Poradna duly
Jana Čurdová
Ernat , ja v galerce zadne plavaci fotky nenasla ![]()
No a tady jeste dve nase:
Posledni den s mamkou na svahu 
Jaky dudlik k veceri, abych ladil?

A uz jdu pryyyc ![]()
Veruuu, krasny fotky, moc vam to slusi! Ten Domca je vzdycky tak sladkej ![]()
Lucy, to jsi tedy dobra, ze ustupujes. Ale asi to musi vzdycky nekdo byt. U nas je to teda manzel, hrozne nerad se hada a nesnasi tichou domacnost, tak chce mit hned vsechno vyrikany (ja bych ale rada byla nekdy dyl urazena
). Aspon, ze kdyz jste rozhadani, tak s estara o kluky, taky by mohl prasknout s dverma a vysedavat v hospode ![]()
Tynko, super, ze uz je Adamkovi lip ![]()
Ahoj Ernat ![]()
Lucy a polomacenka urcite chutnala, ze? Ja si mylsim, ze pokud bude vic deti, tak nejen jidlo ale i jiny veci uz proste resit nebudu. A to uz mam pocit, ze toho dost neresim. Se mi uz i stalo, ze se Stepan podelil o dudel s brachovym psem a ja si to nejak neuvedomila a cpala jsem ho pak Stepanovi do pusy
![]()
Tak jsem se dneska podivala na vcerejsi Vymenu manzelek a toho reditele bych poslala asi nekam
Takovej reditel vesmiru ![]()
Ahoj holky,
Evelín to je dobrý s tím dudlíkem ![]()
Na Výměnu z manželem nekoukáme,hrozně nás rozčilovalo,když to dávali dřív,jak může někdo svoje děti nechat nějaký cizí ženský
A v jednom díle ta původní máma nevařila,což by mi tak nevadilo,nosila jídlo z nějaké jídelny nebo co,ale k obědu dala docela malýmu dítěti pálivej guláš,to mi teda namíchlo
![]()
Veru ta lanovková fotka je super,říkala jsem manželovi,hele pojď se podívat,fotky z hor,prej ani mi to neukazuj
![]()
My byli dneska venku i dopol,to bylo krásně,sice vichr,ale slunce jak na horách
A odpol když jsme vylezli,tak začlo lejt,ty kroupy nás naštěstí minuly
Ještě do toho Jiřule píchnul kolo u kola,já jsem si pak uvědomila,že to bouchlo už doma,rána jak z děla,a já myslela,že to byl balonek
No už je to spravený,bratru 250 Kč,k tomu Jiřulkovi boty od Essi,910 Kč a už to jede…
![]()
Týnko to jsem ráda,že je Adámek zdravý
,už mě ty jeho teploty znervózňovaly.U nás pořád jen 2 zuby,tak to mě teda taky lehce znervózňuje ![]()
Ernat 9 zubů
To jsi dobrá,že ses postavila na led.Já si radši nepředstavuju,co všechno budu muse dělat,až kluci povyrostou
![]()
Lucy tak snad už bude líp.U nás by takové dusno vydrželo chvilku,my na to nějak nejsme
Fotka super,hlavně že chutnalo! ![]()
Wenee my taky jednou dělali kačenu a byla vysušená,pak mi tchýně vzkazovala,že se má péct přiklopená,právě aby se nevysušila,a pak ke konci odklopit,aby měla barvu
Manžel je hodnej,no ještě aby nadával ![]()
Zebruš papiňák mi vyváděl přesně jak jsi psala,volala jsem na manžela o pomoc,tak ztlumil plamen a pak už to bylo dobrý
Ale jestli si ho oblíbím jako Veru ,to nevim ![]()
A to odstkovadlo jsme koupili tohle:
http://www.sparkys.cz/…46106225.jpg
Adel, mame to stejny a Stepan si s nim fakt vyhraje. A ja se tvari dulezite, kdyz ho vozime
![]()
Jj, ta vymena je nekdy sila. Ja bych na to nemela nervy, asi bych se bala jak o Stepana, tak i o to, kam bych se to dostala …
Adel , Viteckovi vse nejlepsiiii!!
No a to choditko/odstrkovadlo mate pekny, co je to za znacku?
Ja teda asi fakt koupim toto:
http://img.mimishop.cz/…/a220813.jpg
Evelin , my vcera tu Vymenu manzelek zapli na konec, mazec, ten reditel byl hroznej!!!
Nerikam, ze byt v romsky rodine s 6 detma je super, ale ta jeho zena byla uplna putka, hruza, normalni despota
![]()
Hlavne ale ty lidi fakt nechapu, proc se do ty souteze hlasi, ja bych to neudelala ani za mega ![]()
Tak „zvířena“ konečně chrní, tak Vás můžu pomaličku zpětně dočítat. Ale celé to asi nedočtu.
Adel , papiňák je k nezaplacení, zvláště na polívky, a taky guláš nebo roštěnky si taky nedovedu představit bez něj. Prostě se to přivede k varu a jak to začne syčet, tak přepnout na minimum a nechat. Za 3/4 hodinky je maso krásně měkoučké…
Lucy , Tomíno je s tou sušenkou úžasný… My máme jiný problém. Klárka sbírá po zemi co najde a šup s tím do pusy. Tuhle jsem jí na poslední chvíli sebrala toho brouka co našla. (Asi má málo proteinů
). Jinak já jsem z manžela teď taky taková trošku rozmrzelá (proto ta má předchozí reakce), ale zatím sbírám odvahu mu říct co mi vadí. V podstatě jsem na tom jako ty - celý dny lítám kolem dětí, zavřená doma a on je furt někde v tahu - jednou s kámošem jedou 30 km do restaurace, protože tam dělaj super steaky, pak zase do Alp na lyže … Docela mi vadí, že já se tady můžu strhat, abych vydělala nějakou tu korunu a on si užívá, jako by se nechumelilo… Asi jsem měla dát na kámošovu radu a ty peníze co si u něj vydělávám programováním, tak všechny doma nepřiznávat. No co už ![]()
Veru , asi jsem to blbě napsala - fotky jsou na rajčeti (ve složce únor). Nějak mi to nejde vložit sem do textu.
Jezis, to mam nejaky veliky ten obrazek
![]()
Jo a to odstrkovadlo, Terko , jak ses ptala, asi koupim normal motorku, to Enduro nebo Ducati, uvidim, asi aby s tim mohl chodit ven, neco jako toto:
http://www.nejlevnejsihrackarna.cz/…ail/dm-2.jpg
Ernat , to totiz z Rajcete asi nejde, ja to dnes taky zkousela a do textu tady na Emiminu to proste nevlozim ![]()
Jinak sorry ze jsem to tak zahltila, ja myslela, ze ty obrazky budou mensi, hihi
![]()
Ernat , ale ty fotky nejdou zobrazit, protoze to mas zaheslovane a neznam heslooo
Se naotravuju, co? ![]()
Ahojdááá,
my jsem odpolko vyrazli po dlouhé době na procházku a paráda, svítilo nám sluníčko a kroupy u nás teda naštěstí nebyly, jen z modré oblohy nad náma začalo na chvilku pršet
A večer jsem byla na aerobicu, taky po dlouhé době a bylo to teda znát
![]()
Veru: Krásný fotky…jj, hory jsou hory
A Domča jak se krásně staví na foťák, to abych u nás Adama pomalu prosila
![]()
Adél: Botky pro Jířu skoro litr, jo? No to je slušná ťafka
![]()
Evelín: Taky jsem koukala na tu Výměnu včera a s kámoškou jsme se taky shodly přesně na tom jako ty … no, takového manžu bych teda nechgěla ani trošku a ta jeho manželka byla za ty léta pěkně uťápnutá…prý mu nevadí být po 13-ti? letech manželsví 10 dní od sebe a ona na to neřekla ani ň
… a mazec bude ten díl, kdy pojede jedna manžela někem do tropů bydlet přimo na pláž
![]()
Ernat: ahoooj
![]()
aha, tak to bude ono ![]()
Veru, my měli pro máru to enduro (prostřední obrázek) a super. Pro Klárku už ho mám taky - dávali ho na jaře k Huggies plýnám.
Poslala jsem ti SZ pro přístup na rajče.
Ahooooj po dlouhé době,
tak jsem poctivě všechno dočetla a teď z toho mám guláš
, tak snad to moc nezmatlám.
Týnko - super, že je Adámek konečně zdravý, to se to u vás teda táhlo, tak aspoń, že už je konečně dobře.
Lucy - „tichou“ domácnost taky nesnáším, naštěstí u nás Tom vždycky chce všechno urovnat co nejdřív, takže nějaké dlouhodobé naštvání nehrozí - to bych teda asi musela mít superdůvod
. A parádní fotečka - sušenka očividně moooc chutná
, hned jsem taky dostala chuť.
Veru - nádherné fotky z hor, paráda, že jste si ti tam tak bezvadně užili ![]()
Jinak fotky chodítek a odrážedel jsou taky fajn, budu to muset okouknout, odrážedlo je taky náš favorit. ![]()
Wenee - z kačeny si vůbec nedělej těžkou hlavu, manžel je úžasný, určitě má pravdu
- to já, kdybych dělala kačenu, tak by měl těžkou hlavu Tomáš - jak to sníst a tvářit se, že je to poživatelné.
Kuchařka jsem příšerná, a to doopravdy.
![]()
No už nevím, kdo co psal, tak zítra se polepším, až toho na dočtení nebude tak moc
. Já dnes jsem taky celý den sama doma - Tom má po práci sraz s kámošema v hospůdce, tak to přijde zase kdoví kdy
. Tak asi půjdu šmírovat vaše rajčata… ![]()
Do prkýnka dubovýho s tím systémem
zase dlouhý příspěvek je v …
Poslední dobou to fakt zlobí a navíc se mi i stránky emimi načítají pomalu a to by jsem měli mít jinak kvalitně rychlé připojení
![]()
Psát se mi to moc znova nechce, takže spíš v rychlosti…
Veru: To aktivní chotíko od FP máme a Adam s ním začal řádit solidně, jen s tím ještě neumí zatáčet, takže jezdí jen rovně a nebo když se mu to stočí do zdi a podobně, tak hupsne na všechny čtyři a jede dál po svých
![]()
Motorku odrážedlo-máme taky..jen teda starší model, máme ho od nás z „bazárku“ (ona je to galanterie, mandl a bazar v jednom), musím jen koupit nové polepky, ty staré už dávno dosloužily…
Ernat: To máš doma taky svým-způsobem těžkou situaci…no, já bych takové to „trajdání“ do světa moc netolerovala… Radek si chodí s kámošema ven, sice je to někdy na docela velkou část noci…ale je to jen jednou za čas, tak proč ne…navíc se revanšujeme večerním hlídáním, když chodím cvičit…
A Vítkovi a Matýskovi k 11-ti měsíčninkám vše nééééj
![]()