Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1197
19.2.09 22:46

Ahoj holky,
tak předně Evelín a Zuzi - všechno nej, nej , nej k narozeninám, hodně štěstíčka, pohody a radosti z vašich zlatíček :-) :dance:
Simi - Adam sní podobné množství, myslím, že určitě nepřekrmuješ. Hlavně, že jim chutná :D .Gel na prořezávání zoubků používáme taky, ale „Citrovital“.

Jinak dnes byl u nás bezva den, dopoledne Adýsek cestu metrem do práce zvládl na jedničku a zpátky to prospal :wink: a odpoledne u Zuzky to bylo moc fajn, Terezka byla úžasná princezna, v sukýnce jí to moc slušelo a Adámkovi se obzvlášť líbila růžová sponečka ve vlasech :wink: :D.

No jsem dnes nějaká utahaná, vzdala jsem i mé „oblíbené“ žehlení, takže za chvíli mě ta hromada prádla asi zavalí :roll: :roll: Adam v ložnici pořádá noční veselí, tak tam jdu......to bude asi zase noc, pomóóóóc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
20.2.09 08:52

Dobré ránko,

teda u nás nic moc,Vítek se zas vzbudil ve 4.30 :evil: ,teď už sice hodinu spí,vytuhnul mi u prsa,ale dumky žalky,a co jáááááá :lol:
Noc taky stála za prd,šla jsem spát 22.15,tak počkal,až zaberu a vzbudil se na kojení.Dala jsem ho do postýlky a za chvíli byl zpátky uřvanej,ve 2.30 další kojení no a pak už vstávačka…
A navíc venku chumelí,tak nevim.

Holky ten Calgel nebo jak se to píše je na recept?Četla jsem v nějaké diskuzi,že je dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.2.09 09:10

Dobré rááánko,

Adél: To teda máš vstávačku 8O :roll: :roll: Tvrdě nezávidím, my tedy vstávali až před sedmou, Radek vstával do práce někdy o třičtvrtě na šest a tentokrát se ani neslyšela jeho budík :lol: :lol: :lol:

Evelín: Krásný dárek ti dal Štěpánek 8) 8) :wink:

Zebruš: Já taky dávám Adamovi tu stejnou skleničku jako ty (myslím s tím špenátem..), teďka ho měl už dvakrát doma a taky dobrý…no, a koupila jsem už i ty skleničky od 10. měs-od Hami a pak jsem doma zjistila, že tam je v jedné i bílek, no co už…beztak ji Adam zblajznul :) :) :) Ale my nejsme alergici, takže to nemusím až tak hlídat :wink: :wink: :wink:

Simi: Tak Adam má rodiče, kteří nejsou ani jeden alergici :wink: :D :wink:

A u nás nechutně chumelí :roll: :roll: :? a to by jsme měli jít odpolko do spořky podat příkazy k úhradě paním na MMA…no, občas lituju, že jsem ztratila to heslo na přihlášení na SERVIS 24 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.2.09 09:33

Dobré ráno

Benda vstával asi brzo, ale my s manžou až kolem půl 8 :oops: :lol: , jen jsem v polospánku Bendu dvakrát přebalila a on si s náma hrál (šťouchal nás do očí, kousal do brady, …), ale když mě se ráno tááááák nechce vstávat :oops: :lol:

Holky, posíláte fotky do té orion dětské soutěže? Já tam furt čumím, jestli jsem nevyhrála a prdlajs :lol: , první den jsem byla asi o 8 pořádí za vítězem :evil:

Dnes se jdem asi podívat do práce na kolegy, manža pracuje pátky doma, tak jedem jen něco vyzvednout. Snad si nás budou ještě pamatovat :lol:

Januš , taky tu mám horu žehlení…já jsem žehlit přestala ( :oops: ), ale Bendovi se zhoršil ekzém, tak zase žehlím :?

Adel , tak zkus taky dělat, že spíš a ať si Vítek hraje, u nás to občas funguje 8) :lol:

Týnko , já mám taky doma tu skleničku s bílkem - jsou to myslím těstoviny se sýrem, že? Asi ji schovám na někdy později, mám z toho strach, přece jenom má Beník ekzém a neměl by ani ten špenát natož bílek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
20.2.09 09:35

Dobre rano!

Adel, to je hruuuza to Vitkovo spani :( By sis zaslouzila prospat vikend :wink: Stepan se ted taky budi v pet, tak mi ho manzel prinese, ja ho nakojim a kdybych ho nechala u nas, tak blbne a nespi, ale kdyz ho manzel odnese zpatky do obyvaku do postele, tak usne a spi do osmi. Tak nevim, jestli by to treba u Vas taky nezabralo??? Ze Jirik spal s Vama a Vitek v druhe mistnosti, aby ho nebudil, co???

A calgel je prave na predpis, tak jsem se o nej u doktorky hned hlasila. Ten Citrovital mame taky, ten je bez predpisu. Ale vcera nam asi fakt ten calgel zabral, protoze Stepan se pak uklidnil a spal az do tech peti :wink:

Tynko, tak to jste asi fakt jedni z mala, kdyz ani jeden na nic netrpite 8O 8)

Stepan si zrovna prohlizi Zenu a zivot, asi se chce poucit, jak na holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
20.2.09 10:31

Jó holky s tím spaním každá rada drahá.Jasně,že hned nevstáváme.Dělám,že spím,ale není mi to nic platné.Manžel odešel do práce a Jiřulka se vzbudí a jde za náma a zas usne,tak my zas jdeme do jeho postele a tam dělám,že spím,dokud nezačne Vítek z té postele skákat po hlavě a podobně :roll: Takže v šest ho přebalím,oblíknu,šoupnu na zem a čekáme,až se Jiřule vzbudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.2.09 10:35

O ten Calgel jsem si chtěla doktorce říct, aby mi ho předepsala a nakonec jsem na to v ordinaci zapomněla :roll: :roll: :-) To jsem celá já, chodící skleroza…říkám Radkovi, co se mnou bude dělat na starý kolena :lol: :lol: :lol:

Evelín: To Adam leze bráchovi na Tunnig magazin :lol: :lol: :lol:

Adél: Snad se to Vítkovi brzy upraví a bude spinkat dýl :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.2.09 11:01

Evelín: Prosím, prosím a kolik jsi dala vody do toho receptu pro mrňata??? Už si to připravuju :wink: :wink: :wink: Dííííík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
20.2.09 12:02

Holky, ale já calgel na předpis neměla, normálně mi ho koupila mamka v lékárně! 8O Ovšem nevím, kolik stál, na předpis je to asi levnější… fakt nevím, neptala jsem se :oops:

Jinak dnes jsem byla cvičit se slečnou a supeeeer :D akorát mi teď vzbudila Ondru a ten děsně ječí :roll: no bude s náma obědvat, jinak to nevidím…

Evelín , jeeee, noc bez malýho, jo? Na to už se taky těším :oops: :lol: Moc a moc si to užijte!!!!!!!

Jo a holky, Silvinka se mi fakt odstavuje :( dnes poprvé odmítla ranní kojení (jsem to včera asi zakřikla), otáčela hlavu na druhou stranu (za bráchou, který si hrál, už nakojený), vůbec se nepřisála! Nakonec jsem jí dala bebu, pila v pohodě a ještě 80 ml nechala Ondrovi jako nášup :wink: Budu jí MM nabízet dál, ale když se rozhodne sama, že už ne, tak holt ne… zase možná lepší, když se odstaví sama, než pak složitě odvykat… to s Ondrou to bude asi jiný - btw. samozřejmě ho hodlám kojit dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
20.2.09 13:02

Tynko, asi uz mas uvareno, ze? Ja jsem to delala uplne od oka, halvne jsem toho mela docela dost, protoze jsem to jedla i ja, tak jsem tam dala asi 1 litr vody a nechala jsem to vyvarit a zhoustnout, tak pak z toho bylo takove kasovite rizoto :wink:

Simi, takze ze Silvinky uz bude velka holka, ale ja bych to ais videla spis pozitivne :wink: Ja bych byla asi docela rada, kdyby to tak casem udelal i Stepan, ale u nas to bude asi spis boj, mam pocit, ze se po me zacina sapat proste chce prso :?
A pro Tebe aspon kojeni nebude bolestive :wink:

A s tim calgelem je to teda divny, ja jsem se prave ptala v lekarne a rikali, ze je na predpis :nevim:
Tak to Tynko zkus nekde v lekarne, treba Ti ho prodaji!

Ja byla ted na kafe se svagrovou, Stepan spal venku na zahradce a my sedely v teple, idealni kombinace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.2.09 13:07

Ahojda,

Evelín: U nás váš včerejší obídek takový úspěch teda neslavil :-) :-) :-) Něco jsem do něj skoro doslova nacpala :roll: :roll: :roll: a zbytek zblajznula hafíková :lol: :lol: :lol:
Užijte si večer bez Štěpánka :wink: :wink: :wink:

Simi: BEBA je taky dobrá :wink: :wink: :wink: Vážně… kojila jsi dlouho a Silivince bude chutnat i UM, navíc je asi fakt lepší, když se odstaví sama, než ji potom „odstavovat násilím“ :wink: :wink: :wink:

A my teda nakonec půjdem do té chumelenice… do té spořky a pak jsme pozváni ke sestřence, má nové štěňátko, tak jí ho půjde shlédnout :lol: 8) 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
20.2.09 13:43

Evelín kafčo v teple zááávidím,já vypnu počítač a jdeme bobovat :roll: :wink:

My na ty zuby máme nějaký Babydent,taky bez receptu…

Simi mě se stalo,že Vítek 3× po sobě ráno nechtěl mlíko,jako k snídani,předtím ho kojím kolem půl páté,a zjistila jsem,že nechtěl levé prso,tam mám míň mlíka a musí déle dudat.Když jsem mu pak dala druhý,tak si dal.. Ale večer si někdy taky cucne a pak začně cvičit a prohýbat se,jakože mámo dej mi pokoj s mlíkem :roll: :wink: A zas v noci, to si dá :x :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
20.2.09 14:15

Chci napsat hezke poledne a koukam, ze jsou dve odpoledne, nejak to leti :lol:

Ad gel na dasne : Vcera jsem zrovna byla v lekarne, protoze ja mam doma Mundisal (bez receptu) a Dr. mi napsala Calgel na recept. Nepotrebuju ho, tak jsem se jen byla zeptat na cenu atd.. Lekarnice rikala, ze Calgel je pouze na recept, ale plati si ho kazdy sam, takze 80,– Kc + recept. Takze je zvlastni Simi , ze ho mate bez receptu :wink: 8O

Evelin , to je super, „mama“ :wink: U nas probiha „mama“ jen kdyz rve jak na lesy a zaluje, ale myslim, ze nevi, co vlastne rika :lol: No a noc bez Domci (a rano :wink: )bych si taky rada nekdy dala 8) Ale jedine, ze by ho pred spanim a rano moje mama nakojila a to asi nepujde, hehe :lol: :lol:

Zebrus , v male Hipp spenatove je smetana, tu jsem jednou koupila a zase jsem ji zastrcila do spajzu, nevim, proc to tam od 4.mesice cpou 8O Jinak tusim mleko v dalsich neni, doufam :wink:
Jo a tu Orion soutez neznam, ja jsem nikdy moc nesoutezila, pak jsem se nadchla pro tu Lovelu a ted uz na to zase prdim :lol: Ale tvoje 8.misto je rozhodne lepsi, nez moje 600.misto nebo kolikaty ted jsme :twisted: :lol:

Lucy vis co, asi je to na nervy, ze Tomasek neji, ale uz jsem parkrat slysela, ze nektere deti byly v podstate „plne“ kojeny do 10.mesice, ze vubec nechtely jist, jen blbly.. Takze jestli roste, tak to asi nevadi…

Tynko , no ja do toho kina 4.3. nejdu a Katy vim, ze taky ne, protoze jedeme obe na hory :roll: No a jestli pujde nekdo dalsi, fakt nevim, tak abys sem nejela sama z Liberce 8)

No a co rikate ostatni prazandy, Janus, Katy, Zuzka, Terka na tu oslavicku v dubnu?? Jee, ted nevim, kdo se ptal, Adel , ze jo? Ta Vesmirna je Ve Smeckach, je to v dochazkove vzdalenosti od tramvaje Stepanska, od Vaclavaku (metro nahore nebo uprostred), temer na rohu Ve Smeckach a Zitne ulice. Tady je link www.vesmirna.cz
My tam chodime radi, ted tam jeste malovali, takze je to vse noveeee :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
20.2.09 14:26

Ahojte, jen na skok.

VERU: hlásím se do kavárny v dubnuuuuuuu

Tak tak, jedu na hory od 28.2 - 7.3. Moc jsem se těšila, ale bohužel jedem na hory když mají neteř a synovec prázdniny, páč tam jedem celá rodina (Hujerovic :lol: )

Letim na Péťu, páč se vzbudil, skoro teď odpolko nespí :?

Mějte se fajn, a oslavencům vše nej i těm velkýýýým :wink: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
20.2.09 16:29

SIMI, super, ono sa nutit dietatko do MM neda…
ale zase na druhej strane, aspon si tvoje telicko aspon viac oddychne a Silvinka je uz velkaaa… :wink:
a mozno je to len obdobie..MAtusko jeden cas velmi malo papal ..potom sa to nejak upravilo

RYNTYNTYNKO, pekne vynunkajte steniatko :D

EVELINKO, gratulujeeem k mama :)

ZELVI… a chrumky kukuricne, ryzove, pohankove, ale ty chches asi klasicku susienku, ze?? skus v zdravej vyzive, ael ono am vela takychto susienok rozne koreniny :?

PAPANIE< ja len kukam, kolko vase deticky spapaju.MAtusko vobec nechce chlebik..akosi sa mu protivi, dotknut sa ho… a z masla ho tiez trasie… no, tak je to take vselijake…
zrejme som na tom ako LUCY

TERKO, gratulujeeem k postaveniu a super, ze si si vydychla pri vinku :wink:

TORTA.napadlo ma ta klasicka jablkova co sa dava do nej zlaty klas alebo gustin, ci ony skrob a daju sa do toho piskoty… :) no, urcite lepsie, asi ako ked ho hned natlacim piskotovym cestom… kde je kooopec bielku :?

jeejda, prave sa mi srepal susic pradla.. :roll: nastastie sa drobec nezobudil

ZEBRUSKO..jooj, nech ma uz BENik v pusinke klud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí