Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1197
26.2.09 10:27

Simi - Silvinka je teda pěkně upovídaná, to aby si TÁTA dával pozor, co na něho všechno poví :lol: :lol:

No tak před chvílí se mi Adámek dokonale „vylepšil“ - hrál si v kuchyni a najdenou mu nějak podjela ruka nebo co (ani nevím a to jsem byla asi metr od něj :roll: ) a narazil do nohy od židle - nebyla to rána, spíš se ale bouchl asi nějak nešikovně - ještě že máme ty židle s oblými a ne ostrými hranami…no kažkodápně pláč a na tváři se nám rýsuje moooc pěkná modřina :roll: :? . A to máme jít v úterý na KO, to si teda o mě dr. pomyslí, že ani neuhlídám dítě :roll: :? .

Teď už moje sluníčko spinká, tak jdu rychle uklohnit něco k snědku, než se vzbudí.

Tak všem hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
26.2.09 11:38

Janus u nás je to vždycky jak na potvoru, Tomáš si pravidelně před každou kontrolou vymaluje ksichtík do fialova. Přesně jako teď v úterý, monokl přes celou tvář, dva škrábance na nose - no vypadal, jako by vylezl z pračky po ždímání :roll: Ale naštěstí doktor se na něj podíval a hned se začal smát, že je vidět, že hošík už asi patrně objevuje svět. No ještě lepší byl Jířa. Toho na zadku škrábala cedulka od slipáků, a jak se usilovně drbal, tak si rozdrásal půlky takovým způsobem, že to vypadalo, jak šrámy od biče. Když jsem ho večer svlékla a viděla to, tak mě polilo horko, fakt bych přísahala, že ho někdo střískal! A to pak vysvětlujte učitelce ve školce, když je toho týrání všude plno! :roll:

A jinak se mi podařilo uspat Toma po hrozném řevu. Zjistila jsem už ale příčinu, odhrnula jsem mu horní ret a takhle fialovo-krvavou dáseň jsem ještě neviděla a že už jsme těch prořezavajících zubů zažili. Ale je fakt, že jsem vždycky přišla už k hotovému - takhle to neznám a vypadá to až děsivě, takže už se nedivím, že nám dva dny tak vyvádí. Samozřejmě mě to napadlo, dávala jsem mu Nurofen už v noci, jen je to takové, že tušíte, ale nemáte důkaz. Kdyby si to nechal vyfotit, tak vám to snad ukážu, nevěřila bych že to bude vypadat tak hnusně. Ale nenechá si na pusu už vůbec sáhnout, chuďátko moje. To je stejně k vzteku, ta bezmoc, jen tak přihlížet.

No a jinak tu teď byl technik na internet, takže máme na síti dva počítače, škoda, že se sotva dostanu i k tomu jednomu! Zato si teď ale budu moct vybrat! :lol: :lol: :lol:
Ale proč to píšu, byla jsem přepadena naprosto nečekaně a ten bordel tady 8O , holky já se styděla až na patách :oops: :oops:, panáček tady tancoval mezi piškotama (předpokládám, že si jich pár odnesl na ponožkách i dom - to se bude manželka večer divit!) pořád jsem dokola koktala, ať omluví ten nepořádek, ale asi mi to bylo hohínko platný, protože nedoslýchá. No jo už se stalo a jéééé Tom už zase pláče - to bude asi dlouhej den.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
26.2.09 13:31

Ahoj

Tynka-Aj mne sa už veľa krát stalo,že mi padol net a mala som napísaný dlhokánsky príspevok,tak to vie pokne znechutiť a preto si to teraz píšem vo Worde a potom to iba skopírujem,a keď to padne,neva.Skopírujem to znovu.Inak pozerala som tú autosedačku Chicco,no na Slovensku som ju našla za 8500Sk,tak to je trochu veľa!!!A ešte keď kupujem aj kočík-tiež okolo 8500Sk.Ale inak autosedajda vyzerá fakt dobre.

Januska-Tá Romer King vyzerá tiež dobre,no u nás 7500Sk-tiež veľa.Alebo sú všetky tie atosedačky také drahé?Januska a z tej modriny si nič nerob,ja idem so Sofi k Dr. V pondelok a Sofi má na nožičkách asi 5 modriniek,vôbec nechápem kde k nim prišla,takže o mne si Dr. asi pomyslí,že ju týram.

Myslíte,že je naozaj pravda,že čím drahšia autosedačka,tým lepšia?Nenašla by sa aj nejaká super lacná a bezpečná?

Lucy-Sofi je tiež vždy v kombinéze.Iba na fotenie som ju obliekla trochu letnejšie .Lucy to bolo dobré s tým neporiadkom,ako si to opísala .

Včera som objednávala Sofinke nejaké kaše,ovocné výživy,mäsove,čaje…,predstavte si,že cenovo sa mi to oveľa viac oplatí objednať si to až z Prahy,ako u nás.Napr:kaša Humana v Prahe-70SK u nás 11Osk,dobré,že?

Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
26.2.09 14:21

my mame za sebou rocnu prehliadku
9565g a 77 cm a ockovanie, fuuujha, takze hadam budeme bez horucky :( MAtusko sa ma drzal ako kliest, no ani som ho nevedela polozit na vahu, ci na meter.. sa ma drzal okolo krku… jaaaj, no nabuduce ho tam neviem ako dovleciem… :lol: :lol:

idem dociitat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
26.2.09 14:24

WENEE..v babymarket.sk stoji romer king plus 6000 :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
26.2.09 14:26

WENEE ja som kukala aj ine autosedacky, napriklad Venus ramatti vyzera dobre…ale etsty mala vlastne, nie oficialne..neviem..mnihe vyzeraju aj podobne ako romer ale su lacnejsie..
aj na www.dema.sk sidlo v Senici maju dobreee zevraj kvalitnee.l..ale fakt neviem…my sme nevedeli vybrat, aby sme si povedali, ze je rovnako kvalitna.....tak sme sli do ROmerky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
26.2.09 14:42

LUCY, jeej,\no mas to veselo… :) „zbite a utyrane deti“…tak sme vyzerala aj ja..ja som v rychlosti nikdy nevdela trafit do dveri :oops:
a kraasna indianksa fotkaaaaa

JANUSKO.dufam, ze nebude boliestka moc boliet :(

GOLFKY…sportak chchem vyuzivat co naajdlhsie a hlavne s golfami neviem zist po schodoch..male kolieska :(

ADIKO..gratulujem Sanelke k lezeniu..juchuuuuuuuuuuu

RYNTYNTYNKO..jeeeda.nech jeuz Adamkovi lepsie.drzte sa :(

WENEEE,,kraasne fotky,,ale v tom kosi.to je itak naaaj :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
26.2.09 14:58

Ahoj holky,

u nás je to dneska teda náročné :roll: :roll: :( Teďka jsem Aďáska alespoň po čvrté uspala! a uložila do postýlky, takže tajně doufám, že tam nebude za 1 minut řvát ja tygr… :? :(

Lucy: Stav na horní dásni máte jako my :! :wink: :wink: Tak si tak říkám, jestli za tím vším nejsou ty zuby, ale už jsem mu to objavila v pondělí…tak nevím-nevím :nevim: :nevim: :nevim:

Jani: No super že u vás byla noc tak pozitivní!!! :wink: :wink: :wink:

Wenee: Určitě by šly objednat z Čech i kočárek s autosedajdou, hm??? Jedna z března, která bydlí na Slovensku si to taky takhle objednávala a já jsem taky sedajdu objednávala z přes net…
Já si myslím, že zrovna kupovat tu nejdražší=nejlepší nemusí být vždy nejlepší řešení…já jsem původně chtěla autosedajdu Maxi-Cosi Priori XP, ale nakonec jsme koupili tutu, má taky atesty a ochranu proti bočnímu nárazu…jako MC či Romer :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
26.2.09 16:42

Ahoj ahoj,
hlasi se marod, ne Domca, ale ja :twisted: :evil: znate to, jak jedete na dovcu a je Vam hrozne blbe?? Tak to se presne stalo me (zase, jako v lete :twisted: ), jeste mam zitra jeden den na uzdraveni :roll: Blba zima, blba chripka :twisted:

Jo holky, byla jsem dnes v praci podepsat ten ruzovy papir - prohlaseni o danich. Tak jsem se sefem jeste podiskutovala na tema „dovolena a jeji proplaceni“, tak jsme to vyresili, ale proc to pisu, proplatili mi 10 dni, 2 v zari a 8 v rijnu (vyslo to tak, ten konec moji MD). V zari to bylo malo dni, takze nic, ale v rijnu tech 8 dni delalo docela velkou dan, ktera byla vetsi nez ta sleva na dani 600 kc, kterou ma kazdy poplatnik, takze mi za tu dovcu budou vracet 2.850 Kc, tak Vam radim, zeptejte se na mzdovce, jestli taky nemate narok na vraceni dane (za tu proplacenou dovcu, protoze jinak jste v podstate byly cely rok na MD, RD, takze za to nedostanete uz nic), kazda koruna dobra!! :wink:

Wenee , to je zajimave s tim jidlem, ze je z CR levnejsi nez u Vas, o docela hodne 8O Ale ja zase zjistila, ze u Vas jsou o hodne levnejsi probioticke kapky BioGaia. Chtela jsem je Domcovi zase koupit, v CR stoji 590 Kc a na SK stoji asi 280 Sk 8O 8O 8) To jsem teda koukala, asi si je objednam pres net a nebo poverim nekoho, at mi to tam u Vas koupi :wink:
Krasne fotky s tim snehulakem!!

Tynko , to je teda radost s tim Adamkem, tak at je mu brzo lip!!

Lucy , no ja uz nevim, jestli jsem vcera kostym chvalila, ale jestli ne, tak musim, jestli jo, tak znova, je to mazec, parada, sikovna!! Domca bude na maskarni chodit vzdy bud za neandrtalce (hadr na bedra doma urcite najdu) nebo za plavce (plavky +bryle mame) :lol: :lol: Jinak to nevidim :wink:

Zulok , pekne rocni miry, to si vase Dr. pospisila, ze uz jste byli na rocni prohlidce :wink:

Janus , u nas se zase pada dozadu na hlavicku :twisted: Fakt staci okamzik a Domca ze stoje, teda nastesti vetsinou z kleku spadne dozadu, ta rovnovaha jeste neni ono :roll: Dneska spadl 2×, jednou na tu plovouci podlahu, hruza, uz jsem premyslela, jestli nekoupim tu helmu, jak sem davala odkaz Zebrus :lol: :lol:

No, dite jsem zabavila vypranyma ponozkama, uz 10 minut je na zemi probira a ruzne tridi, interaktivni hracky :lol: ale ted ho jdu nakojit, aby neumrel hlady samym hranim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
26.2.09 17:14

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Domča neándrtálec-plavec, hned jsem si to představila ....... :lol: :lol: :lol:

Já jsem dorazila ze zahrady (musím vám ukázat ten náš zámecký parčík), a jsem pěkně vyčuzená, ten můj bláznivej chlap si tam opéká buřtíky jak v červenci! 8O :lol:

http://luci.eee.sweb.cz/zahr1.jpg …chce to ještě hodně představivosti na tu romantickou zahrádku, ale naštěstí my jsme veselí a hraví, takže si pár let budeme vesele hrát na dřevorubce a jednou....... no uvidíme :lol:

Foukáme na všechny bebínka a už žádné další karamboly, nemoci a jiné protivnosti!
Týnko já bych řekla, že nateklé to má Tomáš už taky dobrý týden, ale teprv dnes mu to takhle hnusně zfialovělo, tak doufám, že to už je finále a budou syčáci brzy venku! Tak schválně kdy na nás mrkne, který máte vy? Tom v pravo nahoře. Zvláštní je, že ten vedle je oteklý stejně, ale takhle tmavě krvavě zalitý má jen ten vpravo. Když už tak to mohly vzít naráz ať je chvíli klid, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
26.2.09 17:22

Lucy 8O 8O to je teda dobra bus (jako s s hackem :lol: ):-D Nebo spis jablecny :,-(??? :wink: No jestli jo, tak muzete delat vyborny domaci most 8) :lol:
Vy bydlite u toho v dome, nebo mate jen zahradu zatim, bez domu? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
26.2.09 17:37

:lol: :lol: mošt leda z větví, ale zas by to asi nebylo nic moc chuťově. Tyhle stromy neviděly jabko už hóóóóódně let. :lol: :lol: :lol: Jinak bydlíme zatím ještě pár ročků v paneláku, ale kousíček od tama. Jenom tady prokličkuju sídlištěm a jsem tam. Bylo to trochu dilema, jestli hupnout někam do divočiny, daleko od paneláků, ale zas i když budu náhodou bez auta, tak tu mám všechno po ruce, takže jsme nakonec dali přednost praktické dostupnosti před venkovem. Třeba nás pak jednou děti vystěhujou někam do hor, abysme je nemohli otravovat! :lol: Tak si teď budeme užívat civilizace! :lol: :lol:
A buš je to pořádná, na jaře jak na tom vyraší listí, tak už neproleze skrz ani kus světla, natož kus člověka! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
26.2.09 21:11

LUCY,…teda zahrada naadhernaaaa :D :D ked si perdstavim, akos a tam budu nezbednici jasit..raj rpe deti a robenie bunkrov..naadhera, ale teda roboty s tym je asi pozehnane, uz len kosit travu a hrabat listy..uuha :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
26.2.09 21:22

Pekný večer

Zulok-jééé Matúško má pekné miery a dúfam,že po očkovaní budete o.k.To ste mali tretiu Hexu?A dík za rady na autosedajdy.Som rada,keď sa fotky páčia,dík.

Tynka-ja hrozne veľa vecí objednávam z netu,potraviny,oblečenie,domáce spotrebiče,knihy…proste všetko možné,ale čo keď budem musieť autosedajdu,alebo kočík reklamovať?To by bolo dosť komplikované až do Čiech,keďže sú to trochu väčšie rozmery.No neviem,uvidím.Ale dík za radu.

Želvička-rýchlo sa vyzdrav,zabi tú chrípku niečim.No a ten rozdieľ na tých kapkách,ten je teda parádny.A ak neobjednáš cez net,kľudne Ti to kúpim a pošlem.Želvi Sofi mala tento týždeň tiež dva pády z kľaku,takže tiež mi robí šoky.A aj u nás zaberaju na hranie „interaktívne“ponožky.A z akou vážnou tváričkou ich preberá a triedi,vidieť,že je to veľmi „dôležitá práca".

Lucy-držím palce s tou vysnívanou zahrádkou,zatiaľ to vyzerá na menší pralesík .A nech má Tomáško konečne pokoj s tými protivnými zúbkami.

Idem pozerať Panelák,som na ňom „mierne" závisla.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
26.2.09 21:30

Ahojda,

u nás odpolko už lepší, nakonec jsem Aďáska uspala a s přestávkou v postýlce a pak na mě a po sléze i na mojí mamce spal dobrý dvě hoďky 8O :) :) A to usnul večer v pohodě, ufff…mamka hlídala a já jsem si stihla aerobic 8) :) :) Cvičitelka nám dala dneska do těla, vytáhly jsem stepy a jely jsme jak fretky :lol: :lol: :lol:

Lucko: Zatím máte slušnou divočinu :) :) :) Ale už tam vidím baráček, terásku, gril 8) :wink: 8)
No, on má Adam takové do fialova s pidi-dírkou … na obou stranách a vypadá to, jako kdyby se mu prořezávaly obě dvojky 8O 8O 8O A nebo to jsou jedničky a bude mít mezi nima díru jak do vrat :lol: :lol: :lol:

Veru: Hezky se zítra vykurýruj, ať si můžeš užít zimní dofču na plno!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí