Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
6.3.09 20:46

A ještě jsem narazila ne tyto golfky, jsou od stejné značky jako ty předešlé…ale na trojkolku se mi zdají levné, stojí „jen“ 2400 Kč…no, ale holky na BabyCafe písaly, že si nechaly ještě od jedné paní z MMb dělat vnitřní vložku a nánožník, co myslíte? Které jsou hezčí???
 http://www.detskydum.cz/…l/108201.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.3.09 20:48

Teďka jsem koukala, že je mají oba dva kočárky v kamenné prodejně Batolata.cz, která sídlí i v Liberci, takže si je dám vedle sebe a budu porovnávat, no , už aby bylo pondělí a Adam byl zdravý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
6.3.09 21:27

Tynko, vsak za par dni uvidis, jestli se Ti ovulace neposunula :lol:
jj, tehuli je ted v listopadu docela dost, jedou druhe i treti kolo :D
Jinak ta trojikola taky nevypada spatne a ma spojenou rukojet :wink: Mne se libi, ze ma docela velky kos! A vahove jsou na to ty kocary jak? Kdybych kupovala ted ke sportaku jeste golfky, tak bych chtela asi co nejlehci (kolem 5 kg).

Terko, pekne jste pordili :lol: A Paja je sikula, za chvili Ti utece 8)

Tak jsem se odragovala a jdu zase psat :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.3.09 22:19

Tak vás dočítám, ale píšete jak draci 8O

Sedačku jsme dnes vyzkoušeli a Beník v ní krásně spal :) . Ale stejně mi přijde, že je moc rovně, ale to je asi u všech, jsem holt zvyklá na vajíčko :roll:

Týnko , já madlo kupovat nebudu, snad to bez něj zvládnem a nánožník zatím taky ne, mám ho na Herqula a skoro jsem ho v zimě nepoužívala, tak ho v nejhorším dokoupím až další zimu (i kdyby to byla jiná barva). Golfky stály v obchodě 4100 a na netu jsem je nejlevněji našla za 3900, jsou to sice 200, ale nevydržela jsem to :oops: . Jo jo, máme ty hnědo-oranžový :D . Já myslím, že budem golfky využívat víc než sporťák, protože jak někam jedem, tak je to lepší, vejdou se i dozadu na sedadlo vedle Bendy a v kufru může být třeba nákup. Ty Gira mě přijdou podobný, jako Jané, ale na živo jsem je nevyděla, dívala jsem se na ně jen na netu (špatně jsem to napsala :oops: ) U těch druhých, co jsi sem dávala mě napadlo, aby nezabraly moc místa, když se složí, nepřijde mi, že mají tu typickou golfovou konstrukci, ale nevím :?
A ať se Adámek brzo uzdraví :(
To jsi teda měla den, snad bude víkend lepší a to s tou doktorkou je blbý, že tam věčně není :?
Zkus se podívat i na ty golfky Mutsy Easyrider, jsou cenově jako Gira a vypadají docela dobře http://www.ondalek.cz/…s/detail.asp?…

Zuločku , ty sladkosti vypadají nádherně, hned bych si dala :)

Wenee , snad bude Sofinka v pořádku. U kluků by se asi čůrání chytalo líp, že? :lol: S pojišťovnou super, peníze se vždycky hodí :)

Verčo , moje dieta už je v čudu úplně :oops: :oops: :oops: , ale ekzém se nehorší, tak snad to tak zůstane…

Adiko , užijte si oslavu :)

Evelín , taky jsem to na těch piškotech z DM četla, že až od 3 let, tak jsem se raději nekoupila. Ale asi je to stejný i s normálníma, jen to na nich nepíšou. Podle mě je to kvůli těm vajíčkům, ale nevím :?
Mě se ty golfky vezou dobře i jednou rukou :D . Mám tu barvu Etna (hnědo-oranžovou)

Holky, já do teď nechápu, jak se ovulace počítá :oops: . Tak uvidíme, kdy bude mít Benda sourozence :lol:

A oslavencům vše nej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
6.3.09 23:11

Zebrus, tak at se ti dobre jezdi :wink:
Jinak vejce jsou i v susenka primo urceny malym detem - treba v Sunarkach, chvlane jsem koukakala na slozeni. Mne uz to nekdy prijde fakt uhozeny, co by se melo a co ne :roll: Myslim, ze to delaji proto, aby z toho kupujci byli tak akorat zmateni :twisted: :lol:

Jinak ovulaci asi jen tak nepoznas, to bys sis musela merit bazalni teplotu a k tomu pozorovat priznaky, ktere na ni ukazuji a nebo mit ovulacni testy :wink: A neboj, vsak jsi otehotnela i bez pocitani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.3.09 08:08

Dobré ránko,

my jsem vzhůru už od půl šesté…teda Adam, já až od 3/4 na 7, kdy odcházel Radek do práce a já dospávala…a v noci zase koncert, u mě řval, v postýlce řval :roll: :roll: :roll: Nakonec jsem mu šoupla 2ml Nurofenu a chrápal až do půl šesté 8O 8O 8O Vydrží v noci bez UM až do rána a to jsme i večer snížili dávky UM …

