, třebas to bude zoubkama :wink: :wink: :wink: U nás jsou teďka noci v pohodě, jen zrovna dneska si vymýšlel brouček, že budeme vstávat už před půl šestou, pch… dostal UM a pak jsem ho uspala a vstávali jsme až před osmou hodinou…toto u nás dlouho nevídané-neslýchané :lol: :lol: :lol:

Pacal: Si pamatuju, že Matýsek je stejný datum narození jak Vítek :wink: :wink: :wink: A my už taky máme botičky na ven, dokonce už i venku trénujeme, většinou ho před finišem vyndám z kočárku a kousek domů už doťapká po svých 8) 8) 8) Už se těším na jaro, až bude chodit sám, bez mých prstíku :) :) :)

Veru: No aspoň že lžičkou ti to bere :wink: :wink: :wink: Tobiáš od ségry taky nechtěl vůbec pít..též zkoušela savičku - pítko … nakonec pili i tím víčkem od flaštiček :lol: :lol: :lol: Teďka ho naučila pít, že dají tři sousta jídla a pití… jinak jí taky nechce pít :wink: :wink: :wink:

Jdu dodělat oběd, jsem zvědavá, jestli ho budu jíst sama či se to milostpánovi rozleží v hlavě… zatím ahoj :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
10.3.09 13:15

TINKO:u nás už to vyšumělo,Radek nakonec s kočárkem ven šel a dokonce si docela rád dal místo obědu bůček s chlebem. :D Akorát mě zase zlobí Dorča,chodí domů po obědě,ale je mrzutá,tak jsem ji nahnala spát.A moc se jí to nelíbí. :evil: Snad se tvůj Radek na baráčku vyzuří a bude zase v pohodě. :wink:
VERU:Dorča taky dlouho jedla i pila ze lžičky,ale nakonec zvládla i pítko a dudáka.Chce to zkoušet.
no jdu mladou zkontrolovat a udělám si kafčo.Škoda,že Mates už je vzhůru a nebude total klídek. Musím si to líp zorganizovat.
 Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital