Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1197
26.2.09 22:23

Hezký večer,
Lucy - moc jsem se nasmála u Tvých příspěvků :lol: :lol: …a ta zahrada, pane jo, to bych si taky nechala líbit :wink: , akorát s naším tempem jakýchkoli úprav by to vypadalo stejně asi navěky… :wink:
Veru - přeju, ať se brzy uzdravíš, to je vzdycky jako naschvál. Tak hlavně ať to nechytne Domča.
Týnko - chudák Adámek, tak ať je to brzy lepší. A super, že sis dobře zacvičila.
Ještě jsem chtěla na další z vás reagovat, ale mám dnes v hlavě nějak vymazáno… :? :?

Před chvílí jsem byla poupravit v postýlce Adýska, ležel tam, jako by v sobě měl lahvinku něčeho ostřejšího :roll: , ležel na břiše a jednu ruku prostrčenou šprušlema ven z postýlky, rozvalený… :roll: :wink:

Jinak odpoledne se vzbudil se svého šlofíčka se strašným pláčem a rvaním si ruky do pusinky, tak mu tam koukám a ona se mu prořezává další dvojka nahoře - už sedmý zub 8O . Ale naštěstí tak hrozně, jak tady píše Týnka a myslím Lucy, tak to nevypadá. Dáseň nemá ani moc nateklou, prostě z ní na mě kouká kousek zubu.....ale plakáním a protivňoučkováním si to teda odpoledne vybral na několik měsíců dopředu :roll: :? Chudáček, ten si ani chvíli od těch zubů neodpočine, sotva jeden vyleze, už se klube další :roll: :|

Tak holky, dobrou noc - u nás asi se zoubkem moc dobrá nebude :? , ale aspoň vy ať máte klídeček… :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
27.2.09 08:25

Dobré ránko,

Janus tak jaká byla noc?My jsme pořád u dvou zoubků,určitě se klube něco dalšího,ale zatím nevím co :wink: Na dnešek jsem Vítka kojila 3× :roll:
Tak mi to připadá,že budu za chvíli z vás poslední,kdo bude ještě v noci kojit :roll:

Týnko to je dobře,že je Adámkovi už líp!

Lucy pěknej pozemek :) Ať Tomajdu ty zuby tak nezlobí.

Veru brzy se dej do kupy,ať se vrátíte z hor a je už to jaro! :wink:

Zuločku pěkné míry,já jsem se dívala,že Jiřulka měl 9 kilo už v půl roce 8O :wink: ,v roce 12 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
27.2.09 08:49

Ahoj holky,
tak Silvinka ráno v postýlce klečela a nahoře se jak v tramvaji držela medvídka z kolotoče (ona ho v postýlce ještě má, páč jsme ho považovali dosud za nedosažitelný - no, půjde pryč a postýlku posunem dolů) 8O :lol: Tak třeba taky přijde na chuť pohybu… zatím ji nejvíc motivuje, když si brácha vezme hračku, jakoukoli :wink: to pak váží cestu (plazením) přes půl místnosti… jinak sedí jak pecička a hraje si vsedě.

Lucy , tomu říkám pozemeček! 8O :lol:

Veru , to je fakt jak na potvoru! :evil: Jak je?!

Všem zoubkařkám držím palce, ať se to brzo proklube, maj to prťousové trápení… :( :roll:

Já včera vykoupila Rossmanna :oops: :lol: mají v akci ovocné Sunárky (přesnídávky) s mlékem, ty Ondra miluje, a taky masozel. příkrmy od 4. měsíce, tj. hladké, tři druhy a ty velké skleničky (190 g), na regále toho moc nebylo, tak jse vzala VŠECHNO… no co vám budu povídat, nákup, jak kdybych měla doma dvojčata! :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
27.2.09 09:56

Hezký den holky,
tak u nás typická „zoubková“ noc, Adýnek se budil a poplakával :? . Nakonec o půl paté putoval k nám do postele a do sedmi jsme si ještě zdřímli, ovšem pořád se převracel a kňoural…tak snad dnes už bude líp. :?

Simi - Silvinka je šikulka, jen tak dál :P Tak akce u Rossmanna, no to tam možná zajdem s Adýnkem prochajdou okouknout, jestli by na nás taky ještě něco nezbylo :wink: . Teda pokud nepřijde nějaká šílená průtrž mračen…je tady černo až hrůza :roll: . A to jsem si ráno pochvalovala sluníčko…
Tak hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
27.2.09 09:58

Ahoj holky,

dneska je u nas trochu akcneji - od pul osme tu vyklizeli stehovaci nabytek a o pul devate prijeli stolari s novym nabytkem. Presunujeme loznic a detsky pokoj, at uz i Stepan muze mit konecne svou hernu a my svoje soukromi - navic budeme na uplne opacnem konci bytu nez je Stepan :twisted: :D
Vcera jsem byla na tridnim srazu a moc si to uzila, akorat Stepan se z nejakych neznamych duvodu probudil uz po treti a byl uplne vzhuru, tak rval asi dve hodiny, snazili jsme se ho uspat, ale proste se musel vyrvat a az z toho usnul :( Zuby mu sice rostou, ale neprislo mi, ze by to bylo z toho :nevim:

Ty zuby jsou pro deti docela zaprah, uz aby byly vsechny venku, ze? :(

Veru, rychle se uzdrav! A nebo s pockej na hory, cerstvy vzduch a vysokohorske klima taky dela divy :wink:

Zulocku, Matusko je taky pekny macek :D

Simi, za chvili budou akcni obe deti :lol:
Jo a jedem do Bruselu, ja to tam taky vubec neznam, mame tam kamarady, ketri nas zvou uz strasne dlouho, takze ubytovani je zajistene :D A kamaradka, co tam ted studovala mi rikala, at se urcite zajedem podivat do Amstredamu, ze je to kousek, tak treba behem tech 5 dnu stihneme poznat i vice zemi :wink:

Wenee, my taky mame Romer King Plus, radis jsme sli do osvedcene a kvalitni, tedy i drazsi. Mozna jsou dobre i ty levnejsi, ale nezkoumala jsem to, takze neporadim…

Lucy,to je myslim dobra kombinace - domek a vsechno po ruce, ja bych na vesnici nesla, asi by mi mest schazelo a dojizdeni pro deti do skoly a krouzku taky pro me neni idealni…

Holky, co jste se pustili do staveni, mate muj obdiv, ja bych na to asi nemela nervy, stacila mi rekonstrukce naseho bytu, kettrou navic delaly firmy a my to chodily jen kontrolovat, ale i tak kolem toho bylo starosti :roll:

Wenee a Sofinka se snehulakem je moc pekna :D

Tynko, co Adamek??? Lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.2.09 10:14

Ahoj holky,

u nás noc dobrá, chvilku spal Adam s námi v posteli, jelikož se probudil někde kolem půlnoci a nebyl k uspání v postýlce, tak šup mezi nás :oops: 8) 8) Pak budíček už někde před šestou :roll: :roll: :roll: , ale polehávali jsme až do sedmi :) :) :)

Píšu vám teďka už s hodným! sedícím Adámkem na klíně… před desátou šudlinkání očiček, mlíčko a že spaní (jsem si teda myslala :evil: ), v postýlce desetiminutová histerie-hadr, slzy jak krokodýli … a pokaždý když jsem tam přišla mu dát dudlíka a položit ho, tka natohování za mnou, na to nemám srdce…takže jsme šli spolu do patra, dala jsem do herny a vždy s histerickým pláčem za mnou přilezl, to jsem zopakovala pětkrát (aby když teda nechce spinkat, bude si hrát sám!)…no, holky, a teďka mi usnul na klíně v sedě 8O 8O 8O Jdu ho odnést… a hádejte, v chůvičce zase řev :evil: :evil: :evil:

Přihlásím se později, až zkrotím divokou zvěř :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
27.2.09 10:35

Tynko, ani nevis, jak Ti rozumim :? Fakt nekdy je to o nervy ( a to jsou ty chvili, kdy si rikam, ze mi jedno dite bude bohate stacit :twisted: ). Takoveto ani spanek, ani hrani, jen knourani a natahovani se po me je parada :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
27.2.09 10:46

Holky, to, co popisujete, mám s Ondrou celý den už asi měsíc a půl :roll: dnes si asi 15 minut sám hrál (asi metr ode mě), to jsem koukala… ještě že Silvinka je zatím v pohodě :wink: Ale teď jsem je dala spát a oba se ta ozývají… no ale já jsem v ukládání vytrvalá :wink: protože kdybych Ondru vytáhla, tak je akorát protivnej a usnul by mi pak u oběda - už se to dvakrát stalo, normálně mezi dvěma lžičkami vytuhl! 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
27.2.09 10:52

Holky Vítek zas už 2× usnul u mojí mámy na klíně,jednou tady u nás a jednou u ségry na návštěvě,pohodička,dal si půlhodinku a zas byl jak rybička :wink:

Jo a v neděli jdeme s kamarádkou do toho kina na Líbáš jako Bůh,tak se těším,a jdeme od tří,takže na koupání a kojení budu asi doma,huráááá :roll: :oops: 8) :wink: Akorá nestihnem to kafčo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.2.09 13:00

Ahojda,

hlásím se bez újmy na zdraví, teda tom psychickém :oops: :oops: :oops: Protože to co Adam provádí je teror na moje nervy … ještě že to je jinak moje zlatíčko a už aby byly ty zuby za náma, teda doufám, že to je jima!!!
Jinak teda spal až po O, kdy si dal půl hodinovýho šlofíka … na oběd byl samzřejmě unavený, takže ho nechtěl

Simčo: Já bych ho taky nechala dýl, jenže u nás by to tedy žádný uspávácí efekt nemělo… :( :( :( Rozeřve se ještě víc a šmitec :roll: :roll: :roll:

Evelín: PŘESNĚ!!! Zrovna dneska jsem si to říkala…ještě k takovému nespavci a třeštiprdlu sourozence 8O 8O 8O Ale naštěstí ty chvilky, kdy je zlatý převažují :wink: :srdce: :wink:

Adél: Užij si kino :wink: :wink: :wink: A na to kafčo by sis s kámoškou měla zajít, však on to tvůj muž doma zvládne :) :) :) NO, teďka jsem si ještě jednou přečetla a ty jdeš do toho kina až v neděli :) :) :)

A mě dneska přišly dva balíčky z vyhraných aukcí, paráda doplňuju Adámkovi vel. 80 :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
27.2.09 16:23

ADELKO..no MAtusko je akosi pochudsii..v poslednom case malo pribera, akosa vkuse hybe.. teda 12 kg v roku.peeekne
uzi si kino

SIMI..SIlvinka je teda nezbeda :lol: :lol: sikulka..ze dociahla medveda :)
a typicka sestra, robi zle braskovi :lol: :lol:

EVELINKO..u vas je fakt nejak akcne..nezavidim
no, so zubami drziim palce..fujah a to este nelezu stolicky :roll: :twisted:

RYNTYNTYNKO..tak Adamek ma tusim fakt „hodnu“ chvilku..u nas to volame slak/ma/traf chvilka… des..no nech je uz lepsie

a MAtusko ma aj dnes horucku.. :( lekarka, ze uz to bude mozno lepsie.. ze nebude mat reakziu..no a teda vyzera to zas na 3 dni teplot.. fuuha :? a este k tomu sa mu dnes prerezala dvojka hore :(

a dr. hovorila o ockovani.. po MMR pojdeme na zltacku A (tu by sme mohli stihnut zevraj aj predtym,a el pockam asi az po, nech toho nema vela pokope) a ze ci chceme ajockovanie proti meningokovi C… no, tak to ja nevieeem :nevim:
viem, ze vas ta rocna prehlaidka len cakaa… tak asi ste neuvazovali o takychto ockovaniach,ale keby nahodou aano :lol: :lol: date?? a kedy asi?? ja uz fakt neviem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
27.2.09 16:25

RYNTYNTYNKA..Adamek ma velkost 80??? ved je taky velikyyy…myslela som , ze vacsiu… MAtusko ma 86,a le on ma dlhy trup a kratke nohy..teplacky ma aj 74 az 80, ale body musi mat 86, ale rukavy su mu dlheee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.2.09 18:21

Ahojda,

u nás se už spinká a chlap šel ven za kámoše, takže je internet jen můůůj :lol: :lol: :lol:

My jsme byli s Aďáskem odpolko na hoďku venku a asi jsme radši měli dřepět doma :( :( :( Před koupáním měl Adam 38,1 a to byl už včera bez teplot, chjooo, to zas bude noc :( :( :(

Zuzko: No, my máme tepláčky taky ještě 74-ky ty 80-kty mu musím dole trošku ohrnout :lol: :lol: :lol: A jak jsem mu teďka koupila nové bodyčka v CA-čku, tak mají asi trošku jiný materiál a klině by snel i 86-tku za to trička s dlouhým rukávkem stači 80-tka…no a taky co jiná značka to jiná velikost, že? :wink: :wink: :wink:
A co je to očkování MMR???
Já taky budu očkovat proti meningokokovi (jsem nočkovaná taky…) a žloutenku A i B chci dát taky a i proti klíšťové encefalitidě, ale to vše až po dohodě s dr. a to půjdem až na roční prohlídku v dubnu, hlavně si to musím pěkně sepsat, páč na to všechno v ordinaci zapomenu :roll: :oops: :lol: :lol:
A pěkná míra na roce!!! A vy budete mít za chvilku už narozeniny 8O :D :D Už máš dárečky :?: :wink: :wink:

Simčo: Tak co Silvinka? Ještě se přes den postavovala? Určo chce dohnat brášku, aby jí nebral hračky :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.2.09 18:36

Achojky,

Taky jsem dnes šmejdila na mimiaukci, já už teda hledám nejméně 86 a mám pocit, že toho je tam zas nejmíň, no ostatně jako vždycky to co potřebuju! :lol: :lol:

No a jinak se nám zas rýsuje super nočka, v poledne mě honili do školky pro Jířu, že má teplotu. Celé odpoledne mu to drží na 40, nic nepozře, všechno mi okamžitě vrací zpátky, takže už jsem dvakrát povlíkala. Jenže navíc jak na potvoru doktor měl dnes jen do 11 a před námi víkend. Tak se modlím abychom to přežili bez pomoci pohotovosti, která je jednak trochu z ruky (tu nejbližší nám zrušili) a navíc ani nevim jak bych se tam dostala, páč Jirka je v práci. :roll: Takže opět se to prdí, když se to nejmíň hodí. A vidina toho, že si to zas odskáče i Tomáš mě teda fakt natřásá.

Tak já zas mastim, Tomáš vytahuje Jiříkovi kabely z dvd-přehrávače a ten se pak rozčiluje, že to má bez zvuku nebo bez obrazu :roll:, jdu hodit škodíka do vany! papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.2.09 18:49

Lucko: Děti od kámošu, u kterých jsme byli v úterý, měli úplně to co popisuješ…horečky a zvracení a do toho ještě průjmovitá stolička…dr. doporučila jen dietu (a teda napsala jim ještě Hylak gtt., to pochybuju, že jí bude starší jíst, je to nechutně hořký)…a právě proto jsem měla obavy, jestli jsme to od nich nechytli… každopádněˇať to u vás nemá bujarý průběh!!! :wink: :wink: :wink:

Zebruš: U mě teďka vedou tyto golfky http://www.handypraha.cz/…-detail.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital