Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
1.3.09 23:14

Ahoj holky,

děkujem moc za přáníčka, ikdyž jsme regulérně měsičniny neměli :oops: Ale Domčovi přejeme dodatečně vše neeeej 8) :-)

A s filmy jste se jak Simi, tak Adél strefily do těch, které bych chtěla vidět, tak jsme ráda, že se vám libily :wink:

Dneska tam bylo táááák krásně, byly jsme na procházce a jaro už visí ve vzduchu - hned se líp dýchalo 8) :lol:

Týnko, zase to na Adámka dolehlo :( Tak ať je brzo fit!

Už půjdem do hajan, tak Vám přji krásnou a ničím nerušenou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
1.3.09 23:38

Tak já ještě ponocuju, Adámek má zase „úžasnou“ noc, lítám tam co chvíli, tak přemýšlím, jestli má vůbec cenu jít spát :roll: :? . No nic, doufám, že mě nechá aspoň trocu zdřímnout.
Simi - 3 kg dolů bych si dala taky líbit, ale to bych se musela snažit a ne se pořád jenom něčím cpát :oops: :oops: A na Vraždy v Midsomeru jsem se chtěla taky koukat, ale Adam se rozhodl, že koukat nebudu, nebo jen tak útržkovitě :roll: :?
Holky, je super, že jste si tak užili kino.
Tak jdu zkusit zalehnout, co to udělá s tím naším andílkem.....jestli tam poletím, jen co delehnu do postele, nebo mě nechá aspoň chvíli v klidu…doufám, že to je těma zubama a že to brzy přejde, protože jinak mě trefí šlak :roll:
Tak dobrou noc.....a hlavně klidnou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.3.09 06:24

Dobré ránko,

hlásí se ranní ptáče dál doskáče… :evil: :evil: :evil: I když teda asi u Adél se vsávalo ještě dřív …
U nás noc na dvě věci… :-) :-) :-) … Adam furt vhůru, takže spal skoro celou noc s námi…ale i tak :evil: :evil: :evil: vzhůru co hodinu, s takovým srdceryvným pláčem…Navíc na Radka taky dolehla střevní chřipajzna, takže ten byl naložený skoro celou noc na WC…
NO, a dr. dneska v ordinaci není až zítra…A to začalo mláďátko kašlat a v noci měl zase horečku…

Zebruš: Paráááda :pankac: :pankac: :pankac: Ty golfky jsou fak boží 8) 8) 8) a hlavně v téhle barvě :-) :-) :-) … to videjko skoro lepší než prohlídka v krámě :) :) :)

Jani: A jaká byla u vás noc??? Taky si říkám, už aby byly ty zuby venku :? :? :? Nebo budu za chvilku na nejlepší cestě do Bohnic.. :oops: :lol: :lol: :wink: KOusek od kliniky bydlí teta, to bych měla vystaráno i o návštěvy :lol: :lol: :lol:

A já bych chtěla ještě vidět ten film, ve kterém unesou Angelině Jolii syna a podstrčí jí jiného, aby to ututlali a ona ho bude hledat a tááák, je to jako ze 30.-40. let z USA…ale teď si nevzpomenu na název, myslím Výměna???

Jdeme snídat :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.3.09 08:41

Ahojte

Za půl hoďky jedem s hafinou na ten zub, tak držte pěsti. Nevím proč, ale bojím se :oops: . Bereme jen ji, takže ta druhá tu bude asi pěkně vyvádět :roll: . No, už aby to bylo za náma :?

Beník začal opakovat, když na něj dělám ty ty ty a hýbu ukazováčkem, tak to opakuje, to je sranda :lol:

Dočtu vás později, jdu chystat věci a hafinu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
2.3.09 08:47

Ahoj holky,
Týnko - ty jo, to jsi teda opravdu ranní ptáče :wink: . No u nás noc nic moc, Adam taky každou chvíli vzhůru, ale nechal mě vyspat aspoň dvě hodiny v kuse :roll: . Takže si vařím kafčo, abych nějak fungovala. :roll: :roll: Ale vy jste to teda měli mnohem horší. Tak ať už je Adámkovi konečně líp a ať se vyspíte všichni…

Adámka jsem teď dala na chvíli do ohrádky a on si tam trénuje stoupání a sedání - a navíc popochází dokola, protože se mu za ty šprušlě dobře drží…a je strašně nadšený, když začnu jásat, že se nesvalí ze stoje jak hruška, ale pomalu si sedne…takže tady musím tleskat a jásat a on je spokojený a vysmátý a opakuje to pořád dokola - aspoň si zaposiluje :wink:

No a teď cítím, že se po....., tak jdeme přebalovat :roll: .
Všem hezký den a Týnce pokud možno klidný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
2.3.09 08:49

Zebruš - tak ať vám to s hafinou dobře doapdne, určitě to bude v pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.3.09 09:00

Dobré ránko,

no u nás budíček v 5 :evil: :evil: ,ale jinak noc jako vždy,2× kojení a někdy po tom druhém už spal u mě,ale nevzpomenu si,v kolik to bylo :oops: :roll: :wink:

Týnko tak to mě mrzí,že je Adámek pořád nemocnej :(
A ten film co ty bych teda vidět nechtěla,co mám děti,tak koukám jen na komedie..skoro :D

Janus taky jsem si dala kafčo :wink:

Zebruš držím palce s hafíkem,dobře to dopadne :wink:

Evelín a ráno a večer už zpívaj ptáci,to je krása :)

Holky Vítka jsem k snídani nakojila a snědl normálně krajíc chleba 8O 8O :wink: Nejdřív jsem mu namazala tak půl krajíce lučinou jako vždycky a pořád si pomlaskával,tak jsem namazala ještě další ramou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
2.3.09 10:15

Ahoj

Lucy-no to je na figu,ten vyhadzov z práce,dôfam,že sa pošťastí nová práca,aby ste nemuseli vyhrabavať tie bobule.

Tynka-Adámek už asi bude behať,že?Meter a pol je dosť veľká vzdialenosť na začiatok,gratulujem.

Zebrička,držím palce hafanke,nech je zúbok rýchle von.Našu malú čivavku pri tom neuspávali.

Januska a Tynka-Adamkovia sú zlatí.

Simi-dvojčátka sú tiež zlaté.

A ten môj vysnívaný kočík,hrôza.Tak ak sa pamätáte vybrala som si ten krásny červený Chipolino.No v predajni mi povedali,aby som ho nekupovala,že sa celý rozpadá a že majú samé reklamácie,teda nie priamo na tento kočík,ale na tú značku.Tak som sa naň vykašlala a cez net objednala mojho druhého favorita Neo Nato reverso sport a dokonca sa tam dá otočiť sedačka,čo som nevedela a dá sa úplne z neho zložiť strieška,tak som zase nadšená.Takže nakoniec budem mať trojkolku,juchúúú.Teda ešte sa radšej neteším,lebo zatiaľ mi neodpisali,či ho majú,pretože už dopredávajú a tohtoročný model sa bude dať kúpiť už iba v trojkombinácii,čiže plus vanička a plus autosedačka vajíčko.Tak držte palce,aby mali aj samostatne.

A autosedačku sme tiež objednali cez net,našli sme super bezpečnú,no desne drahú,no našťastie bola v super akcii,vraj sú lepšie,ako Romerky,tak som vytešená.
Dám Vám foto kočíka,aj autosedačky.
Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
2.3.09 10:22

Tu je kočík,dúfam,že tá červená,nebude kriklavá.

http://www.samo-kociky.sk/files/gghu.jpg

A autosedačka

http://www.enikibeniki.sk/…13d3b4b2.jpg

Teraz len dúfať,že príde kočík,aj autosedačka.
Inak môj kočík a aj vajíčko som v sobotu predala.Super

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.3.09 13:28

Ahojda holky,

u nás to docela jde, akorát by chtěl být Adam furt se mnou…takže nosíme, chodíme spolu…nepohraje si ani chvilku sám a hlavně i teďka na mě spí… už po druhý za dopolko, nechce spát sám v postýlce…takže vlastně skoro klasika běžného dne, jen vystupňovaná nemocí :lol: :lol: :lol: Akorát jsem unavená jak pes a totálně bez nálady… :( :( :(

Zebruš: Určitě bude hafina po zákroku v pohodě!!! :wink: :wink: :wink:

Wenee: Pěkný kočárek i autosedajda :) :) :) A co jsi měla předtím za kočárek??

Adél: V 5 :roll: :roll: :roll:

Jančo : U vás teda taky pestrá noc.. :( :( :( Snad se nám z toho dítka bzry dostanou :wink: :wink: :wink:

Zatím ahoj, kočky :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.3.09 14:07

Holky, tady link na tancujího divocha (teda normálně se v těch kolínkách prohýbá víc..ale znáte to…vytáhnete foťák :lol: :lol: :lol: )
 http://s495.photobucket.com/…/Ryntyntyna/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
2.3.09 15:02

Tak Adam právě asi soutěží o nejprotivnější miminko :evil: . U svačiny mi málem usnul a když ho dám do postýlky tak řev, jako kdybych ho na nože brala, tak jsem ho vzala, že ho uspím u sebe, zase řev, vzteklé házení dudlíku na zem a hysterický jekot :evil: :evil: :evil: . Takže po skoro hodině pokusu o uspání jsem to vzdala, takže mě čeká odpoledne s kňouralem :roll: :evil: . To zase bude protivný, ospalý, ale spát nee :evil: :evil: . Fakt už nevím, co s ním. A tohle je poslední dobou pořád. Takže mu asi zavedu jen jeden spánek přes den - protože dvakrát takhle bojovat, na to už fakt nemám sílu. Takže ať si hošík dělá, co chce…

Týnko - super video, musela jsem se smát, jak Adámek trsá :lol:

No nic, jdu se věnovat tomu mému zlatíčku. Tak zatím ahoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
2.3.09 15:21

Ahojky

Tynka-predtým som mala kočík o ničom,bol síce nový,ale ešte taký ten starší typ-adbor babylux.Keďže sme vtedy kupovali veľa vecí naraz,tak na poriadny kočík už nezostalo,takže si ho doprajem až teraz.

Januska-Sofinka spáva raz za deň už asi od pol roka.Viac ju neprinutim.Ráno sa to už trochu upravilo,takže vstávame „až“ o pol 7 a potom zaspí okolo obeda asi o 11až 12h a spí hodinku a pol a potom až večer po kúpani okolo 19h.

Chcem dať Sofinku zaočkovať proti ovčím kiahňam,teda u Vás neštoviciam.Budete i Vy dávať očkovať?Fakt sa neviem vyznať v tom,či sú tie očkovania dobré,alebo zlé.
Ja som dokonca ešte neštovice nemala,takže aj ja sa idem dať očkovať,ale,že najskôr sa musí spraviť rozbor krvy,či som ich naozaj nemala.Tak dúfam,že taký rozbor robia niekde v blízkom okolí.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
2.3.09 15:44

Pár najnovších fotiek

Takže šuplíky nemajú šancu,všetko z nich vyhádžem sto krát za deň. 

Skrinkami tiež nepohrdnem,tie tiež pekne upracem.

Moja obľubená hra:vyvliekanie a navliekanie šnúrok,vyvlikanie mi ide na 100%,navlikanie zatiaľ na 0%,ale ako sa snažíííím. 

A nakoniec jedna zubatááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.3.09 15:47

Tak jsme to přežili, děkujeme za držení pěstí :lol: . Belina odpočívá v kuchyni, hrozně dlouho spala, vezli jsme ji dom s jazykem venku, hroznej pocit :roll: . Ale už je v pohodě, akorát bude chudina jíst až večer :?

Beník chrní, byl moc hodnej, když jsme čekali na veterině, povídali si s manžou :)

Adel , Beník taky někdy sní celej krajíc 8O

Wenee , kočárek i sedačka vypadají dobře :wink:
Veterinář nejprve říkal, že Beli jen přispí, ale nakonec ji uspal úplně, kdyby byl náhodou kořen uhnilý a musel řezat dáseň. No, alspoň víme, že to snáší v pohodě, protože je asi budeme obě kastrovat :cry:

Týnko , super video :)

Januš , Beník taky někdy dělá scény, když má jít spát. Tak ho prostě dávám spát až padá únavou, než bych se s ním prala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí