Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1197
24.2.09 21:52

Ahoj,
tak u nás právě probíhá druhý pokus samostatného Adýskova spinkání, tak zítra napíšu, jak jsme dopadli - doufám, že líp, než minule :roll: :roll:
Jinak jsme dnes byli na plavču a zase super, Adýnek si to fakt užívá, tak jsem ráda. Jen kdyby už nebyla taková zima, dnes byla cesta tam i zpět fakt za trest, počasí pod psa, ještě že to máme opravdu kousíček, tak deset minut chůze.

Týnko - vyžehlenou megakopu prádla závidím, já zatím úspěšně buduju velehoru na křesle, tak buď to zavalí mě i Adýse, nebo se do toho zase budu muset zítra pustit. :? :? Wenee - nekrčivé prádlo, jé, to by bylo super, hlavně Tomovy košile - jejich žehlení vážně nesnáším :? . A parádní fotky, Sofinka je kouzelná :wink:

Týnko - „malá, malá“ zkouším Adama učit taky, ale on se vždycky začne smát a bouchat mě, takže je z toho spíš „baci, baci“ :roll: :roll: . Někdy mám pocit, že mi to dělá schválně, lumpík malý :wink: Dnes jsem si lehla na zem a dělala, že spím - a pozorovala, co bude dělat - jestli se třeba nepřileze přitulit a on přilezl, ale dvakrát mě plácl po tváři a pak mě kousl do nosa a šupajdil pryč :roll: :wink:.

Zebruš - my ještě golfáč nemáme koupený, ale určitě budeme kupovat, asi na jaře, tak holky, šup šup nějaké tipy :wink: :wink:

Lucy - parádní fotečky. A je pravda, že u tvých příspěvků se taky často nasměju :lol:

Ach jo, zase mě honí mlsná :roll: , v ledničce naštěstí nic moc - možná tak máslo a svraštělá paprika, tak budu šmejdit po bytě a hledat nějakou mňamku :roll: :roll: To je tak, když nenakoupím já, Tom nakoupil jen rohlíky a nějakou podivnou paštiku, kterou hned snědl…a na můj mlsný jazýček moc nemyslel…tak jdu aspoň sníst ten čerstvý rohlík :?

Tak všem dobrou noc a držte nám pěstičky, ať zase v noci nestěhujeme Adýnka k nám do ložnice.....nebo sebe k němu do pokojíčku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.2.09 22:08

Dnes jsem se koupala s Beníkem ve vaně a ho to tak bavilo, že pak prořval celý utírání a mazání :roll: . On teda řve skoro vždycky, protože už nechce být položený na zádech, ale dnes teda řval z plných plic…
Ale krásně se unavil a v chůvičce slyším jen chrápání :lol:

Wenee , ve velké vaně koupeme jen občas, já mám strach že se praští nebo potopí :oops: , ale držím ho i v malé vaničce, protože sebou šije a klouže :roll:
Krásný fotky, moc vám to sluší

Týnko , já chci golfky kvůli ježdění do Brna, máme malý auto a když vezeme kočár, tak je kufr plný a taky je dost těžkej (což mi nepřišlo, když jsme ho kupovali :roll: ). Jinak bych asi golfky nekupovala. Zatím se mi líbí tento, ale nejsem rozhodnutá, tento obrázek jsem si uložila, ale nějak ho už na netu nemůžu najít, kdoví jestli ho ještě najdu :roll: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
24.2.09 22:13

Lucy, Wenee, kraaasny fotky :D 8)

Wenee, ja Te obdivuju, ze jsi s malou 24 hodin denne uz skoro rok 8O Ja bych se asi zblaznila :oops: Stepana miluju, ale musim mit i cas jen sama pro sebe… Zkus si nekam zajit, kde Ti to udela radost :wink:

Terko, tak to jsi dobra, ze ses po tech neuspesich na vareni nevyprdla :wink:
Takze uz se snazite??? :oops: :D

Tynko, ja sebe taky prekvapuju :lol: Mozna me to zase prejde, az Stepan prejde do nejake uzasne faze, ve ktere s nim bude k nevydrzeni :lol: Ale taky bychom asi chteli rozdil 2-3 roky :wink:

A s manzelem jsme domluveni na trech detech, ale pokud mi to nervy a zdravi dovoli, tak bych si prala ted mit dve deti a az pujdou do skoly, tak mit pak zase dve nebo bychom museli tri sfouknout naraz, at to treti neni zase jedinacek :D Ale ta prvni varianta se mi asi zamlouva vic :wink: Nj, ale clovek mini a pan buh meni, toto si clovek nikdo nemuze uplne naplanovat! Ale jsem rada, ze je nas tu tolik, co by chtely vic deti :D

A „mala,mala“ musi byt krasny i ty pusinky, to u nas je projevovani lasky spis kousnutim do ramene :roll: :lol:

A Vam tak deti tanci??? To je super, u nas se zase zpiva, jak zacne hudba :wink:

Wenee, my taky jeste koupeme v male vanicce, presne jako vy :D A zkusime ho tam jeste nejaky tyden nechat…
A Sofinka je sikulka, ze uz dela zvuky na zviratka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.2.09 22:30

Evelín: Před chvilkou jsem se začetla do diskuze ŘÍJEN 2009 a normálně jsem tam novopečeným těhulkám záviděla :oops: :oops: :oops: Já bych taky chtěla ŘÍJEN - ale 2010 :D :D :D Ale přesně jak píšeš: Člověk míní - život mění, vlastně ty píšeš Pán-Bůh mění :wink: :wink: :wink:

A když jsem u těch počtů :lol: :lol: :lol: Já bych chtěla tak dvě dítka..a nebo naopak čtyři 8O :lol: :lol: Lichý „počet“ se mi zdá tak trošku divný… nejlepší systém by byl jak si plánuje Evelín :wink: :wink: :wink: No, a Rado to nechává na mě :) :) :) Že jak se budu cítít, ale po dnešku věřím, že si myslí, že to není taková švanda, jak to vypadá :lol: :lol: :lol:
Každopádně obdivuji ty, které chcete mít víc než dítka dvě :wink: :wink: :wink:

Terko: Si zasloužíš pochvalu, že ses pustila do kuchtění napotření, to moje nervy by mi to asi už nedovolily :roll: :? :-D Ale takový nervák je snad ze mě, co jsem na MD 8O :( :(

Zebruš: Golfky pěkný! Já je chci pořídit úúúplně ze stejného důvodu jako ty :wink: :wink: :wink: Navíc i tahání do schodů a apod. bude lehčí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.2.09 22:45

Jo, Adél , tak jsem dneska pozorovala dopolko Aďáska a on si stoupá z kleku :wink: :wink: :wink: Takže je možné, že za chvilku se bude taky stát :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
24.2.09 22:51

Ahoj

Januska-držím palce,nech je to samostatné spaníčko na jedničku s hviezdičkou.

Tynko-tak ja Ti závidim.Ja som sa na to žehlenie vykašlala,takže ma to čaká zajtra :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Tak u nás to „malá malá“ poznáme,ako „moja moja“

Evelín-som síce s malou 24 hodín,ale nie sme stále zavreté doma.Chdíme na návštevy,na prechádzky,na nákupy…Je pravda,že v sobotu ju nechávam mojej mamine asi 2 hodiny,vtedy chodíme s Drahým na veľký nákup a to sa už neviem dočkať,kedy už budem s ňou,ale to sú asi všetky maminy závisle na tých malých krpcoch.

Terka-no máš môj obdiv,ja by som to po takých nehodách určite vzdala a natrela si chleba maslom.

Tynka-jéééj Adámek má nový metrík a fotky,je to zlatúšik.

A ďakujem za pochvalu fotiek.

Dobrú nocku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.2.09 22:51

Ahoj holky,
jen nakukuju pred spanim :wink:

Ja golface asi kupovat nebudu, pri mych cestach tram mi staci ten sportak Jane (kterej jsem jeste nevytahla :lol: ) a jinak jezdim hodne autem, takze bud tam slozim sportak a nebo Domca pujde po svych 8) Taky docela satkuju, takze planuju, ze tak od roku zkusim nosit Domcu na zadech, ale musim se naucit ho tam vazat :lol: :lol: No a mozna koupime takove to nositko „do hor“, takze v tom taky asi bude nosenej :wink:

Jinak ja to vidim jen na dve deti, pac nechceme, aby meli stary rodice 8) Hlavne tatku :lol: 8) No a to by ty dalsi asi mely.. I kdyz - nikdy nerikej nikdy :lol:

Tak dobrou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.2.09 23:16

Wenee: Díky :D :wink: :wink:

Veru: Už se těším, až se oteplý a vytáhnu Manducu ven a nejenom na doma :) :) :)
My máme auto jen hatsback, takže ten sporťák zabere většinu místa…což jen když se složila jen konstrukce, tak to bylo o něčem jiném … Jj, musíme si koupit větší autíčko :lol: :lol: :lol:

Jdu na kutě, dneska mám nějak prodlouženou…to bude ranní vstávníčko…och oooj :roll: :roll: :roll:

A kdepak máme „naši“ těhulku Mahul? :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
24.2.09 23:23

Tiež som dnes myslela na Mahul.Kde sa nám stratila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.2.09 23:27

Zebruš: Mě se zatím! líbí tyhle golfky, jenže jsem ještě neporvnávala parametry složeného kočárku a rozloženého a taky se mi líbí od Inglesima
 http://www.detskyraj.cz/…_city_05.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.2.09 23:28

8O :lol: :lol: Tak to si musíš vzít lupu, páč to neumím zvětšit :lol: :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.2.09 23:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.2.09 23:30

Ale zatím spíš vítězí tyto:
http://www.detskyraj.cz/…2008-+-madlo–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.2.09 23:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
25.2.09 01:17

Ahoj holky,

tak tu jeste strasim takhle pozde :oops: :oops: :oops: . Uz jsem byla na ceste do postylky, ale uvedomila jsem si, ze jsem ostuda, ze jsem vam ani fotky z posledni navstevy Adamka neukazala :oops: :oops: .
Tak tady je jich par, zbytek na rajceti :wink: . Jani , na mail to bylo moc velke, tak Ti to muzu dat az se uvidime, treba na flashce, to bude jednodussi :wink: .
Tak takhle si to nase deti uzivali :wink: .

http://img1.rajce.idnes.cz/…P2190052.JPG /> http://img1.rajce.idnes.cz/…P2190060.JPG /> http://img1.rajce.idnes.cz/…P2190063.JPG /> http://img1.rajce.idnes.cz/…P2190071.JPG /> http://img1.rajce.idnes.cz/…P2190074.JPG /> http://img1.rajce.idnes.cz/…P2190084.JPG

Nemam vas jeste poradne doctene, tak jenom na co jsem narazila :wink: .
Golfky chci taky kupovat, uz jsme taky nekolik vyzkousely, hodne cestujeme a jezdime autem a neumim si predstavit jit do obchodu nebo na mensi vylet se sportakem.
Doted jsem to resila vajickem na podvozku, to bylo idealni 8) .
A do uzsiho vyberu se dostaly Inglesina Trip, Peg Perego Pliko, Quinny Zapp (ten se ale neda polohovat) a prodavacka nam taky doporucila Chicco Multiway. Tak jeste premyslim, potrebuju hlavne lehoucke a vetsi, do nekterych se Terinka vesla uz ted jenom tak akorat 8O :roll: . Tak privitam i vase dalsi napady :wink: .

Co se tyka srazu - Terinka je zrovna opet nemocna :( , tak nevim, jestli se dostaneme do kina ve stredu, uvidim jak to bude dal..uz aby bylo jaro :roll:
A dubnovy sraz si ale nenechame ujit :wink: . Vis, Verco, ze me to taky napadlo? :lol:. Jen ja nez se sem mezi vas dostanu :oops: :lol: .
Vesmirnu nezname jeste, je to moc v centru..nevis, jak je to tam s parkovanim?
No ja uz se na vas tak tesim :potlesk: .

A nad nejakym sirsim srazem jste nepremyslely? Treba v lete? Docela rada bych poznala i vas, mimoprazske holky :wink: .

Zitra k nam na par dnu prijede maminka s malym brachou, tak uz se na ne moc tesim :potlesk: ..a oni na Terinku pry jeste vic, nevideli ji od vanoc, kdyz nepocitam prenosy webkamerou temer kazdy den :wink: nekdy si pripadam jako v reality show :lol: :lol:

Tak dobrou nocku, vidim, ze jsem se tady zapomnela extremne :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí