Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2345
18.2.09 09:12

Ahoj holky,
než budu gratulovat ke kontrolám, musím si postěžovat - nevíte, jak dlouho trvá tohle období PŘÍŠERNÝ závislosti na mamince??? Já Ondru miluju, je to moje zlatíčko, ale… nevydrží beze mě ani minutu! Pořád za mnou, ať jsem kdekoli, nezabaví se fakt ani na tu minutu (což dřív běžně dělal, zabavil se i na cca čtvrt hodiny), leze za mnou a brečí :( Ostatním členům rodiny to přitom nedělá nebo ne v takové intenzitě :?

Když děti nějak intenzivně zabavím, abych si mohla třeba udělat čaj, a podaří se mi, že si Ondra v zápalu hry nevšimne mého odchodu, hrajou si v pohodě, i spolu :D Ale jakmile mě zase vidí, tak všeho nechá, kňourá a honem za mnou… :roll: Samozřejmě ho po chvíli vezmu, ale… Taky je to nefér vůči malý, tu chovám sotva párkrát za den a „odbývám“ ji i křupkama nebo sušenkama - nic z toho Ondra nejí :?

Veru , náhodou mně Domča nepřijde nijak extra malej, hlavně délku má super :D prosím tě, v:,–(ím se, že Ondra ještě nemá ani těch 70 cm! Každopádně 4. prosince měl jen 65 cm, tak pochybuju, že by vyrostl víc než 5 cm :wink: No, zítra uvidíme a jistě tě povzbudíme :lol: S těmi alergiemi je to nemilý :( ale aspoň víš, čemu se vyhýbat…

Adél, Vojtovku teď, když ji do teď necvičil??? 8O To jsem ještě neslyšela, začít u takhle velkého miminka… Prosím tě, to já bych musela s malou cvičit už dávno, když si sedla teprve před týdnem! :roll: Prostě některé dítě je rychlejší, jiné si počká… myslím, že jsme pořád v rámci normy, ne? Jinak váhy a míry úžasný 8O :lol:

Zebři , to je oooobřík a hlavně dlouhán!!! Ty jo! 8O :D Gratulace!!!

Týnko , ty jo, to jsou nepříjemnosti 8O Já zase řeším, kam s přípravky, co mám v koupelně :? a taky tam mám načatou 8kg Lovelu, fakt netuším, kam to přesunu… Ale mně zatím Ondra po ničem nejde, zajímám ho jen já :roll: a malá ještě obývák neopouští - zvlášť od soboty, co umí sedět, tak furt jenom sedí :lol: Ale až začnou byt prozkoumávat oba, to bude mazec! 8O :lol:

Wenee , ty jo, to je šikulka!!! To jsi pyšná maminka, viď? :D

Janus , tak co, dokdy jsi večer čekala? :wink: Já teda sprchu neriskuju, když je Jára pryč - máme koupelnu hned naproti dětskýmu pokoji a bojím se, že by se vzbudili… :roll: Občas se Ondra budí na podání dudlíku právě v době, kdy jdem spát…

Evelín , výčitky kvůli škole si absolutně nedělej - naopak, podívej, Štěpán na tebe bude ještě jednou pyšný, že jsi zvládala studium, když byl malinkej! Na to si zase tolik žen netroufne! :wink: A ono je jen dobře, když se naučí zabavit se i sám nebo když si zvykne i na další lidi… Jsi skvělá, jak to zvládáš!!! :D

Terko , zabavil se dvě hodiny???? Tyyyyy jo! Hned si jdu ten vláček najít :lol: I když na toho mýho závisláka by asi neplatil, ani kdyby byl pozlacejen :?

No, první narozeniny už řešíme… dárky… vím, že jim určitě dáme odrážedla, od Járovy mamky a táty dostanou každý nějaké spoření (musíme vybrat jaké - neporadíte někdo?), od mojí mamky dostane malá náušničky a ještě musíme vybrat něco pro Ondru… No a jinak uvažuju o hracím stolečku, hodně maminek si ho chválí… ale nevím, ještě jsem se na to pořádně nekoukla…

Taky řešíme dort :lol: rodina je pro to, aby každý měl svůj malý 8O a já jim nechci dávat nic „nevhodného“, takže mi přijde nejlepší, aby byl jeden normální dort, který sníme my dospělí, a pak by každé dítko dostalo malý „neškodný“ dort (asi jablka a piškoty), který můžou rozmatlat a ochutnat dle libosti :lol: Jára ale zase říká, ať si rozmatlají normální čoko-šlehačkový 8O že to prý k narozeninám patří… Já vím, že se pro jednou nic nestane, ale stejně se mi ta představa nějak příčí (že by jedli šlehačku a čokoládu) :oops: :roll: Jak to budete řešit vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.2.09 10:44

Ahoj holky,

v cuku letu Vas zdravim :D Noc byla luxusni, zadne vecerni rvani a spal v kuse do pul osme 8O (asi me vcera slysel, jak jsem si stezovala :twisted: )

Stepana jsem zavezla k nasim a vyuziju volno jak jinak nez ke studiu, za chvili valim do knihovny, ale pak pak jeste v planu H&M , tak snad v klidu pro SEBE (zadny miminkovsky) neco vyberu :wink:

Simi, diky za podporu :oops: :D
Ale s tim mamankovskym obdobim to ma asi kazde dite jine. Slysela jsem, ze nekdo to ma i treba jen par tydnu, u nekoho to jsou i mesice :roll: Ale neboj nejses v tom sama, i kdyz pokud zacne i Silvinka, tak to budes mit asi hoooodne narocne, ale do te doby to treba prejde Ondru :wink: Jsme Te uklidnila, co :roll: :oops:

Vsem preji krasny den, u nas sviti i slunicko, tak Vam taky trochu posilam :wink:

Zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
18.2.09 11:13

Ahojky,
tak v první řadě vše nej Sofince a Matuškovi.
Sofi je teda šikulka, to asi prvnímu ročku uteče, tak hlavně aby pak moc neutíkala i vám! :lol: :lol: :lol:

Simi ta závislost je někdy asi nekonečná, já mám závisláka už čtyři roky a zatím to nevypadá, že by ho to přecházelo - naopak co se narodil Tomáš, tak je to ještě horší. Takže přeju pevné nervy, ono je to takové jednou ti to dělá dobře, že jsi jeho nej a jindy to zas pěkně leze na nervy. Horší pak bude až bude mít Ondrášek 20 kilo a bude se po tobě stále sápat :roll:, já mám tu naší opičku na sobě pořád a marně mu vysvětluju, že už je moc těžký. Ještěže Tomáš je spíš manžílkova stíhačka! Třeba to u vás ale brzy přejde! Ono se to jinak taky zvládá s jedním a jinak když musíš péči rozdělit mezi dva rarášky.

Jo a k tomu dortíku, já jsem k prvnímu roku dělala nepečený piškotový, místo smetany bílý jogurt lehce oslazený, ovoce a navrch želé. Tom dostane zrovna takový, protože to je navíc jeho oblíbené (a jediné) jídlo - takže mu tím zajisté udělám radost! :lol: :lol: (obzvláště pokud se v tom bude moct porochnit - doufám, že 5. května už bude venku hezky - to ať se v něm pak třeba vykoupe! :lol: :lol: )

Tak a jde se vařit, ještě nevim co a už je tolik hodin :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
18.2.09 11:47

Simi my asi dort koupíme,banánový jako měl Jiřulka.Ten na něj koukal jak puk,vůbec se na něj nevrhal a nepatlal si ho po sobě,natož aby ho jedl :D Jak odhaduju Vítka,tak ten se na něj možná vrhne,ale trocha krému snad neuškodí.. :wink:

Evelín volno závidím a hlavně to HM :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.2.09 13:41

Ahojte

Moc děkujeme za gratulace :huban:

Beník mi teď spinkal asi 2,5 hoďky, tak už jsem ani nevěděla, co dělat, jsem zvyklá, že rychle umyju nádobí a je vzhůru. Ale stihla jsem uvařit oběd mě i jemu a ještě se u tv v klidu najíst 8) :D . Akorát normálně spí odpoledne kolem 2,3h. tak to dnes asi nehrozí, když vstával v jednu :?

Verčo , Benda taky kaká i třeba 4× denně a normální bobky a některé dny třeba jen jednou…
To Domča určitě zhubl, jak se víc hýbe, určitě zase nabere. A jestli dostanete železo, to vám nezávidím, mě to Beník plival a mám od toho do teď fleky :roll: . Dáváš mu i červený maso? V tom je myslím hodně železa. Mě zase doktorka včera řekla, že dávám moc mrkve, že je oranžovej, ale to je těžký, když je mrkev skoro ve všem :roll:

Chtěla jsem se tě zeptat, zkoušela jsi už ty tekutý prací ořechy? Teď jsem se na ně dívala a našla jsem i nějaký levandulový, pomerančový a eukalyptový (zn. Planet Pure), asi to zkusím :) . Chtěla jsem si objednat ty normální, testovací balení na zkoušku, ale za 20 Kč a asi 80 Kč za poslání, to už raději koupím to velké balení :roll: . A kdyžtak v tom budu prát nám, kdyby to Bendovi nevyhovovalo 8)

Katy , já mu to slízání pořád ukazuju, volám ho dolů a pak tleskám a chválím a on má radost, že mám radost já a tak to opakuje :lol: Ale taky na to musí mít náladu, občas na mě čučí jak puk a natahuje se po mě, že ho mám sundat :roll: :lol:

Týnko , Hami možná to UM na nás testuje a až pak ho budou prodávat 8O :lol:
Teda to s tím záchodem by mě taky pěkně vyděsilo 8O . U nás to zatím nehrozí, Beník je jen v ložnici nebo v obýváku, jinde to je zatím nebezpečný (není to ještě dodělaný), tak jsou zavřený dveře. Ale pro změnu jsem už párkrát našla na zemi hřebík nebo šroub (nevím jak jsme to sem donesli 8O ), to mě polil studenej pot při představě, že by to Beník našel první 8O , musíme taky dávat větší pozor :roll:
A taky by mě zajímalo, jak vyvolat zvracení? Normálně prsty do krku? Už se těším, až přestanou všechno strkat do pusy, ségřin Kuba je o 3 měsíce starší a už tolik nežužlá. Tak snad brzo… 8)

Adiko , ať jsi brzo zdravá a Sanelka to určitě brzo nabere zpět :wink:

Evelín , my chceme malovat někdy na jaře, tak snad to přežijem, asi to čeká mě, manžu to nebaví 8)

Adel , pěkný míry :)

Wenee , Sofinka je šikulka :potlesk:

Simi , mě toto lezení a mrčení Beník dělá jen když něco chce (většinou spát, pít, nebo ho něco bolí,…) jinak moc ne. A když někam jdu a on nechce počkat, tak ho strčím do nosítka a jde taky a je spokojenej :)
Taky přemýšlím, že na první narozeniny udělám dort pro Bendu, aby ho mohl jíst (nějaký piškoty, jogurt, atd.) a nám koupíme takový dobrý „dortový“ zákusky, co jsme teď měli na bratrancových narozkách, byly úžasný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.2.09 14:30

Ještě jsem se chtěla zeptat, měli jste někdo krupičnou kaši na dobrou noc od Hero Baby? Není v ní sacharóza a vypadá dobře, tak jsem ji zkusila koupit, tak jsem zvědavá :)
Mám teď rozdělanou osmizrnou od Nestlé a ta je neskutečně sladká (i na mě 8O ), tak ji míchám s rýžovou. Nechápu, proč tam toho cukru dávají tolik, mimčům by stačila trocha :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
18.2.09 16:20

Ahoj holky, chvili pryc a tady tolik nakecano :lol:

Simi , to mas blby se zavislakem, musi to byl opravdu za chvili na nervy :wink: U nas je to nastesti zatim jen jako u Zebrus , kdyz je unavenej nebo mu neco je, tak mrci a plazi se za mnou, nebo zoufale stoji u stolecku :lol: a musim ho jit sundat…

Dort, jojo, o tom jsem uvazovala, ale vzdycky tam jsou nejake nevhodne potraviny :wink: Asi zkusim uplacat ty kukuricny krupky s jogurtem, ba neeee :lol: :lol: Asi vezmu ten bily jogurt a nejake ty piskoty, ale jake? Vy myslite ty normalni piskoty pro deti?? Blby je, ze v tom je vejce a buhvi co jeste :twisted: No a navrch dam nejaka jablicka a banan, proste takovej mixik :wink:
Lucy , zelatinu tyhle deti uz muzou??
Spis to vezmu, jako dort pro nej a v podstate i pro me, kdyz ja nemuzu slehacku a cokoladu 8)

Wenee , my taky uz premysleli, nejak se to rozdeli s babickama, rozhodne dostane aktivni choditko, ale jeste nevim jake, pak urcite novou vetsi autosedacku a mozna odrazedlo - tu motorku. No a pak nevim, stejne mame tisic blbosti, se kterymi si ani nehraje :lol: Nejlepsi jsou ted obaly od kremu a masticek :wink:
A gratulace Sofince ke kruckum :wink:

Zebrus , ja davam Domcovi jen ty sklenicky a ma hodne rad hovezi/mrkev/brambor nebo hovezi/brambor/spenat, takze nejake to zelezo do nej snad dostanu, doufam, ze to nebude muset brat :roll:

No a ty tekute orechy jsem jeste nezkousela, protoze mam jeste hoodne tech normalnich, jsem se zasobila snad na 10 let :lol: Ale tekute budou podle me fajn, tyhle normal perou docela dobre a jeste s vuni to bude dobry, sla bych do toho… :wink:

Matuskovi a Sofince vse nejlepsi!! :dance: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
18.2.09 18:14

Ahoj,

Zebruš já jsem ti Bendu ještě nepochválila,jakej je dlouhánek :wink:
Jo a s tou mrkví,to mi dr.říkala taky.Ve skleničkách je všude,tak jedině až mu budu vařit,tak jí tam nedám :roll:

Veru piškoty se dají koupit bezlepkové,v těch prodejnách se zdravou výživou :wink:

Jinak my nevíme,co Vítkovi koupit,jelikož odrážedlo a aktivní chodítko už má po bráchovi.. :wink:
Taky uvažuju,jestli ten dort udělat nepečenej,jak psala Lucy…

A Vítek už docela pěkně leze,pořád se teda víc plazí,ale asi šel do sebe po návštěvě dr. :D Tak mám vééélkou radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.2.09 20:41

Ahoj kočky!!!

Moc zdravíme :) Dneska jsme byli s Aďáskem celý den v Liberci, dopolko jsem se svezli s R. ke Globusu :arrow: je to periferie Liberce a tak jsem tam radši nechala auto a sljela do centra MHD-čkem, nakonec jsem koukala, že je to v centru pěkně sjízdné, žádné pořádné uzavírky, jak strašili :roll: :roll: :roll: No a než jsem se dokodrcali tam, potom prochajda po městě a to mi Zeburš spal taky 2,5 hoď 8O 8O 8O a pak odpolko přednáška, takže hurááá, mám další bodík :D :D 8) :D :D

AD KECÁNÍČKO: Adam je slušně „rozmluvený“ (takže doufám, že mu to i vydrží…), umí AF :arrow: HAF :arrow: a ví, že je to pejsek, pak říkám AM :arrow: jídlo, pak teda umí pěkně TÁTÁTA a to říká Radkovi a i když dělá „pápá“ :lol: :lol: :lol: A pak „děda“, „baba“ a „máma“ jenom, když jse zoufalý :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: A pak na kytku tak pěkně „kytí“…no ale na „paci-paci“ či „jak jsi veliký“ mi hází bobek :lol: :lol: :lol:

AD DORTIK: Teďka sleduju docela v Březnu, holky, tam budou dělat doma nepečený piškotový s jogurtem a ovocem, takže to asi obšlehnu od holek a nám koupím harlekýna a nebo upeču medovník :D :D :D Ještě: Ptala jsem se na to mamky a ta nám je pekla…klasiky piškotové těsto a pak máslový krém 8) 8) 8) No, a taky tady jsem všichni zdravý :wink: :wink: A navíc, vždyť jim bude ROK a už to budou batolátka!!! 8O :D :D 8)

AD HRAČKY: Já přemýšlím nad tahací-hrací housenkou od FP, potom skládací dřevěné kostky (trošku větší balení) a potom dřevěné multifunkční centrum, … :wink: :wink: :wink:

Evelín: No to právě ještě nevím, jak to budu stíhat :lol: :lol: :lol: Vůbec nemusíš mít výčitky, Štěpánkovi se věnuješ a pak bude pyšný na tebe, jak jsi při měm zvládla vysokou :wink: :wink: :wink:

Adél: To je dobře, že u Vítka začíná převládat lezení, Adam to měl tak taky a plazení už padlo do minulosti, teď už se u nás jenom lozí :) :) :)

Zebruš: Tak tu neznám a od Neslé jsou ty kaše teda dost přeslazené :-) :-) :-) My teda používáme Hami…A už jsi zkoušela mu udělat domácí krupičkovou kaši??? Máma nám dělala jenom domácí (teda místo mlíka použila Sunar) a já jsem to flaškou jako večeři pila až do dvou let :lol: :lol: :lol:
U nás jsou WC na centrální chodbě-teda jako nééé dvě WCčka vedle sebe, ale na každém patře :wink: :wink: :wink:
Jj, a pěkně prsty do krku, no chtělo se mi i s ním :-( :? :(

Simi: Se závisláčkem neporadím… Doma mám teda jen částečného-teda spíš jak se to hodí Adamovi do klubu-, jen přeju pevné nery a Silvinka aby si uměla tak krásně vyhrát a nemusíš mít výčitky, že ji „odbýváš“ sušenkama a křupkama :wink: :wink: :wink:

Evelín: Tak co? Pořídila jsem HM-ku??? :wink: :wink: :wink:

Jančo: Jaká byla návštěva? Já mám kamarádky, které mají dítka různě starý…nejstrašímu je tři roky :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.2.09 21:05

Ahoooj :D

Tak jsem uspesne pokoupila a mam fakt radost :D V HM jsem nakoupila tri tricka s dlouhym rukavem, v Camaieu sal na jaro a v Tezenis 3 podprdy (ty uz jsem faaaakt potrebovala a jsou moc pohodlny a bavleny a prsa v nich maji aspon nejaky tvar :lol: ) 8) Jo a jeste si pujdu do Yve Roche vyzvednout darek, pro clenky klubu vzdycky neco maji k narozenima 8) Takze u me velka spokojenost :D

Tynko, jsem koukala, ze se vsichni v Liberci tak pripravovali a divaci zatim nejak nedorazili :lol:

Hmmm tak s dortem zatim nevim :nevim: Klasicky dort mu davat nechci, nejak se mu ted zhorsil ekzem a zacina to mit na vice mistech na tele, tak ho nechci zatezovat slehackou a cokoladou :( Takze mu mozna udelam nejaky maly pro nej a pak nevim. Ja totiz vubec nevim v kolika to budeme slavit :?: Jetsli jen my tri a zybtek rodiny jen popreje nebo jestli budeme delat vetsi akci :nevim: Jak to budete mit vy???

A darky taky nevim :oops: Asi dostane od nasich bude motorku nebo houpaciho kone a od nas asi pak to druhe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
18.2.09 21:46

Ahoj Holky

Ďakujeme za gratulace k mininarozkám a tiež k trom krôčkom.

Zulok-všetko najky Matúškovi :-)

Sofinka včera vybrala svoju kefku na vlásky z kufríka a začala sa česať.Skoro som odpadla,bola taká sladkáááá.

Vie už takú kopu vecí,že z nej nechápem.

Píšete miminkám deníček?Ja áno a rada si ho čítam.

Tynka-dúfam,že Adamko je o.k.,potvorka malá,takto Ťa vystrašiť.

Majte sa krásne,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
18.2.09 21:53

Ahoj,
tak Adam taky patří k oranžovým mrkvovým dětem :wink: , říkala mi dr. už minule, že má asi rád mrkvičku :lol: , ale neříkala, že by to nějak vadilo… :nevim:
Evelín - to je bezva, že jsi tak úspěšně nakoupila :wink:

My jsme si dnes odpoledne docela užili návštěvu kámošky, akorát že ke konci už začal být Adámek ukňouraný, tak jsme valili domů. Navíc nám půjčila dvě tašky oblečků po jejím broučínkovi, tak mám radost, jsou tam super kousky, které zrovna teď potřebujeme :D

Zítra bude akční den, dopoledne musím jet ještě něco vyřídit do práce, tak jsem zvědavá, co bude Adýsek po dlouhé době říkat na metro :roll: :roll: A odpoledne jdeme na návštěvu k Zuzce, tak už se těším a jsem zvědavá na Terinku.

No a vypadá to, že odjezd na Moravu o 14 dní odložíme, tak aspoň pak bude tepleji a lepší cesta…třeba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
18.2.09 22:18
ZelvaVeruna píše:
ja davam Domcovi jen ty sklenicky a ma hodne rad hovezi/mrkev/brambor nebo hovezi/brambor/spenat, takze nejake to zelezo do nej snad dostanu, doufam, ze to nebude muset brat :roll:

Ahoj, Veru, sice jsme se tu ještě nepotkaly, ale kluky máme stejně starý, tak co už, že jo :)
Jdu trochu prudit s tím jídlem, teda nevím o Domčovi skoro nic, jen jsem tě zaregistrovala na AE klubu, když jsem se tam ještě chodila koukat (naštěstí Jonáš už je v pohodě, snad teda, ťukťuk)- ale psala jsi o alergiii na mlíko a ta stejná bílkovina je i v hovězím mase, takže možná opatrně… (teda možná už to máš dávno zmáklý a zkonzultovaný, tak promiň) Jinak ale spousta železa je v kopřivách (což teď není aktuální, leda tak jako čaj, ale i z toho se prý dobře vstřebá- moje kamarádka chodí dávat krev, a protože má hraniční hodnotu hemoglobinu, dopuje před akcí železo z kopřivovýho čaje :) ) A s dietou máš můj obdiv, já vydržela dva měsíce, naštěstí se pak kůže spravila skoro neuvěřitelně, hurá a znovu ťukťuk!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
18.2.09 22:24

A jinak všechny zdravím- koukám, jaký máte šikulky, Týnko s mluvením, to teda zírám, u nás zatím řeč nějak není v kurzu, myslím, že ani moc nerozumí, nejenže nemluví; Wenee s krůčkama- paráda, u nás taky v nedohlednu… Slejzání z postele, lezení a tak, i když… je mi to všechno celkem jedno, ale když čtu o noci prospaný v celku, tak to bych fakt chtěla!!! Jenže na to si asi počkám nejdýl ze všech těch dovedností, chjo… Takže, jak jinak, DOBROU :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
18.2.09 23:16

Evi , ahoj :wink: Diky za informaci o tom hovezim, to jsem netusila 8O No, Domca mel ten ekzem tak od 3.mesice, docela hnusnej, na krku a v zahybech, mokvalo mu to, no des :twisted: Ted to ma skoro pryc, taky tukam… 8) Takze jsem rada, dietku ted nekdy trosicku porusuju, ale furt se drzim :wink: Snad mu to maso fakt nevadi, zatim se neprojevil :roll:

Tynko , koukam, ze Adas pekne mluvi, u nas se teda mluvi taky dost, ale ze by to bylo neco srozumitelnyho :lol: to ne :lol: Prdi na me jak s „papa“, tak uz i „paci-paci“, takhle velikej ani omylem :roll: Obcas si to nekde predvede sam pro sebe 8)

Evelin , to fakt chce, udelat si takhle nekdy nakupy, ja snad z kazdy vypravy nekam, tak pritahnu neco Domcovi, pro sebe nic :?

Jinak to je zajimavy, ze mate „mrkvove“ deti, Domca je takovej porad vyblitouckej :lol: asi proto jdeme zitra zas na ten krevni obraz, tak uvidime :wink: A pritom tu mrkev taky ji porad 8)

Adel , bezlepkovy piskoty? No tak jdu do nich, to jsem fakt nevedela 8O Tak snad bude i ten dort nakonec :wink:

Jo, jeste ke kasim, kolik davate vecer ml kase?? Domca ma tak 200-220 ml, kdyz to sni, tak zacne silene brecet, jako ze „uz neni???“ Muzu mu davat vic, treba 250 ml? Davate tolik??

Tak dobroooou, uz mi tu mrznou nozky (jsem v pyzamu) a Dan ceka v loznici, teda nevim na co :lol: :lol: 8) asi na me?? :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí