Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
20.2.09 20:21

ahojky, tak první slovo, ne máma, ne táta, ne baba nebo deda, ale KÁKA…hihi, a do večera to zapomněl a už si jel zase to svý KÁ…chudák manža byl smutnej, že ho poprvý neslyšel mluvit…Dneska a včera měl k obědu vývar s masem, brokolicí, těstovinama a mrkví a zblajznul každej den plnej talíř…přemýšlím udělat těstoviny se šunkou, kukuřicí a jogurtem, trochu rozmixovat…no uvidím, když mu to nebude chutnat, zbaštím to sama :D jinak špenát Pája nesnese, má po něm pěknej průjem…

Evelin: gratulace k mama.

Zelvi: taky se hlásim do kavárny v dubnu, jinak já všude bloudim, tak snad to tam najdu…hihi

Adel: taky máme na zuby babydent, ale zatím jsme ho nepoužili, nebylo třeba..těch 8 zubů vyrostlo nějak v poklidu…

Tynko: kdy že je to kino???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
20.2.09 20:22

Holky, syn mojí kamarádky, je mu 11 měsíců, a taky hrozně špatně a málo jí, od všeho dá prý tak pět lžiček a chce kojit, takže je taky vlastně skoro plně kojen… kojí ho 7× denně a už je z toho vyřízená 8O Jinak chlapec prospívá výborně, má 11 kg 8O :lol:

Jinak děkuju za podporu se Silvinkou :D samozřejmě to budeme ještě zkoušet, hlavně ráno… Adél, je fakt, že malá dostává ráno to „horší“ prso, s méně mlíkem :roll: ale já to takhle vymyslela proto, že ona si dopoledne dá klidně sušenku nebo křupky a to Ondra nejí, tak aby neměl hlad… :roll: A do teď jí to nevadilo…

Veru, Vesmírnu znám a je super, už se těším :D To je bezva nápad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.2.09 20:47

Ahooojda!!!

My jsme dneska zase usínali s histerií, chjooo, rve mi to srdíčko :( :( :( , ale bohužel se nedá se nic dělat…

Veru: Jj, si pamatuju, že ty a Katy nepůjdete, vy si budete užívat na horách :-) 8) 8) :wink: A kam jedete?? Do Alp??

Terko: Je to přímo na Floře :wink: :wink: :wink: V tom nejvyšším patře… a to jste měli štěstí, že osm zubů v pohodě 8O 8) :wink:

Tak já se taky pokouknu po tom Babydentu :) :) :)

Katy: Hory si užijte!!!!

A, holky-Pražačky-i když padne teďka to kino, tak v dubnu se setkáme určitě :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
20.2.09 21:33

Terko , KAKA? To je dobry slovo :lol: :wink: Jsem ti zapomnela odpovedet, ale v podstate to napsala Simi, nas na tu imuno-krev poslala Dr. proto, ze je Domca alergik, kdyby to neudelala, tak nas tam asi posle kozni. Jinak se tam deti neposilaji..
Jo a Simi pozor, ja ani Dan taky nejsme alergici 8O mozna Dan mel jako malej chvili ekzem, ale zmizel :roll: Takze Domca to asi podedil po mym otci (rikala kozarka, ze hodne casto je to ob generaci :wink: )..

Zatiiim, jdeme se divat na nas oblibeny serial na PC, tak papa a asi dobrooou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
20.2.09 23:12

Ahoj holky,
tak já dožehlila megakopu prádla :roll: a snad bude chvíli se žehlením klid… :?
Adýnek byl dnes zlatíčko, ale jsem v depresi, protože odpoledne jsem mu našla vzadu na hlavičce - no spíš je to na přechodu hlavičky a krku - nějakou bouličku, tak nevím, co to je a dr. budu volat až v pondělí, protože odpoledne už neordinuje :( . Takže celý víkend se budu užírat strachy, co to tam má. Sice ho to asi nebolí, protože když jsem na to mačkala, tak nereagoval, ale je to hrozný, když nevím, co to je :cry: :cry: Ach jo, chudáček má pořád něco, už jsem z toho vyřízená, zlatíčko moje malinké.
Jinak na srazík v dubnu se taky těším a pokud to vyjde, tak se rádi připojíme.
No nic, jdu za tím mým broučkem do pelíšku, ať není to ráno tak krušné.....mimochodem Adel , máš můj hluboký obdiv, že vůbec funguješ, já jsem vyřízená, když Adam vstává kolem sedmé a ty to máš mnohem horší, to by mě asi odrovnalo. Tak ať se to vaše vstávání brzy aspoň trochu zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.2.09 08:46

Dobré ránko,

tak u nás zase vstávačka v pět a venku sněží :roll: :wink:
Kluci si hrajou a Jiřulka jede po obědě k babičce,tak půjdu s Vítkem na prochajdu.
Janus já zase obdivuju,že do noci žehlíš,to by odrovnalo mě :D
Ta boulička určitě nic nebude!

Vesmírna vypadá dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
21.2.09 09:10

Ahoj holky,

hlasim se po bajecnem veceru a odpocinkove noci :D 8)
Byly jsme na vecerei v Klubu cestovatelů, kde vaří indickou a arabskou kuchyni a domů jsme se skoro odkutáleli. Vypili jsme sedmicku Frankovky a pak jsme se prosli zasnezenym Brnem a odpadli jsme u CD Krystof, ktere jsem dostala jako darek. Akorat ja uz jsem po osme nemohla spat 8O 8O 8O To se mi normalne nestava, asi jsem z toho klidu tak vykolejena :lol: Jeste mame volne cele dopoledne, tak uvidime, co jeste stihnem :-D :lol:

janus, nestresuj se ted zbytecne, ja si taky myslim, ze to spis nic nebude :wink:

terko, ja jsem napred cetla, ze rekl prvni KÁVA :lol: Jsem si rikala, jak je pokrokovej, ale KÁKA je taky zajimave :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.2.09 10:02

Ahojte holky

Omlouvám se vám facebookovým za nakopání zadku, za to může manžel, máme taky takovou malou rodinnou válku a já ho chci porazit :lol:

Dočtu vás později, teď jdu cvičit ( 8O 8) :lol: ), dostala jsem od ségry videokazetu s Elen Černou - cvičení po porodu (i když je to už skoro rok, tak pořád po porodu jsem, ne? :lol: )
Píše se tam, že je to časově nenáročné, ale neříkají tam, jak cvičit, když se po vás plazí dítě :lol: , no alspoň nepotřebuju činky 8)

Jdu na to, než si to rozmyslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.2.09 10:24

A Adámkovi všechno nej k včerejším narozeninkám :-)

Evelín koukám,že jste si dali do nosu :wink:

Zebruš pěkně si zacvič 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
21.2.09 11:40

Ahoj

Zastrelte ma!!!Ja fakt nestíham čítať všetky Vaše príspevky,nech sa snažím ako chcem.Najväčší problém je asi ten,že keď mám konečne čas,tak vždy je práve niekto na notebooku(tak to vyzerá,keď je jeden notebook v rodine).
Raz sa oň asi pobijeme :D .

Januso,neboj tá hrčka bude v pohode.Asi to bude iba nejaký podkožný tuk,to je bežné.Môj manža má takých hrčiek asi 5.

Adel-aj my vstávame okolo 5,ak sa podarí tak o 5,30h.Je to príšerné.Nechce byť už potom v postely ani za nič.Ach tie naše potvorky.

Krásny weekend,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.2.09 14:59

Ahoj holky,

u nás budíček už v půl šesté :roll: :evil: :roll: Adam probudil nás oba dva, takže jsem měli asi do sedmi společné válení v posteli a potom teda definitivní vstávačka, od té doby spal dvakrát po 20 min :? :? :? Teďka jsem chlapi vyluftrovala na prochajdu, takže mám tak hodinku sama pro sebe…tudíž ji využiju úklidem a pak ještě musím dodělat zákusek na nedělní obídek :) :) :)

Wenee: Ahoj, krásný víken i tobě :-) :-) :-)

Jančo: To bude určitě v pohodě!!!! A Adámkovi vše néééj k desetiměsíčninkám :srdce: :-) :srdce:

Evelín: Pěkně jste si to užilíííí :wink: :wink: :wink:

Adél: A manžu nemáš doma??? Že by jsi ho taky vystrčila s Vítkem na mráz :?: :lol: :lol: :lol:

Jdu stáhnout fotky na rajčátko a pak na tu podlahu, no… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.2.09 15:32

Ještě jednou AHOOOJ,

vložím pár foto, ju? :oops: :wink:

Adam s kamarádkou Nelou (rozdíl 4 měs.)
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8676.jpg

Mamííí, já chci k toběěě!!!
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8696.jpg

Snídaňové hody
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8708.jpg

A jedna skoro roznožka :lol: :lol: :lol:
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8722.jpg

No, co, mami, hraju si přece jen se špuntem
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8659.jpg

A tam tedy NE-E!!!
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8660.jpg

Chodítko-tatrovka a motorka :arrow: jedny z nejoblíbenějších hraček a ještě líp pěkně najednou :lol: :lol: :lol: http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8665.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.2.09 16:07

Jo, a ještě jedno videjko :wink: :oops: :wink:

http://s495.photobucket.com/…/Ryntyntyna/?…

Už je po 16-té a chlapi ještě dranděj venku 8O :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.2.09 19:42

Týnko video krásný a fotky taky :D
No u nás manžel přijel z práce až po prochajdě,tak jsem to musela sfouknout sama,naštěstí pořádně chumelit začlo až když jsem jela domů.Dala jsem Vítkovi svačinu a pak vařila polívku,knedlíky a pekla maso na zítra..Teď šel pro změnu na oslavu kamarádových narozenin :roll: A zítra celý den v práci,no víkend jak noha :roll:

Kluci spí,jdu risknout sprchu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
21.2.09 20:02

Ahojky, taky zkouším poslat jedno videjko…ještě se musim seznámit s photobucketem…

http://s618.photobucket.com/…63/terka007/?…

Jinak jsem si dala práci s obědem a ta moje mrška si dala pár lžiček a pak to po mně začla prskat..... :x :x

Adámkovi vše nej k miminarozeninkám

Týnko: páni Adámek je teda šikulka a hezký fotky…za chvíli už bude capkat sám…od kolika je to kino???

Wenee: teda vstávání v pět…to by mě asi zničilo…mně bohatě stačí, když Pája vstane v 7 a z postele se stejně hrabem kolem devátý :)

Zebruš: tak snad sis hezky zacvičila…

Evelín: tyjo, to jste si ten večer parádně užili, jinak s tim prvním slovem…asi by mě dostalo, kdyby první slovo bylo PÍVO… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí