Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
zatím jen stručně - jdu servírovat svačinu
Jak se dožadují jídla, ukazuje toto obležení jídelní židličky:
Tak máme objednanýho Romera
, nakonec jsme s manžou vybrali ten potah Claire (hnědo-béžový)
A čím dál víc se mi líbí Jané golfky, tak se na ně pojedu někam podívat na živo, líbí se mi asi ta hnědo-oranžová barva ![]()
Ty ostatní golfky mi přijdou moc těžký, když budu chtít velkej těžkej kočár, můžu jezdit s tím našim sporťákem
![]()
Jdeme koupat, zatím pááááá ![]()
ahojkyyy, tak manža včera přijel akorát před koupáním, tak super…akorát dneska má odpolku, tak sme si ho moc s Pájou neužili, dopoledne nám přivezli rozkládací gauč do pracovny, aby měli návštěvy kde spát…chvíli nám trvalo, než sme ho smontovali
dneska nám skončil kurz na plavču, ale budem chodit dál…odpoledne sem dostala strašnou chuť na kyselou polívku s vajíčkama a koprem a teď si dávám do nosu
Jinak u nás vše stejné, akorát se dneska Pája poprvé postavil ve vaně..
Tynko: tak at se brzy uzdravíte, to kino neva, aspoň si užijem manžu…
Simi: krásný fotky, taky sem asi půjdu nějakou šupnout
Wenne: pěkné fotky, asi teď musíš být furt v pozoru…

takovouhle ránu mám po ránu

jsem vysmátej po plavču
ze všech hraček mám nejradši míč
Ahoj, ahoj, ahoj…¨
tak jsem navečer přemýšlela, jestli mám jít cvičit nebo ne-e…nakonec jsem teda kvůli Adamovi nešla, bála jsem se, že bude dělat scény při usínání a celkově bude nervozní…no, nakonec usnul na jedničku a ještě žádné zaštrachání v chůvičce!
Odpoledne jsem si s ním dala pidi chrupku (on teda spal dvě hoďky), ale já jsem si mezitím vyžehlila a zkoukla díl Čarodějek
A večer jsem byla i tak unavená …
Terko: Jen užívejte manžu
Dáme až srazík v dubnu
Teda pokud to nebude zrovna v době, kdy pojedeme na Slováč
![]()
Wenee: Pěkné fotky
Kamarádka má asi dost podobný „tank“ jako jsi měla ty, no, strašný kočárek! Se ti ani nedivím, že se těším na novou lehce ovladatelnou trojkolku
Já jsem spokojená se svým kočárkem, být teda tenkrát víc finančích prostředků, tak bych šla do Jané Slalom Pro…no, ale takhle to vyšlo o 10 tis. levněji a to je už pořádná suma, že?
Jani: To mi někoho připomíná
J8 teda nemám nervy na to, ho přemlouvat…takže uspím, dám do postýlky, stoj a řev…vyndám z postýlky, po:,–(ím k hračkám, roztáhnu žaluzky…chvilku pobrekává a pak příjde a hrajeme si spolu … no, a to pak většinou ještě zopakujeme dopoledne jednou/dvakrát…
![]()
Pak dej určo vědět, jak se ti zadařilo dávat spát přes den jen jednou
![]()
Zebruš: Jj, taky jsem se do nich zamilovala!!! Ale ta cena … no, ale asi i tak do nich půjdu
A koupím je do Velikonoc, aby jsme je užili na Slovensko (a hlavně zmenšila prostor v kufru!) a líbí se mi ta barvička zeleno-modrá
![]()
Simčo: Krásná fotka
Jde vidět, že sváča se musí podávat co nejdřív
![]()
Terko: Fotky boží, hlavně ta „po ránu mám ránu“
, ta nemá chybu
![]()
Ahoj holky,
jen Vas zdravime, ted jsem jakz takz docetla tech 5 stranek, teda asi ten cely tyden Vas nestihnu, jak moc pisete
Konecne jsme se nejak pripojili na net, akorat jen v restauraci, tak tu sedim u jidelniho stolu a cvakam
![]()
No, vcera bylo kraasne, ale dnes zatazeno a prsi, zitra taky zatazeno, slunce asi moc nevyleze
Takze vcera byl Domca v kocaru skoro cely den na sjezdovce a my jezdili a to bylo asi naposled
![]()
Dekujeme moc za pranicka k narozkam, jojo, je to velkej kluk (i kdyz malej a lehkej
).. Ale jak tak koukam na Vase fotky, tak neni jedinej, ty deti tak rychle rostou, fakt mazec, treba Adamek od Janus, ten uz mi na tech fotkach prijde hoodne velikej, jojo, leti to, leti
![]()
Tak hlavne at jsou konecne prdelky uz zdrave!! Fakt, at uz je jaro a chripky a virozy pryc!! To je des
Ja jsem tak napul ok, vcera jsem to prejezdila
Spustila se mi ale silena ryma
Domca taky pomerne ok, tech deti tady je vic a frkaji a kejchaji vic nez on, tak snad mu nic neni a nebude
Akorat kamoska si vcera zlomila prvni jizdu rameno v kloubu
je tu se 2 detma, 4,5 roku a 9 mesicu
takze se o ne musi starat manzel, kterej je z toho uplne vyrizenej a my pomahame treba prebalovat a tak, protoze ona ma jen jednu ruku, druhou uplne zafixovanou napevno..
Tak si chlap alespon vyzkousi, jake to je, makat u deti
![]()
Holky, preju Vam krasnou noc a spaniiii!!!! Ahooooooooooj ![]()
Ahoj holky,
Veru ahóóój ![]()
Teri pěkný fotky,Pája je roztomilej s tím balonem ![]()
Taky pořád pokračujem s plaváním ![]()
Simi to je legrace,jak jsou na tu sváču natěšený ![]()
Wenee pěkný fotky a kočárek se mi taky líbí,manžel koukal na tu sedačku a říkal,že je super ![]()
Ty neštovice asi očkovat nenechám,ale já jsem je taky neměla ![]()
Týnko tanečník s dudlíkem je fakt dobrej ![]()
Půjdu pomalu spát,ráno zas bude časný budíček ![]()
Ahoj mamulky,
Veru - tak si užijte hory i přes to špatné počasí ![]()
terko - parádní fotky - hlavně ta „po ránu“
![]()
Simi - taky super fotka - dvojčátkům to moc sluší ![]()
Zebruš - tak hlavně, že hafík je v pořádku. A je bezva, že i beník to zvládl v pohodě.
Wenee - taky moc pěkné fotky, je fakt, že ty děti teda rostou neuvěřitelným tempem…Sofinka je parádní slečna
Doufám, že u nás taky spaní jednou za den bude v pohodě, uvidíme.
Zítra jdeme na desetiměsíční KO (trochu opožděně
), tak jsem zvědavá na váhu, míry, atd. pak máme odpoledne plavčo, tak bude trochu rušný den. ![]()
Všem přeju hezkou noc, já jsem udělala na večer Adýskovi čaj pro klidné spaní, tak jsem zvědavá, jestli teda klidně bude spát…zatím se párkrát přetočil a chtěl dudlík, ale zatím nic dramatického, tak uvidíme ![]()
Ahojda,
u nás noc šla, jen se zase začal nad ránem budit s hiseterií…a v pět si myslel,že bude budíček, či co
![]()
Jani: Máte to dneska pestrý, ať to zvládnete hladce
![]()
Veru: Užijte si hory i navzdory nepřízni počasí
Jj, a kamarádčin manžel si ji taky určitě užije
![]()
A nás taky dneska čeká výlet k dr., tož doufám, že tam nechytíme ještě něco horšího
![]()
Dobrééé rááánko … tak jsem si myslela, ze budu prga a Týnka me predbehlaaa ![]()
Ja se jen hlasim, ze na Vas myslim, cist jsem jeste nestihala, je toho ted nejak moc … byli jsme na vikend v Brne, prijeli jsme, navstevy, vcera kino … dneska mam v planu prat, poklizet a neco dobreho uvarit …
Behem dne az bude hotovo se pustim do poctenicka … jedine co jsem stihla jsou fotky!!! Deticky jsou uzasne! Ja uz chci taky zubaticiiii
Je vaaazne neskutecne jak to leti, blizi se rok … ach jo. Darky mam predbezne vymyslene, pak napisi co jsme vymysleli …
Jinak je vazne legracni jak lezeme … je jak na klicek …
KRAAASNEEE RAAANKO
![]()
Ahoj holky,
tak u nás se v noci napůl budila Silvinka, kňourla a zas spala, a ráno byly obě děti vzhůru v půl šesté!
My jsme tedy vstávali až mezi půl sedmou a sedmou, ale i tak… U Silvinky mám podezření na stoličky, ne že by se měly proklubat hned, ale podle mě se jí tam v dásničkách už tlačí. Pořád si strká prstíčky dozadu do pusinky… Já měla stoličky v 11 měsících, tak uvidíme.
Jinak Silvinka mi dělá velikou radost, leze každý den jistěji a dokonce se už zkouší postavit - sice jí to ještě moc nejde, ale i pokus se počítá
Teď si listuje katalogem Otto, a to dost vášnivě - zřejmě si vybrala nějaký model, protože si vytrhla jednu dvoustránku… tak jsem jí to vyměnila za leták Baumaxu a už si vybírá sekačku
![]()
Veru , ještě jednou dík za mlíčko Hami - dnes ho slečna poprvé měla a nezaznamenala změnu
takže paráda!!! Držím palce, ať je ti dobře a trošku si to užiješ. To je soda, s tou kamarádkou!
![]()
Týnko , držím palce, dej vědět, co dr. řekla ![]()
Adiko, zdravím
Na čem jste byli v kině? A s dárky dej vědět, já už budu muset pomalu objednávat
jak se přehoupl březen, mám pocit, že to je fakt už za chvilku… neuvěřitelný… A gratuluju ke zkušené lezkyni!
![]()
Simčo: Podle mě už to můžou být jedničky, kamarádčině holčičce lezly stoličky taky na jedenácti-dvanácti měsících
![]()
Adrian: Ahooj
Pak dej určitě tipy na narozeninové dárečky
![]()
Já mám zatím tyhle tipy:
tahající housenka od FP
dřevěné aktivní centrum (značku nevím, mám ho vyhlídnuté na MMB)
dřevěné hrací kosty (ta samá firma jako to centrum…)
a potom takový ten dětský hrací stan (kupovali ho i holky z Března…)
No! A já si nadělím k Adamovým narozeninkám (jakože jsme zvládla kojenecké období
ty Golfky JANE
)
Dobré ránko,
tak ty tipy na dárky mě zajímají,my jsme zatím vymysleli balon a odstrkovadlo auto,jak kupuje Wenee,ale samozřejmě klučičí.Myslela jsem,že ho Vítek bude mít po Jiřulkovi,ale ten na něm pořád jezdí
,kolena až u hlavy,ale to teda byl dárek!Dostal ho tenkrát od tchánů..
Janus a Týnko zvládněte doktory a dejte pak vědět!
Simi u nás zas budíček v pět,ani nechtěl Vítek mlíko,kojila jsem ho ve tři a pak do čtyř nemohl pořádně zabrat ![]()
Silvinka je šikulka ![]()
Ahoj holky,
nestiham, nestacim ![]()
Stepan ted nejak blbne se spanim a se do toho nervuju se skolou, takze pohodaaaa
![]()
Vidim, ze resite darky
My mame v planu zatim houpaciho kone (ci nejake jine zvire) a pak mozna i interaktivni knizku, na kterou davala tip Mahul pred Vanocemi. Oboje je z techto stranek http://www.mamasandpapas.cz/ a toho kone by davali asi nasi nebo nam na nej prispeji (je to docela palka
). Pak asi dostane od rodiny nejake knizky a auta. Ale ten kun bude asi halvnim darem. Zase tech hracek moc nechci, uz tak jich ma dost ![]()
Jdu psat, mamka vozi, tak at ten cas vyuziju ![]()