Zebruš: Já mám teda autesedajdu trošku sklopenou do toho pololehu, to Chicco má 4 polohy sklopení a na běžnou jízdu jsme tak na dvojce a když usne, sklopím ho do té čtyřky a je taky spokojený…ten hodně sed se mi zdá ještě brzo :wink: :wink: :wink:
U těch golfek-Jané- do madla bych asi šla…my ho teda zatím nepoužíváme ani na XAčku, ale nánožník se mi zdá zbytečný, páč golfky nebudu používat v zimě, kdy napadne hafo sněhu a tááák a navíc máme ještě pořád ten fusak 3v1 od Emitexu :wink: :wink: :wink:

A jinak spíš půjdu do těch klasických golfek- GIRO - nějak té trojkolce „nevěřím“ a navíc se bude skládat jako sporťák…ale definitivně se rozhodnua až v prodejně…
Jo, díky za odkaz na Mutsy, ale u nich mi zase nemí moc sympatické, že mají ve předu jedno-kolečko a vzadu dvoj-kolečko …

A o počítání ovulace bych se nebála, Beník je na světě a taky jsi nic nepočítala :D :D :D Jinak ovulace bývá většinou uprostřed cyklu, ale každá to máme jinak :wink: :wink: :wink:

AD PIŠKOTY:
No, tak já teda dávám…dávám klasické dětské piškotky, teda ty podlouhlé :) :) :) Nepřeháním to s nima, nedostává je každý den a že v tom je vejce? Přesně jak píše, Evelín, je i v dětských sušenkách a dokonce jsem ho objevila i v zeleninovém příkrmu od Hami! Adámek nemá žádnou alergii a energii v podobě cukrů taky potřebuje :D :D :D Navíc ty amarantové z DM-ka mi teda připadají sladší než ty dlouhé dětské a jsou vlastně jen bez-lepku, ale ten mi už baštíme tak či onak :D 8) :wink:
A navíc z nich bude mít udělaný dortík :D :D :D

A navíc, co se můžou broučkové jíst a nemůžou mi též příjde někdy přehnané…my jsme to jedly, dnes se to nedoporučuje a za deset let se to zas bude moc dávat :lol: :lol: :lol:
Ale co teda fakt nedávám jsou ovocné jogurty (miluje bílé, tak proč ho to odnaučovat, že jo?), Pribiňáčky a spol. …

Evelín: :lol: 8O :lol: No to TEDA!!! Já doufám, že néééé…no, i když se mi už párkrát stalo, že jsem zapomněla jednu-dvě-tři tablety a dobrýýýý :lol: :lol: :lol: Adam je na první pokus bez antikonecepce (a teda druhý cyklus bez ní)

A krásnou sobotu vám přeji, my jsme dneska s Adamem doma sami..to zas bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.3.09 08:25

Nemocný Adam si hraje:
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8835.jpg /> http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8836.jpg /> http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8837.jpg

Mami, jooooooo????
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8840.jpg

Táááák váááás sníííím :D :D :D
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8848.jpg

A oblívená hra, prolézačka kolem či pod stolem:
 http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8856.jpg

Spící andílek:
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8869.jpg

Táák a vyhrála jsem si u PC a můžu se jít natáhnout za spícím Adámkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
7.3.09 09:48

Dobre rano!

Dneska jsem vstaval az v 8:45, manzel se ujal Stepana, teda ja jsem spis odmitala vstat, tak mu nic jineho nezbylo :oops: :lol:

No a ted jsme se Stepanem sami, tak pujdu nejspsi varit bramborovy knedliky s uzenym a se zelim :-) Takova „dietka“ 8)

Tynko, skoda, ze uz budete mit barak postavenej, by vam Adamek za chvili mohl pomahat :D Natrenuje si to na na hracce a pak uz mu muzete dat normalni kladivo :wink:

A Pribinacek uz teda Stepan mel, vim ze to neni nic, co by nutne potreboval. Ja sama mu ho zatim davat nebudu, ale kdyz byl u mamky, tak mu ho dala. Kdyz to nebude dostavat denne, tak mi to nevadi. Ale ty amarantovy piskoty si vzit nenehcam :twisted: :lol: Navic, nektere maminky si pecou domaci piskoty a mysliim, ze s vejci taky musi pracovat, jinak by to snad neupekly, ne? :nevim:

no nic, piskoty uz necham piskotama a jdu na ty knedliky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.3.09 10:34

Já jsem Adámka uspala a koukám na Hvězdnou bránu na AXN :) :) :) Zase má teplotku, chjooo… 37.6 dopoledne není moc příznivé :( :( :( Doufám, že se z toho vyspinká a bude sluníčko jako včera (což teda než usnul byl mrzutý protivka z Protivkova…)

Evelín: No dobrá dietka 8) 8) 8) Já mám teďka děsnou chuť na fazole s trenčanským párkem, takže si je jdu ohřát a u nás se totiž dneska nevaří :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
7.3.09 11:49

Tynko, prosimte, jak meris teplotu? Na rychlobezce v zadecku? A pak odectes pul stupne? Ja v tech miminkovskych teplotach mam asi porad hokej :roll: jake rozpeti pro tak male deti normalni???

A Adamek to ma ze zubu nebo jeste z neceho jineho???

No, koukam, ze u vas i u nas asi bude veselo, jedna fazole, druha zeli,… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.3.09 12:14

Evelín: Já mám digitální teploměr do zadečeku a pak se musí odečíst 0.5 stupně Celsia…no, a teďka má UŽ! 38.2 … se z toho picnu! Zkoušela jsem volat dr., ale nezvedala mi to tak nevím-nevím…přinejhorším vyrazíme na pohotovost a tam se mi vysmějou :? :? :? „šílená matka prvního dítěte a ještě zdravotní“ … každopádně se obávám, že to právě není jen od zubů, bojím se, aby mu ten stekající hlen z nosu nezačal dělat neplechu na průduškách a horečeka je signálem zánětu v těle :( :( :( Hlavně to asi ani není taková ta chřipajznová, že máš za dva dny pokoj, ale nás se drží střídavě od středy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
7.3.09 15:17

Týnko , ta nemoc se Adámka drží jak klíště, co… Uvidíš, jak to půjde dál, ale ta pohotovost to asi fakt jistí, bude dobře, když ho někdo poslechne i jinak prohlídne, případně vás někdo ujistí, že je to dobrý, no ne! :) A s nedostupnou dr je teda potíž, to teda nazávidím…

Ad ovulace- já teda někdy poznám, navíc párkrát jsem poznala dost hodně… jednou jsem dokonce byla na pohotovosti, protože mě hoodně bolelo břicho jako u slepáka, no, poslali mě na gyn a tam řekli, že je to ovulace. Měla jsem to ještě párkrát, ale vždycky jen vpravo, asi tam mám něco jinak. Jen na to vždycky zapomenu a pak se divím, co se děje, jako teď nedávno :lol: Ale ne že by to rozpoznání k něčemu bylo, dál už asi postupovat nebudem ;) a teď dvakrát to taky nebylo nutný :)

S tím amarantem taky nevím, možná je to právě kvůli němu, ale odborník psal :), že u nás se zatím alergie na něj nevyskytuje, jen v zemích, kde je ta obilnina mnohem běžnější (ten princip prostě nechápu, ale budiž…)

A my jsme dnes s Emou byly (ano, dámská jízda!) v Rudolfinu na koncertě pro děti, bylo to moc prima a navíc jsme si hezky užily i cestu po Praze, takže paráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
7.3.09 15:45

ahooooojky, tak jsme doma z bazu, nakonec jsme kvuli pocasi lyze odpiskali … uvidime co zitra. Ale bazen jsme si uzili, akorat chtel R fotit a klasicky mu dosla baterka :) ted Sanel chrupe, R cuci tenis a ja vegetim … mam novej casak maminky, tak se konecne do nej podivam a taky vymyslet veceri, asi jeste pojedeme do Obi, chceme Sanel privrtat houpacku :-)
Tyyyyyyyyynko drzim palecky, hele Sanel to taky tak mela, nejdrive skoro 40 a pak se ji to drzelo … a papa Adamek???
Jinak Sanela piskoty miluje … krupky jsem neobjevila, ale tak navstivim zdravou vyzivu u nas a uvidim.
Krasny zbytek vikendu!!!
Vsem oslavencuuuum vse NEEEJ!!!
A dneska special Tomaaaaskum!!! :-) :-) :-) :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
7.3.09 16:56

Ahoj,

tak jsem přes oběd byli v nákupním centru,koupili jsme Vítkovi v Ca džíny a tři bodýčka,Jiříčkovi tričko a kšiltovku,manžel si koupil k narozeninám kopačky na fotbal a já taky tričko :wink: Dali jsme si jídlo a pak kávičku,Jiříček měl čokoládovou zmrzku,pusu špinavou.. 8) Ale pak už jsme chtěli být doma,dlouho se tam vydržet nedá,no a utráceli jsme peníze,které vlastně nemáme žejo :lol: Já bych potřebovala taky džíny,ale to budu muset někdy přenechat kluky manželovi a vyrazit sama. :wink:
Teď poprvé zkouším papiňák,včera jsem se o tom bavila s kamarádkou na hřišti,že v něm vaří,tak jsem se rozhodla,že to prubnu :roll: :D
Jinak Jiřulku už vzali v jedné školce,tak máme radost a můžem být v klidu,ještě počkáme,co ty ostatní a podle toho bude do jedné z nich od září chodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.3.09 18:23

Ahojda, u nás se už chrupká, odpoledne šlo, teplotka se mu srazila na 37.5, ale před spaním zas 37.9, tak uvidíme… posichrovala jsem to paralenem :wink: :wink: :wink:

Adik: A jak dlouho se vás to tak drželo?? No a super že jste si užili se Sanel v bazénu…a to jste byli jen v tom dětským koutku u přistávaček z tobogánu a nebo i v dětském bazéně či výřivce? :) :) :)

Evi: Pěkná dámská jízda 8) 8) 8)

Adél: Super kup a pohodový den :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí