Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
27.2.09 19:03

A na rozptýlení fota :wink: :wink: :wink: Taky vkládejte, kočky :wink: :wink: :wink:

Ahoooj tetky:
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8762.jpg

A jdeme dneska na procházku, ale to byl ještě ve fusaku-nánožníku a byl teploučký :( :( :(
 http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8802.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
27.2.09 20:07

Zdravim pri veceru, nejak jsem se dnes nedostala na odpoved, ale poctive ctu prubezne :wink:
Nemoc je sra*ka 8) vubec nic mi neni (ryma, horecka, krk), ale jsem slaba jak moucha a boli me hlava, usi a cely telo. Takze chripajzna?? Ja to nesnasim :twisted: No a Domca od rana uz jemne prska a kasle, trosku rymicka, no me klepne 8O Doufam, ze to hory zmrazi :roll:

Simi , tak jsem rada, ze jste nevykoupili Rossmana tady na Konevce, chystala jsem se tam dneska :lol: A meli jeste dost sklenicek, takze dobry :lol:
No vidis, Silvinka je sikulka, musim se smat, taky vzdy slysim, jak vedle Domca chrasti medvedama, taha za ne taky rad :lol: :wink: Prijdu, on stoji a medveda v ruce (jak v tramvaji) :lol:

Zulocku , ja nevim, jaka ockovani budeme jeste davat, Domca ma Hexu a Prevenar (pneumokok) a asi se poradim s Danem a doktorkou, protoze moc dalsi ockovani nevim, jake dat a jake vubec chci dat… Je toho moc :roll:

Tynko, Lucy , tak at nemoc prejde a neni to „moc“ hrozny, to je fakt des, chudaci ty malickove nasi, ja to prozivam 100× hur nez svoji nemoc :twisted:

No nic, jdem si dat neco k jidlu a pak balit, teda dobalit, ale uz me to nebavi :roll: tisic kramu… Co Katy , uz asi mate sbaleno, co??
Tak zatiim, mozna se jeste ozvu, az uvidim, co jsem zapomnela komentovat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
27.2.09 20:08

Týnko krásné fotky :wink: Golfáče taky dobrý :wink:
Tak přeju ať je noc bez problémů!

Lucy taky přeju klidnou noc a ať nikam nemusíte!

Zuločku my teda taky máme spíš vel.86.Tak ať jste už bez teplot!
S tím očkováním vůbec nevím :roll: Chtěla jsem v roce dát Prevenar,ale taky si tím nejsem jistá..

Koukám je to zas samý marůdek :(

Veru zrovna jsem na tebe myslela,jak ti je,tak hlavně dobal bez úhony :wink: Ale koukám humor jsi neztratila,tak to s tou chorobou nebude snad tak hrozný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
27.2.09 20:16

No Adel a co zada, povolily v bazenu?? :wink:

Jeste jsem si vzpomnela, Wenee , to by bylo super, kdybych Ti kdyztak poslala na ucet penize a ty bys mi poslala pak ty kapky, kdyby to nahodou neslo pres internet, nebo to bylo zbytecne drahe :wink: :P Ja se na to budu muset poradne podivat a pak kdyztak dam vedet 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
27.2.09 20:22

Verčo , neboj, já byla na Skalce :lol: ještě i dneska, chtěla jsem koupit v akci Bebu, a oni ji potvory už neměli :evil: ale v:,–(ila bych se, že ji mají pěkně ve skladě připravenou na pondělí, kdy končí akce :? Ale to je fuk… Jára má za sebou první měsíc v nové práci, tak si dáváme trošku šampíčka :wink: :lol:

Jinak moje děti nosí vel. 74, něco 80, ale něco ještě 68 8O i když už jen pár kousků. Vyrůstají teď ze všeho nějak rychle 8O

S očkováním nevím, asi ten Prevenar, jinak jsem se na nic neinformovala… je toho fakt moc! Jo ale tu encefalitidu určitě :! máme to očkování s Járou oba a jsem fakt ráda. Máme chatu (my i rodiče) v oblasti, kde klíšťata docela jsou a já každé léto chytnu aspoň tři :? A proti žloutence jsme se museli očkovat, když jsme jeli do Thajska…

Lucy , ufff, to je pech, přesně tak, vždycky to přijde v pátek! :evil: Ach jo, držím palce… je to na prd :(

Zítra jdem vybírat a případně kupovat autosedačky, uf, tak nám držte palce… :roll:

Jo a o golfkách, dvojčecích, budu taky uvažovat… je to prý o hodně skladnější… a existují i takové, které jde rozpojit a mít jakoby dvoje 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.2.09 20:23

Tak mám ještě jednu jobovku, Jirku právě propustili z práce - jede to u nich ve velkym, celá fabrika jde do háje a tak posílají lidi i z noční 8O . No čekali jsme to, ale stejně je to blbej pocit. Alespoň tu ale nebudu na viry sama :lol: , jen teda nevim kde teď v zimě vyhrabeme nějaký kořínky a bobule?! No tak hlavně že máme celej jablečnej :,-( bez jablek! :lol: :lol: Ale víte jak to je, co nás nezabije, to nás posílí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.2.09 20:27

VERU dostala jsi taky maila z Lovky? Už ti na ty tvoje čachry přišli :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.2.09 20:40

Lucko: To je teda blbá jobovka :? …Radek takhle skončil definitivně v polovině ledna a to byl od poloviny prosince doma na těch několika málo procentech…tak ať brzy splaší novou práci :wink: :wink: :wink: I když u vás na Ústecku to asi taky nebude nejrychlejší…

Simčo: Štěstnou ruku při výběru :wink: :wink: :wink:

Veru: Určítě vás zdravý horský vzdoušek probere :wink: :wink: :wink: Hlavně zbalit všechno a kdy vyrážite? :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
27.2.09 20:43

Lucy , :twisted: to je blby s tou praci :evil: no jo, ted to jede.. Tak snad se zadari a nejaka se najde.. :wink:
No a samo ze mi dosel e-mail od Lovelaku, ale pozooor, ja jsem na zacatku mela prumer 4,44 a ted mam 3,15 takze kdo mi tam daval jednicky?? Oni ostatni, takze ja jen oplacela :lol: :lol: Hehe…
Ted jsem na krasnem 1118. miste :lol: 8) a uz na to prdime, takze jsme jednickovaly i petkovaly zbytecne :lol: 8O

Jo jinak Domca nosi vetsinu velikosti 68, neco mame 74, ale to mu pekne planda :lol: Nemuzu rict, ze roste tak rychle, protoze uz tak 2 mesice z niceho nevyrost, max jedny kalhoty (do dylky) :lol: :lol: Je to moje prdelka mrnava :lol: :lol:

Tak, pauza po veceri skoncila, Dan zavelel a jde se balit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
27.2.09 20:53

Ahoj všem,
tak Adýnek už půl hodiny spinká, tak jsem zvědavá na dnešní noc. Odpoledne mě teda pobavil, vzbudil se ze svého šlofíčka jako vždy po půl hodině, ale byl ukňouraný až hrůza, nepomáhalo ho chovat, nic, tak jsem ho vzala do ložnice a položila na naši hromadu peřin, že s ním budu dělat nějaké blbosti - to on rád - ale on se okamžitě otočil na bok, čapnul mou ruku a do vteřiny spal 8O . Nožičky mu plandaly z té hory peřin dolů, ale neměla jsem odvahu s ním šoupat, aby se nevzbudil a on spal ještě skoro hodinu 8O 8O . A já tam koukala do zdi, protože když jsem se pohla a zkusila ho tou rukou pustit, tak se začal vrtět :roll: . No ale vzbudilo se naprosté sluníčko, vysmáté na celý svět :D .

Lucy - ach jo, jedna špatná zpráva za druhou, ale uvidíš, brzy bude líp!

Simčo - držím palce, ať sedačky dobře vyberete a koupíte :wink:

Veru - tak ať brzy s bacilama zatočíš, taky držím palečky, ať to Domču neskolí!

Týnko - parádní fotečky!! Teda Adámek je fešák :wink: :P A ať je brouček brzy zdravý, to je děs, ty nemoci všude. Jo a s uspáváním je to u nás podobné - naposledy, když jsem zkoušela metodu uložím a odejdu, tak Adýs hned po položení sedl a vydrápal se do stoje a řehnil se na mě. A skočilo to tak, že okousal čelo postýlky - jsou tam úplné rýhy 8O :roll: a pak lumpačil tak, že spadl a bouchl se do postýlky do hlavy a spustil příšerný pláč.....a bylo po uspávání :roll: :roll:

No teď to moje sluníčko nějak ožilo :roll: - před chvílí jsem tam byla a stál ze spaní v postýlce :roll: , pak hodil ven z postýlky dudlík…a teď se tam vrtí a převrací.....no už se nemůžu dočkat na nejspíš další „parádní“ noc… :?

Tak všem přeju, ať jsou marodi rychle zdraví a jinak pohodový večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.2.09 21:17

Jani: No právě :? :? :? V postýlce spí sám tak cca tu půl hoďku…a když si ho vezmu k sobě, tak dokáže prospat i dvě hodiny!!! No jo…jenže my máme tohle naučený ještě z kolikového období, takže pochybuju, že se od toho odnaučíme…no musíme počkat až budou starší a nechají si to vysvětlit :lol: :lol: :lol: Takže tak do tří let :lol: :lol: :lol:
A jinak asi budeš mít „zajímavou“ noc jako já…už jsem byla u Adama třikrát a teďka zase Radek a byl tam podezřele dlouho…no, asi pro sichr změřím ještě teplotu v noci a dyštak mu šoupnu k večernímu Paralenu ještě Nurofen…

Všem přeji dobrou noc :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
27.2.09 21:33

Ahojte

Já vás teď čtu jen tak zběžně, řešíme teď doma finance a vůbec nemám na nic náladu :oops: . Prachy by se měly zrušit :roll: :? (i když co by potom dělala Želvička :lol: )

Týnko , ten golfáč je moc pěknej, ale přijde mi už moc drahej :? , ale je super lehkej :) . Ještě se dívám, ale chci se jít podívat do nějakýho obchodu, protože na netu mi přijdou všechny stejný :roll:

A řeším, jestli koupíme autosedačku Romer king plus s bavlněným potahem nebo ty normální (100% bavlna je jen ta Peter), jaký máte vy? Podle mě je to lepší kvůli vzduchu, ale zase se to asi víc trhá, co myslíte?

Jinak krásný fotky holky :D , já teď moc nefotím :oops: , snad bude brzo líp, teď je fakt nějaký blbý období :roll:

Lucy , snad si manža brzo něco najde :(

Jdu hledat golfáč a objednat mycí ořechy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
28.2.09 09:33

Ahoj holky,
děti vyhlásily víkend - vstávali jsme až v 8h. 8O :D Jinak je legrační, jak si spolu napůl hrajou (třeba teď) a napůl soupeří - když Silvinka pije (mají zatím přes den jednu lahvičku), tak se vždycky dívá na Ondru, jako by říkala: „Podívej, brácho, JÁ piju - a ty ne!“ :lol: :lol:

Jinak sedačky - jdeme do Romer King Plus, Zebři , hodně info najdeš tady na emiminu v sekci Autosedačky, tam taky doporučují potahy řady Trend Line, protože se nejlépe udržují, a také je největší výběr barev :wink: My jdeme do celomodré a celočervené (Martin a Ellen), mně se pro malou líbila Heidi, ale Jára nechce růžovou :wink: Jinak nejlevněji jsem je našla tady: http://www.babyportal.cz/…ne-vzor-2009?… Ale některé mají za 4890 Kč a jiné za 4488 Kč, u stejné řady, tak to nevím proč - napsala jsem jim, ale zatím se neozvali.

Holky, pokud jste je některá sehnala ještě levněji, dáte tip? :wink: Potřebujeme ty bez Isofixu, máme Opel Zafira z roku 2000.

Lucy , to naštve, dobře to znám :evil: :evil: tím víc, když jsi na mateřské, to je jak na potvoru!!! No nic s tím nenaděláte a hlavně za to nemůžete :( tak snad aspoň bude odstupné, a budu držet palce, ať si brzo něco najde. Jsou to starosti :roll: Já jenom doufám, že Jára se v nové práci chytne, má za sebou první měsíc, což je super, ale zase ještě dva měsíce zkušebky před sebou… uf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
28.2.09 10:11

Jo a zapomněla jsem dodat jednu věc - musím přiznat, že co nekojím Silvinku, mám pocit, že si mi docela dost ulevilo… asi to na tělo už byl moc velkej zápřah :oops: :idea: a i po psychické stránce: byla jsem poslední měsíc před každým kojením ve stresu, jestli mě zase nepokouše :?

A asi tím, jak se snižuje hladina „kojicího“ hormonu, začínám mít konečně myšlenky a náladu na partnerské veselosti… :oops: :lol: což je taky fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.2.09 10:40

Dobré ránko,

holky jsem tu normálně sama 8O 8O :D ,Jiřulka chtěl jít ven hrát rugby,dostal malej balon,tak manžel,že s ním na chvilku půjde a pak se ptal,jestli si má vzít i Vítka,tak už jsou venku :D Budu dělat oběd a Vítkovi polívku,včera jsem mu chudáčkovi zapomněla uvařit :oops: ,tak si musel dát skleničku,no ale přežil to :D

Zebruš snad tě utěší,že u nás je to s penězma taky na pytel,tak si z toho nedělej těžkou hlavu,však se to vyřeší!

Lucy tak ať manžel brzy něco najde!A co Jířa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí