Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
6.3.09 10:14

Ahojda,

u nás noc taky docela ušla…jen od jedný až někdy do půl třetí rodeo :roll: :roll: :roll: , ale s tak neskutečně bolestivým řevem k neutěšení, že jsem vzbudila Radka, ať ho zkusí uspat, že jinak nevím-nevím … :( :( :( Oni to pak nakonec budou do toho snad i zuby, jelikož na hoře má „prořezané dírky“, ale zub ještě nikde…

Adik: Máte krásně naplánovaný víkend, tak ať vám to klapne na jedničku s * a pak dej vědět, jaké to je s mrňouskem v libereckém bazénku, já se tam tááák těším, chtěla jsem vyrazit, až se oteplý (aby nebyl z těch přechodu zbytečně nemocný), jenže jsme nemocní i tak a máme prdlačku…

Zuzko: mě jich je taky líto, ale co se dá dělat, že? Milionáři nejsme, abych rozhazovala…ale nějaké si určo koupím :D :D :D

A dnes se chystáme znova k dr. … ty horečky se mi nějak nelíbí, tak ař radši dr. malého poslechne, jestli nemá chycený průdušky či tak nějak…mno, ale zase se bojím, aby na nás v čekárně nečekalo něco ještě horšího :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
6.3.09 11:19

Ahoj

Juchúúúú dnes príde z týžňovky môj Drahý,konečne!!!!

Adika-aká vydarená fotka,ste tam obe peknučké.

Tynka-chúdiatko Adamko,čo ho stále otravujú tie horúčky.Radšej s ním choď k tej doktorke,keďže ide weekend,aby sa mu to náhodou nezhoršilo.Držím palce,nech je rýchlo o.k.

Sofinka sa už stále častejšie púšťa opory a stojí sama a hrása tak v stoji,ale kroky robí málinko,ak aj vykročí,tak po dvoch krokoch sa zase chytí niečoho.Ale neva,už to začína.

Tynka-Adamko mal včera mininarodky,tak všetko najky a hlavne to zdravíčko

Zatiaľ papa :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.3.09 12:41

Ahojda,

tak jsem nasr*ná hned dvakrát :evil: :evil: :evil:

Za 1. Dr. tam samozřejmě nebyla :? :? :? Ordinuje dvakrát do týdne a z toho tam ještě jeden den není :roll: :roll: :roll: Je to kapacita a výborná, ale asi ji budeme muset změnit kvůli tomu, že tam není tak často…což jsem měla předpokládat ještě v těhu, že? Ale zase na druhou stranu chodit k tomu mému dr. bych teda s Adamem nechtěla!!! No, uvidíme…

Za 2. Na začátku ulice, kde parkujeme protahují pod příjezdovou komunikaci k RD baráčkům kanalizaci známému, který se bude napojovot do sítí…jenže tam tedy parkujeme, ale jak to dělají, "vyhnali nás od tamtuď! a my parkujeme v ulici, kde se dá…což díky debilně řešenému oplocení dětského hřiště moc nejde :roll: :roll: :roll: Táta tam ovšem s náklaďákem parkuje, jelikož nestojí na obecním pozemku, nýbrž už na soukromém…mno, takže k té oné situaci… dnes vypadalo, že nepřijedou (kdo by přijížděl makat v pátek až před polednem, že jo?)…když jsem přijela od dr. píchla jsem to mezi rozkopaným a náklaďákem, tak aby se za mě mohl večer postavit Radek…jenže táta si opravuje kolo u náklaďáku, ale to nemělo vadit… krmím doma Adámka a znvonek…frčíme spolu dolů a tam dělník, jestli bych si to mohla jít přeparkovat :? :? :? jenže za mnou už stál s bobkem (stroj) a měli tam rozhozenou kabeláž, takže ať popojedu do přede (tudíž do louky…), no a přeparkuju v tu chvíli nečekaně tátovi cukl náklaďáku..ujela mu ta obrovsku pneumatika na disku a žuch do mého předního blatníku!!!!! Radost teda veliká!!!! Táta přišel (od předku auta..), že se co děje, rychle odendal pneumatku…naneštěstí to dveře neodnesly!!!…no, a jsem odcházel, jsem je tam poslala do prd*le a bylo… :evil: :evil: :evil:

Omlouvám, se za story…ale muselo to ze mě ven a vy jste výborné vrby :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
6.3.09 13:39

Ahoj holky,

Tynko, to je blby s tou Dr., ze tam tak casto neni :( Chudak Adamek, preju, at je brzy dobre!
A to prakovani je v vas teda vesely 8O :roll:

Adik, uzijte si vikend a nemocnete v bazenu :wink:
A proc se muzou piskoty az od tri let???? Kvuli cukru nebo vejci???Nic jinyho v nich neni 8O Myslim, ze i krupicna kase je psana od tri let a to taky nechapu proc???
A kukuricny krupky kupuju ve zdrave vyzive (natural bez soli)

Wenee, v 6:15 vstavacka? To bych byla asi hodne neprijemna :oops:
Dneska Steoan vstaval opet v sedm, ale sam vydrzel do pul osme v postylce a pak jsem ho v osm premluvila a splali jsme jeste hodinu, ale pravidlne uz to tak asi nebude…

Jo a potkala jsem dnes Mahul s Kubikem :D Moc ji to sluselo a pry se sem prijde v blizke dobe zase ukazat :wink:

Zebrus, krasna autosedacka (vsak mame podobnou :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
6.3.09 14:37

Ahojte

Tynka-to si dnes mala „úžasný“ deň.Najskôr doktorka a potom to parkovanie.To Ti teda nezávidim.

Mne dnes prišla z poisťovne dobrá správa,huráááá.Vraj mi končí poistka a chcú mi vyplatiť penízky.Je to síce iba dvadsať tisíc(na dnešnú dobu nič moc),ale aj tak ma to hrozitánsky potešilo.Rátala som s nimi až na budúci rok a oni ma takto prekvapili.Juchúúúú!!!
No už vidím ako padnú za vlasť-plienky,kaše,výživy,nejaké oblečko a pomaly ich miniem ani neviem kde.

Aj Vám sa tie deti stále niekde otlkajú?Sofi stále riskuje a potom to aj tak vyzerá.Našťastie sú to len malé otlčiky.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.3.09 15:32

Wenee: Věřím, že je to velice příjemná zpráva z pojišťovny, mě takhle vypláceli v 18-ti, to mi spoliřili naši a taky rychle padly penízky za vlast…to byla nová hifi-na a pak ještě nějaké věcičky…
Jinak Adam je děsný kaskadér :roll: :roll: :roll: Ještě že maličký dítka mají flexibilní kůstky a neuzavřenou mozkovnu, však ona věděla příroda, proč to tak zařídila :wink: :wink: :wink:

U nás dnes vstávačka asi v 6.15 … no, ale na druhou stranu spal od půl šesté večer, tak co bych chtěla, že? :lol: :lol: :lol: Teďka už si podruhé dává na mě šlofíčka :) :) :) Jak je teďka nemocný, jinak neusne :? :? :? , jsem zvědavá, jak se budeme vracet do normálu :roll: :roll: :roll: Musím zaťukat!!! že dneska odpoledne je nám ASI už líííp :dance: :dance: :dance: abych nezakřikla…

Evelín: No jo…maloměsto :roll: :roll: :roll: Když chceš lepšího dr. tak buď se musí přetrpit toto a nebo dojíždět do Liberce…ale ono se dá taky té naší dr. zavolat a dalo by se, že by buď přijela za náma dom a nebo my za ní do libereckého Gennetu, ale zatím taková služba nebyla zapotřebí :) :) :)

Zebruš: Tak mám dalšího favorita golfek :lol: :lol: :lol: , snad budem po víkendu v poho, v pondělí bych chtěla do toho našeho krajského města, tak bych se na ně došla podívat přímo do kamenné prodejny :) :) :)
 http://img.mimishop.cz/…/a715456.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.3.09 18:15

Ahoj holky,

Týnko držím palce,ať už je Adámek v pohodě!
Golfáče pěkný! :wink:

Wenee taková zpráva by mě taky potěšila :D

U nás dneska vstávačka až v půl šesté 8)

Přeju pěkný víkend všem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
6.3.09 18:23

Tak golface vypadaji hezky! Jen pokud bych mohla poradit, tak davejte pozor pri vyberu i na vasi pohodlnost pri jizde - tim myslim hlavne vysku rukojeti, aby jste u nich nebyly moc ohle a pak taky nezapomente, ze golface bez spojene rukojeti budete muset ridit dvema rukama, takze na destnik, psa, telefonovani za jizdy muzete zapomenout :wink: Zrovna to ted resily holky v listopadkach 07 a mam to i z jinych zdroju… Ja bych i v budoucnu preferovala radsi spojenou rukojet, diky ni se ale pak kocar sklada jinak a asi zabere i vic mista.

A zitra to u nas vypada na romanticky vecer 8) Stepana dame odpoledne na noc a na nedeli k babicce a mame volny vecer, tak uz mame rezervovane kino, predtim jeste nejaka vecere a po kine se uvidi :oops: :wink:

Adel, to jste si dneska pospali :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.3.09 18:52

Ahojky

Tak máme Jané golfky :lol: , šla jsem se na ně podívat a rovnou jsem s něma odjela :oops: :lol: , nestály o moc víc než na netu a zítra jedem do města (do restaurace na další oslavu narozenin), tak si je můžu rovnou vzít 8) Nechtělo se mi čekat, než dojdou poštou :oops: . Beník dostal od babičky peníze k narozkám, tak má golfky :lol:

Týnko , ty na fotce jsou ty ABC Design Giro, ne? Na ty jsem se taky dívala, jsou taky pěkný :D

Dočtu vás jak Benda usne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.3.09 18:57

Adámek je už v postýlce, uvidíme-uvidíme, za jak dlouho si mě k sobě povolá…

Evelín: Jj, to máš pravdu :wink: :wink: :wink: Ale viděla jsem na netu, jak se skládají právě golfáče se spojenou rukojetí a je to taková +- krychlička…ale asi i tak půjdu do těch rukojetí jako u klasických golfek, ale i tak díííky za tipa :wink: :wink: :wink:
A jakpak to víš od listopadek 07? 8) 8) 8) Oni mají zamčenou diskuzi, že? :wink: :wink: :wink:
No, zítřejší večer budete mít určo romantiku jak vyšitou 8) :wink: :wink:

U nás se včera slavili tátův a Radkův svátek, který mají dneska (teda taťka je Mirek a Radek to má podle slovenského kalendáře)…no a dala jesm si dvě sklenky vína s kolou a byla jsem teda veselá :lol: :lol: :lol: No jo…aĺe pak bylo tuli-tuli a mě v tu chvíli nedošlo, že dvě předešlé tabletky antiko jen protekly 8O 8O 8O Hm…ale dneska jsem to počítala a jsem 20 DC (mám 28-29 denní cykly), takže by ovu neměla být a vajíčko už ve vejcovodu taky ne!!! No, jinak budu v listopadu 2009 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol: Se uvidí příští víkend…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.3.09 19:01

Zebruš: Jojooo, to jsou oni ABC Desing Giro, to jsi mě potěšila :D :D :D
A o kolik byly dražší než na netu?? Abych taky takhle nedopadla :wink: :lol: :wink: A máš barvu tu Ethna? :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
6.3.09 19:44

Tynko, loni jsem se odhalila jako smiracka, tak tem, co se odhalily, holky daly moznost je smirovat dal :oops: Tak snad se nebudou zlobit, kdyz jsem se odvolavala na jejich diskuzi :oops:
A teda Tynko 8O no ja jak mam ted cykly dlouhy +- 50 dni, tak ovolaci mam az kolem 40. dne, tak Te nechci strasit, ale i kolem 20. dne by ovulace byt mohla :oops: :twisted:

Zebrus, Jane je myslim dobra volba, jsou lehke, skladne, polohovaci az do lehu, tak at se Ti s nima dobre jezdi :wink: A jako mas barvu?

My se dodivam na Pratele a jdeme se koupat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
6.3.09 19:49

ahojky, včera sme měli v úmyslu koupit jídelní stůl a židle a místo toho sme pořídili dva lustry, malý koberec, lampičku k pc a hrací stoleček pro Páju k roku…hihi, konečně můžu u Páji v pokojíku večer svítit…hurááááá. Pája teď začíná obcházet ohrádku, stavět se ve vaně, vlastně kdekoliv, nejradši má manžovu pracovnu, kde rovná dvd a cd, zkoumá pc a šuplíky…jinak je ale hrozně opatrnej, když si ze stoje sedá…tak snad mu to vydrží, hihi

Tynko: tak at jste brzy zdraví a měla jsi teda pěkný den blbec, zítra určitě bude líp…a že by další mimnko????tyjo...... :P pěkné golfky

Evelín: další krásný večer…tak si ho kráááásně užijte :)

Wenee: příjemná zpráva z pojišťovny…to potěší, viď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
6.3.09 19:50

málem bych zapomněla…Adámkovi a Štěpánkovi dodatečně vše nej k miminarozeninkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.3.09 20:22

Evelín: No, to máš tedy dlouhý cykly 8O :wink: 8O Po pravdě vím jen o jedné svoji ovulaci :lol: 8) :lol: a ta byla zrovna, když jsme počali Adama a bylo to právě +- 14-tý den cyklu :wink: :D :wink: Takže doufám, že to tak zůstalo i po porodu :lol: :lol: :lol:
Já jsem je taky „šmírovala“, ale né nějak pravidelně, takže jsem se ke šmírovákům nepřidala, ale co jsem tak různě koukala na emimi, tak docela z nich čeká další mimčo :) :) :)

Terko: To jste slušně pořídili :) :) :) Jinak to znám, jdeš pro určitou konkrétní věc a buď ji koupíš či ne-e, ale k tomu si přivezeš domů spoustu jiných věcí :lol: :lol: :lol:, v hyperketech je to jistý :wink: :wink: :wink:
Pája je šikulín, jen tak dááál :wink: :pankac: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital